Gość: dolmadakia IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.08, 12:31 Nano-Silver /czy jakos podobnie/ Niestety,stoję przed kupnem nowej pralki i mąz b.sie napalił na taką własnie.Czy ktoś ma,czy słyszał,że ktoś ma,jak się sprawuje? dziękuję za ew.odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Anka Re: pralka Samsung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 13:32 Cztałam, że w Niemczech były wycofane (ale nie wiem, czy na zawsze, czy tymczasowo) ze względu na dużą szkodliwość dla środowiska (te jony srebra). Sąsiadce po kilkunastu dniach zespuł się programator, ale nie to raczej pech, że trafiła na wadliwy egzemplarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek Re: pralka Samsung IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.08, 13:48 w internecie można znależć dlaczego te pralki wycofano ze sprzedazy w Niemczech .jony sebra oddziaływują na nasze ciało i środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dolmadakia Re: pralka Samsung IP: *.adsl.inetia.pl 10.11.08, 14:45 hm...niestety,nie znalazłam żadnych takich informacji,może źle szukam. Ale przecież i Bosh i Candy też mają w ofercie takie pralki z jonami srebra.Są też takie lodówki,odkurzacze i klimatyzatory.Nie wiem,co myśleć,przecież znane są bakteriobójcze własciwości srebra.Może jeszcze ktoś coś dorzuci? Odpowiedz Link Zgłoś