tamaryszek44 27.11.08, 13:59 Między meblami stojącymi a wiszącymi mam płytki gresowe.Chciałabym przymocować na nich reling,ale są tak twarde,że trudno je przewiercić.Czy ktoś wie jak to zrobić? jakich wierteł użyć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: drozdek112 Re: RELING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:27 Kup wiertło do szkła i więrć na małych obrotach i zanużaj wiertło w wodzie jak ię nagrzeje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozdek 112 Re: RELING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.08, 18:32 Wierć bez udaru a jak przejdzie przez płytkę to założ wiertło do betonu i możesz wiercić z udarem.Najtwardsza jest pierwsza warstwa płytki potem to już idzie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tamaryszek44 Re: RELING 28.11.08, 10:50 Tylko te płytki nie były tanie i mam stracha czy nie pękną.Jeszcze zanim mąż położyl jedną na ścianę,musiał przewiercić i ....trzasła niestety.Nie mam już zapasowych. Dzięki za radę i będziemy próbować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piwoniasz Re: RELING IP: *.adsl.inetia.pl 28.11.08, 11:04 A może spróbuj przymocować relingi do spodu szafek wiszących.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drozdek112 Re: RELING IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.11.08, 13:37 Wierć bez udaru a na pewno nie pęknie. Odpowiedz Link Zgłoś