Dodaj do ulubionych

Wanna z parawanem

IP: 62.159.242.* 07.01.09, 16:12
Witam, czy ma może ktoś lub widział osobiście wannę z parawanem
formy Imperial, model Nell? www.ceneo.pl/1912379

Ciekawy jestem jakie częście parawanu są ruchome i czy można je
(drzwiczki) zblokować tak żeby można wziąc spokojnie kąpiel w wannie
bez drzwiczek przed samą twarzą.

Obserwuj wątek
    • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.159.242.* 08.01.09, 10:36
      To moze ktoś używa innej wanny z parawanem i moze podzielic sie
      doswiadczeniami?
    • Gość: TZ Re: Wanna z parawanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.09, 22:58
      Wlasnie ja tez jestem bardzo ciekaw jak ona sie prezentuje. Na zdjeciach jest
      super ale tak w ciemno zamawiac. I cos dzisiaj nie moge wejsc na strone sklepow
      z ceneo :(
      • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.159.242.* 09.01.09, 11:29
        A nie wiesz gdzie można ją objerzeć osobiście na Dolnym Śląsku? Jak
        myslisz te drzwi sie blokuje jakos zeby byly otwarte w trakcie
        kąpieli w wannie?
        • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.01.09, 12:16
          Ja widziałam tę wanę w Leroy Merlin.
          Kabina generalnie nie jest za duża, wyglada troche lepiej niz na
          zdjęciach.
          • Gość: Karmi Re: Wanna z parawanem IP: 62.159.242.* 09.01.09, 13:02
            O to super, podjade zobaczyc. Zalezy mi glownie na tym zeby mozna
            bylo wziac "normalny" prysznic ale takze normalna kąpiel w wannie.
            Znalazłem też coś takiego www.ceneo.pl/474988 (cena za sam
            parawan)
            ale to nie jest zbyt praktyczne bo nie oslania calej przestrzeni
            prysznicowej i kosztuj w sumie 3000 zł!!! z czego polowa to sam
            parawan.
          • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.159.242.* 09.01.09, 13:35
            Zapomnialem spytać: w jakim mieście i kiedy mniej więcej widziales
            tą wannę?
            • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:57
              Wannę widziałam przed świętami, ale wydaje mi się, że jest na stałym
              wyposażeniu.
              Drzwi do kabiny bez problemu pozostają w otwartej pozycji i można
              wziąć normalną kąpiel.
              Prawie sie zdecydowałam na tę wannę, ale zabrakło mi paru
              centymetrów w łazience.
              Znalazłam ją też w sklepie internetowym za ok. 1700 zł.
              W Leroy Merlin kosztowała ok. 2100 zł.
              Pozdrawiam AM
              • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.09, 14:59
                Nie napisałam - widzialam ją w Łodzi.
              • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: *.ssp.dialog.net.pl 11.01.09, 16:06
                Tu jest za 1450 www.agdkrak.pl/index-pct-1065-p-12792-more.html

Za tydzien bede w Lodzi akurat:) to moze podjade do Leroy Merlin.Choc dzis gosc
                z tego sklepu w Swidnicy sprawdzal stany magazynowe w calej Polsce i nie bylo
                tej wanny nigdzie. W kazdym razie dzieki za info. Chyba sie zdecyduje na nia. A
                jak z miejscem w kabinie, nie za malo? Trzeba tam tez dac bateria do wanny bo
                inaczej drzwi sie nie otworza:)
                • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.astral.lodz.pl 12.01.09, 19:47
                  Bardzo możliwe, że to był ten sklep. Do tego trzeba doliczyć
                  transport oczywiście.
                  Może jutro będę w okolicach Leroy Merlin i jak znajdę chwilkę to
                  wejdę zobaczyć czy jeszcze stoi na swoim miejscu.
                  • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.87.160.* 12.01.09, 22:23
                    to mam wielką prośbę: czy dałabyś radę zrobić parę dokładnych zdjęć tej wanny
                    (szczegolnie chodzi mi o parawan). Bylbym niezmiernie wdzięczny.

Pozdrawiam z Polski Poludniowo-Zachodniej
                    • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.astral.lodz.pl 13.01.09, 23:01
                      Zajrzałam dzisiaj do LM i wanna ma się tam dobrze, tzn. stoi tam
                      sobie jeszcze, trochę już nadgryziona zębem czasu i zapewne przez
                      wszystko dokładnie oglądających klientów.
                      Zdjęć brak, bo zajrzałam tu dopiero po powrocie z LM.
                      Pozdrawiam
                      AM
                      • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.astral.lodz.pl 13.01.09, 23:04
                        A co do ilości miejsca w kabinie, to fakt, nie jest go za dużo, ale
                        myślę, że ta wanna jest całkiem niezłym rozwiązaniem jeżeli chcemy
                        mieć 2w1.
                        • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.159.242.* 14.01.09, 09:11
                          Dzieki bardzo za info.
                        • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.159.242.* 14.01.09, 09:38
                          Jeszcze jedno pytanie: pamiętasz może z której strony jest odpływ
                          wanny? czy tam gdzie jest kabina czy po przeciwnej stronie?
                          • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.01.09, 10:09
                            Na 99% odpływ jest po tej stronie co kabina.
                            • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.astral.lodz.pl 17.01.09, 08:48
                              Czy udało Ci się wannę zobaczyć?
                              • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.87.160.* 17.01.09, 21:19
                                Jutro jadę właśnie zobaczyć:)
                              • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.87.160.* 18.01.09, 20:01
                                Dzis widzialem, zdecyduję się na nią:) Wygląda dość solidnie jak na swoją cenę,
                                inne podobne (choć mniej z mniej zabudowaną kabiną) kosztują 2 razy więcej. Fakt
                                ze kabina nie jest za wielka ale powinna starczyc.
                                • Gość: AM Re: Wanna z parawanem IP: *.astral.lodz.pl 19.01.09, 19:53
                                  No to niech się Wan razem dobrze mieszka. Ja trochę żałuję, że mi
                                  się nie zmieściła.
                                  Pozdrawiam
                                  AM
                                  • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.87.160.* 19.01.09, 21:30
                                    Dzieki wielkie za pomoc. Dam znac za jakis czas jak sie sprawuje w praktyce.
    • Gość: jan Re: Wanna z parawanem IP: *.gprs.plus.pl 11.02.09, 16:28
      Witam. Co prawda nie widzialem na zywo wanny z parawanem,jedynie na
      filmach. Ruchome sa 2 czesci,a coi do drzwiczek to nie mam
      pojecia... FAjny motyw wanny z parawanem,ale pozwole sobie
      zaproponowac cos w stylu retro
      www.hansloren.pl/Retro_wanna_stylu_retro_w_oplocie_stalowym-1869.html
      Jest bardzo ładna i w atrakcyjnej cenie. mam nadzieje,ze trafiłem w
      gust. Pozdrawiam.
      • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.87.160.* 11.02.09, 22:47
        W wannie Nell ruchome są tylko drzwi. A w gust niestety Pan nie trafił z tą
        wanną retro:)
        • dentkadik Re: Wanna z parawanem 13.02.09, 14:35
          Witam. tez interesuje mnie ta wanna ale chcialem sie upewnic czy oslona nie
          sklada sie na sciane? tylko drzwi sie otwieraja? i jeszcze jedno. poniewaz moge
          zobaczyc tylko zdjecie i nie jestem pewien: czy ta wanna posiada skos na koncu
          (jest węższa)? jezeli tak to czy ktoś zna dokladny (szerokości)?
          Pozdrawiam
          • Gość: Kani Re: Wanna z parawanem IP: 62.87.160.* 14.02.09, 21:00
            W wannie otwierają się drzwi-nie ma żadnego parawanu składanego. Szyba przy boku
            wanny jest nieruchomoa, natomiast drzwi szklane ruchome-otwierają się na ścianę.
            Za jakies dwa tygodnie będę ją zamawiał to mogę podać dokłądne wymiary. Jest do
            oglądnięcia na zywo w Leroy Merlin we Wrocławiu jak coś. Zadnych skosow tam nie
            ma. Przy kabinie jest tylko lekko szersza ze względu na łuk kabiny w tym miejscu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka