Dodaj do ulubionych

Meble Gawin i BRW

30.06.09, 07:02

Czy ktoś ma meble kuchenne firmy Gawin? Warto je kupić, czy może
lepiej BRW? A jak wyglądają ceny w obu firmach? Poradźcie proszę.
Obserwuj wątek
    • Gość: wojtek4333 Re: Meble Gawin i BRW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.13, 15:00
      Polecam meble Gawin. BRW ma wysokie ceny, a Gawin nie dość,że ma tańsze meble to jakościowo meble także są bardzo dobre.Do tego jeszcze pełen profesjonalizm w salonach, fachowe doradztwo, reklamacje są szybko i bez nerwów załatwiane, duży wybór, każdy znajdzie coś dla siebie.Polecam firmę Gawin!!!!!!!
      • Gość: tysiamama21 Re: Meble Gawin i BRW IP: *.play-internet.pl 07.08.13, 22:43
        Byłam dziś w Gawinie (Poznań konkretnie) - projektant był BEZNADZIEJNY. Włąściwie opieprzał mnie, że
        a) TU mam drzwi balkonowe??? a po co???
        b) Po co Pani większe szafki wiszące??? To bez sensu!!! (dodam, że mam wysokość pomieszczeń 3m, a szafki zaplanował do wys. 2m...)
        c) Po co Pani chce większą szafkę na śmietnik???? (bo chcę segregować wygodnie?)
        d) Jak mi Pani nie poda wymiarów, to ja nic nie zrobię (przed nosem projekt architektoniczny - ja musiałam mu odczytywać i mierzyć w paru przypadkach)
        e) konglomeratów nie mamy. Laminaty są o wiele lepsze jakościowo! (jasne :)
        f) Nasze szafki są klejone a nie skręcane, co powoduje, że są solidniejsze (jasne :)

To i wiele innych, napastliwym tonem - generalnie obraziłam Pana Płoszajczaka tym, że chciałam by zaproponowano mi kuchnię. Oczywiście o doradztwie pod kątem estetyki (kolorów itd) albo praktycznych rozwiązań nie było co marzyć...
        • mak_marek_1978 Re: Meble Gawin i BRW 09.08.13, 13:18
          To jakaś masakra, to lepiej poszukać dłużej w necie, na pewno coś się znajdzie, ja co prawda nie z Poznania ale jest fajna firma w łódzkim, która robi meble kuchenne na wymiar, sami korzystaliśmy z ich usług więc mogę polecić, robią solidnie i u nich faktycznie "klient nasz pan" -
          można zajrzeć na ich stronę: www.solpol-meble.com.pl
      • Gość: igaa84 Re: Meble Gawin i BRW IP: *.ip.netia.com.pl 13.09.13, 14:24
        Kuchnię w firmie gawin kupiłam jakieś 3 miesiące temu. Czekałam ok. 5 tygodni (trochę długo), ale jestem bardzo zadowolona z mebli i z podejścia jakie mają tam sprzedawcy. Biorąc pod uwagę moje doświadczenia- polecam wszystkim!
      • Gość: Bronka Re: Meble Gawin i BRW IP: *.cdma.centertel.pl 17.06.14, 22:58
        Jeżeli chodzi o Gawin to od początku roku 2014 mają problemy z realizacja zamówien, chodzi o długie terminy realizacji, zamawiałam u nich kuchnię jednak zrezygnowałam i wybrałam w innej firmie, cena lepsza a jakość praktycznie taka sama mogę polecić solpol-meble
    • kol.3 Re: Meble Gawin i BRW 06.02.15, 18:43
      Byłam niedawno w BRW pooglądać co mają. Przy okazji widziałam zestawy mebli kuchennych. Wielka różnorodność. Ceny od 1099 zł. za 8 szafek z blatami do 7 tys. Kuzynka kupiła bardzo ładny zestaw za 1099 zł. więc niech mi ktoś nie mówi że BRW ma drogo.
      Sama mam drewniane szafki z BRW kupione 11 lat temu, meble trzymają się jak złoto.
      Mebli Gawin nie znam, ale pisanie, że łóżko Gawin ma wygodny materac to chyba przesada. Gawin materace też robi??

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka