Dodaj do ulubionych

Meble kuchenne Tarnów

IP: *.net134.okay.pl 02.07.09, 10:50
Kogo polecacie, jeśli chodzi o niebanalny projekt i solidne wykonanie?
Obserwuj wątek
    • Gość: narkooo Re: Meble kuchenne Tarnów IP: 217.70.57.* 07.07.09, 12:02
      pojjedź sobie na ul. legionów (nie znam numeru tak prawie na wysokości basenu.
      Ja mam kuchnie od nich zamontowaną w 2000 roku i wymieniłem tylko listwę
      przypodłogową (taką gumową) znoszoną od mopa.
      • Gość: elena Re: Meble kuchenne Tarnów IP: *.net134.okay.pl 07.07.09, 14:33
        Dzięki, to rzeczywiście się trzymają meble, a to firma, czy stolarz? Tzn. czy
        projektanta mają sensownego, bo u stolarzy z projektowaniem to nie bardzo, z
        tego co wiem.
    • Gość: Kaśka Re: Meble kuchenne Tarnów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.13, 11:36
      Najgorsza firma montowała nam Kuchnie - oszukiwali nas cenie sprzętu, nie chcieli pokazać rachunków (mają umowę z Elektroluxem) problem był na każdym etapie. Zaczęło się już od projektu - nie da się kupić nigdzie niewymiarowego zlewu... z baterią też był straszny problem mimo, że dostaliśmy informacje "każda będzie pasować". Kuchnie montowali ponad 2 tygodnie (zaznaczam, że nieduża kuchnia). Po 5 tygodniach oczekiwania na montaż dostaliśmy informacje, że sprzęt dojedzie za kolejne 6 tygodni - zaznaczam, ż zmuszono nas do zapłaty tydzień przed montażem całości (również za cały sprzęt). Jak powiedzieliśmy, że zależy nam na czasie i kupimy sprzęt na własną rękę jak chcieliśmy odzyskać pieniądze musieliśmy się prosić przez 3 dni przy czym nie chcieli się zgodzić oferując nam sprzęt dużo gorszej jakości w cenie lepszego. Później ruszyła cała lawina problemów... Najgorsza firma w Tarnowie montująca kuchnie to zdecydowanie ALNO ul. Kołłątaja!! NIE POLECAMY
      • roman231 Re: Meble kuchenne Tarnów 26.10.13, 19:24
        Odradzam małą firmę nie pamietam ulicy ale jak się jedzie w stronę zajezdni PkS koło ul Gumniska mała Firma przy ulicy okropnie robią meble wszystko trwa i trwa u mnie ok 2 miesiace miałąm ich juz dośc a ceny WOW kolosalne za zwyklą płytę krzyczą sobie 12 tys ok kuchni 7 metrow .ODRADZAM.
        • Gość: kuka Re: Meble kuchenne Tarnów IP: *.play-internet.pl 27.11.13, 17:25
          Polecam firme z ul. Szujskiego w Tarnowie, cena spoko, bardzo dokładni montażyści, fajna, kumata projektantka, za free robi projekt podłączeń, płytek i nam jeszcze super pomysłowy sufit podwieszany wymyśliła.
      • Gość: sebek Re: Meble kuchenne Tarnów IP: *.ntlworld.ie 12.03.14, 21:19
        Można jakiś kontakt na priv? Tez mamy problem z ta firmą
      • Gość: ss20 Re: Meble kuchenne Tarnów IP: *.ntlworld.ie 15.06.14, 09:28
        OMIJAC SZEROKIM ŁUKIEM ta firme !!!!!!!!!!!!
    • aga4242 Re: Meble kuchenne Tarnów 26.04.16, 19:52
      Jaką firmę polecacie jeśli chodzi o meble kuchenne i ewentualnie szafy do zabudowy i meble łazienkowe, z Tarnowa oczywiście :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka