giwi Re: Ile trwa ban 30.12.09, 08:59 To zależy od zasług, dla niektórych wieczność. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Ile trwa ban 30.12.09, 11:46 giwi napisała: > To zależy od zasług, dla niektórych wieczność. Niektórzy za unikanie pyskuwek i zieeewanie na temat mają po półtora roku. Nie wyjaśnione są wyroki :) Jestem ciekaw co post, w którym mnie ocenzurowano wniósł :) Tak w jednym zdaniu Giwi. Co się pojawiło nowego na F28 :) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Ile trwa ban 30.12.09, 15:24 Nie kłam po raz któryś z kolei. Nigdy loginu Hummer nie miałeś zablokowanego. Możliwość zakładania wątków odzyskałeś zgodnie z umową po 3 miesiącach regulaminowego pisania. Wprawdzie Goebbels mówił, że wielokrotnie powtarzane kłamstwo staje się prawdą, ale powinieneś wreszcie przestać pozować na kombatanta. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ile trwa ban 30.12.09, 15:53 > Nie kłam po raz któryś z kolei. Nigdy loginu Hummer nie > miałeś zablokowanego. Jedynie zakładanie wątków oraz pisanie na FK? Giwi, jak myślisz, do czego może służyć wyszukiwarka na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Ile trwa ban 30.12.09, 16:43 Wyrażenia "nigdy nieblokowany login" też nie rozumiesz? Jeśli nie był zablokowany, to znaczy, że posty tym loginem mógł pisać. Już prościej nie potrafię wyjaśnić. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ile trwa ban 30.12.09, 17:10 giwi napisała: > Wyrażenia "nigdy nieblokowany login" też nie rozumiesz? Oczywiście, że rozumiem. Maile mógł pisać do woli korzystając z loginu. Jeśli nie był zablokowany, to dlaczego o tym nie wiedział? Jak myślisz? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ile trwa ban 30.12.09, 17:44 wariant_b napisał: > Oczywiście, że rozumiem. Maile mógł pisać do woli korzystając z loginu. Jak rozumiem, mógł także pisać posty. > Jeśli nie był zablokowany, to dlaczego o tym nie wiedział? Jak myślisz? Dlaczego uważasz, że nie wiedział ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Ile trwa ban 30.12.09, 17:55 Tyle prawdy jest w tym, że nie wiedział, ile w jego kombatanctwie. p Wyszukiwarka nie gryzie. Zanim napiszesz następny śmieszny post, skorzystaj z niej. Wątek jest założony jego dodatkowym loginem, od razu wyjaśniam. forum.gazeta.pl/forum/w,28,98198631,98198631,Czy_to_prawda_ze_imc_Prezydent_zalamal_prawo_.html Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Och, Wariant wie, ze Hummer komentowal.. 30.12.09, 19:00 ..na kraju pod pierwotnym nickiem. Po prostu wpisuje sie w od lat modna "krytyczna" maniere:) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ile trwa ban 30.12.09, 19:18 giwi napisała: > Wątek jest założony jego dodatkowym loginem, od razu wyjaśniam. Co oczywiście stanowi niezbity dowód, że login hummer mógł zakładać wątki, tylko o tym nie wiedział, albo nie chciał skorzystać. > Wyszukiwarka nie gryzie. Zanim napiszesz następny... Zanim napisałem poprzedni skorzystałem. Między 03.11.2008 a 18.05.2009 nie ma wpisów hummera na FK. Wystarczy uporządkować posty według dat. Wiedziałaś, że można? Rozumiem, że jeszcze w lipcu miał bana na zakładania wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Ile trwa ban 30.12.09, 19:49 Wygląda na to, że własnych postów nie rozumiesz i cierpisz na nadzwyczajne rozbieganie myśli. Odnoszę też wrażenie, że sam nie wiesz o czym dyskutujesz. W poprzednim poście pisałes o tym, ze Hummer rzekomo nie wiedział, że może wstawiać posty (powielasz to kłamstwo nie pierwszy raz). Udowodniłam Ci, że wiedział. I to jest koniec dyskusji. Polecam kilkakrotne przeczytanie mojego postu zaznaczonego na niebiesko, aż do pełnego zrozumienia. Tam jest wszystko wyjaśnione. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
giwi ps. 30.12.09, 20:27 Dodam jeszcze litościwie, bo widzę, że słabo kojarzysz. W zalinkowanym wątku założycielem jest Hummer jako Zzaqq a niżej pisze posty loginem Hummer, to znaczy, że wiedział. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Giwi :) 30.12.09, 21:03 giwi napisała: > Dodam jeszcze litościwie, bo widzę, że słabo kojarzysz. W zalinkowanym wątku za > łożycielem jest Hummer jako Zzaqq a niżej pisze posty loginem Hummer, to znaczy > , że wiedział. > EOT Jeśli Ci się to spodoba hummer zniknie :) I jako osoba nie nick li tylko. Wszystko w Waszych rękach. Blokada i mnie nie ma. I tak praktycznie nie ma z kim rozmawiać. Reszta poblokowana. Wiele mogę zrozumieć ale zakazu pisania na Nauce czy Religii nie. Wystarczy mnie zablokować. Macie w tym wprawę. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wstawienie postów, niektórych nie zadawala 30.12.09, 20:47 giwi napisała: > Wygląda na to, że własnych postów nie rozumiesz i cierpisz na nadzwyczajne rozb > ieganie myśli. Odnoszę też wrażenie, że sam nie wiesz o czym dyskutujesz. W pop > rzednim poście pisałes o tym, ze Hummer rzekomo nie wiedział, że może wstawiać > posty (powielasz to kłamstwo nie pierwszy raz). Udowodniłam Ci, że wiedział. I > to jest koniec dyskusji. > > Polecam kilkakrotne przeczytanie mojego postu zaznaczonego na niebiesko, aż do > pełnego zrozumienia. Tam jest wszystko wyjaśnione. > EOT Ciekawsze jest pisanie na temat, który nurtuje człowieka w danej chwili. A nie wstawianie postów off topic to tych wątków, których autorów, założycieli nie zablokowano. By daleko nie szukać. Haen czy jakoś podobnie. Bardzo wyrazista osobowość na F28. Tylko po po co pisze :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ile trwa ban 30.12.09, 22:24 giwi napisała: > Polecam kilkakrotne przeczytanie mojego postu zaznaczonego na niebiesko Re: Ile trwa ban giwi [na niebiesko] 30.12.09, 08:59 Odpowiedz To zależy od zasług, dla niektórych wieczność. Wiem. Czytałem. To była jedyna prawdziwa Twoja wypowiedź w dyskusji. Na temat matematyki już rozmawialiśmy, o logice chętnie pogadam. A tak z ciekawości - co konkretnie chcesz uzyskać? Podnieść swój autorytet? Przekonać kogoś do swoich racji? Odpowiedz Link Zgłoś
vargtimmen Re: Ile trwa ban 30.12.09, 19:53 wariant_b napisał: > giwi napisała: > > Wątek jest założony jego dodatkowym loginem, od razu wyjaśniam. > > Co oczywiście stanowi niezbity dowód, że login hummer mógł zakładać > wątki, tylko o tym nie wiedział, albo nie chciał skorzystać. > > > Wyszukiwarka nie gryzie. Zanim napiszesz następny... > > Zanim napisałem poprzedni skorzystałem. > Między 03.11.2008 a 18.05.2009 nie ma wpisów hummera na FK. Bo sam strajkował, trąbił o tym, że strajkuje, więc wiem. To miała być dramatyczna śmierć nicka w proteście, ale nicki GW nie umierają same po 6 miesiącach niepisania (choć potencjalnie mogą), więc się nie udało i wrócił do pisania. > Wystarczy uporządkować posty według dat. Wiedziałaś, że można? > Rozumiem, że jeszcze w lipcu miał bana na zakładania wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer To był tylko test 30.12.09, 20:33 wariant_b napisał: > giwi napisała: > > Wątek jest założony jego dodatkowym loginem, od razu wyjaśniam. > > Co oczywiście stanowi niezbity dowód, że login hummer mógł zakładać > wątki, tylko o tym nie wiedział, albo nie chciał skorzystać. > > > Wyszukiwarka nie gryzie. Zanim napiszesz następny... > > Zanim napisałem poprzedni skorzystałem. > Między 03.11.2008 a 18.05.2009 nie ma wpisów hummera na FK. > Wystarczy uporządkować posty według dat. Wiedziałaś, że można? > Rozumiem, że jeszcze w lipcu miał bana na zakładania wątków. Tak przy okazji, zmuszono mnie do pisania i odblokowano mi login ostatniego dnia września 2009. Ponoć login nie używany przez jakiś czas paruje. Giwi też nie zna prawdy. Nie łamiesz regulaminu ale okres próby przedłużamy :) Dla czytelności posługiwałem się drugim loginem w okresie, którego nie pamiętam - zzaqq. Kiedyś wszedłem i szlag mnie trafił po miesiącach więc zzaqqa założyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: To był tylko test 30.12.09, 22:15 Pierwsze co mnie bardzo nurtuje - a któż to Ciebie zmusił do pisania na forum? Ja takiego przypadku nie znam i nie wiem czy zna historia forum. Wszyscy, którzy piszą, robią to dobrowolnie. Żeby mieć login odblokowany trzeba pisać regulaminowo. Nie odblokowuje się nieobecnym. Loginy nieużywane, które mają historię forumową, nie kasuja się automatycznie. A to, że przez półtora roku nie mogłeś zakładać wątków to jedynie skutek wielkiego epickiego dramatu, który usiłowałes napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Tylko się nie pogniewajcie na mnie :) 30.12.09, 23:18 giwi napisała: > Pierwsze co mnie bardzo nurtuje - a któż to Ciebie zmusił do pisania na forum? > Ja takiego przypadku nie znam i nie wiem czy zna historia forum. Wszyscy, którz > y piszą, robią to dobrowolnie. Żeby mieć login odblokowany trzeba pisać regulam > inowo. Nie odblokowuje się nieobecnym. > > Loginy nieużywane, które mają historię forumową, nie kasuja się automatycznie. > A to, że przez półtora roku nie mogłeś zakładać wątków to jedynie skutek wielk > iego epickiego dramatu, który usiłowałes napisać. Faktycznie nikt nikogo nie zmusza do pisania. I muszę, stwierdzić, że coraz mniej mam zapału ku temu. Jeśli ktoś głownie, musi udowadniać, że nie jest wielbłądem to mu się odechciewa. Zrobiłyście ze mną eksperyment kiedy mi się znudzi. Jestem bardzo blisko tego momentu. Wcześniej byłem przekorny dla zasady. Teraz nie muszę. Jeśli masz ochotę możesz usunąć mój nick. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer I jeszcze jedno. 30.12.09, 23:59 giwi napisała: > Pierwsze co mnie bardzo nurtuje - a któż to Ciebie zmusił do pisania na forum? > Ja takiego przypadku nie znam i nie wiem czy zna historia forum. Wszyscy, którz > y piszą, robią to dobrowolnie. Żeby mieć login odblokowany trzeba pisać regulam > inowo. Nie odblokowuje się nieobecnym. > > Loginy nieużywane, które mają historię forumową, nie kasuja się automatycznie. > A to, że przez półtora roku nie mogłeś zakładać wątków to jedynie skutek wielk > iego epickiego dramatu, który usiłowałes napisać. Co najmniej rok pisałem regulaminowo. Ale zachciało się komuś zabawy w myszki. :) Przez 3 miesiące zaś wcale nie odwiedzałem portalu Agory. Obrzydzenie mnie wzięło. I trzyma do tej pory. Przez 6 miesięcy nie pisałem, zzaqq był głównie używany do forów prywatnych by nie stracić kontaktu z ludźmi, których lubię i cenię. Jeden z 200 wymienionych przez Siwą. Choć miałem spory pass :) Tak swoją drogą, płacą Wam za zniechęcanie do Agory użytkowników? Będę chciał o czymś mnie nurtującym pogadać z Wariantem, zrobię to na stopie prywatnej. I to chyba jedyna zasługa Agory. Że ludzie niespokojni jak Wariant czy Taziuta się ujawnili i można z nimi spokojnie i poważnie pogadać. Czym jest polityka, jak nie kłamstwem i próżnością? Liczą się poszczególni ludzie. Ci, którzy są warci. Z Taziutą czy Wariantem mógłbym nie przespać kilku nocy. Gęby by się nam nie zamykały. :) To tak w kwestii wyjaśnienia po co piszę. Piszę by poznać ciekawych ludzi. Móc z nimi dyskutować, skoro nie chcą pisać obecnie na Usenecie. Tak przy okazji, co się stało z Usenetem Agory :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: To był tylko test 31.12.09, 11:59 hummer napisał: > Tak przy okazji, zmuszono mnie do pisania i odblokowano mi login ostatniego dni > a września 2009. Zabrzmiało to groźnie. Agora nasłała na Ciebie siepaczy, bo zarząd nie mógł już znieść Twojego niepisania na forum ? ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer :)))) 31.12.09, 12:07 snajper55 napisał: > hummer napisał: > > > Tak przy okazji, zmuszono mnie do pisania i odblokowano mi login ostatnie > go dni > > a września 2009. > > Zabrzmiało to groźnie. Agora nasłała na Ciebie siepaczy, bo zarząd nie mógł już > znieść Twojego niepisania na forum ? ;) > > S. Coś w tym rodzaju. W liście było, że muszę pisać, pod nickiem hummer, bo to, że każdy wiedział, iż zzaqq to hummer, to było za mało :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: :)))) 31.12.09, 14:43 hummer napisał: > Coś w tym rodzaju. W liście było, że muszę pisać, pod nickiem hummer, bo to, że > każdy wiedział, iż zzaqq to hummer, to było za mało :) Może nick zzaqq_d._hummer by wystarczył ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Q co wniósł przyszpilony wątek? 30.12.09, 20:52 giwi napisała: > Nie kłam po raz któryś z kolei. Nigdy loginu Hummer nie miałeś zablokowa > nego. Możliwość zakładania wątków odzyskałeś zgodnie z umową po 3 miesiącach re > gulaminowego pisania. Wprawdzie Goebbels mówił, że wielokrotnie powtarzane kłam > stwo staje się prawdą, ale powinieneś wreszcie przestać pozować na komba > tanta. Nie napisałaś :) Odpowiedz Link Zgłoś
izauura Re: Ile trwa ban 30.12.09, 12:37 giwi napisała: > To zależy od zasług, dla niektórych wieczność. Jaki poziom odpowiadającej, taka odpowiedź :( Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Moze jednak czasem sie zastanow, nim skrobniesz.. 30.12.09, 17:42 ..odpowiedz, Izauuro. Np. niechetna kazdej odrebnosci, natretna propaganda weganska slusznie traktowana jest jako trolling i spamerstwo. Czy zgodzisz sie z moja ocena?:) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ile trwa ban 30.12.09, 17:43 izauura napisała: > giwi napisała: > > > To zależy od zasług, dla niektórych wieczność. > > Jaki poziom odpowiadającej, taka odpowiedź :( A co Ci się w tej odpowiedzi nie podoba ? Świętą prawdę napisała. S. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ile trwa ban 30.12.09, 17:50 snajper55 napisał: Świętą prawdę napisała. > > S. wy ostatnio jacys religijni w tej gazetce sie zorbiliscie, tyle,ze to jakas nowa forma swietej religii krolestwa ZEN. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ile trwa ban 30.12.09, 19:21 vicky17 napisała: > wy ostatnio jacys religijni w tej gazetce sie zorbiliscie W jakiej gazetce? Giwi w kółko powtarza, że z żadną gazetą forum nic wspólnego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Ile trwa ban 30.12.09, 10:29 Co łaska. Aż go siwa po uznaniu nie zdejmie. Czyli im bardziej nie wiadomo za co, tym dłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
tylko.tu Re: Ile trwa ban 30.12.09, 13:41 wariant_b napisał: > Czyli im bardziej nie wiadomo za co, tym dłużej. strzal w 10-tke :)) Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ile trwa ban 30.12.09, 16:25 wariant_b napisał: > Co łaska. > > Aż go siwa po uznaniu nie zdejmie. > Czyli im bardziej nie wiadomo za co, tym dłużej. fajnie,ze w polsce istnieje cos takiego jak gazetka z madrymi adminkami,gdyz inaczej mozna by pomyslec,ze tego typu cenzure mamy juz za soba, jak komunizm:) to cytowanie goebbelsa tez fajne,choc tutaj chyba przydalby sie raczej inny relikt. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ile trwa ban 30.12.09, 17:42 vicky17 napisała: > fajnie,ze w polsce istnieje cos takiego jak gazetka z madrymi adminkami,gdyz > inaczej mozna by pomyslec,ze tego typu cenzure mamy juz za soba, jak komunizm:) Portal Gazeta.pl nie jest do tego potrzebny, gdyż cenzura jest na wszystkich portalach. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Owszem 30.12.09, 20:39 snajper55 napisał: > vicky17 napisała: > > > fajnie,ze w polsce istnieje cos takiego jak gazetka z madrymi adminkami,g > dyz > > inaczej mozna by pomyslec,ze tego typu cenzure mamy juz za soba, jak komu > nizm:) > > Portal Gazeta.pl nie jest do tego potrzebny, gdyż cenzura jest na wszystkich > portalach. > > S. Cenzura myśli nie osób. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Owszem 31.12.09, 11:54 hummer napisał: > Cenzura myśli nie osób. Myśli ? Zacytowałbym taką usuniętą "myśl" ale nie chcę śmiecić. Bany są także na innych forach. Na przykład na forum NIE: "2. Każdy może zostać wyproszony za zachowanie niezgodne z ogólnie przyjętymi normami. Decyduje o tym Administrator lub Moderatorzy." S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Owszem 31.12.09, 12:18 snajper55 napisał: > hummer napisał: > > > Cenzura myśli nie osób. > > Myśli ? Zacytowałbym taką usuniętą "myśl" ale nie chcę śmiecić. > > Bany są także na innych forach. Na przykład na forum NIE: > > "2. Każdy może zostać wyproszony za zachowanie niezgodne z ogólnie przyjętymi > normami. Decyduje o tym Administrator lub Moderatorzy." Na amen? To, że cenzura jest potrzebna nie ulega dyskusji. Ludzie chcą się bawić, a nie prowadzić wojny podjazdowe.Każdy ma słabsze dni. Również kolega jest cenzurowany jeśli poniesie go ułańska fantazja. I to jest normalne. Gorzej jeśli przez rok użytkownik nie może dojść za co spotkała go taka nagroda. Jedni wolą pisać pod jednym nickiem. Przesadzą ponoszą karę, zakaz pisania na czas jak nie ochłoną. Inni zmieniają nicki niczym rękawiczki i tu jesteście bezsilni. Mnie ponoszą np. wątki, w których tępi się ludzi w imię jakiegoś naturalnego prawa moralnego. :) Ubliża się ludziom od kłamców itd. Jakby tak zlustrować tych moralnych racjonalizatorów prawa moralnego (czymkolwiek ona jest) to okazało by się, że moralnych nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Owszem 31.12.09, 14:50 hummer napisał: > > "2. Każdy może zostać wyproszony za zachowanie niezgodne z ogólnie przyję > tymi > > normami. Decyduje o tym Administrator lub Moderatorzy." > > Na amen? Skoro nie piszą na jak długo, to widocznie długość bana jest uznaniowa. > To, że cenzura jest potrzebna nie ulega dyskusji. Ludzie chcą się > bawić, a nie prowadzić wojny podjazdowe.Każdy ma słabsze dni. No i tylko o to mi chodziło. :) Robienie z naszego portalu jakiegoś kuriozum, zapomnianej filii Mysiej jest zwykłym oszołomstwem. > Gorzej jeśli przez rok użytkownik nie może dojść za co spotkała go taka > nagroda. Jedni wolą pisać pod jednym nickiem. Przyczyna bana powinny być jasno wytłumaczone. Choć dobrze wiem, że niektórym nie sposób wytłumaczyć najprostszych rzeczy. Na przykład tego, że czarne jest czarne. ;) > Jakby tak zlustrować tych moralnych racjonalizatorów prawa moralnego (czymkolwi > ek ona jest) to okazało by się, że moralnych nie ma. Kto jest bez grzechu niech pierwszy rzuci kamieniem. Do tego rzeczywiście często moralność moralizatorów jest wątpliwej jakości. Nie będę rzucał przykładami. ;) S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Owszem 31.12.09, 16:20 Dzięki za czas mi poświęcony. Z postem, na który odpowiadam zgadzam się. Cenię Waszą robotę, ale mam tylko jedno życzenie noworoczne, byście zobaczyli ludzi w userach. :) Miłej zabawy. Trzymajcie się wszyscy ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Owszem 31.12.09, 18:59 hummer napisał: > Miłej zabawy. Trzymajcie się wszyscy ciepło. Wzajemnie ! Do zobaczenia w przyszłym toku. :) S. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Ile trwa ban 30.12.09, 23:10 snajper55 napisał: > Portal Gazeta.pl nie jest do tego potrzebny, gdyż cenzura jest na wszystkich > portalach. > > S. jest roznica miedzy cenzura a zamykaniem ust niewygodnym..taka sam jak miedzy cenzura w wersji giewu a cenzura na innych portalach. tu by byc wycietym nie trzeba niczego lamac,tu wystarczy nie byc lubianym przez adminow. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Nie chciałem o tym pisać 30.12.09, 23:31 vicky17 napisała: > snajper55 napisał: > > > > Portal Gazeta.pl nie jest do tego potrzebny, gdyż cenzura jest na wszystk > ich > > portalach. > > > > S. > > jest roznica miedzy cenzura a zamykaniem ust niewygodnym..taka sam jak miedzy > cenzura w wersji giewu a cenzura na innych portalach. > tu by byc wycietym nie trzeba niczego lamac,tu wystarczy nie byc lubianym przez > adminow. Ale wyjąłeś mi to z ust :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 11:30 Zazwyczaj łamiący uważają, że oni niczego nie łamią. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 11:45 snajper55 napisał: > Zazwyczaj łamiący uważają, że oni niczego nie łamią. Na F28 fika osoba, która obraża innych, zwrot per kłamiesz to dla niej norma. I sobie fika. Jak kilka razy została przyłapana na mijaniu się z prawdą, to wielkie larum podnosi. I jak widać to skutkuje. :) Jej posty nie są usuwane. Choć jest w nich tylko jad. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 14:52 hummer napisał: > snajper55 napisał: > > > Zazwyczaj łamiący uważają, że oni niczego nie łamią. > > Na F28 fika osoba, która obraża innych, zwrot per kłamiesz to dla niej norma. I > sobie fika. Jak kilka razy została przyłapana na mijaniu się z prawdą, to > wielkie larum podnosi. I jak widać to skutkuje. :) Jej posty nie są usuwane. > Choć jest w nich tylko jad. Czyli nie uważa, że robi cokolwiek złego. Tak jak napisałem. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 12:12 snajper55 napisał: > Zazwyczaj łamiący uważają, że oni niczego nie łamią. Jeśli trudno doszukać się bezpośredniego związku między restrykcjami a treścią postów, a zasady blokowanie są tajne przez poufne to czemu się można dziwić? Jeżeli administracja będzie w stanie określić sensowne procedury postępowania w przypadku naruszania regulaminu czy Netykiety, będą one znane i zrozumiałe - użytkownicy stopniowo sami się do nich dostosują. A tak mamy wieczny chaos i partyzantkę. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 14:54 wariant_b napisał: > snajper55 napisał: > > Zazwyczaj łamiący uważają, że oni niczego nie łamią. > > > Jeśli trudno doszukać się bezpośredniego związku między restrykcjami > a treścią postów, a zasady blokowanie są tajne przez poufne to czemu > się można dziwić? > > Jeżeli administracja będzie w stanie określić sensowne procedury > postępowania w przypadku naruszania regulaminu czy Netykiety, > będą one znane i zrozumiałe - użytkownicy stopniowo sami się > do nich dostosują. A tak mamy wieczny chaos i partyzantkę. Nigdy nie będą zrozumiałe, choćby były nie wiem jak proste. Twój post tego dowodzi. S. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 15:09 snajper55 napisał: > Nigdy nie będą zrozumiałe, choćby były nie wiem jak proste. > Twój post tego dowodzi. Więc gdybyś był tak dobry i pierwszy raz na tym forum je opisał, a jeszcze lepiej poparł jakimś konkretnym przykładem będę wdzięczny. Na razie wszystko jest tajne przez poufne, a nic z tego co na odczepne podadzą siwa czy giwi nie pasuje do obrazka. No więc, jakie są te zasady? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 19:01 wariant_b napisał: > snajper55 napisał: > > Nigdy nie będą zrozumiałe, choćby były nie wiem jak proste. > > Twój post tego dowodzi. > > Więc gdybyś był tak dobry i pierwszy raz na tym forum je opisał, > a jeszcze lepiej poparł jakimś konkretnym przykładem będę wdzięczny. > Na razie wszystko jest tajne przez poufne, a nic z tego co na > odczepne podadzą siwa czy giwi nie pasuje do obrazka. > > No więc, jakie są te zasady? Są opisane w Regulaminie i Netykiecie. Znajdziesz sobie, czy dać linka ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 19:22 snajper55 napisał: > Są opisane w Regulaminie i Netykiecie. Tak myślałem, że Ty też nie wiesz, ale nie miałem pewności. Trudno, będę musiał skorygować swoją wcześniejszą wypowiedź. Na razie wszystko jest tajne przez poufne, a nic z tego co na odczepne podadzą siwa, giwi czy snajper55 nie pasuje do obrazka. Jest tam jeszcze ktoś? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 19:35 wariant_b napisał: > Na razie wszystko jest tajne przez poufne, a nic z tego co na > odczepne podadzą siwa, giwi czy snajper55 nie pasuje do obrazka. > Kolejna korekta: Na razie wszystko Wariantowi wydaje się tajne przez poufne i nic z tego co na podadzą siwa, giwi czy snajper55 nie pasuje mu do obrazka. Może masz jakiś dziwny obrazek ? S. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Nie chciałem o tym pisać 31.12.09, 19:47 To, co snajper55 napisał, przez litość pominę. Jest tam ktoś, kto coś konkretnie wie i może przedstawić użytkownikom? --- "albo dajcie inne klocki, albo zmieńcie ten obrazek!" Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Ile trwa ban 31.12.09, 10:54 snajper55 napisał: Portal Gazeta.pl nie jest do tego potrzebny, gdyż cenzura jest na wszystkich portalach. S. Lgarstwo! Polecam www.nie.com.pl lub www.faktyimity.pl Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Ile trwa ban 31.12.09, 11:51 teletoobis napisał: > snajper55 napisał: > > Portal Gazeta.pl nie jest do tego potrzebny, gdyż cenzura jest na > wszystkich portalach. > > S. > > Lgarstwo! Polecam www.nie.com.pl lub www.faktyimity.pl Prawda, prawda. Regulamin forum NIE: "2. Każdy może zostać wyproszony za zachowanie niezgodne z ogólnie przyjętymi normami. Decyduje o tym Administrator lub Moderatorzy. 4. Redakcja NIE zastrzega sobie prawo do usuwania wiadomości niezgodnych z prawem lub uznanych przez Administratora lub Moderatorów za zbędne." No proszę. Wystarczy, że uznają post za zbędny... S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Myślałem, że Agorze chodzi o coś innego niż Nie :) 31.12.09, 12:27 snajper55 napisał: > teletoobis napisał: > > > snajper55 napisał: > > > > Portal Gazeta.pl nie jest do tego potrzebny, gdyż cenzura jest na > > wszystkich portalach. > > > > S. > > > > Lgarstwo! Polecam www.nie.com.pl lub www.faktyimity.pl > > Prawda, prawda. > > Regulamin forum NIE: > > "2. Każdy może zostać wyproszony za zachowanie niezgodne z ogólnie przyjętymi > normami. Decyduje o tym Administrator lub Moderatorzy. > > 4. Redakcja NIE zastrzega sobie prawo do usuwania wiadomości niezgodnych z > prawem lub uznanych przez Administratora lub Moderatorów za zbędne." > > No proszę. Wystarczy, że uznają post za zbędny... Wystarczy zajrzeć do Karty. www.agora.pl/agora_pl/1,66386,884126.html 4. przedstawiać także te poglądy, z którymi się nie zgadzamy; nie tylko w formie relacji lecz także dokumentów, wywiadów i artykułów. Muszą to być poglądy istotne lub lansowane przez znaczące ugrupowania czy osoby i nie mogą nawoływać do przemocy, szerzyć nienawiści lub kogoś szkalować. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Myślałem, że Agorze chodzi o coś innego niż N 31.12.09, 12:32 hummer napisał: > Wystarczy zajrzeć do Karty. > www.agora.pl/agora_pl/1,66386,884126.html > 4. przedstawiać także te poglądy, z którymi się nie zgadzamy; nie tylko w fo > rmie relacji lecz także dokumentów, wywiadów i artykułów. Muszą to być poglądy > istotne lub lansowane przez znaczące ugrupowania czy osoby i nie mogą nawoły > wać do przemocy, szerzyć nienawiści lub kogoś szkalować. > I by nie być gołosłownym :) forum.gazeta.pl/forum/w,28,104936640,105011106,Re_oczywiscie.html Oczywiście wszystko jest zgodne z Regulaminem. Już się zaczyna lament, że Murzynów biją :) Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Chodzi o cenzurę, nie o cele 31.12.09, 14:55 Napisano, że na foprum NIE nie ma cenzury. Pokazałem, że jest. S. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Chodzi o cenzurę, nie o cele 31.12.09, 16:15 snajper55 napisał: > Napisano, że na foprum NIE nie ma cenzury. Pokazałem, że jest. > Cenzura jest jaka jest każdy widzi, chodzi mi o moderację czyli sposób łagodzenia sporów. Gdzie jest trzech ludzi jeden musi być moderatorem, co by sobie dwójka oczu nie wydrapała. Lubię Cię. Właśnie za ostry język. Ostry język to nie powód, by ludzi blokować na nie wiadomo ile. Moderator to ktoś jak arbiter. Pilnuje by się zawodnicy nie kopali po łydkach. Jak kogoś ponosi to mu daje karę. Ale nie spotkałem się jeszcze z meczem, na którym arbiter mający całkowitą władzę na miejscu spotkania wysłał kogoś na parę lat w niebyt, bo mu się zdawało, że kogoś kopnął, a on tylko sprytnie udawał w polu karnym. W grach zespołowych są jasno określone zasady. I o to chodzi Wariantowi. Odpowiedz Link Zgłoś