Dodaj do ulubionych

kosz / aes / forum@

29.01.10, 13:20
zawarte w temacie sposoby zglaszania postow niezgodnych z regulaminem wymieniane sa jako najlepsze i chyba jedyne.

doswiadczenie uczy, ze czesto sa one dosc zawodne. uzylem kosza - nie poskutkowalo. napisalem do moderatorow (obu operujacych na danym forum) - efekt ten sam jak poprzednio. napisalem na forum@ - zadnej reakcji.

czy nalezy przez to rozumiec, ze jedyna skuteczna, acz odradzana metoda zglaszania jest opisanie problemu na fom ? widac, ze ten ostatni sposob skutkuje czesto wrecz blyskawicznie.
Obserwuj wątek
    • marouder.eu Nic sie nie boj, zapewniam cie, ze... 29.01.10, 19:26
      ..zaraz wesprze cie Brumbak!
      • Gość: poi Re: Nic sie nie boj, zapewniam cie, ze... IP: *.aster.pl 29.01.10, 21:42
        mozesz zapewniac mnie via e-mail :))
        • marouder.eu A dlaczego?! 29.01.10, 22:03
          Brumbak jest osobowoscia!
          Co prawda dosyc specyficzna, ale zawsze to jakis potencjal, ktory cie wspiera:)
          • Gość: poi dlatego, ze to nie jest watek o nim IP: *.aster.pl 29.01.10, 22:32
            pisz na temat albo nie pisz wcale.
            • marouder.eu Zachowujesz sie jak spoleczny admin.. 30.01.10, 00:03
              ..ze swoich wyobrazen lub wlasciciel prywatnego forum!
              • Gość: poi A ty zachowujesz się jak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 16:00
                klasyczny troll. Jeśli piszesz, to trzymaj się tematu.
                Jeśli nie masz nic do powiedzenia w temacie, to milcz.
                • Gość: poi ktos podszywa sie pode mnie ? :)) IP: *.aster.pl 31.01.10, 17:01
                  • Gość: poi Re: ktos podszywa sie pode mnie ? :)) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 17:41
                    No ale czy nie podpiszesz się pod słowami podszywki :)
                    • Gość: poi Re: ktos podszywa sie pode mnie ? :)) IP: *.aster.pl 31.01.10, 20:17
                      zaraz tam trol. na forum pewnie 90% postow jest nie na temat. chodziaz tym
                      postem to juz perfidnie zboczyl. widac, ze bez brumbaka jego zycie traci sens.

napisalem juz
                      forum.gazeta.pl/forum/w,654,106448459,106480160,dlatego_ze_to_nie_jest_watek_o_nim.html
                      , wiec co najmniej czesciowo sie podpisze.

ps. tak przy okazji.. z ta podszywka to polzartem bylo. nie jestem jakos
                      nadmiernie przywiazany do 'poi'. zawsze obok jest 'lkj'. wlasciwie chyba nawet
                      administracja nigdzie nie zabraniala niezalogowanym pisac jako autor o tej samej
                      nazwie :))
                      • Gość: poi brumbak to jego alter ego :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.10, 21:19
                        a nawet jeśli nie, to duchowy brat bliźniak.
                        • marouder.eu Brumbo mnie nienawidzi:( 02.02.10, 03:29
                          Jestem osoba, ktora ostatecznie przegnala go z forum Wegetarianizm, a teraz
                          obawia sie, ze uczynie to samo na forum Spoleczenstwo, gdyz wie, ze lubie Kropke
                          i wspolczuje jej:)
                          Nadto wypraszam sobie insynuacje, ze jeden Brumbo wystarczy za moje alter ego.
                          Jakos do tej pory zaden z trolli nie dotrzymal mi pola..czego sobie w dalszym
                          ciagu zycze, a Bogowie, jak sadze mnie wespra:)
                          • Gość: poi Re: Brumbo mnie nienawidzi:( IP: *.aster.pl 02.02.10, 04:32
                            jednym z najprostszych sposobow, aby zapoznac swiat z twoimi wyczynami i
                            osiagnieciami, moze byc zalozenie forum. bedziesz mogl sporzadzac tam listy
                            wypedzonych, lubianych i nielubianych oraz tych, ktorym nalezy wspolczuc.
                            chwilowo sam zaliczasz sie do tych ostatnich.

dziwne jest, ze administracja nie przeczyscila cie z tego watku. w innych
                            przypadkach sa zwawi, ze az milo, a tutaj klapa. chyba chca, zebys byl troche
                            podpasiony ?

bogowie z toba i przestan mendzic.
                            • Gość: poi Re: Brumbo mnie nienawidzi:( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.02.10, 21:47
                              > bogowie z toba i przestan mendzic.
                              ============
                              Porzuć nadzieję. On nie rozumie znaczenia tych słów.
    • Gość: poi tutaj rowniez oczekuje odpowiedzi administracji IP: *.aster.pl 01.02.10, 21:34
      • Gość: poi ps. i wykasowania marudera IP: *.aster.pl 01.02.10, 21:34
        • marouder.eu Czyz sie mylilem? 02.02.10, 03:44
          Czyz spodziewany przeze mnie Brumbo nie przybyl ci w sukurs? (acz pod twoim
          imieniem, ale wiadomym jest, ze to szuja, watki kradnie, nawet moj wlasny
          skopiowal z wegetarianizmu i umiescil na Spoleczenstwie pod swoim mieniem)

Jak to tak?
          A jakas gratyfikacja za prekognicje?!
          • Gość: poi Re: Czyz sie mylilem? IP: *.aster.pl 02.02.10, 04:26
            w sukurs to moze tobie slownik przyjdzie. zajrzyj do niego i sprawdz co oznacza
            to slowo, a potem zastanow sie czy napewno chciales napisac, to co napisales.

ps. mozesz juz nie odpowiadac.
    • tylko.tu administracja milczaco przyznaje racje ? :)) 03.02.10, 10:48
      doskonalym potwierdzeniem slabosci np. forum@ jest fakt, ze wyslalem zgloszenie
      postu do wyciecia w tym watku, a on nadal wisi.

widocznie administracja uznaje, ze osobnicy usilnie piszacy nie na temat i
      probujacy zrobic jakas mala awanturke sa jak najbardziej przydatni :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka