Dodaj do ulubionych

pokretne uzasadnienie

07.04.11, 17:44
Zalozylem 4 slownie cztery watki, dotyczyly 4 roznych osob oraz 4 roznych spraw.

Ty zareagowalas blokada podajac przyczyne ze spamuje prowokacyjnymi watkami.
Wspolczuje ci ze musisz posuwac sie do tak idiotycznego uzasadnienia. To zaden spam jak rowniez chyba forum jest od tego by wlasnie prowokowac do dyskusji a nie omawiac kolejny lapsus jezykowy Jaroslawa Kaczynskiego.

Jesli liczysz na to ze sie wsciekne to musze Cie rozczarowac, lubie Cie nadal. To co zrobilas dowodzi ze sa w tobie jednak emocje nadajace nickowi siwa ludzki wymiar.
Obserwuj wątek
    • siwa Re: pokretne uzasadnienie 08.04.11, 08:47
      Kompletnie nie wiem o czym piszesz, teoria, ze własnoręcznie usuwam posty, wręczam koperniki i rozdaję bany, jest tyleż urocza co nieprawdziwa. Nie mam tylu rąk co mój indyjski imiennik i faktycznie jestem bardziej ludzka.
      O skasowanych wątkach chętnie pogada z Tobą dyżurny.
      Ale cieszę się że mnie lubisz i śledzisz moje blogi ;)
      • gazeta_mi_placi Re: pokretne uzasadnienie 10.04.11, 15:17
        Powinna być ogólnie znana lista dyżurnych moderatorów danego forum, a najlepiej żeby zbanowanej ( lub której wykasowano wypowiedź ) osobie ukazywała się informacja że wypowiedź taką a taką skasował dyżurny taki a owaki.
        Dzięki temu liczba osób żalących się na tutejszym forum nieco by zmalała...
        A i ja na przykład byłabym chętna kto tak uroczo tnie moje nie wulgarne i wyważone wypowiedzi na jednym z for...
        Czemu dyżurni moderatorzy są anonimowi? Czemu ich chronicie?
    • pan.sajgon Re: pokretne uzasadnienie 08.04.11, 09:49
      Domniemywam ze osoby ukrywajace sie za loginem forum dzialaja na Twoje polecenie i w Twoim imieniu, stad przywolanie Twojej osoby do tego watku. Wybacz ale nie bede pisal postow do forum, przynajmniej nie w tym zyciu :-)
      Co do sledzenia Twojego blogu to musze Cie zmartwic jesli Cie to cieszylo, nie czytam go. Byc moze jest interesujacy ale nie czytam blogow z zasady poniewaz uwazam ze sa przejawem ekshibicjonizmu i do tego nudne. Rozumiem ze gwiazdy maja swoich fanow i oni chca znac na biezaco co ona robi, ale kogo obchodzi pani X lub pan Y.
      Facebooka tez nie mam, unikam stadnych odruchow z zasady, nie bede karmil korporacji swoimi danymi. Ludzi wole poznawac w realu.
      ps. mama nadzieje ze dyzurny nie bedzie tak zajety ze odezwie sie za 3 miesiace.
      • siwa Re: pokretne uzasadnienie 08.04.11, 12:06
        Wszyscy działamy w imieniu Agora SA.
        • hummer Re: pokretne uzasadnienie 08.04.11, 16:27
          siwa napisała:

> Wszyscy działamy w imieniu Agora SA.

Tylko czy takie działania przynoszą jej chlubę?
      • zbyfauch Panie Sajgonie, 08.04.11, 20:53
        nie czyta Pan, konta nie posiada, unika Pan...może pójdzie Pan niejako "za ciosem" i zrezygnuje z pisania? Serce, wątroba, żołądek tudzież inne organy będą Panu dozgonnie wdzięczne.
        (Takoż potencjalni czytelnicy...)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka