Dodaj do ulubionych

Oświadczył się...

03.01.07, 11:35
Wczoraj mój M uklęknął przede mną z pierścionkiem i zapytał czy nie zostanę
Jego żoną... Było cudownie, rozpłakałam się ze szczęścia... I wszystko byłoby
cudownie gdyby nie to, że parą jesteśmy od miesiąca. Dziewczyny zakochana
jestem w nim po uszy, ale wiem, że to szaleństwo, że się zaręczyliśmy. Miała
któras z Was podobnie? smile
Obserwuj wątek
    • foto_slubik Re: Oświadczył się... 03.01.07, 11:36
      no to już po chlopie.....
      • toska26 Re: Oświadczył się... 03.01.07, 11:48
        No wiesz?? smile
    • koraa2 Re: Oświadczył się... 03.01.07, 11:38
      suuper gratuluje,jednak mysle ze masz obawy ze tak krotko?no tak w prawdzie
      krotko,jednak znam pare ktora swoja milosc przypieczetowali przed ołtarzem po
      miesiacu znajomosci,nie musieli.Sa teraz niezywkle udanym malzenstwem,jednak ja
      jestem bardziej "uwazna"i zanim zaufam facetowi to troche to trwawinkGRATULUJE
      JESZCZE RAZ
      • toska26 Re: Oświadczył się... 03.01.07, 11:45
        Dziękuję smile Bardzo dziękuję smile
        Już raz byłam zaręczona, ale związek się rozpadł - dlatego mam obawy. Ale teraz
        po miesiącu czuję, że CHCĘ... autentycznie CHCĘ!!.
    • promyczek_k Re: Oświadczył się... 03.01.07, 11:47
      Gratulacje smile
      JEśli rzeczywiście wiesz, że tego chcesz smile
      A znacie się dłużej niż jesteście parą?
      • toska26 Re: Oświadczył się... 03.01.07, 11:47
        Nie smile
    • monalisa.pl zareczyny sa po to by je zrywac;-) 03.01.07, 11:51
      a ja osobiscie bym nie ładowala sie w deklaracje na razie konkretne po mies
      znajomosci!
    • aggravka oświadczyny rychłe:) 03.01.07, 11:55
      nasze wprawdzie nie po miesiącu ale po 2 i pół, to także niezły wynik, ale nie
      o wynik czasowy przecie idziewink od tego czasu minął prawie rok i ani na chwilę
      nie zwątpiłam że decyzja o przyjęciu oświadczyn była zła. to jest po prostu
      tenh facet i już. myślę sobie jednak, że oświadczyny jako deklaracja woli
      zawarcia małżeństwa, nawet po krótkim czasie to coś pięknego! i tu moje ale:
      ślub po miesiącu to brawura.
    • karolin-k Re: Oświadczył się... 03.01.07, 11:56
      gratulacje !!!
      ja bym się raczej tym nie martwiła, skoro byłaś już w związku (długim) to masz
      porównanie, wiadomo ze na początku jest zawsze cudownie, ale nie ma powodu, aby
      się martwić, że będzie już tylko gorzej.
      Jeśli masz jakieś obawy, to zamieszkajcie teraz ze sobą, w końcu jesteście
      narzeczeństwem smile
      • paulina.galli Re: Oświadczył się... 03.01.07, 12:01
        hmm... gdyby mi sie Facet oswiadczyl po miesiacu znajomosci - zwiewalabym gdzie
        pipeprz rosnie smile
        I serio - nie wlacza c sie dzwonek alarmowy - DLACZEGO?! Dlaczego tak szybko?
        Mi by sie wlaczyl
        smile
        • medea11 Re: Oświadczył się... 03.01.07, 13:06
          Moj maz oswiadczyl mi sie po 3 tygodniach bycia razem i dwa miesiace pozniej wzielismy slub cywilny bo juz sie nie moglismy doczekac, a organizacja wesela i koscielnego jednak troche trwa. Ja nie mialam ani cienia watpliwosci i dalej nie mam. Jestesmy ze soba juz 9 miesiecy i z kazdym dniem jestem coraz bardziej szczesliwa mloda mezatka. Nie moge sie juz doczekac naszego koscielnego slubu. Mysle, ze Ty sama wiesz i czujesz co jest dobre dla Ciebie i czasami po prostu tak jest ze trafia sie na tego jedynego i kobieca intuicja dokladnie to podpowiada...powodzenia smile
    • cotti Re: Oświadczył się... 03.01.07, 12:08
      Gratuluję

też tak miałam, ale już daaaaawno tamtego chłopaka nie widziałam.

dojrzałam smile
      • vocativa Re: Oświadczył się... 03.01.07, 12:16
        Przede wszystkim gratulujęsmileOczywiście różnie może być. Ja zaręczyła się po
        ponad 2 latach znajomości.Ale w mojej rodzinie mój wujek oświadczył się cioci
        po mięsiącu chodzenia i dzięki Bogu,są ponad 25 lat szczęśliwym małżeństewem!smile
        Więc chyba bądź dobrej myślismilePozdrawiam serdecznie!smile
        • olga811 Re: Oświadczył się... 03.01.07, 12:21
          mój oświadczył mi sie po 3 m-cach znajomości (wszyscy myśleli że wpadliśmy).
          półtora roku później był piekny ślub i weselisko, a 9 stycznia stuknie nam
          półtora roku małżeństwa. Wtedy wszyscy myśleli że zwariowaliśmy, ale teraz
          uważają nas za najbardziej dobraną parę jaką znają wink
          • panna_na_wydaniu Re: Oświadczył się... 03.01.07, 12:37
            Gratulacje! Moi rodzice zaręczyli się po dwóch miesiącach a po kolejnych
            czterech byli już małżeństwem.Po 11 miesiącach pojawił się mój brat a po
            kolejnych 14 ja smile Choć wszystko potoczyło się w ekspresowym tempie są ze sobą
            do dziś 27 lat smile
            • promyczek_k Re: Oświadczył się... 03.01.07, 14:16
              Jesli mowa o rodzinach: mój wujek oświadczył się cioci przy drugim spotkaniu. Są
              ze sobą, dokładnie nie wiem, ale już grubo ponad 30 lat. Więc wszystko jest
              mozliwe. Czasem można kogoś znać latami i po ślubie być zaskoczonym. Wystarczy
              poczytać forum młode mężatki...
              Wniosek: trzeba ufac intuicji, mnie jeszcze nigdy moja nie zawiodła, choć nie
              zawsze jej słucham i wtedy źle na tym wychodzę wink
              Jeszcze raz gratulacje i powodzenia smile
              • toska26 Re: Oświadczył się... 03.01.07, 14:52
                Dziekuje... Baaardzo dziekuje jeszcze raz smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka