Dodaj do ulubionych

Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z krajem?

26.04.11, 13:44
Napisałem do Giwi i na forum@agora.pl. Cisza, a śmieć na forum kraj ciągle trwa.
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z kra 26.04.11, 14:53
      Mail sprzed 2 godzin, a przypominam, że dyżurny ma do nadrobienia dłuższy weekend:)
      Na każdego przyjdzie pora, a i giwi nie jest wszechczytająca
      • hummer Re: Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z kra 26.04.11, 22:23
        marrant napisała:

> Mail sprzed 2 godzin, a przypominam, że dyżurny ma do nadrobienia dłuższy weeke
        > nd:)
        > Na każdego przyjdzie pora, a i giwi nie jest wszechczytająca

Kolejnych wątków też Giwi nie widzi. Na Warszawę i po krzyku.
      • olga_w_ogrodzie Re: Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z kra 27.04.11, 00:36
        to, co dzieje się pod Pałacem jest opisywane i pokazywane przez media ogólnopolskie.
        organizatorzy akcji z namiotem czyli Solidarni 2010 to nie jest stowarzyszenie warszawskie, ale również ogólnopolskie.
        do tego żądania m.in. dymisji premiera i ministrów to nie sprawa lokalna.

jeśli się uzna, iż z pisaniem o namiotowcach, to na forum warszawskie,
        to również wątki np. o krzyżu, rocznicowych manifestacjach na Krakowskim też powinny iść na forum Warszawa.

ja rozumiem pana, który buntuje się przeciw wątkom na FK o namiocie.
        chodzi o to, że często na tym politycznym forum ów pan umieszcza faktycznie posty o sprawach całkiem lokalnych czyli, np., o wrocławskich mostach czy innych drogach.
        chęć wywalenia wątku o namiocie ma być rodzajem odwetu za wątki, które jemu przenoszą.
        taka tam dziecinada.
        • hummer Re: Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z kra 28.04.11, 19:25
          olga_w_ogrodzie napisała:

> ja rozumiem pana, który buntuje się przeciw wątkom na FK o namiocie.
          > chodzi o to, że często na tym politycznym forum ów pan umieszcza faktycznie pos
          > ty o sprawach całkiem lokalnych czyli, np., o wrocławskich mostach czy innych d
          > rogach.

To są drogi krajowe :) Wiem, trudno rozróżnić drogę krajową od gminnej.
    • martusia_krolowa_polski A co ma tym wspólnego kolor włosów Tuska? 29.04.11, 08:30
      hummer napisał:

> Napisałem do Giwi i na forum@agora.pl. Cisza, a śmieć na forum kraj ciągle trwa
      > .
    • zapijaczony_ryj Warszawa jest stolicą Polski i wszystko co się 30.04.11, 14:15
      hummer napisał:

> Napisałem do Giwi i na forum@agora.pl. Cisza, a śmieć na forum kraj ciągle trwa
      > .

dzieje pod pałacem prezydenckim jest sprawą krajowa, a nie lokalną. Ten namiot i pajacowanie prezesa pod pałacem prezydenta RP ośmiesza nas Polaków na cały świat.
      A poza tym , dlaczego kapujesz? Nie podoba ci się wątek to go nie czytaj!
      • hummer Wolę dolinę Baryczy. 02.05.11, 00:05
        zapijaczony_ryj napisał:

> hummer napisał:
        >
        > > Napisałem do Giwi i na forum@agora.pl. Cisza, a śmieć na forum kraj ciągl
        > e trwa
        > > .
        >
        > dzieje pod pałacem prezydenckim jest sprawą krajowa, a nie lokalną. Ten namiot
        > i pajacowanie prezesa pod pałacem prezydenta RP ośmiesza nas Polaków na cały św
        > iat.
        > A poza tym , dlaczego kapujesz? Nie podoba ci się wątek to go nie czytaj!

Tam się więcej dzieje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka