hummer 26.04.11, 13:44 Napisałem do Giwi i na forum@agora.pl. Cisza, a śmieć na forum kraj ciągle trwa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrant Re: Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z kra 26.04.11, 14:53 Mail sprzed 2 godzin, a przypominam, że dyżurny ma do nadrobienia dłuższy weekend:) Na każdego przyjdzie pora, a i giwi nie jest wszechczytająca Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z kra 26.04.11, 22:23 marrant napisała: > Mail sprzed 2 godzin, a przypominam, że dyżurny ma do nadrobienia dłuższy weeke > nd:) > Na każdego przyjdzie pora, a i giwi nie jest wszechczytająca Kolejnych wątków też Giwi nie widzi. Na Warszawę i po krzyku. Odpowiedz Link Zgłoś
olga_w_ogrodzie Re: Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z kra 27.04.11, 00:36 to, co dzieje się pod Pałacem jest opisywane i pokazywane przez media ogólnopolskie. organizatorzy akcji z namiotem czyli Solidarni 2010 to nie jest stowarzyszenie warszawskie, ale również ogólnopolskie. do tego żądania m.in. dymisji premiera i ministrów to nie sprawa lokalna. jeśli się uzna, iż z pisaniem o namiotowcach, to na forum warszawskie, to również wątki np. o krzyżu, rocznicowych manifestacjach na Krakowskim też powinny iść na forum Warszawa. ja rozumiem pana, który buntuje się przeciw wątkom na FK o namiocie. chodzi o to, że często na tym politycznym forum ów pan umieszcza faktycznie posty o sprawach całkiem lokalnych czyli, np., o wrocławskich mostach czy innych drogach. chęć wywalenia wątku o namiocie ma być rodzajem odwetu za wątki, które jemu przenoszą. taka tam dziecinada. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Czy namiot w Warszawie ma coś wspólnego z kra 28.04.11, 19:25 olga_w_ogrodzie napisała: > ja rozumiem pana, który buntuje się przeciw wątkom na FK o namiocie. > chodzi o to, że często na tym politycznym forum ów pan umieszcza faktycznie pos > ty o sprawach całkiem lokalnych czyli, np., o wrocławskich mostach czy innych d > rogach. To są drogi krajowe :) Wiem, trudno rozróżnić drogę krajową od gminnej. Odpowiedz Link Zgłoś
martusia_krolowa_polski A co ma tym wspólnego kolor włosów Tuska? 29.04.11, 08:30 hummer napisał: > Napisałem do Giwi i na forum@agora.pl. Cisza, a śmieć na forum kraj ciągle trwa > . Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Warszawa jest stolicą Polski i wszystko co się 30.04.11, 14:15 hummer napisał: > Napisałem do Giwi i na forum@agora.pl. Cisza, a śmieć na forum kraj ciągle trwa > . dzieje pod pałacem prezydenckim jest sprawą krajowa, a nie lokalną. Ten namiot i pajacowanie prezesa pod pałacem prezydenta RP ośmiesza nas Polaków na cały świat. A poza tym , dlaczego kapujesz? Nie podoba ci się wątek to go nie czytaj! Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Wolę dolinę Baryczy. 02.05.11, 00:05 zapijaczony_ryj napisał: > hummer napisał: > > > Napisałem do Giwi i na forum@agora.pl. Cisza, a śmieć na forum kraj ciągl > e trwa > > . > > dzieje pod pałacem prezydenckim jest sprawą krajowa, a nie lokalną. Ten namiot > i pajacowanie prezesa pod pałacem prezydenta RP ośmiesza nas Polaków na cały św > iat. > A poza tym , dlaczego kapujesz? Nie podoba ci się wątek to go nie czytaj! Tam się więcej dzieje. Odpowiedz Link Zgłoś