Dodaj do ulubionych

Mam pytanie

IP: *.182.188.144.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.01.12, 19:18
Witam, nie wiem, czy piszę w dobrym miejscu, ale nie bardzo wiem co zrobić. Moje konto zostało zablokowane, login julia56, z uwagi na spam. Przyznaje, moja wina, bo nie doczytalam regulaminu i założyłam, ze nie wolno jedynie niczego sprzedawać i napisałam o swoim serwisie. Napisałam juz maila w tej sprawie na abuse, na szczęście zdążyłam, bo teraz skrzynkę tez mam juz zablokowaną. :/ kiedy mogę liczyc na odblokowanie konta? Chciałam sobie wykupić linki reklamowe, ale w tej sytuacji tez nie mogę....
Obserwuj wątek
    • marrant Re: Mam pytanie 11.01.12, 15:10
      Blokada została usunięta.
      • julia56 Re: Mam pytanie 11.01.12, 15:35
        Oj, wielkie dzieki.
        Mam jeszcze pytanie, bo ostrożna sie zrobiłam. :) czy mogę mieć link do serwisu w stopce? Albo link do strony na fb? Będę zobowiązana za wskazówkę.
        -----------------------------
        • jan-w Re: Mam pytanie 11.01.12, 16:00
          Oczywiście. Pod warunkiem że ten serwis lub konto FB będzie niekomercyjne i bez reklam :-)
          • Gość: zły forumowicz Re: Mam pytanie IP: *.ennet.pl 12.01.12, 14:54
            A jeżeli serwis będzie niekomercyjny, ale będą na nim linki do serwisu komercyjnego, to co wtedy?
            • Gość: = Re: Mam pytanie IP: 178.73.48.* 14.01.12, 10:50
              Znasz teorię o 'sześciu uściskach dłoni' ? Podejrzewam, że z dobrym przybliżeniem można ją tutaj zastosować.
        • marrant Re: Mam pytanie 11.01.12, 21:16
          Można. Na forach prywatnych jest to kwestia ustaleń z właścicielem, a na redakcyjnych komercyjność i/lub częstotliwość. Pisanie postów "popieram" lub podobnych(z dużą częstotliwością) z sygnaturką nawet niekomercyjnego bloga może doprowadzić do zgłoszenia postów przez forumowiczów i w konsekwencji usunięcia postów sygnaturowanych.
          • julia56 Marrant 21.01.12, 16:08
            Zrobiłam, jak piszesz. Na prywatnych mam zgodę. Rzadko bywam na innych, a jak bywam to bardzo się staram pamiętać, zeby usuwać sygnature. Zapomniałam dzisiaj na dobrym porodzie.
            Przyznaje sie od razu. :(
            -----------------------------
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka