marcin_4444 06.06.04, 13:09 Pomyślmy do kogo wysłać donos, żeby TEBE i inne STOŁKI wzięły się za robote a nie odkładanie do przyszłego tygodnia! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pollak [...] 06.06.04, 13:13 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do kogo by tu wysłać maila donosik? 06.06.04, 13:16 pollak napisał: > Jesteś chujem. Wiesz o tym, czy trzeba cię uświadomić? "uj ujowi oka nie wykole" tym bardziej, ze zdanie tebe na temat donosikow dobrze znasz: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=12994250&a=13005611 Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Do kogo by tu wysłać maila donosik? 06.06.04, 13:20 Czym innym donos, czym innym informacja do abuse. A jeszcze czym innym jest robienie szczawicy (tfu!) administratorem społecznym. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do kogo by tu wysłać maila donosik? 06.06.04, 13:43 pollak napisał: > Czym innym donos, czym innym informacja do abuse. A jeszcze czym innym jest > robienie szczawicy (tfu!) administratorem społecznym. zgadza sie, ale (jak mawial w takich sytuacjach moj prof. od antropologii spol) - co z tego? autor watku mowil o donosie i tebe w linku tez. a moze sladem maas chcesz wmawiac ze donos do pracodawcy do "uzasdnione doniesienie do abuse"? p.s. i jeszcze jedna roznice chcialam podkreslic: donos na innego internaute, za to, ze ten powiedzial "gupi", albo "pasztet", a interwencja na wyzszym szczeblu kiedy widzisz, ze urzednik sie opier.. i ma cie zasadniczo w d.. to tez roznica. Odpowiedz Link Zgłoś
wsciekly_piesek Re: Do kogo by tu wysłać maila donosik? 07.06.04, 12:16 messja napisała: > pollak napisał: > > > Czym innym donos, czym innym informacja do abuse. A jeszcze czym innym jes > t > > robienie szczawicy (tfu!) administratorem społecznym. > > zgadza sie, ale (jak mawial w takich sytuacjach moj prof. od antropologii > spol) - co z tego? mój prof. tez tak mawiał, tyle że nie na antropologii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Z grubej rury bedzie 06.06.04, 23:13 pollak napisał: > Czym innym donos, czym innym informacja do abuse. A jeszcze czym innym jest > robienie szczawicy (tfu!) administratorem społecznym. A jak kwalifikujesz donos do pracy Tyu? Co to bylo, Twoim skromnym zdaniem? Odpowiedz Link Zgłoś
samotny_marco Re: Do kogo by tu wysłać maila donosik? 06.06.04, 13:24 Jestem i co z tego. Nie toleruje olewactwa, spychologii i rozciągania w czasie! Twój post świadczy tylko o Tobie. Pamiętaj, jeśli ktoś nie reaguje trzeba pójść wyżej, zawsze działa, ale widać jesteś za młody i życiowego doświadczenia jeszcze Ci trochę brakuje. Nie wspominając o kulturze osobistej Odpowiedz Link Zgłoś
pollak [...] 06.06.04, 13:30 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Do kogo by tu wysłać maila donosik? 06.06.04, 13:49 pollak napisał: > To jak mam zwracać sie do chuja - kablarza? W ubecji się robiło? Wbij sobie do > główki że to co tutaj masz, jest za darmo. Więc spadaj śmieciu z takimi > donosami. nie wiem czy i mnie sie przy okazji nie dostanie, ale sie wtrace: 1) na nikogo twoj adwrsarz jeszcze nie doniosl 2) zalatwianie spraw na wyzszym szczeblu, kiedy cie zlewaja to nie to samo co podkladanie komus swini. w tym pierwszym przypadku chodzi ci po prostu o zalatwienie swojej sprawy (skutecznie). jesli nie mozna tu - to idziesz tam gdzie mozna i nie ma w tym problemu etycznego, jesli robisz to otwarcie i probowales najpierw grzecznie zalatwic swoja sprawe na pierwszym szczeblu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Do kogo by tu wysłać maila donosik? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:54 messja napisała: > nie wiem czy i mnie sie przy okazji nie dostanie, ale sie wtrace: :) > 1) na nikogo twoj adwrsarz jeszcze nie doniosl Wyraził taką chęć, więc mu napisałem co o nim myślę. Głowy mu urywać nie miałem zamiaru. > 2) zalatwianie spraw na wyzszym szczeblu, kiedy cie zlewaja to nie to samo co > podkladanie komus swini. w tym pierwszym przypadku chodzi ci po prostu o > zalatwienie swojej sprawy (skutecznie). jesli nie mozna tu - to idziesz tam > gdzie mozna i nie ma w tym problemu etycznego, jesli robisz to otwarcie i > probowales najpierw grzecznie zalatwic swoja sprawe na pierwszym szczeblu. Ja zawsze daję łapówki. Taki system, to się dostosowałem. Polecam i Tobie ten sposób załatwiania spraw ;) (oczywiście jestem jak najbardziej za tym, aby ten chory system zmienić). Ale zrobiło się OT. Wracając: Gość wprost napisał o donosiku. Ja tam naszych adminów lubię czasem potraktować dobrym słowem, ale wiem że to też ludzie. A ostatnio zamiast ulepszać to czy owo, muszą oni odpowiadać na różne prowokacje. Ok, dobra prowokacja nie jest zła, ale idę o zakład że robią wszystko co się da, aby ten portal (partol - by Niech) działał tak jak trzeba. (swoja drogą coś nie działa - raz próbowałem wysłać tego posta i nie wiem czy się powiodło) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 19:40 Przeciez byl uklad, ze Pollak sie regulek nie ima i nic nam do tego! *I caly plan w p..., a mielismy sie podzielic :-) *(cyt) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 19:49 betty-bt napisała: > Przeciez byl uklad, ze Pollak sie regulek nie ima i nic nam do tego! > *I caly plan w p..., a mielismy sie podzielic :-) > > *(cyt) wybacz, ale uwazam ze twoj tekst jest zalosny. nie dziwie sie, ze tak myslisz, ale co innego tak pisac. od osobistych sympatii i natypatii nikt nie jest wolny, ale w pewnych sytuacjach trzeba nawet zartowac umiec:( Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 20:00 Hihihi. Wybaczy pani, ale przez wzglad na moje dobre wychowanie wyniesione z konserwatywnego i kulturalnego domu nie napisze co mysle o pani komentarzach, ani nie ustosunkuje sie merytorycznie do tego, co pani raczy sadzic o moich. Czy nie urazilam Madame swoja szczeroscia? Mimo to milego wieczoru (z wyszukiwarka) zycze :-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 20:10 betty-bt napisała: > Hihihi. > Wybaczy pani, ale przez wzglad na moje dobre wychowanie wyniesione z > konserwatywnego i kulturalnego domu nie napisze co mysle o pani komentarzach, > ani nie ustosunkuje sie merytorycznie do tego, co pani raczy sadzic o moich. > Czy nie urazilam Madame swoja szczeroscia? > Mimo to milego wieczoru (z wyszukiwarka) zycze :-) > nie wybacze. strasznie mnie brzydzi aes, ktory najpierw otwarcie mowi o jakis niepisanych umowach i roznym traktowaniu roznych userow przez adminow, a potem jeszcze musi dlugo uzasadniac dlaczego sam wyraza sie cenzuralnie. tym bardziej kiedy nie potrafi sie ustosunkowac ani marytorycznie, ani nawet z sensem: ta uwaga o wyszukiwarce byla kula w plot! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co zes narobil Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:57 Myslę że zbyt nerwowo reagujesz. Ja na ten przykład, wykupiłem sobie taką usługę (za łapówę, jak już pisałem, załatwisz wszystko). Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 23:24 Wyszukiwarka nawala? Moze ja zuzylas. Juz prawie chcialam wyjasnic o co chodzi z tym ukladem, ale mysle, ze jednak zabawniej bedzie jak zalozysz 10 watkow o zmowie adminow z Pollakiem :) Jeszcze doloz pare linkow o chamstwie adminki Betty. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 23:27 coolle napisała: > Wyszukiwarka nawala? Moze ja zuzylas. > Juz prawie chcialam wyjasnic o co chodzi z tym ukladem, ale mysle, ze jednak > zabawniej bedzie jak zalozysz 10 watkow o zmowie adminow z Pollakiem :) > > Jeszcze doloz pare linkow o chamstwie adminki Betty. > A moze zaloguj sie jakos jeszcze inaczej z dziesiec razy i bron sama siebie, jako obiektywny user nie majacy z aesowaniem nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co zes narobil Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:31 Teraz to już nie ma nic nadzwyczajnego, ale kiedyś takie praktyki były powszechnie stosowane wśród aesostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 23:32 Jakie praktyki były powszechnie stosowane? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co zes narobil Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:40 Praktyki naigrywania się ze zwykłych użytkowników w cywilnych ciuchach. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jak juz jestes EElu 07.06.04, 00:47 giwi napisała: > Z nikogo sie nie wyśmiewałam. Owszem bronilas szacika, i to jest plus, bo lojalnosc wobec kolegi, ale mimo wielu atakow na Giwi, nie bronilas sie jako Eela , w przeciwienstwie do kolezanek. A tak w ogole to oddawaj moj watek co mi wytnelas!! Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: Jak juz jestes EElu 07.06.04, 00:59 O matko, jaki znów wątek? Niczego Ci dziś nie wytnęłam. :-) Raz jeden jedyny kobyłę posadziłam na ławeczce, powinnas podziękowac, nogi Cię nie bolały od stania i dźwigania ciężaru. Kartke przypiętą do ławki znalazłam. :-))) Nie broniłam się, bo nie było sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 23:33 Przepraszam. Poprostu sprzatam spolecznie akurat. Kazdy wie przeciez, ze to ja. Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Co zes narobil Tebe? 07.06.04, 01:51 coolle napisała: > Wyszukiwarka nawala? Moze ja zuzylas. a te aluzje do wyszukiwarki to jakies nowe rewelacje w aferze "z wlamaniami" bo nadal nie rozumiem? > Juz prawie chcialam wyjasnic o co chodzi z tym ukladem, ale mysle, ze jednak > zabawniej bedzie jak zalozysz 10 watkow o zmowie adminow z Pollakiem :) > > Jeszcze doloz pare linkow o chamstwie adminki Betty. > ja o twoim chamstwie nic do tej pory nie wspominalam, ale wierze, ze znasz siebie lepiej i nie bede niepotrzebnie wdawac sie na ten temat w dyspute. o zadnej "zmowie" zakladac watkow nie bede, bo o zadnej "zmowie" nic nie wiem. zreszta to ty masz watpliwy dar do zakladania watkow z rewelacjami:P p.s. juz mialam pollakowi przyznac racje, ze moze zbyt dosadnie okreslilam twoje posty, ale po kolejnej dziwnej aluzji z wyszukiwarka, mysle, ze "zalosna" to nawet malo o tobie powiedziane:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co zes narobil Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:01 Przepraszam, czy coś Ci zostało z konserwatywnych zasad czy zostałaś tolerantką jak Bóg nie przykazał? Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 23:31 Glosze toleracje postmodernistyczna. Babcia nie kazali bo pseudokatolicyzm ja troche zaslepia, ale az tak posluszna nie jestem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co zes narobil Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:34 Szkoda. W każdym razie, babcię serdecznie pozdrów. :) Odpowiedz Link Zgłoś
coolle Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 23:47 Babci nie uciesza pozdrowienia od obcego mezczyzny, wiec nie bede jej snu z powiek spedzac. Pozdrowie ciocie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Co zes narobil Tebe? 06.06.04, 23:51 coolle napisała: > Babci nie uciesza pozdrowienia od obcego mezczyzny, wiec nie bede jej snu z > powiek spedzac. Pozdrowie ciocie :-) > A ciocia jaki ma nick?To tez pozdrowie przy okazji. Czy ciocia pracowala na Mysiej i nauczyla Cie tego i owego? Nie wiem tylko czy ciocia taka zdolna profesoeka czy Ty taka pojetna uczennica, ale na zas gratuluje obydwom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co zes narobil Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:58 Ona jest z domu konserwatystką. Później jednak zaprzedała sie zgubnym ideałom tolerancji. To taka czarna owca. Tylko że nick owca był już zajety, wiec przyjęła nick coollie, co w jezyku ZULUGULA znaczy wlaśnie czarnaowca ;) Hehehe (bez urazy) :) Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Co zes narobil Tebe? 07.06.04, 00:02 Idz sie zdrzemnij lepiej, przekupo, bo zjezdzasz ponizej wlasnego poziomu. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Co zes narobil Tebe? 07.06.04, 00:04 betty-bt napisała: > Idz sie zdrzemnij lepiej, przekupo, bo zjezdzasz ponizej wlasnego poziomu. > Pisalas do siebie?To rzeczywiscie idz sie i zdrzemnij.Choc poziomu nie trzymalas nigdy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co zes narobil Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:55 :) OK! W ostateczności możesz pozdrowić całą rodzinę (wśród tych którzy jeszcze nie śpią), a nawet pogłaskać ode mnie psa (jeśli posiadasz). ;) hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
betty-bt Re: Co zes narobil Tebe? 07.06.04, 00:04 Oni wszycy daleko, bo prawie rowno 1.000 km ode mnie. Przekaze na zlocie rodzinnym :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Co zes narobil Tebe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 22:55 Hehehe, a czy Giwi o tym wie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:14 No właśnie. Całe szczęscie że oryginał uchował się w cytatach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: ps. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.06.04, 23:41 Dobrze wiedzieć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gini Re: ps. IP: *.upc.chello.be 06.06.04, 23:16 Kropkuja nieskutecznie. pollak napisał: > Jesteś chujem. Wiesz o tym, czy trzeba cię uświadomić? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ps. 07.06.04, 08:47 giwi napisała: > Jest dobry w ortografii. :-) Podobno pisownia przez samo h też jest uznawana za poprawną. W każdym bądź razie w oficjalnym słowniku polskiego scrabblisty słowo "huj" jest dopuszczone. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
eela Re: ps. 07.06.04, 09:56 Mnie się zawsze wydawało że przez samo ha. Tak jest przeważnie pisane na murach. :-))) Dopiero tutaj całkiem niedawno dowiedziałam się, że poprawne jest "ch". Można by zapytać na Ortografii pani Kruszony. Np. automatyczny cenzor z nagłowków te z "ch" wykropkowuje, a samo "h" zostawia. Przynajmniej tak jeszcze było do niedawna. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ps. 07.06.04, 11:09 eela napisała: > Mnie się zawsze wydawało że przez samo ha. Tak jest przeważnie pisane na > murach. :-))) Dopiero tutaj całkiem niedawno dowiedziałam się, że poprawne > jest "ch". Można by zapytać na Ortografii pani Kruszony. Np. automatyczny > cenzor z nagłowków te z "ch" wykropkowuje, a samo "h" zostawia. Przynajmniej > tak jeszcze było do niedawna. A u mnie z tymi chujami było odwrotnie. Pierwszego książkowego chuja przeczytalem w "Kolumbach" Romana Bratnego (była taka lektura szkolna) i byłem święcie przekonany, że tylko chuj pisany przez ch jest ortograficznie poprawny, tym bardziej, że w bratnim języku rosyjskim pisze sie go też przez ch, a nie przez g. Byłem bardzo zdziwiony, że wśród uznanych oficjalnie słów scrabblowych jest "huj". Dopiero niedawno na forum ktoś uświadomił mnie, że i forma przez samo h też jest poprawna. I rzeczywiście: sjp.pwn.pl/haslo.php?id=7510Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ps. 07.06.04, 11:10 A co do meritum, to Pollak ma rację. Donosiciel jest chujem. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: ps. 07.06.04, 11:25 jureek napisał: > A co do meritum, to Pollak ma rację. Donosiciel jest chujem. > Jura A jak donosicielka jest kobieta to jak to bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
fdj Re: ps. 07.06.04, 11:31 Chujka? Chujnia? Chujica? Chujówna? Chujoza może - trafiało się już to określenie. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: ps. 07.06.04, 11:37 gini napisała: > jureek napisał: > > > A co do meritum, to Pollak ma rację. Donosiciel jest chujem. > > Jura > > A jak donosicielka jest kobieta to jak to bedzie? To pizda będzie, bez problemów ortograficznych przynajmniej. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Admin, admin admin!!! 07.06.04, 11:53 Oni tu brzydko mowia, pardon pisza , trzeba zrobic z tym porzadek merde!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek Re: Admin, admin admin!!! IP: 212.20.131.* 07.06.04, 11:56 gini napisała: > Oni tu brzydko mowia, pardon pisza , trzeba zrobic z tym porzadek merde!! No nie. Gini - kapucha? W życiu bym się nie spodziewał. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Admin, admin admin!!! 07.06.04, 12:08 Gość portalu: Jureek napisał(a): > gini napisała: > > > Oni tu brzydko mowia, pardon pisza , trzeba zrobic z tym porzadek merde!! > > No nie. Gini - kapucha? W życiu bym się nie spodziewał. > Jura EE tam na tym forumie nie ma admina przeciez.Biedny ten forum jakis, nikt sie nie opiekuje nim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jureek [...] IP: 212.20.131.* 07.06.04, 12:13 gini napisała: > Gość portalu: Jureek napisał(a): > > > gini napisała: > > > > > Oni tu brzydko mowia, pardon pisza , trzeba zrobic z tym porzadek mer > de!! > > > > No nie. Gini - kapucha? W życiu bym się nie spodziewał. > > Jura > > EE tam na tym forumie nie ma admina przeciez.Biedny ten forum jakis, nikt sie > nie opiekuje nim. Jak to nie ma? To kto mnie tu wykropkował? Jura Odpowiedz Link Zgłoś