Dodaj do ulubionych

Usunięta awaria

04.08.16, 10:12
Awaria została już usunięta. Jeżeli byłyby problemy z zalogowaniem proszę usunąć pamięć podręczną oraz ciasteczka z przeglądarki.

Przepraszamy za utrudnienia.
Obserwuj wątek
    • negev56 Re: Usunięta awaria 04.08.16, 10:46
      Działa :)
    • kapitan.kirk Re: Usunięta awaria 04.08.16, 12:25
      Już chodzi, nawet bez odciasteczkowywania :-) Dziękuję i pozdrawiam
    • Gość: Mariola Re: Usunięta awaria IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.16, 16:04
      U mnie niestety dalej nie działa. Próbuję od kilku godzin i za każdym razem twierdzi , że adres lub hasło nieprawidłowe. Próba odzyskania hasła kończy się informacją o konieczności ponownej próby za 15 minut i tak już od 12.00
      Ciasteczka usunięte i przeglądarka wyczyszczona.
      Co jeszcze mogę zrobić ?
      Pozdrawiam
      Mariola
      • bagienny Re: Usunięta awaria 04.08.16, 16:13
        Podaj nazwę konta (później usunę tę wiadomość).
        • Gość: Mariola [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 04.08.16, 16:15
          Treść postu jest niedostępna.
      • bagienny Re: Usunięta awaria 04.08.16, 16:38
        Z naszych informacji wynika, że cały czas błędnie wprowadzasz hasło.

Upewnij się, że dobrze wpisujesz hasło (sprawdź np. w notatniku).
        Zaloguj się w przeglądarce w trybie incognito. Jeżeli zalogujesz się - w przeglądarce usuń pamięć podręczną, ciasteczka oraz zapisane sesje logowania. Jeżeli nie - daj znać.
        • morsco Re: Usunięta awaria 04.08.16, 17:06
          Tym razem się udało.
          Dzięki za podpowiedzi.
          Pozdrawiam
          Mariola
    • aseretka Re: Usunięta awaria 04.08.16, 20:55
      bagienny napisał:

> Awaria została już usunięta. Jeżeli byłyby problemy z zalogowaniem proszę usuną
      > ć pamięć podręczną oraz ciasteczka z przeglądarki.
      >
      > Przepraszamy za utrudnienia.

Awarię faktycznie usunięto. :) Ale szczerzę wątpię, czy przyczyna tkwić mogła w pamięci podręcznej oraz nadmiarem ciasteczek w przeglądarce. Wczoraj wieczorem, po uporczywym całodniowym braku możliwości zalogowania się z mojego laptopa, próbowałam zalogować się z "dziewiczego", pierwszy raz używanego komputera męża. Rezultat był taki sam, jak i na moim kompie. Dziś po południu zalogowałam się z mojego bez konieczności jakiegokolwiek "sprzątania". :)
      • bagienny Re: Usunięta awaria 05.08.16, 10:15
        Problem nie był związany z ciasteczkami. Zawsze prosimy o ich usunięcie, by wdrożona poprawka działała poprawnie - w cache'u (pamięć podręczna) są wszystkie pliki i strony potrafią je czasem nadpisać, zmodyfikować - co może powodować nieprawidłowe funkcjonowanie stron. Zatem jeżeli prosimy o usunięcie ciasteczek i pamięci podręcznej proszę to zrobić, jeżeli bez ich usunięcia działa, a użytkownik jest zadowolony - my także jesteśmy zadowoleni ;]
    • Gość: tytus Re: Usunięta awaria IP: *.internet.jettel.pl 09.08.16, 14:48
      awaria nie zostałą usunięta !!!!! ,nie mogę się zalogować z żadnej przeglądarki i żadnego komputera !!
      • Gość: tytus Re: Usunięta awaria IP: *.internet.jettel.pl 09.08.16, 14:55
        może "bagienny" mi pomoże ?? , hasło wpisuje dobrze , sprawdzałem i nic....
        • bagienny Re: Usunięta awaria 09.08.16, 15:24
          Jaki login?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka