Gość: taki jeden IP: 217.153.123.* 18.01.12, 13:29 wobec katolików? Wasza postawa jest skandaliczna! Powinniście się wstydzić. forum.gazeta.pl/forum/w,28,132464441,132464441,kato_terrorysci_beda_zabijac_gdy_braknie_tv_TRWAM.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jan-w Re: dlaczego tolerujecie mowę nienawiści 18.01.12, 13:41 Proponujesz wyznaniową cenzurę prewencyjną? Zgłaszałeś post jako twoim zdaniem łamiący regulamin forum administracji, czy tylko robisz zadymę? A co do mowy nienawiści i katolików - posłuchaj radia Rydzyka albo poczytaj forum frondy. Tam taką mowę znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: dlaczego tolerujecie mowę nienawiści 18.01.12, 14:22 To nie wina 8macek, że jakiś wielbiciel TV Trwam wysyła pogróżki. A że uogólnił? Nie on jeden. Może wziął przykład z tych, którzy po zajsciach w siedzibie PiS w Łodzi krzyczeli, że PO chce wymordowac PiS-owców a Tusk ma krew na rękach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zły forumowicz Re: dlaczego tolerujecie mowę nienawiści IP: *.ennet.pl 18.01.12, 16:06 > Może wziął przykład z tych, którzy po zajsciach w siedzibie PiS > w Łodzi krzyczeli, że PO chce wymordowac PiS-owców a Tusk ma krew na rękach? A możę Ty byś wzięła przykład z cenzorów, którzy tamte posty wycinali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden wina macek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.12, 17:20 polega na tym że uogólnia i za występy paru fanatyków Radia Maryja obarcza wszystkich katolików. Przy tym stosuje język pełne negatywnych emocji - jest to język nienawiści. Pomyśl co by było gdyby on napisał to samo tylko o żydach. Post nie powisiał by nawet 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: wina macek 18.01.12, 20:01 jakbyś miała osiem macek to też byś się bała ich obcięcia. Taka Hydra miała więcej łbów niż Macek macek i się nie bała, więc je za przyczyną Heraklesa straciła! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: wina macek 18.01.12, 20:55 Gratulacje za święte krowy. Wsadziłeś kij w mrowisko. Az mi sie zrobiło żal. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
8macek Re: wina macek 18.01.12, 21:24 skoro zostałem wywołany do odpowiedzi to proszę bardzo odpowiem. gdyby polscy żydzi postępowali tak jak postępują polscy katolicy to na pewno nie miałbym oporów aby napisać o ich zbydlęceniu. ale nie ma takiej możliwości aby to samo co o polskich katolikach napisać o polskich żydach bo w polskim sejmie wisi krzyż a nie menora, żydzi nie narzucają ateistom i innowiercom swojej religii, nie terroryzują innych żądaniami przyznania koncesji na swoją telewizję pod groźbami masowych morderstw, nie zbierają się pod pałacem prezydenckim z pianą na ustach gotowi do zatłuczenia gołymi rękami każdego, kto nie podziela ich przekonań. nigdzie na świecie żydowscy rabini nie odstawiają cyrków z cudownym powstaniem fragmentów proroka z kawałka wafla (dlatego, że są na tyle normalni aby wiedzieć, że zdrowy na umyśle lud nie jest na tyle ciemny aby w to uwierzyć), żydowscy rabini nie tworzą siatek pedofilskich i nie ukrywają w tajemnicy zbrodni pedofilskich popełnionych przez najwyższych rangą duchownych ani też nie zmuszają swoich nieletnich kochanek do usuwania ciąży, żydowscy lekarze nie stosują kabały do ustalania na podstawie pesel i tablic rejestracyjnych kto jest gojem, którego należy napiętnować ... to tylko pierwsze z brzegu przykłady ad hoc. ponadto żydzi nie wykorzystują pasożytniczo, podstępnie narzuconego i bezprawnego "konkordatu", nie okradają polskiego budżetu z 6mld zł rocznie i nie wyłudzają majątków od państwa polskiego za pośrednictwem skorumpowanych komisji majątkowych (mimo, że mają w wielu przypadkach zdecydowanie większe prawa formalne i moralne do odszkodowań za utracone mienie niż watykańska mafia). gdybym został wychowany na katolika to widząc to co wyczyniają ludzie, którzy mianują się katolikami wyparłbym się takiej religii. wyparłbym się i nie przyznawał do takiej religii w proteście przeciw zakłamaniu i perfidnej hipokryzji jaką ze sobą niesie katolicyzm (hasła o miłości do bliźniego, o uczciwości, o honorze, czy chociażby o niekrzywdzeniu innych, nie wspominając o zakazie zabijania - jak się mają te hasła do katolickich realiów?!). wy jako katolicy oraz wasi panowie z mafii watykańskiej, którzy piorą wam mózgi od urodzenia, nie jesteście godni aby żydom sprzątać kible. jako ateista mogę tylko powiedzieć, że gdyby teraz była wojna a ja miałbym łódkę na 2 osoby, a na brzegu stałby jeden katolik i 2 żydów to wysiadłbym z łodki i oddał ją tym 2 żydom zamiast zabrać ze sobą jednego katolika i za to najprawdopodobniej ten katolik by mnie chciał tam na miejscu zatłuc. taką opinię sobie wyrobiliście jako katolicy. opinię, którą codziennie potwierdzają informacje medialne. to co ja mam myśleć o katolikach?! na dowód tego, że jestem sprawiedliwy i obiektywny w swoich opiniach dodam, że gorsi od was są tylko talibowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki jeden 8macek powinien dostać bana IP: 217.153.123.* 19.01.12, 14:50 To co wypisujesz to insynuacje i brednie równe tym które w swoim czasie na swoich łamach wypisywał der sturmer. Różnica polega na tym że obiektem ich ataku byli żydzi a ty atakujesz katolików. Powinieneś poważnie zastanowić się czego w życiu ci brakuje bo taka nienawiść bierze się przeważnie z frustracji. Odpowiedz Link Zgłoś
skoru-sa22 Re: 8macek powinien dostać bana 24.01.12, 12:29 Cytuję co pisze 8macek: "wy jako katolicy oraz wasi panowie z mafii watykańskiej, którzy piorą wam mózgi od urodzenia, nie jesteście godni aby żydom sprzątać kible. jako ateista mogę tylko powiedzieć, że gdyby teraz była wojna a ja miałbym łódkę na 2 osoby, a na brzegu stałby jeden katolik i 2 żydów to wysiadłbym z łódki i oddał ją tym 2 żydom zamiast zabrać ze sobą jednego katolika i za to najprawdopodobniej ten katolik by mnie chciał tam na miejscu zatłuc. ..." Prawdopodobieństwo może być obustronne... po takich wpisach. I kto tu sieje nienawiść, hę ? Prawy Żyd? Czy na pewno??? Czemu moderator toleruje takie wypowiedzi? Odpowiedz Link Zgłoś
tra-la-la222 Re: 8macek powinien dostać bana 04.04.12, 10:05 Gdyby 8macek był Palestyńczykiem i gdyby była wojna, to nie zdążyłby wypłynąć tą łódką, ponieważ wcześniej załatwiliby go ci dwaj żydzi. Możliwe, że zabraliby ze sobą katolika ale pod warunkiem, że byłby bogatym bankierem i oddałby im cały majątek za przewiezienie tą łódką. Jednak kto wie czy w czasie "rejsu" nie wrzuciliby go do wody, bo do czego potrzebny byłby im taki "golas" i do tego goj, na łódce wszak nie byłoby kibli. Prawdopodobieństwo dużo większe niż w poprzedniej wymyślonej sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś