Dodaj do ulubionych

Jestem niewinna

07.06.04, 16:40
Skupiliscie sie niepotrzebnie na donosie a moderacja pani Soczewicy na Cosmo
nie powinna miec miejsca z innego powodu.
Soczewica i spolka regularnie trollowany na Cosmo. Powstalo wiele nickow typu
redakcja_brawo_odpowiada a cel trollingu byl jeden. Obrazic uczestniczki
forum Cosmpolitan.

Nizej link:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12223&w=8232126&v=2&s=0
Panie podawaly sobie linki do debilnych wypowiedzi na Cosmo a nastepnie szly
tam razem sie wysmiewac. Mialy racje bo watki tam byly durne. Ale robic jedna
z nich moderatorem? To tak jakby Lubicza zrobic moderatorem na forum Uroda!
Obserwuj wątek
    • anahella Re: Jestem niewinna 08.06.04, 01:52
      "Jestem niewinna, bo ona jest bardziej winna". Od Leppera uczysz sie logiki
      ukladania argumentow?

A od redakcji Bravo sie odwal. Nie pamietam zeby ktos robil jako Redakcja
      nagonke na kogokolwiek. Trolle to Ty i Twoje kolezanki - chamskie, zle
      wychowane i zaciete w szykanowaniu konkretnych osob. Redakcja Bravo to teatr
      absurdu, wysmiewajace mechanizm poradniczy w prasie mlodziezowej. Wiec sie
      kotku do Redakcji nie porownuj, bo startujesz do zawodow w nie swojej
      kategorii.

Nawet gdyby Soczewica co dzien robila siku i kupe na serwery Agory to nie
      zmienia to faktu ze Ty daleko przekroczylas wszystkie granice.
      • basia Re: Jestem niewinna 08.06.04, 14:01
        anahella napisała:

> Nawet gdyby Soczewica co dzien robila siku i kupe na serwery Agory to nie
        > zmienia to faktu ze Ty daleko przekroczylas wszystkie granice.

Skomentuję Twoimi słowami:

"Jestem niewinna, bo ona jest bardziej winna". Od Leppera uczysz sie logiki
        ukladania argumentow?"

Ps. do jakich zwierzątek siebie zaliczasz w/g nomenklatury dekamaronu?
      • wsciekly_piesek Re: Jestem niewinna 08.06.04, 17:49
        anahella napisała:

>Redakcja Bravo to teatr
        > absurdu, wysmiewajace mechanizm poradniczy w prasie mlodziezowej.

kazdy troll uwaza swoja dzialalnosc za teatr absurdu :-P

jesli juz o absurdzie mowa to faktycznie niektóre posty sa bardziej kuriozalne,
        niż dowcipy na forum humoru, idtnieja fora o szczegolnym zageszczeniu tego typu
        tfffffurczosci, m.in. wrozbiarstwo, astrologie i inne cuda ezoteryczne,
        racjonalnie myślącego czlowieka tylko smiesza takie pseudometafizyczne
        dywagacje dla cwiercinteligentow, ale coz de gustibus non est disputandum

• basia Re: Jestem niewinna 08.06.04, 13:53
      hihi...mnie najbardziej rozśmiesza to, że soczewica szła "miażdżyć" hehhe...no
      nie mogę...

• pokraczny_kotek Re: Jestem niewinna 08.06.04, 14:40
        basia napisała:

> hihi...mnie najbardziej rozśmiesza to, że soczewica szła "miażdżyć"
        hehhe...no
        > nie mogę...

uważaj, nie popuść. nie każdy ma prawo bezkarnego obsikiwania serwerów agory
        (czytaj: mnie wolno, tobie nie) ;)

mnie rozśmiesza że istnieje ktoś komu chce się wyciągać stare wątki, a jeszcze
        bardziej że zawsze znajdzie się jakś basia która się zacznie tym ekscytować.
        oj nie mogę.
        idę poszukać najbliższego serwera agory.
        • basia Re: Jestem niewinna 08.06.04, 15:01
          A jak to robisz? na stojąco ?

• anahella Re: Jestem niewinna 08.06.04, 15:07
          pokraczny_kotek napisała:

> bardziej że zawsze znajdzie się jakś basia która się zacznie tym ekscytować.

Odpusc slabszemu. NIe kazdy ma studia, prace, zainteresowania, faceta i kumpli
          z ktorymi mozna isc na piwo. Czyms to zycie trzeba sobie wypelniac.
          • jureek Re: Jestem niewinna 08.06.04, 16:08
            Ty, anahella nie obrażaj pana Leona Kieresa.
            Jura
          • messja Re: Jestem niewinna 08.06.04, 17:29
            anahella napisała:

> pokraczny_kotek napisała:
            >
            > > bardziej że zawsze znajdzie się jakś basia która się zacznie tym ekscytowa
            > ć.
            >
            > Odpusc slabszemu. NIe kazdy ma studia, prace, zainteresowania, faceta i
            kumpli
            > z ktorymi mozna isc na piwo. Czyms to zycie trzeba sobie wypelniac.
            >

nie bronie basi bo prywatnie (jesli mozna to tak ujac) za soba nie przepadamy.
            dlatego zupelnie obiektywnie w tym wypadku powiem ci, ze to soczewica vel
            pokraczny wyglada na kogos komu walki na forum forumowe rekomensuja braki w
            zyciu realnym. mowie to nie tylko na podstawie watku do ktorego link byl tutaj
            zamieszczony. (a nawiasam mowiac te teksty: "mnie wolno bezkarnie sikac na
            serwer a tobie nie","miazdzenia" na prawde sa zenujace).
            • aniela Re: Jestem niewinna 08.06.04, 17:40
              ja rowniez nie bronie basi bo prywatnie (jesli mozna tak to ujac) za soba nie
              przepadamy jeszcze bardziej, wiec jestem od Ciebie obiektywniejsza. nie wiem
              tylko, przeciw komu te obiektywnosc wykorzystac.
              • messja Re: Jestem niewinna 08.06.04, 17:43
                aniela napisała:

> ja rowniez nie bronie basi bo prywatnie (jesli mozna tak to ujac) za soba nie
                > przepadamy jeszcze bardziej, wiec jestem od Ciebie obiektywniejsza. nie wiem
                > tylko, przeciw komu te obiektywnosc wykorzystac.

wyjdz na "przeciw" forum i przestan pisac, zwlaszcza kiedy nie masz nic do
                powiedzenia.
              • anahella Re: Jestem niewinna 08.06.04, 18:08
                aniela napisała:

> nie wiem
                > tylko, przeciw komu te obiektywnosc wykorzystac.

przeciwko subiektywnym;)
                • wsciekly_piesek Re: Jestem niewinna 08.06.04, 18:46
                  anahella napisała:

> przeciwko subiektywnym;)

prztrzyj wrózko szmata swoja szklana kule, bo zaparawala jak na nia zninelas z
                  wscieklosci ;)

• basia Re: Jestem niewinna 08.06.04, 18:00
            anahella, zew krwi poczułaś? Idź pomęcz koty.

btw to co napisałaś z gwiazd czy kart wyczytałaś? zajmij się czymś innym, bo
            cieńka z ciebie wróżka.
        • jureek Re: Jestem niewinna 08.06.04, 16:25
          Jak się pisze tak, że później nie trzeba się tego wstydzić, to nie trzeba się
          bać wyszukiwarki.
          Jura
          • messja Re: Jestem niewinna 08.06.04, 17:31
            jureek napisał:

> Jak się pisze tak, że później nie trzeba się tego wstydzić, to nie trzeba się
            > bać wyszukiwarki.
            > Jura

dokladnie i to w zasadzie najlepsze podsumowanie tego watku.
            a co napisala zosia lubicz, ze ja wycieli. nie zdazylam przeczytac:(
            • jureek Re: Jestem niewinna 08.06.04, 18:26
              messja napisała:

> jureek napisał:
              >
              > > Jak się pisze tak, że później nie trzeba się tego wstydzić, to nie trzeba
              > się
              > > bać wyszukiwarki.
              > > Jura
              >
              > dokladnie i to w zasadzie najlepsze podsumowanie tego watku.
              > a co napisala zosia lubicz, ze ja wycieli. nie zdazylam przeczytac:(

Nic takiego strasznego, coś w sensie, żeby odpieprzyć się od Lubiczów. Chyba
              wycięli ją za nick, a nie za treść.
              Jura
              • messja Re: Jestem niewinna 08.06.04, 18:34
                jureek napisał:

> Chyba
                > wycięli ją za nick, a nie za treść.
                > Jura

to nie bylo "miesa"? widac "glupich nie sieja" - nawet wsrod nozyczkowych.
          • pokraczny_kotek Re: Jestem niewinna 09.06.04, 11:58
            jureek napisał:

> Jak się pisze tak, że później nie trzeba się tego wstydzić, to nie trzeba się
            > bać wyszukiwarki.

jureczku nie pogrążaj się serduszko, pozwól mi zachować swój obraz jako kogoś
            względnie inteligentnego, zamiast sadzić takie komentarze. wyszukiwarki się nie
            boję - gdyby nie leżał mi jakiś ze starych wątków, przekopałabym się przez całe
            forum Dekameron i go wykasowała. (czego doszukasz się tym razem w moich
            słowach? przechwałki? ;D)
            ale nie mam obsesji na punkcie grzebania w archiwum, zaczynam za to czuć się
            jak jakaś postać historyczna, o której badacze wiedzą wiecej niż ona sama.
            ;)
            • jureek Re: Jestem niewinna 09.06.04, 12:10
              Ojejku, a co tak czule? Normalnie rozbrajasz mnie. OK, wyciągnąłem zbyt daleko
              idące wnioski. To, że kogoś śmieszy grzebanie w wyszukiwarce niekoniecznie musi
              oznaczać, że się wyszukiwarki boi.
              Jura
              • messja Re: Jestem niewinna 09.06.04, 17:24
                jureek napisał:

> Ojejku, a co tak czule? Normalnie rozbrajasz mnie. OK, wyciągnąłem zbyt daleko
                > idące wnioski. To, że kogoś śmieszy grzebanie w wyszukiwarce niekoniecznie
                musi
                > oznaczać, że się wyszukiwarki boi.
                > Jura

ogolnie to tak. ale w tym wypadku pokraczna rzucila sie jak ryba zlapana w siec
                widzac, ze kogos smiesza jej "miazdzace" posty. moim zdaniem osoba tylko
                rozbawiona zachowalaby sie duzo spokojniej.
        • lolek_troll Re: a może już czas poszukać dobrego 08.06.04, 18:33
          weterynarza ?:)
        • Gość: emmanuelle Re: Jestem niewinna IP: *.biz.rr.com 09.06.04, 01:46
          > uważaj, nie popuść. nie każdy ma prawo bezkarnego obsikiwania serwerów agory
          > (czytaj: mnie wolno, tobie nie) ;)

Jestes zenujaca.
      • Gość: emmanuelle Re: Jestem niewinna IP: *.biz.rr.com 09.06.04, 01:43
        Mnie zauroczylo okreslenie "cosmopipki" w odniesieniu do uzytkowniczek forum,
        na ktorym Soczewicza w pozniejszym okresie szacikowala.
        W jednym z podanych linkow, juz na forum Cosmo, Soczewica pisze ze jest to
        pismo dla idiotek. Pelna zgoda, tylko dlaczego ona tam chciala moderowac?
        I ciekawe, czy Redakcja Cosmo wiedziala jakie zdanie na temat ich miesiecznika
        ma ich pani moderator :DDD
        • Gość: soczewica Re: Jestem niewinna IP: *.klfree.net / *.klfree.net 09.06.04, 02:17
          Ale z Ciebie tepy troll emmanuelle. To chyba oczywiste ze chcialam tam
          moderowac, bo to forum bardzo do mnie pasuje i odpowiada mi jego poziom.
          A teraz ide obsikac Tebego
          Papatki
          Soczew

P.S. a jak skoncze to zmiazdze Maas
          • Gość: pokraka Re: Jestem niewinna IP: *.biz.rr.com 09.06.04, 02:24
            Moderowalam na Cosmo:

Bo mi zależy na tym forum.

Bo jestem na nim od trzech lat.

Bo z kilkoma osobami rozkręciliśmy to forum, udalo nam sie stworzyć fajną grupę
            ludzi, którzy teraz znają
            się w realu, potrafią coś wspólnie zrobić dla siebie (np. wspólne lizanie lodow)

Bo dowiaduję się tu mnóstwa ważnych i ciekawych rzeczy o seksie.
            I mogę też coś innym od siebie przekazać.

• Gość: laseczka Do pokraki IP: *.klfree.net / *.klfree.net 09.06.04, 02:45
              Droga Pokrako
              Bardzo zaluje ze przestalas juz moderowac na moim ukochanym forum. Wielokrotnie
              zdarzalo mi sie korzystac z Twoich cennych rad i Twojej madrosci zyciowej.
              Dzieki Tobie dowiedzialam sie, ze moge dostac taka smieszna rec epte na pigulki
              i kupowac co miesiac jedno opakowanie. Od Ciebie pierwszej uslyszalam, ze jak
              facetowi mieknie to nie nalezy go wyrzucac za drzwi tylko delikatnie pobudzic
              ustami i przywrocic do pelnej formy. Od Ciebie wiem, ze widzialas
              onanizuyjacego sie mezczyzne. Nawet wlasna MATKA nie byla ze mna nigdy tak
              szczera. Jestes dla mnie jak starsza siostra.

I dlatego teraz z moim problemem rowniez kieruje sie do Ciebie. Planujemy z
              moim miskiem zrobic cos spontanicznego i padlo na seks w kinie. Po pierwsze
              powiedz nam czy mamy sie ograniczyc do zrobienia loda i lizania cipki czy
              mozliwy jest pelny stosunek?? Bo zupelnie nie wiem jak poistapic. I druga
              sprawa. Czy moglibysmy wpasc do Twojego kina Ra (czy jakos tak)
              i ta,m TO zrobic?

Napisz prosze tez c\y od seksu analnego moge zajsc w cionrze???

Pozdrawiam Cie koichanie
              buziaki

Napis prosze o swoich ci
              • Gość: pokraka Re: Do pokraki IP: *.biz.rr.com 09.06.04, 02:55
                Witaj laseczko, pamietam Cie z forum.
                Jest mi milo, ze moje moderowanie przyczynilo sie do wzrostu Twojej swiadomosci
                seksualnej. Jestes teraz juz Kobieta (przez duze K).Tak, nie dla pieniedzy
                moderowalam, ale wlasnie dla tej satysfakcji, ze swoja praca pomagam ludziom w
                ich rozwoju.
                Seks w kinie jest super, ostanio bylam na Harrym Potterze i ... :DDD
                W sprawie seksu analnego skontaktuj sie prosze z anahella.
                Trzym sie
                • Gość: laseczka Re: Do pokraki IP: *.klfree.net / *.klfree.net 09.06.04, 02:57
                  Dzieki kochana, moze poprosze anahelle i ona mi wywrozy czy jestem w cionrzy.
                  Jestescie kochane wszystkie.
                  Papatki laseczki
    • Gość: Zoosia_Lubicz [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.04, 16:32
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: mobbingu ofiara 2 DO ANALHELLI IP: *.klfree.net / *.klfree.net 09.06.04, 00:54
      Analhello nie rzucaj sie tak w sprawie loginu redakcja bravo odpowiada - nie ma
      co sie wysmiewac z durnych mlodziezowych pisemek, gdy samemu wierzy sie w
      horoskopy :DDD (nie wiem, ktora z tych dwoch rzeczy jest zabawniejsza)

Poza tym smieszna jestes z tym swoim podejsciem pt. jak Wy trollujecie to be, a
      jak my to to jest teatr absurdu (buhaha co za skromnosc) i do piet nam nie
      dorastacie

Wy trollowac zle, analhella trollowac dobrze!!!!! Zapamietajcie to tepe trolle
      i uczcie sie sztuki trollingu od cioci analhelli ascendentalnej
      • Gość: emmanuelle Re: DO ANALHELLI IP: *.biz.rr.com 09.06.04, 01:54
        > co sie wysmiewac z durnych mlodziezowych pisemek, gdy samemu wierzy sie w
        > horoskopy :DDD (nie wiem, ktora z tych dwoch rzeczy jest zabawniejsza)

Ja jestem numerologiem. Oglaszam sie niniejszym. Jesli mi podasz swoj numer
        karty kredytowej na jego podstawie powiem Ci jakie masz cechy charaketeru
        (naiwnosc, glupota) oraz przepowiemprzyszlosc (uwazaj, ktos w najblizszym
        czasie ma zamiar Cie okrasc)
        • Gość: anahella Re: DO ANALHELLI IP: *.klfree.net / *.klfree.net 09.06.04, 02:20
          A od numerologow to sie odwal. Nie dorastasz im do piet. To jest swoisty teatr
          absurdu.
          • anahella Re: DO ANALHELLI 09.06.04, 12:47
            No niezla zabawa. To jest dopiero teatr absurdu. Zaloz sobie pare kont z
            nickami podobnymi do mojego - mnie to naprawde bawi.

Pamietaj, ze Miss Wyszukiwarki sa czujne i wiedza z jakiego adresu nadaje. Albo
            daj mi swoj adres. Puszcze Ci mejla zebys widziala moje pelne IP. Z tego co
            wiem, to kilka kafejek internetowych ma ten sam. Jak sie postarasz to je
            znajdziesz i bedziesz mnie udawac.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka