Dodaj do ulubionych

NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu

09.11.12, 20:29
Nie pierwszy raz w związku z pojawieniem się informacji na temat tej osoby publicznej w lokalnym wydaniu GWyborczej, na wątkach usuwane są wpisy dotyczące obecnej jak i wcześniejszej działalności udokumentowanej tejze osoby publicznej w archiwach forum Agora.
Nie pierwszy wiec raz wszelkie wpisy na temat tej osoby są z automatu usuwane.
Tak jest od roku.

Oto jeden z protestów, sprzed usunięcia:

forum.gazeta.pl/forum/w,55,140338852,140338852,DopiekunaForumCzestochowa.html
Obserwuj wątek
    • giwi Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 09.11.12, 20:34
      Przecież ten post nie jest usunięty.
      • storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 10.11.12, 17:19
        giwi napisała:

> Przecież ten post nie jest usunięty.

Tak Giwi, wyladowal na oslej lawce.

forum.gazeta.pl/forum/w,55,140338852,140338852,DopiekunaForumCzestochowa.html
    • bartoszcze Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 09.11.12, 22:17
      A ta Osoba Publiczna podała publicznie pod jakim nickiem pisze?
      Jak nie, to zamieszczanie postów wiążących ją z nickiem narusza ustawę o ochronie danych osobowych, co jest podstawą do skasowania.
      • storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 10.11.12, 17:22
        bartoszcze napisał:

> A ta Osoba Publiczna podała publicznie pod jakim nickiem pisze?
        > Jak nie, to zamieszczanie postów wiążących ją z nickiem narusza ustawę o ochron
        > ie danych osobowych, co jest podstawą do skasowania.

Osoba ta publicznie podpisywala sie na innych internetowych zrodla, swym nickiem, imieniem, nazwiskiem oraz innymi danymi personalnymi.
        • storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 10.11.12, 17:47
          Rowniez wszystkie komentarze na ten tej osoby zostaly usuniete z forum komentujace artykul w ktorym osoba ta jako opostac publiczna jest wymieniona:

Komitet organizacyjny tworzą ludzie, którzy kilka miesięcy temu zawiązali stowarzyszenie Ruch Wolności w Częstochowie: (...) Tomasz Stala

Cały tekst: czestochowa.gazeta.pl/czestochowa/1,48725,12822153,Prezydent_Matyjaszczyk_zamowil_msze_za_Ojczyzne__Na.html#ixzz2Bq40mQUX

Nie pierwszy to raz. W przeszlosci w zwiazku z komentarzami, rowniez pod artykulem w ktorym mowa byla o tej osobie moje wpisy byly usuwane, a gdy zakladalem watki protestujace przeciw "ochronie" tejze postaci przez opiekuna FCz to bywalem ukarany blokada konta.

Trzeba rowniez zdawac sobie sprawe, ze niewygodne tej osobie wpisy sa "klikane na kosz" przez jego pretorianow; wszak jedna z funkcji ktora publicznie pelni to szefostwo Wieczny Rakow, kibicow klubu pilki noznej Rakow.

Wyglada wiec na to, ze FCz kontrolowane jest przez czlonkow Wiecznego Rakowa.
          • storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 10.11.12, 19:04
            Pytanie natury technicznej:

DopiekunaForumCzestochowa (11) storima
            10.11.12, 03:44

Tu lepiej widac:

Ośla ławka
            (1551720)

Dodaj do ulubionych
            Powiadamiaj o nowych wątkach

Nie chcesz tu trafić? Pamiętaj o netykiecie.

sortuj wg:

daty ost. listu

wontek (1) aanikaa
            10.11.12, 17:31
            Zachowanie Rosji w sprawie Smoleńska -słuszne (3) fidelis666
            10.11.12, 09:22
            O to sukces słąwnych braci Kartofli? (3) zzarda32
            10.11.12, 09:21
            "Weekendowy samobójca" pofatygował się do Rosji??? (1) resetandreset
            10.11.12, 09:02
            Dlaczego Kaczyński jeszcze nie siedzi ? (11) fidelis666
            10.11.12, 08:40
            DopiekunaForumCzestochowa (11) storima
            10.11.12, 03:44

Dlaczego watek wyladowal na Oslej o tej porze?

To znaczy w tym samym czasie gdy umieszczony zostal ten wpis:

Re: Do piekuna Forum Czestochowa
            Autor: Gość: podopieczny IP: *.bluehost.com 10.11.12, 03:44
            Dodaj do ulubionych Skasujcie
            Odpowiedz cytując Odpowiedz
            Chciałeś coś przekazać, czy tylko tak sobie (niezgodnie z misja, przesłaniem, służbie społecznej, etosem wolności słowa, ocenie działalności w przestrzeni publicznej Internetu, pro bono publico) rzewnie a soczyście pierdnąłeś dla relaksu?

Musisz z regularnością szabasu męczyć ucho i oko forumowiczów nękając urojonych starych wrogów i gnębić wciąż nowych pamiętając o dywagacjach na ulubione martyrologiczne tematy i poezji funeralneji? Już cały garnizon fanów chce cię spotkać i w prostych, żołnierskich słowach wyrazić głośno swój podziw, entuzjazm i wdzięczność.

Dziwne.
            Bardzo dziwne.
            Ten wlasnie czlowiek od lat ubliza mi na FCz.
            Uprawia stalking.
            I administracja FCz jest bezradna.
            • storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 10.11.12, 19:12
              To już trwa dekadę.
              Ograniczę się do ostatnich 2. lat:

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=pierdn%C4%85%C5%82e%C5%9B+dla+relaksu&forumId=55&title=
              Tu istnieje tolerancja, mnie mozna z blotem zmieszac.

Gdy ja pisze pod artykulem w ktorym wymieniona jest osoba publiczna, to wpisy sa bezsladowo usuwane, a moje watki laduja na Oslej Lawce.
              Po czym jestem karany blokada wpisow.

A facet moze dalej smialo sie nade mna jak widac od 2. lat bezkarnie pastwić.
              • storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 10.11.12, 19:31
                To jest to ze nie pierwszy raz znikaja wpisy na ten temat.
                Chamskie, ordynarne i rasistowskie wobec mnie posty wisza dumnie na FCz.

Gdy protestuje przeciw usuwaniu komentarzy natemat osoby publicznej.

Watki znikaja.

Wyobrazmy sobie, ze Lecz Walesa, Donald Tusk, Lech Kaczynski, prezydent miasta Czestochowa...

Czy oni posiadaja podobny "power" aby znikaly watki, wpisy nieprzychylne wg nich ich "image"????

Oto kolejny przyklad:

forum.gazeta.pl/forum/w,55,140357740,140357740,AgoraOdpowiadaNieMaszPrawa.html
                Bo przed chwila zniknal watek, ktory zalozylem jakas godzine temu.

• storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 10.11.12, 20:03
        Tutaj posiadam szczegółowe, konkretne wyjaśnienie na Twoje pytanie:

Prawo odpowiada.

Jeśli ktoś posługując się pseudonimem w otwartej przestrzeni Internetu
        ujawnia swe dane osobowe w polaczeniu swej tozsamosci z udostepnionym w Internecie tozsamym z danymi osobowymi pseudonimem:

imię, nazwisko podpisując się swym pseudonimem, to ten pseudonim jest publicznie za zgoda tejże osoby dostępny i tożsamy z danymi osobowymi na wszystkich komunikatorach, forach, czy tez wszelkich najnowszych technologiach medialnej komunikacji.

bartoszcze napisał:

> A ta Osoba Publiczna podała publicznie pod jakim nickiem pisze?
        > Jak nie, to zamieszczanie postów wiążących ją z nickiem narusza ustawę o ochron
        > ie danych osobowych, co jest podstawą do skasowania.
        >
        • storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 11.11.12, 13:26
          Dzieki Waszej interwencji posty komentujace artykul w ktorym wystepuje publiczna osoba
          nie zostaly skasowane.

Zniknal watek protestujacy przeciw wczesniejszym usuwaniu postow przypominajacych przeszlosc i naswietlajacych terazniejszosc przekonan i propagacji idei Degerell'a.

Wpisy, ktore od dekady ukazuja sie pod jakimkolwiek moim wpisem, obrazliwe, chamskie, rasistowskie, nie zostaly usuniete.

Zamiescilem powyzej ich dokumentacje z archium FCz z ostatnich 2. lat.

Niechcac zasmiecac forum i niszczyc milej dynamiki poszczegolnych watkow, na ktorych pojawiaja sie i wisza te niezgodne z prawem wpisy
          zalozylem nowy watezk:

SKRZYNKA

na ktorym jesli mam ochote odpowiadam na tego rodzaju nieusuwane posty.

Podobny zalozony przeze mnie wczoraj watek, zostal bezsladowo usuniety.

oto "skrzynka":

forum.gazeta.pl/forum/w,55,140370112,140370112,Skrzynka.html
    • marrant Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu 12.11.12, 10:45
      Storima blokowany i usuwany jesteś za: spam i śmiecenie, pacynkowanie, podszywanie się i notoryczne naruszanie netykiety. Wytrwale pracujesz na stałego bana.
      Sugeruję zapoznanie się z regulaminem i netykietą(i stosowanie się do nich).
      • Gość: storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 11:25
        Szanowny Marrant,
        napisales:
        Storima blokowany i usuwany jesteś za: spam i śmiecenie, pacynkowanie, podszywanie się i notoryczne naruszanie netykiety. Wytrwale pracujesz na stałego bana.
        Sugeruję zapoznanie się z regulaminem i netykietą(i stosowanie się do nich).

_____________________________________________________________________________________________________________

To sa bardzo powazne oskarzenia.

Przypomne, ze od kilku lat jestem systematycznie obrazany, rasistowskimi, chamskimi komentarzami.

Oto forumowy zapis z archiwow sprzed 2. lat:

forum.gazeta.pl/forumSearch.do?&author=&query=pierdn%C4%85%C5%82e%C5%9B+dla+relaksu&forumId=55&title=

Prosze zwrocic uwage, ze czlowiek ten uprawia "pacynkowanie" uzywajac rozmaitych adresow IP.

To jest moj dowod na stalking, ktory mimo moich do Was, administracji forum Agora, od kilku lat protestow jest przez was tolerowany.

Nie bylo zadnego pacynkowania z mojej strony. Wszak z tego samego adresu IP wpisywac sie moga inni indywidualni uzytkownicy forum Agora.

_____________________________________________________________________________________________________________________________

To na temat Twoich niepotwierdzonych oskarzen.

_______________________________________________________________________________________________________________________________

Do tej pory nie otrzymalem odpowiedzi:

W jaki sposob wpisy o osobie publicznej Tomasz Stala, naruszaja eregulamin.

Prosze mi wyjasnic.

Pytam administracje foeum Agora o tood kilku miesiecy.

Bardzo bym prosil o razeczowa odpowiedz,a nie oskarzanie mnie o wykroczenia regulaminowqe, ktorych
        n i e
        p o p e l n l e m,

Z powazaniem,

Marek Pacholec

www.encyklopedia-solidarnosci.pl/wiki/index.php?title=Marek_Pacholec
        PS
        To nie jest ton profesjonalnej odpowiedzi, ktora Marrant mnie obrażasz.

Zostalem zbanowany.

Za co?

Przeciez Giwi, czytajac watek sswtierdzila, ze nie jest usuniety, wiec nie ma powodu do interwencji.

• Gość: storima Marrant, wiesz kto mnie tam umiescil? IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 11:50
          Lista żydów i osób pochodzenia żydowskiego, o oryginalnych, rodowych, ...... Marek Pacholec - () • Piotr Pacewicz - (polonofob, dywersant, ...

Ten sam czlowiek, i osoby zrzeszone w tej swej organizacji, internauci ktorzy w udokumentowany przeze mnie w archiwach FCz, od 2. lat uprawia przeciw mnie

s t a l k i n g

rozumiesz ta definicje internetowego przestepstwa Marrant???

Ja Ci podaje sprawdzalny, weryfikowany dowod, Ty mi ublizasz, oskarzajac mnie o
          internetowe przestepstwa, grozacy mi,
          dozywotnim
          b a n e m.

Ilekroc Was pytam, ostatnio, o sprawe Tomasza Stala,

blyskawicznie banujecie moje konto.
        • Gość: Pacholec Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 16:04
          forum.gazeta.pl/forum/w,55,140318860,140397019,Re_Prezydent_Matyjaszczyk_zamowil_msze_za_Ojczyz.html
    • Gość: storima Re: NaFCzZabronioneJestPisacOosobiePublicznejTabu IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 13:49
      Jak widzisz ,
      podpisuje sie swym
      i m i en i em
      na z wi skiem.

Tu sie zaczyèna niekompetentny,

ty mnie nazwales

ch a mem

tr o llem,

oto zapis wprowadzenia :

podpisujacy sie kolorem u mnie zoltym.

Przyy okazji,

nie zwymyslaj mnie od "daltonisty".

Przecieliuedys pracowales stazem w GW Czestochowa.

Nieprawdzaz?
      • Gość: Marek [...] IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 13:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: STORIMA [...] IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 14:42
          • Gość: storima [...] IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 17:08
            • Gość: storima [...] IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 17:38
              • Gość: MP [...] IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 17:58
                • Gość: MP [...] IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 18:15
                  • Gość: MP [...] IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 18:18
                    • Gość: Pacholec [...] IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 18:37
                      • giwi Re: mARRANT 12.11.12, 18:46
                        Zauwazyłes może, że dyskutujesz sam ze sobą od kilku godzin?
                        • Gość: marek Re: mARRANT IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 19:03
                          Giwi.
                          Nie dyskutuje sam ze soba.

Jak dobrze mozesz sobie wobrazic.

Expert od forum.

1. Zapytalas mnie.
                          Mowiac, ze watek nie jest usuniety.

Ja wyprzedzilem "rzeczywistosc"
                          odpisujac,ze watek "juz jest ... go nie ma"

Zapytalas, odpowiedzialem.

Ni chce wchodzic ponownie w szczegoly. Bo Cie cenie.

Poznalem Twoj styl moderacji w poczatkach lat tegoz wieku.

Dosyc sentymentow.

Potwierdzam to co napisalem powyzej. I z chamskim tekstem pracownika Agory nie chce miec nic wspolnego.

Gdzie, jak do kogo?

Moge opisac historie "chama" czyli mnie, na ktora moiùm zdaniem
                          nie zasluguje?

Marek Pacholec
                          PS
                          www.encyklopedia-solidarnosci.pl/wiki/index.php?title=T00529_Teatr_Niespokojny_Cz%C4%99stochowa_______________________________________________

Pozdrawiam Ciebie Giwi.

Ale to jest bez sensu, powiedza , ze jakies uklady sobie tu wyrabiam.

Mam to w nosie.

Chodzi mi o prawde.

A ona jest zapisana w arhiwa ch FCz.

I tam jestem prawda.

Zadnym trollem, spamerem, czy tym, kim ON mnie faszystowsko oskarza.

No coz jak Cie pozdrowie to bedzie zle.

PozdrawiaMarek Pacholec

PS

Naprawde. Tym kim jestem w normalnym zyciu najwyzszzéa istota chamstwa jest nazwac mnie trollem, spamerem, chamem.

Co z reszta widac w mych internetowych, by wiele nie szukac wpisach mego rodzinnego Miasta Czestochowa.

Pozdrawiam,

• Gość: storima Re: mARRANT IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 19:25
                            Dobrze Giwi.
                            Jak ro sie stalo?

W tych czasach w ktorych rowniez pisalem na moderowane przez Ciebie Forum.
                            Wyjachalem zaproszony na spotkanie zorganizowane przez Gazete Wyborcza Czestochowa.

Akurat po 20. latach nieobecnosci na kontynencie europejskim pojawilem sie wsrod internautow mego rodzinnego miasta.

Spotkalem bardzo przemile osoby, miedzy innymi uwczesnego rzecznika prasowego prezydenta miasta Czestochowa, brata mego kolegi z dzialalnosci niezaleznego teatru w PRL.

Poznalem rowniez;

i tu zaczyna sie
                            TEN
                            PROBLEM

dwoch gosci.

Jeden za nich mowiacy mi o uszytej wielkiej czerwonej fladze ze swastyka w tle.

Drugi, ktory pytal czy moglbym mu dac moj cyfrowy aparta do dokumentacji meczow Rakowa, bo jego ten sie spalil.

Wszystkie te zapiski sa udokumentowane w archiwach forum Czestochowa.

Stako sie jak stalo.

Nikt z nas nie chcial ich oskrazac.

Od tego czasu do dzis pod dynamique IP,

uprawiaja wobec mnie sstalking.

To nie ja wpisuje sie chamsko na ich wpisy.

A tu nagle Palant z Agory mnie
                            chamsko
                            oskarza.

I blokuje!!!!!

A przeciez wystarczy wejsc:

storima .....

• giwi Re: mARRANT 12.11.12, 19:27
                            Nie wiem dlaczego Twoje posty sa usuwane, ale być może jest to powód, który podał Bartoszcze.
                            Jest na niebiesko, to znaczy, że administracja się z jego wypowiedzia zgadza.

To, że ten gośc się gdzieś w necie podpisuje imieniem i kojarzy ten nick ze swoim nazwiskiem, to jednak nie powód, żeby go rozszyfrowywać u nas. U nas na forum chyba nigdzie nie podawał swoich danych przy tym nicku? Nie znam sprawy, więc się w szczegóły nie mieszam.

Ładną masz przeszłość. :-)
                            • Gość: Marek Re: mARRANT IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 19:48
                              Wiesz co Giwi.
                              On jest chamem. Ten Marant.
                              Czy jak mu tam.

Malo tego kiepskim pracownikiem, aby mnie tak gowniarsko obrazac.

___________________________________________________

Tak jak pisalem wniose pozew.

Ale CIEBIE

Giwi, szanuje,
                              cenie

bo przeciez w latach 2000 pisalem w moderowanym przez Ciebie FKraj.

____________________________________________________

Nie chce miec z Toba nic wspolnego po za pozdrowieniem.

888888888888888888888888888888888888888888888888

Tego gowniarza dopadne, jak mu tam....

Nie ma mnie juz mnie gowniaz dal wyrok
                              SMIERCI,
                              MP
                              • Gość: marek Re: mARRANT IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 19:58
                                marek

to znaczy, ze oczywiscie, ze Cie cenie.

Dziwisz sie , ze nadawlem wpis za pisem?

Przeciez w ciagu krotkiego uplywu czasu tena wtek o ktorym odpîsalas, ze jest:

zniknal.

Tak bylo kilka miesiecy temu, wbrew temu co wg mnie wypisywal cham z agory.

PPrzepraszam, ale taka jest prawda.

Jesli pracownik obiektywnie nie patrzy, i nie wiedziec czemu
                                m sq c i
                                s i e
                                na mnie.

To ja odpisuje.

Przykro mi ogolnioe, bo w zyciu i tym zawodowym pracuje nie walczac z agresja.

Tu na tym mym rodzinnym forum, od lat jestem chamsko, agresywnie, rasistowsko atakowany.

Nawet gdy napisze wiersz.

Wiesz, GIWI, ze skasowali kilka mych watkow z wierszem w czolowce, tylko dlatego;
                                bo ONI wpisywali chamskie teksty?

• Gość: Marek arek IP: *.fbx.proxad.net 12.11.12, 20:18
                                  i na tym polega bezsilnoc wrazliwego cxzlowieka

niech ktos sprawdzi wpisy:

storima

to ten, przepraszam ten CHAM
                                  z
                                  AGORY

trochę otrzeźwieje

_____

bo prawde piszac to ten gowniarz pcha sprawe do sadu.

A ja z gowniarzami zalatwiam tu we Francji sprawe przez mediatora.

Taki tez moj jeden z zawodow.

______________________________________________

Znies prosze Cie , chamie bo tak mnie nazwales, CHAMEM, TROLLEM, SK;...SYNEM, blokade.
                                  • giwi Re: no, no... 12.11.12, 20:54
                                    Marrant nigdzie nie napisała, że jesteś chamem. To Ty ją teraz obrażasz, wymyslając od gó...arzy i jeszcze gorzej... To prosta droga do wieczystego bana. Jaki z Ciebie mediator?

Jak Ci źle na Częstochowie, wracaj na Kraj. Od czasu do czasu cos Ci przytnę, żeby nie wyjśc z wprawy, ale ogólnie krzywdy nie będziesz mieć. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka