Dodaj do ulubionych

Moderacja forum Włochy

28.12.12, 20:17
Zwracam się z prośbą do moderatorów odpowiedzialnych za forum Włochy, o zaprowadzenie porządku na tym forum.Od dłuższego czasu grasuje tam troll o nicku Rozczarowany, psujący zazwyczaj w sposób chamski wątki i dyskusje. Oczywiście ja i inne osoby klikamy w tzw " kosz" ale widać na ńiewiele się to zdaje. Pojawiają się również inne osoby ktorych celem nie jest brańie udziału w dyskusji a głównie ubliżanie innym: np nick "polonista". Czy nie można by wprowadzić obowiązku logowania? Uważam ze to dałoby pozytywny rezultat. Jeżeli tak dłużej będzie to wyglądać poprostu zrezygnuję z dyskusji, ja i inne osoby ktore miały coś fajnego i wartościowego do powiedzenia.
Obserwuj wątek
    • wislok1 Administracji nie zależy na porządku ? 29.12.12, 16:21
      Przecież to co wyrabia rozczarowany podchodzi pod paragrafy,
      tak ciężko dać mu bana ?
      Ta ciężko wprowadzić logowanie ?
      • bartoszcze Re: Administracji nie zależy na porządku ? 29.12.12, 20:11
        wislok1 napisał:

> tak ciężko dać mu bana ?

Na zmienne IP? Zabanować cały ruch z operatora komórkowego?

> Ta ciężko wprowadzić logowanie ?

W weekend trudniej. Zaczekałbym do poniedziałku, a nawet i do po Nowym Roku, a na razie maile, maile, maile. Na samym Forum o Forum ciągle się pojawiają wymioty Kagana, które sprzątane są z pewnym opóźnieniem.
        I:
        forum.gazeta.pl/forum/w,206,141150431,,dobra_rada_nie_karmic_trolli.html?v=2
        Ewentualnie zastanówcie się, kto podjąłby się moderowania, bo społecznego moderatora tam chyba nie ma.
        • zmijaw Re: Administracji nie zależy na porządku ? 29.12.12, 20:21
          Ja mogę się podjąć administrowania, niestety nie w pojedynke, nie jedstem dyspozycyjna z netem ciągle, często wyjeżdżam, robie różne inne rzeczy , no proza życia czyli pracuje. Ale się zgłaszam na chętnego, może ktoś jeszcze?
          • zmijaw Re: Administracji nie zależy na porządku ? 29.12.12, 20:22
            A, no i wysłałam też maila do moderacji w tej sprawie, jak na razie bez odzewu. Szkoda mi tego forum, na prawde.
            • giwi Re: Administracji nie zależy na porządku ? 30.12.12, 22:28
              Musisz poczekać na odpowedź, w weekendy nie pracują.
              • zmijaw Re: Administracji nie zależy na porządku ? 31.12.12, 09:37
                dzieki giwi, czekam cierpliwie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka