jk13 27.07.04, 19:45 Czemu moderator tego forum tak często "zasypia"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eressea Re: O Forum "Internet"... 27.07.04, 19:57 jk13 napisał: > Czemu moderator tego forum tak często "zasypia"? Po prostu nie siedzi cały czas przy komputerze. I na marginesie, podobne wątki lepiej zakładaj na forum o moderacji, bo i tak tam w końcu zostaną przeniesione. Pozdrawiam :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jk13 Re: O Forum "Internet"... 27.07.04, 20:26 eressea napisała: > > I na marginesie, podobne wątki lepiej zakładaj na forum o moderacji, bo i tak > tam w końcu zostaną przeniesione. > > Pozdrawiam :-) > === Być może miejsce nie jest stosowne, ale irytuje mnie to, że ponad godzinę tkwi na tym forum siedemnaście śmieci. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: O Forum "Internet"... 27.07.04, 20:34 jk13 napisał: > Być może miejsce nie jest stosowne, ale irytuje mnie to, że ponad godzinę tkwi > na tym forum siedemnaście śmieci. No tak, mnie też to troszkę irytuje. Ale za to Komputery są czyste :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
jk13 Re: O Forum "Internet"... 27.07.04, 20:41 eressea napisała: > > No tak, mnie też to troszkę irytuje. Ale za to Komputery są czyste :-))) > === O taak, ja swój codziennie odkurzam ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: O Forum "Internet"... 27.07.04, 20:11 jk13 napisał: > Czemu moderator tego forum tak często "zasypia"? > po za duzo pije? ps. podobne watki zakladaj tutaj. i tak zostana przeniesione na moderacje, ale nie trzeba ulatwiac tebe pozbywania sie niewygodnych pytan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy A na FH czemu nieposprzątane??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:40 Odpowiedz Link Zgłoś
eressea Re: A na FH czemu nieposprzątane??? 27.07.04, 22:46 Dobre, hehe. Wszędzie posprzątali a tam nie. Może to ma być smieszne? Ktoż wie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piecyk gazowy Re: A na FH czemu nieposprzątane??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.07.04, 22:54 A Pan Tebe kiedyś pisał, że wystarczy tylko adminom zasygnalizować, że jest "nalot" (a nie zgłaszać wszystkie wątki) i oni wszystko pousuwają... Odpowiedz Link Zgłoś