mila2712 09.10.13, 11:53 Uprzejmie proszę o zdjecie blokady i umożliwienie mi wypowiadania się na Forum Religia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pijaczek-amator Re: Szanowna moderacjo 09.10.13, 16:39 Nie ciebie jedną zablokowali. Niech im, nie pisz tam i już. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 09.10.13, 23:25 mila2712 napisała: > Uprzejmie proszę o zdjecie blokady i umożliwienie mi wypowiadania się na Forum > Religia Kluseczko olej , prze loguj się na np; mila2713. nikt nie zauważy a znowu wejdziesz gdzie chcesz . Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 07:35 Przyjacielu ja chcę być uczciwa. Stawiam sprawę jasno. Ucziwość nie popłaca ? :/ Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 09:31 mila2712 napisała: > Przyjacielu ja chcę być uczciwa. Stawiam sprawę jasno. > Ucziwość nie popłaca ? > :/ Nie dość, że uczciwa, to jeszcze musisz być cierpliwa. Jesteś nowicjuszką, w zakonie forum Agory SA wyznaczą Ci okres próby. Na oko, tak od 3 do 6 miesięcy. Potem moderatorzy społeczni, będą Cię śledzić dniami i nocami po całym portalu. Jeśli nic nie znajdą obciążającego Twoją Duszę, po jakiś 9 miesiącach, od wszczęcia procedury, będziesz mogła pisać. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 14:10 Hummerze doprawdy umiesz kobietę pocieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 15:58 mila2712 napisała: > Hummerze doprawdy umiesz kobietę pocieszyć On ci napisał prawdę, zanim doczekasz uwolnienia nicku prędzej ci się forum znudzi Mi nick Kolter po 3-4 latach dopiero uwolnili Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 15:52 mila2712 napisała: > Przyjacielu ja chcę być uczciwa. Stawiam sprawę jasno. > Ucziwość nie popłaca ? > :/ Kluseczko naiwna !! ja nie znam ani jednego twojego postu w którym byłabyś wulgarna lub w jakiś inny sposób złamałabyś regulamin , no a mimo to masz blok i nie tylko na religię pewno na psychologię też ?? Dlatego po co prosić o łaskę ?? Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 19:55 Tak na psychologię też. Ale na religie przenoszą tematy z kraju a to dla mnie koniec dyskusji. Podczytuję FR...:) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 20:18 mila2712 napisała: > Tak na psychologię też. > Ale na religie przenoszą tematy z kraju a to dla mnie koniec dyskusji. > Podczytuję FR...:) Kluseczko przelogowanie się zajmie ci 3 minuty Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 20:42 A teraz pytanie brunetki : przelogowanie czyli zmiana numerka czy nowy nick ? :P Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 11.10.13, 18:50 mila2712 napisała: > A teraz pytanie brunetki : przelogowanie czyli zmiana numerka czy nowy nick ? > :P Ja bym zmienił jedną cyfrę ,np ostatnią albo 3;2772 Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 I stał się cud :) 11.10.13, 20:40 Jestem odblokowana :) jupijupijejejej Odpowiedz Link Zgłoś
pijaczek-amator Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 10:36 kolter-xl napisał: > mila2712 napisała: > > > Uprzejmie proszę o zdjecie blokady i umożliwienie mi wypowiadania się na > Forum > > Religia > > Kluseczko olej , prze loguj się na np; mila2713. nikt nie zauważy a znowu wejdz > iesz gdzie chcesz . > To będzie podszywanie się. Co nie, krzykaczu? forum.gazeta.pl/forum/w,654,147120299,147120299,FR.html Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 15:56 pijaczek-amator napisał: > > Kluseczko olej , prze loguj się na np; mila2713. nikt nie zauważy a znowu > wejdz > > iesz gdzie chcesz . > > > To będzie podszywanie się. Nie to będzie prze logowanie z powodu niesłusznie nałożonej blokady !! wilk syty i owca cała. Co nie, krzykaczu? Tak na ciebie twój chłopak mówi ? Odpowiedz Link Zgłoś
pijaczek-amator Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 17:26 kolter-xl napisał: > pijaczek-amator napisał: > > > Kluseczko olej , prze loguj się na np; mila2713. nikt nie zauważy a > znowu > > wejdz > > > iesz gdzie chcesz . > > > > > To będzie podszywanie się. > > Nie to będzie prze logowanie z powodu niesłusznie nałożonej blokady !! wilk syt > y i owca cała. Nieprawda. Kłamiesz i proponujesz to, co sam oficjalnie potępiasz. > Co nie, krzykaczu? > > Tak na ciebie twój chłopak mówi ? Nie. Tak ja mówię do ciebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 20:14 pijaczek-amator napisał: > Nieprawda. Kłamiesz i proponujesz to, co sam oficjalnie potępiasz. Za bystry to ty nie jesteś !! Zalogowałeś się jako kolter rmg a teraz się zaliż ze nie spodobało to się mi i moderacji ?? Rozumiesz różnicę ?? kiedy ktoś modyfikuje sam swój nick, a to ze jakiś łach podszywa się pod cudzy nick znany od lat żaląc ze jego katolickie wartości obrażam ?? > Nie. Tak ja mówię do ciebie :) Bez jaj ty nim nie jesteś :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inkwizycja Re: Szanowna moderacjo IP: *.dynamic.chello.pl 10.10.13, 10:13 Napisz maila na adres podany na głównej stronie forum, zamiast śmiecić i kreować się na ofiarę. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 11:08 Pisać możesz. Na forum Religia jest blokada zakładania wątków dla loginów, które miały nałożoną czasową blokadę. Obawiam się, że trzeba czekać na amnestię. Wtedy tego rodzaju obostrzenia nałożone na loginy są anulowane. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 16:01 mila2712 napisała: > Sprawdziłam > nie mogę pisać. Obstawiam ze jak ktoś na kraju narozrabiał a ty byłaś w dyskusji ,to czasowo zablokował moderator(Giwi) i ciebie .No a takie czasowe nawet kilku godzinę blokady powodują ze droga do np religii i psychologii jest juz pod tym nickiem zamknięta. Mo z 5-7 Kolterów tak zablokowali Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 19:53 Pamietasz takiego nicka brum1.pl ? to pewnie o to chodzi na kraju rozrabiał Chasyd, Giulia123 a ja niepotrzebnie wdałam sie w dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 20:17 mila2712 napisała: > Pamietasz takiego nicka brum1.pl ? Pamiętam wyjątkowa ka..... > to pewnie o to chodzi > na kraju rozrabiał Chasyd, Giulia123 a ja niepotrzebnie wdałam sie w dyskusję. No i wtedy cie objęli programem ochrony świadków :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: Szanowna moderacjo 10.10.13, 20:41 Niestety :) A z nickiem brum1.pl pokłóciłam się na samym początku mojej bytności na forum społeczeństwo. Teraz twierdzę, że to była żenada. Działaj na forum religia. Fajnie się czyta Twoje interpretacje ( to nie jest lizusostwo :) ) Odpowiedz Link Zgłoś
kolter-xl Re: Szanowna moderacjo 11.10.13, 18:49 mila2712 napisała: > Niestety :) > A z nickiem brum1.pl pokłóciłam się na samym początku mojej bytności na forum społeczeństwo. Teraz twierdzę, że to była żenada. On lubi atakować tych których nie rozumie. > Działaj na forum religia. Fajnie się czyta Twoje interpretacje ( to nie jest lizusostwo :) ) Moja Kluseczka nie musi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj G...prawda 12.10.13, 08:26 marrant napisała: > Pisać możesz. Na forum Religia jest blokada zakładania wątków dla loginów, któr > e miały nałożoną czasową blokadę. Obawiam się, że trzeba czekać na amnestię. Wt > edy tego rodzaju obostrzenia nałożone na loginy są anulowane. Ja jak chcę się dopisać to mam tak: W związku z przypadkami łamania Regulaminu, nie możesz pisać na tym forum. miłego dnia Odpowiedz Link Zgłoś
pijaczek-amator mila 10.10.13, 17:27 możesz pisać, tylko nie możesz zakładać nowych wątków - sprawdziłem ;) to też niedługo naprawimy Odpowiedz Link Zgłoś
mila2712 Re: mila 10.10.13, 19:50 przed chwilą sprawdzałam komunikat: w zwiazku z przypadkami łamania regulaminu nie możesz pisac na tym forum......blokada Odpowiedz Link Zgłoś