znana.jako.ggigus 21.10.13, 14:21 usunieto wpis o tym, aby zorbic tort weganski? Niestety, admin dziala z ukrcia, nie podal nicka, wiec musze pytac tutaj. Co strasznego i naruszajacgo netykiete jest w TAKIEJ wypowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marrant Re: dlaczego na forum kuchnia 21.10.13, 14:46 To był również wegetroll, ale póki się nie przerodzi w napastliwego wegetrolla - przywrócony. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus i co, ty decydujesz w 21.10.13, 17:09 w swojej megalomanskiej lasce, co jest trolizmem, a co odpowiedzia? to chociaz badz oficjalnie moderatorem forum kuchnia Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus marrant, zmieniles 21.10.13, 17:10 plec. Pare lat temu wstecz byles tak samo napastliwie i bez tresci piszacym moderatorem plci meskiej. Cud? Czy za duzo hormonow w miesie kurczaka? Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: marrant, zmieniles 22.10.13, 13:52 Forum Kuchnia nie ma przypisanego AESa. Jeżeli taki się pojawi - będzie wpisany w nagłówek. Do tego czasu forum jest moderowane przez dyżurnych, którzy reagują na zgłoszenia koszami. Płci nie zmieniałam. Najpewniej mylisz mnie z kimś innym:) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus o nie marrancie 22.10.13, 18:41 tonu nie zmieniles/as, tylko plec. to moze rozpsiczie konkurs na moderatora kuchni, zeby bylo wiadomo, do kogo sie zwracac? Odpowiedz Link Zgłoś
zzkolo Re: dlaczego na forum kuchnia 23.10.13, 07:25 znana.jako.ggigus napisała: > usunieto wpis o tym, aby zorbic tort weganski? Bo to był wpis o torcie wegańskim ;) Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus wiem, wiem 23.10.13, 10:32 admilicja ma weganska fobie. Jak niektorzy piszacy na forum kuchnia - nie znaja tortu weganskiego, nie jedli nigdy, ale wiedza, ze jest niedobry. Odpowiedz Link Zgłoś