niech 12.08.04, 21:55 Sadze ze powinnismy solidarnie odkryc nasze IP - wtedy trud aesow w ich ujawnianiu straci jakikolwiek sens. Pozwolcie ze zaczne od siebie: 83.31.32.99. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sceptyk Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 22:17 Podpucha. To akurat jest Twoj numer telefonu. Nie damy sie zbyc byle czym. Odkrywajmy sie szczerze. Do konca. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 22:23 Ale nie podalem kierunkowego. Takim sprytny. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 22:53 a ja nie wiem, musiałabym sprawdzić. Za to pamiętam Nip( ale nie swój). Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 22:58 basia napisała: > Za to pamiętam Nip( ale nie swój). Uwaga! Urzędnicza biurwa z fiskusa! Uwaga! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 23:10 pollak napisał: > Uwaga! Urzędnicza biurwa z fiskusa! Uwaga! ;) chcesz się o coś zapitać? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 23:15 basia napisała: > chcesz się o coś zapitać? ;) Umówmy się że ja do Was nic nie bede miał i Wy do mnie też nic. A moje papiery wędrują gdzieś na pułkę, gdzie nikt nie zagląda, ok? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 23:27 pollak napisał: > Umówmy się że ja do Was nic nie bede miał i Wy do mnie też nic. A moje papiery > wędrują gdzieś na pułkę, gdzie nikt nie zagląda, ok? ;) ja na pewno nie (nie zaglądam) :) Ps. bułka z masłem ( OT- to Ps;) Odpowiedz Link Zgłoś
pollak Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 23:29 Będę miał *załącznik* do pita. Ten o którym napisaliście mi w tym piśmie... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 12.08.04, 23:34 pollak napisał: > Będę miał *załącznik* do pita. Ten o którym napisaliście mi w tym piśmie... ;) mam nadzieję, że nikt tego nie nagrywa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 13.08.04, 11:40 Ale numer. Tego się nie spodziewaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Korekta do PITa 13.08.04, 12:57 Sorry, urzedzie. Walnalem sie (wale zreszta wszystko co sie rusza). Moj IP to 83.31.144.181. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Korekta do PITa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 14:28 Nie walnoles sie, tylko w neostradzie IP zmienia sie co jakis czas. Rownie dobrze moglbys podawac IP z dial-up'a 0202122... Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Korekta do PITa 13.08.04, 14:33 Niech numerów nie wykręca. Za leniwy jest. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Korekta do PITa 13.08.04, 14:34 O rany, to moge bezkarnie pisac co mi slina na palec przyniesie???!!! I maasowa bedzie wobec mnie tak samo bezsilna jak wobec piotrusia???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diab.lica Re: Korekta do PITa 13.08.04, 18:17 niech napisała: > O rany, to moge bezkarnie pisac co mi slina na palec przyniesie???!!! I maasowa > > bedzie wobec mnie tak samo bezsilna jak wobec piotrusia???!!! ty nie mozesz. dla ciebie zablokuja cala neostrade. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Korekta do PITa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:28 Nie uzywam na co dzien neostrady, wiec nie wiem, czy numer zmienia sie przy kazdym logowaniu czy nie. W kazdym razie zaobserwowalem, ze przy "polaczeniach permanentnych" zmienia sie nie czesciej niz co tydzien i nie zadziej niz co miesiac. Ale moze byc to spowodowane restartami modemu i koniecznoscia ponownego zalogowania sie przez system. Musisz poobserwowac ;) Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 13.08.04, 16:27 ja sugeruję założenie 15 nowych wątków. pozytek z nich taki jak i z jednego, czyli żaden, ale zawsze to jakoś poważniej wygląda :) pozdrawiam - 217.113.226.139 Odpowiedz Link Zgłoś
niech Ty, gray... 13.08.04, 16:37 ...ty sie lepiej zamknij. Rozumiem ze uwazasz adminow za tak skonczonych glupkow ze pozwola ci robic na forum cokolwiek zapragniesz ale mam jakies niejasne przeczucie ze jestes co do nich w bledzie. PS. Do adminow. Rozumiem ze zdejmowanie z funkcji aesa na zadanie uzyszkodnikow wam nie przystoi. Ale zdejmowanie go z funkcji na jego wlasna prosbe to chyba jest dopuszczalne? Odpowiedz Link Zgłoś
gray ja, gray... 13.08.04, 17:21 nie wiem skąd przypuszczenie, że uważam adminów za kogokolwiek innego niż za adminów... nie musisz się oburzać - zwyczajnie radzę - dużo wątków wygląda o wiele lepiej niż jeden marniutki w dodatku z tytułem małymi literami. tu trzeba siły i potęgi żeby masy zrozumiały przekaz i jego powagę! taak, taak - robię sobie żarty podobnie jak większość tutejszych 'życzliwych' z tym, że ja nie robię ich z siebie ;) i owszem - jestem perfidnym prowokatorem ale przecież nie możecie się nudzić :) ps. 10 wątków o aesach w tym momencie nie zaszkodzi a nawet pomoże ;) darz bór czuwaj! Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: ja, gray... 13.08.04, 17:43 gray napisał: > taak, taak - robię sobie żarty podobnie jak większość tutejszych 'życzliwych' z > tym, że ja nie robię ich z siebie ;) > i od razu widac, ze to c'mbal, za przeproszeniem, jak ktos juz to wczesniej wspominal. - nikt nie robi sobie zartow, z tego co zrobiles, ani tym bardziej z tego, ze nie potrafisz zrozumic wagi popelnionego bledu - najbardziej sam sobie szkodisz popisujac sie teraz buta i arogancja oraz zwyczajna glupota. a to wyglada wlasnie jakbys zartowal sam z siebie. tylko, ze to nie jest wesole. a zalosne. niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ja, gray... 13.08.04, 17:55 a skąd wiesz, że nie położyłem sobie klawiatury zaraz obok rynienki z popiołem, w której się tarzam ze wstydu? ja jestem arogancki? niemożliwe. chcesz oficjalnych przeprosin? proszę bardzo - przepraszam za to co zrobiłem, ujawnienie choćby kawałeczka informacji o lokalizacji jakiegokolwiek użytkownika nie było w żadnym momencie moim celem. obiecuję, że dołożę wszelkich starań aby ta żenująca i wstydliwa dla mnie sytuacja już nigdy nie miała miejsca. voila! ale teraz bawimy się w coś zupełnie nowego - w nutkę absurdu :) papatki :* Odpowiedz Link Zgłoś
bez_loginu4 Re: ja, gray... 13.08.04, 18:20 gray napisał: > ps. 10 wątków o aesach w tym momencie nie zaszkodzi a nawet pomoże ;) moze by ktos temu glabowi objasnil co to jest SPAM ? Odpowiedz Link Zgłoś
gray Re: ja, gray... 13.08.04, 18:31 bez_loginu4 napisała: > moze by ktos temu glabowi objasnil co to jest SPAM ? już objaśniam - pl.wikipedia.org/wiki/Spam Odpowiedz Link Zgłoś
yes2ktos Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? 13.08.04, 23:16 niech napisała: > Sadze ze powinnismy solidarnie odkryc nasze IP - wtedy trud aesow w ich > ujawnianiu straci jakikolwiek sens. Pozwolcie ze zaczne od siebie: > 83.31.32.99. Popieram pomysl niecha oto moje IP 156.63.20.95 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krowi_cycek Re: Kwestia (nie)ukrytych IP - co robic? IP: 213.253.217.* 14.08.04, 09:02 A niech tam, moje prawdziwe ip jest: 007.007.007.007 zgłoś się Odpowiedz Link Zgłoś