znana.jako.ggigus 15.02.14, 12:06 zglaszam dziennie pare watkow jak ten: forum.gazeta.pl/forum/w,77,149388202,149555676,Jedyne_co_paruje_w_tym_watku_to_Twoj_mozg_.html czy ja moglabym dostac funkcje honorowej moderatorki? odwalam za Was robote Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
znana.jako.ggigus dziekuje za reakcje i czekam 15.02.14, 12:29 na odpowiedz na palace mnie pytanie PS podziwiam Wasza szybkosc reakcji, doprawdy. Tyle ze potrzebujecie stymualacji. Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus ciekawe, moderarotko forum kuchnia 16.02.14, 15:03 pewien watek pomyjowy, ktory i Tobie (pozostaje jednak przy formie ty) i administrachi zglaszala,, administrator marrant hardo orzekl, ze watek nie narusza netykiety. Oczywiscie producent pomyj klik raczyl pisac o mnie. Po paru dniach pomyje jednak zniknely i teraz nie wiem - zmieniaja sie dyrektywy? Czy moze przepisy lub wykladnia? Czy mozesz, no bo jednam nie napisze, minor_swing, czy mozecie mie tutaj odpowiedziec, jak to jet z ocena watkow do kasacji? PS: cierpisz na plurais maiestatis...?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: minor_swing :))) IP: *.lightspeed.cicril.sbcglobal.net 16.02.14, 17:25 piszesz: "odwalam za Was" to odpisuję za "nas" :) pozdrawiam serdecznie :) ps. cierpisz na arteriosclerosis? :( Odpowiedz Link Zgłoś
znana.jako.ggigus metoda merytoryczna, Twoj copyright 16.02.14, 17:39 minor_swing - czesc wypowiedzi, te merytoryczna zamiesc pod swoim nickiem To oczywiscie moja propozycja, gdziez mnie tam, skromnej forumowiczce, co sie moze ograniczac do wysylania linkow i ktorej sie blokuje nicka milutko, a takze wycina wypowiedzi i wkleja je pod innym nickiem, no gdziez mie tutaj to polecen forum.gazeta.pl/forum/w,77,149567223,149583241,Nie_sluchaj_jej_.html Odpowiedz Link Zgłoś
browanx Re: ciagle nowe pomyje na forum kuchnia 18.02.14, 21:12 Już nie tylu było nadgorliwców na forum. Udzielali się że ho ho Było minęło. Odpowiedz Link Zgłoś
amalai Obecny moderator 25.02.14, 11:55 Obecny moderator minor_swing jest tendencyjny, sam nie wyłapuje przygadywań i wulgaryzmów i zbyt mechanicznie reaguje na narzekania forumowiczów. Poza tym wymądrza się, zamiast zachować obiektywizm. Odpowiedz Link Zgłoś