kornel-1 06.07.14, 12:09 W związku z wypowiedzią moderatorki, mam pytanko do Administracji: Czy moderator na forum (a) prywatnym (b) redakcyjnym ma techniczne możliwości skasowania postu innego moderatora? Kornel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
urko70 Re: Mod contra mod 07.07.14, 12:27 felinecaline napisała: > Ma. A przywrócić post/wątek usunięty przez moderatora? Odpowiedz Link Zgłoś
felinecaline Re: Mod contra mod 07.07.14, 14:06 Nie jetem pewna, ale na moim forum dalam uprawnienia wszystkim sstalym uczestnikom i czasami zdarzalo mi sie przywracac pohopnie przez kogos usuniete watki.Powodem usuniecia najczesciej nylo podejrzenie reklamy. Nikt nigdy nikomu nie mial za zle :D Aktualnie to forum zapadlo w spiaczke, mam nadzieje, ze odwracalna. Odpowiedz Link Zgłoś
nm.buba011 Re: Mod contra mod 08.07.14, 20:07 urko70 napisał: > A przywrócić post/wątek usunięty przez moderatora? - sprawdzałem na nowym forum, ale z pozycji założyciela. Mogłem. Nie mogłem "ulepszyć" postu. W tym jest nadzieja. Założyciel może usuwać i przywracać. Odpowiedz Link Zgłoś
beata_ Re: Mod contra mod 14.07.14, 12:52 urko70 napisał: > A przywrócić post/wątek usunięty przez moderatora? Jeśli na dole widoczne są narzędzia do tego (przyciski usuń/spam/publikuj), to ma taką możliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
nm.buba011 Re: Mod contra mod 08.07.14, 20:13 - już wcześniej pisałem na s-v, to tak, jakby 4 osoby dostały od pracodawcy swoje wynagrodzenia na 1 koncie. Nie wiadomo kto pośrednio, oczyścił k-to/skasował wątek. Odpowiedz Link Zgłoś