99venus 18.11.14, 21:26 nie mogę wyjść z podziwu,że działalność rosyjskich trolli i ich polskich pomocników jest tolerowana.forum zapomniane przez cenzurę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: obserwator Re: forum świat IP: *.233.60.65.static.msgaz.pl 20.11.14, 08:26 z moich obserwacji wynika, że niby ruskie trolle są blokowane, ale zaraz wracają pod nieco zmienionym nickiem i administracja forum ani moderatorzy nic sobie z tego nie robią. Mało tego czytając jeden z wątków tutaj na forum Moderacja odnoszę wrażenie, że nawet usprawiedliwiają łamanie Regulaminu przez ruskie trolle. Wnioski z takiej sytuacji można wyciągnąć następujące: 1. taki stan rzeczy jest wygodny dla administracji forum, bo troll nadal nabija statystyki forum 2. działalność moderacji przypomina PKW i PKP Intercity i dopóki ktoś nie dostanie kopa od przełożonych to sytuacja będzie ciągnąć się latami Ale można sobie tylko ponarzekać, a ruscy na forum kwitną i wymieniają się wprost na forum doświadczeniami o obchodzeniu blokad itp Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: forum świat 24.11.14, 19:20 "Tolerowana" jest każda działalność nie naruszająca regulaminu. Nie stosujemy cenzury i nie kasujemy postów zawierających konkretne poglądy chyba, że ich propagowanie jest zabronione prawnie. Bycie pro-rosyjskim nie jest zabronione. Jeżeli jakieś posty naruszają regulamin: forum@agora.pl (wysłać linki bezpośrednie) Odpowiedz Link Zgłoś
pijatyka Re: Jeżeli jakieś posty naruszają regulamin 25.11.14, 18:46 ...to piszta ludzie na Berdyczów - będzieta mieli zajęcie ;-> Tak naprawdę na "FŚ" można sobie latami bimbać na wszystko (łącznie z regulaminem); nie wolno tylko dwóch rzeczy - nazywać trolla trollem, a ruskiej ku... - ku.... Odpowiedz Link Zgłoś
student_zebrak forum świat i nie tylko 28.11.14, 00:13 "Tolerowana" jest każda działalność nie naruszająca regulaminu. czy dzialalnosc trolla podpisujacego sie ciotka_ltd, notorycznie opluwajaca Polske i Polakow jest jeszcze wymiana poglada, czy juz podpada pod wymagania regulaminu? To nie jest krytyka okreslonego zjawiska czy osoby, to jest totalna pogarda Polakow. Za mniejsze grzechy bylem banowany (moze jeszcze jestem) na forum Kraj. Pare slow wyjasnienia? Odpowiedz Link Zgłoś
mariner4 Na Forum Świat tolerowany jest antysemityzm 20.12.14, 10:28 Celują w tym rosyjskie trolle. Czasem piszą posty seryjnie. M. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Na Forum Świat tolerowany jest antysemityzm 25.01.15, 22:36 Nie tylko. Pisie również. Potrafią dostać się do poczty elektronicznej na serwerze "Agory". Kiedyś dostalem od jakiegoś pissiurka na mój adres internetowy @gazeta. pl propozycje współpracy, pomimo ze nigdy nikomu go nie podawałem i po paru dniach groźby i wyzwiska.Działo się to parę lat temu wiec od tamtego czasu nigdy się tam nie loguje. Zdaje się ze to było przyczyną zakazu pisania na forum historia o którego istnieniu nawet nie miałem pojęcia. O zakazie pisania tam dowiedziałem się przypadkiem kiedy watek o gwałtach w czasie II wojny światowej w którym się wypowiadałem został przez nijakiego sea monstra tam przeniesiony z fk. jednocześnie na fk dostałem zakaz zakładania nowych wątków a od dnia dzisiejszego zakaz logowania sie na fk(po chyba 13 latach piania na tym forum". Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Re: forum świat 26.12.14, 19:02 Jedno pytanie: jeśli zacząłbym chwalić faszyzm na forum świat to też nie zastosujecie cenzury? Nie sądzę by każdy wpis był warty zachowania. Z forum świat zrobił się śmietnik. Gorzej. Publiczna toaleta. Trudno znaleźć tam jakikolwiek wartościowy wątek. Same prorosyjskie trolle i web brygady. Odpowiedz Link Zgłoś
antyk-acap Nie tylko forum świat 26.12.14, 19:10 Podobnie jest na forum militaria. Moderator oficjalnie przyznał się do stronniczości prorosyjskiej. A wątki są ograniczane do tych o broni rosyjskiej... Odpowiedz Link Zgłoś
widz102 Re: forum świat 25.01.15, 10:42 W czasie wojny taka moderacja byłaby po prostu uznana za zdradę. A przecież putlerowscy mordercy na polskich forach, także Gazety, prowadzą z Polską bezwzględną wojnę. Kim są zatem moderatorzy gw oddający mordercom putlera przestrzeń publiczną w polskiej sieci tak ochoczo, że tamci już wprost nawołują do eksterminacji Polaków i mimo to nie są wycinani? No, kim? Odpowiedz Link Zgłoś