pierwszy.obywatel 28.11.14, 12:18 Ilość skasowanych wątków i postów o urzędującym prezydencie Wardzińskim przypomina standardy białoruskie. Czas na zmianę moderatora umocowanego politycznie przy urzędzie miasta bo to tylko szkodzi wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
01-ciech Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.11.14, 13:30 Oj tak, czas najwyższy! Pisywałem jako ciech-01, sobieradek i 01-ciech i nie zawierające żadnych treści niedozwolonych wątki i posty były kasowane. Ich treść zawierała tylko informacje i zapytania dotyczące Krubina, najczęściej bez podawania jakichkolwiek nazwisk, inicjałów czy pseudonimów. Wpisy dotyczyły spraw administracyjnych a nie wyborczych lub promocyjnych i były zamieszczane na ogólnodostępnym forum, którego moderatorzy mają obowiązek kierować się jego regulaminem oraz przepisami prawa. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.11.14, 13:37 Również popieram, trzeba coś z obecnym moderatorem zrobić bo kasuje tematy które nie łamią regulaminu bez podania przyczyn. Kiedyś przynajmniej było widać kto jest moderatorem obecnie tego nie ma, nie można nawet do niego napisać by się o coś zapytać przez co wydaje mi się że moderatorem jest pewien bardzo nielubiany forumowicz. Odpowiedz Link Zgłoś
tadeus.krupa Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.11.14, 13:42 Przypominam też ten temat. Patrzcie ile skarg było na moderatora i jest ich coraz więcej więc chyba należy coś z nim zrobić: forum.gazeta.pl/forum/w,654,150195668,,Nowy_moderator_forum_Ciechanowa_tragedia.html?v=2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: 213.158.221.* 04.02.15, 10:13 Tragedia z takim moderatorem to miejskie forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paniAnia Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.205.138.188.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 05.02.15, 12:19 Moderator załatwia swojej kliki interesiki i to ma być forum,a tu jest zamordyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 19.02.15, 10:24 Czy ten wątek też łamie regulamin lub łamał? forum.gazeta.pl/forum/w,557,156686399,156687276,Re_brj_ti_skad_ta_bialoruska_cenzura.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,156682327,156682327,BRJ_TI_Jak_zostac_blogerem_.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,156672621,156672621,krul_Ciechanowa_na_Facebooku.html Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.11.14, 14:15 Kilka wątków i postów przywróciłam, ale ze względu na dużą ilość pacynkujących użytkowników jestem zmuszona do wprowadzenia pełnego logowania. Nie twórzcie proszę n-tego wątku w jednym temacie i zgłoście na forum@agora.pl jeżeli jakieś posty Waszym zdaniem są usunięte niesłusznie. W wypadku wątku - tytuł, autora i datę, w wypadku postu - wątek, autora i (mniej więcej) datę posta. Nie muszą być dokładne, ale na tyle szczegółowe, by dało się je zlokalizować i zweryfikować. Posty odnoszące się do moderacji są usuwane regulaminowo, więc takowych proszę nie zgłaszać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.147.99.122.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.14, 14:24 Śmieszny moderator, mały człowieczek zablokowal mi pisanie na forum Ciechanowa. Msciwosc, pogarda do innych to cechy jakie prezentuje ten człowiek. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.11.14, 14:27 Forum Ciechanów nie ma dedykowanego moderatora. Logowanie wymusiłam ja ze względu na znaczy stopień naruszania regulaminu przez niezalogowanych użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.11.14, 14:46 Wiesz co marrant a ty po której stronie stoisz? Urzędu Miasta bo rządzi tam PO? Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.11.14, 15:13 Moderatorzy i administratorzy nie stoją po żadnej stronie. Jesteśmy neutralni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.146.95.55.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.11.14, 16:13 Chciałbym Ci Marrancie wierzyć ale musisz pokazać moderatora a my powiemy ci jak to jest z tą neutralnościa tego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: D. Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 13:03 Moderator na ciechanowskim forum jest partyjnym sługusem. Obiektywizm jest mu całkowicie obcy. Apeluje o zmianę na rzeczywiście obiektywnego. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogdan Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.11.14, 13:48 Najlepszym tego przykładem jest to że zablokowano możliwość pisania osobom niezalogowanym by jak najmniej osób wypowiadało się krytycznie o naszej władzy. Odpowiedz Link Zgłoś
antygona_pl Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 29.11.14, 17:13 Może pan Marrant zachęci i innych użytkowników do wyrażania opinii bo tu zaglądają nieliczni abo nie wiedzą ,a taki wątek który założy pan Marrant nie zostanie skasowany. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? 29.11.14, 17:28 Myślę ,że nie złamałem regulaminu pisząc w tym wątku a zostało mi to skasowane ,mam jedynie ślad po zalogowaniu na mojej stronie . Poproszę o przywrócenie krótkiego postu . Pisałem ,że czekam na inną wersję niż ta z TC,ale też ,że nowa RM postąpiła nieelegancko jeśli to prawda. Nowy Przewodniczący Rady Miasta (14) spider59 Ciechanów 28.11.14, 22:57 forum.gazeta.pl/forum/w,557,155694574,155694574,Nowy_Przewodniczacy_Rady_Miasta.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: politolog Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? IP: 213.158.221.* 29.11.14, 19:11 Forum wam zdechło. Brawo centrala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ll Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.14, 11:17 Moje wątki wcale nie dotyczyły polityki, ale też były kila razy kasowane. Odpowiedz Link Zgłoś
be_jak_be Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? 30.11.14, 22:45 Czy Kosiński każe rozebrać pętlę miejską? forum.gazeta.pl/forum/w,557,155723040,155723040,Czy_Kosinski_kaze_rozebrac_petle_miejska_.html Zbieramy kartony dla Wardzińskiego forum.gazeta.pl/forum/w,396,155722550,155722550,Zbieramy_kartony_dla_Wardzinskiego.html Pogratulować taktu i polotu. Teraz 10 tematów powyborczych i w każdym 10 razy to samo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.14, 13:15 Moim zdaniem moderatorem jest a_samo_a ponieważ wszystkie posty dotyczące Beauty Andrzeja są kasowane a każdy wie że to jego kumpel Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? 02.12.14, 15:12 osobiście cały watek skasowałbym forum.gazeta.pl/forum/w,557,155729251,155729251,Dlaczego_pan_Waldemar_Wardzinski_jest_nie_slowny_.html Odpowiedz Link Zgłoś
be_jak_be Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? 02.12.14, 18:19 A kto pierwszy darł by mordę gdyby temat skasowano? Masz 10 nicków i swoje 5 minut. Może kiedyś zmienisz zainteresowania i forum stanie się normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
b_jak_be Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? 06.12.14, 19:28 czy be jak be musi byc tak mało pojetą malpą by małpować mój nick i ukrywac się pod nim jako moderator forum? pytanie do ubermoderatora z Wawy ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 15.12.14, 17:58 Co w tym poście Marrancie było niezgodne z regulaminem? forum.gazeta.pl/forum/w,557,155829374,155829374,Trzy_tyg_po_wyborach_a_oni_jeszcze_nic_nie_zrobili.html Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 17.12.14, 15:25 A co Marrancie złego było w tym wpisie że wylądował na oslej ławce? Przypominam że był to raptem siódmy wpis tego dnia bo forum zdechło przez logowanie i przechyl w stronę władzy platformy obywatelskiej. Intencją było by forum zdechło z powodu Moderatora Marrancie? ochy,acha na fejsbuku nad KK pierwszy.obywatel 16.12.14, 20:45 Rodzi nam się nowa klasa lemingow teraz nad Królem Krzysiek I. Rzeczniczka wybrana i ochy,achy. Lato z radiem ochy, achy,a przecież mniejsze dziury w Polsce gościły tą imprezę i z tego powodu nic wielkiego się nie stało dla tych miast. Narazie to same bzdety Król Krzysio I po miesiącu p „Niewolnicy wszędzie i zawsze będą niewolnikami - daj im skrzydła u ramion, a zamiatać pójdą ulice skrzydłami”. CKN Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 17.12.14, 19:40 Dlaczego Marrancie moderator znowu kolejny skasował mój wpis w tym wątku. Czy nie uważasz że muszę każdy swój wpis kopiować by to inni go ocenili a nie nieobiektywny do granic śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zdechłe forum Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.14, 11:42 z perspektywy czasu rzeczywiście widać że zdechło - widocznie tak miało być Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.14, 12:28 Komuś widocznie forum bardzo przeszkadzało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normalny Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.dynamic.chello.pl 02.12.14, 22:53 Cofnij to logowanie się bo rozwalisz to forum Odpowiedz Link Zgłoś
baeuty.andrzej Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 03.12.14, 11:20 I bardzo dobrze że jest logowanie. W końcu te przeklęte trolle przestały się ze mnie nabijać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mazi Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.dynamic.chello.pl 03.12.14, 20:31 no nawet zalogowany człowiek ma z ciebie bekę więc co to za różnica ??? Odpowiedz Link Zgłoś
be_jak_be Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 05.12.14, 17:50 Pytanie za 10 punktów. Ile wpisów jest w tym wątku na temat? forum.gazeta.pl/forum/w,557,155721487,155721487,Pan_Adamczyk_a_nowy_Prezydent_.html Odpowiedz Link Zgłoś
b_jak_be Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 06.12.14, 19:25 czy ten post zniknie e: Czy Ciechanowowi zagraża pajęczyna PSL? skasujcie Odpowiedz iso_1 06.12.14, 18:19 tylko jakiś nawiedzony PiSdzielec może czytać ten chory portal forum.gazeta.pl/forum/w,557,155746550,,Czy_Ciechanowowi_zagraza_pajeczyna_PSL_.html?v=2&wv.x=1&t=1417890111363 Odpowiedz Link Zgłoś
baeuty.andrzej Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 08.12.14, 21:31 Proszę przywrócić mój temat z oślej ławki bądź napisać co w nim było nie tak. Chodzi mianowicie o ten temat: forum.gazeta.pl/forum/w,396,155695922,155813712,Re_Oddzial_psychiatryczny_na_Gredzicach.html?v=2&visit=1#p155813712 Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 15.12.14, 17:56 Marancie dlaczego skasowano mi dwa wpisy ? forum.gazeta.pl/forum/w,557,155877069,,Niezalezne_media_w_Ciechanwie.html?v=2&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 04.01.15, 19:14 Czy satyryczny wątek o prezydencie miasta musiał trafić Marrancie na oslą ławkę? Dlaczego Marrancie nie reagowałeś gdy moderator zakładał dziesiątki wątków o wydzwieklu propagandowym? forum.gazeta.pl/forum/w,396,155924286,155924286.html?f=396&w=155924286&a=155924286&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 09.01.15, 12:50 Czy ten watek Marrancie budzi jakiekolwiek kontrowersje i łamie regulamin forum? Czy fobie miejskiego moderatora mają tu decydujące znaczenie? forum.gazeta.pl/forum/w,396,156153361,156153361,Czas_Ciechanowa_.html Tragedia wystarczy popatrzeć tu tygodnik.czasciechanowa.pl/index.php naprawdę nie ma kogoś kto by wam to poprowadził czy nie chcecie być konkurencją dla TC i Extra Ciechanów? Taka wizytówka miasta to tragedia i co na to Krul Kszyś 1 zmotywuje redaktora z Warszawy o głośnym już nazwisku by podkręcił wizerunek miasta czy chce trafić na okładkę Faktu jak nie należy prowadzić gazety internetowej. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 09.01.15, 18:04 Czy ten wpis lamie regulamin ze został skasowany Drogi MARRANCIE?? Re: 06400.pl polatajmy z kamerką - promocja władz skasujcie Odpowiedz pierwszy.obywatel 09.01.15, 18:01 Czy ten wpis z godz 10.46 naruszył regulamin? pierwszy.obywatel09.01.15, 10:46 Promocja Artura Dębskiego to chyba największy sukces naszego krula kszysia na tej imprezie Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 11.01.15, 15:10 forum.gazeta.pl/forum/w,557,156114087,,Zbieznosc_nazwisk_nowej_Rzecznik_i_z_Radnym_.html?v=2&wv.x=2 czy ten uczestnik forum az tyle razy łamł regulamin MARRANCIE? Odpowiedz Link Zgłoś
b_jak_be Re: Ciechanów - moderator powiązany z PO 15.01.15, 14:25 Dlaczego moderator pozwala na bicie piany na forum jak w tym wpisie? Panie Radny czemu Pana Siostra pracuje u Prezydent (1) elektryczny_elektryk 15.01.15, 14:16 Zbieżność nazwisk nowej Rzecznik i z Radnym ? (35) elektryczny_elektryk Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator powiązany z PO 18.01.15, 12:03 Marrancie zlituj sie nad forum w Ciechanowie Moderator zaklkada sobie nowe nicki i bije pianę o nic Referendum o odwołanie może dać władzę PiS w 100% (6) elektryczny_elektryk 18.01.15, 11:50 Kiedy referendum w sprawie prezydenta ? (19) elektryczny_elektryk Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator powiązany z PO 18.01.15, 21:28 Czy ten wpis łamie regulamin ze jest kasowany Marrancie ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator powiązany z PO 21.01.15, 10:08 Czy ten wpis łamie regulamin Marrancie? Czy chodzi o tym że nie krytykuje nowej władzy. Czuję się dowartosciowany kasowaniem po raz piąty tego wpisu. Bardzo dobry pomysł krula kszysia 1 ten kalendarz. Jestem za i ochy,achy należą się za takie posunięcie Czekam na spotkania i wyjazdy służące pozyskaniu nowych miejsc pracy i oby to nie były raz tylko biedronki,lidle,tesca. Uprasza się moderatora by mi tego nie kasowal kolejny raz tego postu bo poskarze się Marrantowi z Warszawy Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Ciechanów - moderator powiązany z PO 21.01.15, 11:08 Tak. Uwagi o moderacji zamieszczamy na forum o moderacji. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator powiązany z PO 25.01.15, 13:07 Czy Marrancie mógłbyś się odnieść do wpisu/wpisów wielokrotnie kasowanych a nie do słow administrator ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 25.01.15, 13:10 Czy taki wpis łamie regulamin czy nie? Czy moderator wywiązuje się uczciwie ze swojego zadania? Re: och,ach na Facebooku nad KK 23d 17.12.14, 21:33 Odpowiedz Ciechanów to bolszewickie miasto Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 26.01.15, 13:59 Czy ten cały wątek musial zostać skasowany Marrancie dziś w odwecie na mnie przez ciechamowskiego moderatora ? Re: och,ach na Facebooku nad KK .och,ach na Facebooku nad KK pierwszy.obywatel 17.12.14, 07:09 Odpowiedz Rodzi nam się nowa klasa lemingow teraz nad Królem Krzysiek I. Rzeczniczka wybrana i ochy,achy. Lato z radiem ochy, achy,a przecież mniejsze dziury w Polsce gościły tą imprezę i z tego powodu nic wielkiego się nie stało dla tych miast. Narazie to same bzdety Król Krzysio I po miesiącu przyklepuje. Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 26.01.15, 16:37 A ile razy promowałeś w nim swój wymysł wyzywania prezydenta Ciechanowa "królem krzysiem"? Ile razy sugerowałeś kto moderuje forum? jakiś 30 trafień i wszystko w płot. Ile razy sugerowałeś by się wszyscy przenieśli na inne forum? Idź, już wszyscy za tobą tęsknią. Znajdź sobie jakieś inne miejsce na swoje politykowanie i nienawiść .. najlepiej notatnik albo zeszyt w szufladzie. 1500 wpisów o Exodusie nie napisałeś .. tylko 1200. To zmienia postać rzeczy nie? Tadeus.krupa to wcale nie twoje konto prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 02.02.15, 19:46 Ne wiem Marrancie czemu skasowałęś moją odpowiedz? Pisałem prawde o klamstwach ciechamowskiego moderatora. Możesz nie wierzyc ale to twoja strata i strata forum Ciechanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 02.02.15, 19:48 Czy tu też pisałem nieprawdę? forum.gazeta.pl/forum/w,396,156465440,156465440,06_400pl_dosc_hipokryzji.html Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 03.02.15, 19:57 Czy uważasz Marrancie ,że w porządku jest by moderator skasował post który bierze mnie w obronę ? Czy ty Maranncie nie widzisz ,że mściwość to jedyna cecha jaką przejawia wasz moderator? Re: sprzeniewierzyli czy nie? skasujcie Odpowiedz 01-ciech 03.02.15, 09:26 Pierwszy.obywatel chyba naraził się moderatorowi bo ciągle kasuje jego wpisy. Czytałem kilka zanim spotkała je "kara" i nic tam niewłaściwego nie spotkałem, może poza pewnym brakiem gustu i wyczucia - ale to nie jest powód do takiej reakcji moderatora. Apeluję o poszanowanie swobody wypowiedzi! Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 20.02.15, 14:45 Nadal uważam, że ciągłe wykasowywanie wpisów pierwszego obywatela mija się z celem. Sam przeczytałam kilka z nich (przed "moderacją") i pewnie tak samo zrobili to inni użytkownicy forum. A że przezywa naszego Nowego Prezydenta (którego jestem zaprzysięgłym zwolennikiem) niegramatycznym wyrazem "krul" i zdrobnieniem jego imienia - cóż, mimo niedostatków gramatyki wydaje mi się to nieświadomym komplementem wypływającym spod mrocznych zakamarków umysłu piszącego. Poruszanie niekorzystnych dla rządzących tematów jest nie tylko przywilejem ale i obowiązkiem uczestników dyskusji. Przecież nie możemy czerpać całej swojej wiedzy z programów dezinformujących w TVN, TVP czy Polsacie! Tym bardziej, że wątek Ciechanowa bardzo rzadko jest tam poruszany. Apeluję do PO o trochę większego opanowania swojego "języka" a do moderatora (-torów) o cierpliwość i wyrozumiałość do uczestników tego forum. Z pewnością przysłuży się to nam wszystkim i pomoże aktywnie i mądrze uczestniczyć w życiu naszej miejscowości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uczestnikdebaty Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.15, 12:14 krul kszysio 1 ma swoje uzasadnienie na tym forum skoro jest promowane kaczor,kaczory,słonce peru,jarkacz,radsik,pisuar... osobiście śmieszy i martwi mnie wizerunkowe dziecinne promowanie swoich działań. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.02.15, 18:02 MARRANCIE popierasz taki wpis? Re: Pętla imienia Kaczyńskiego ... iso_128.02.15, 09:05 ale którego Kaczyńskiego ? "borubala" vel "spieprzaj dziadu" czy tez może "świrosława polskęzbawa" ? Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 02.03.15, 18:56 "Wchodziłęm" na podane odnośniki wykasowanych postów i w zdecydowanej większości mogłem je śledzić i nawet w kilku przypadkach odpisałem. Trochę powściągliwości w działaniach moderatora i będzie można swobodnie sobie podyskutować (dla "lemingów" - wymienić swoje zdanie na poruszane tematy - a nie przyjąć POdane przez GAZETĘ!). Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 03.03.15, 22:33 czy to nie przesada by kasować watek o uroczystości miejskiej? bchody dnia żołnierzy wyklętych w Ciechanowie tadeus.krupa 02.03.15, 11:56 Odpowiedz Co sądzicie o wczorajszych obchodach dnia żołnierzy wyklętych w naszym mieście? Tu macie kilka zdjęć z obchodów: www.facebook.com/pages/Legijny-Ciechan%C3%B3w/349428445067461 www.facebook.com/narodowy.ciechanow Moim zdaniem dobrze się dzieje w naszym kraju szczególnie wśród młodych ludzi bo pomimo narzucanego przez medialną propagandę lewactwa, gejostwa, feminizmu, kosmopolityzmu, antyklerykalizmu itp zarazy ze zgniłego zachodu coraz więcej młodych ludzi ma poglądy patriotyczne. To bardzo dobrze rokuje na przyszłość :) Re: Obchody dnia żołnierzy wyklętych w Ciechanowi tadeus.krupa 02.03.15, 12:02 Odpowiedz www.facebook.com/tygodnikilustrowanypl Tu jeszcze większa porcja zdjęć. Re: Obchody dnia żołnierzy wyklętych w Ciechanowi pierwszy.obywatel 02.03.15, 14:57 Odpowiedz Cieszy mnie, że krul kszysio 1 jest pierwszym prezydentem tego komuszego miasta który tam był obecny. Jeśli sie myle proszę o linki , ze było inaczej. Cieszy mnie ,że ziarno które kiedys nieliczna grupka tam w tym miejscu zasiała tak ładnie rozkwita Odpowiedz Link Zgłoś
01-ciech Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 05.03.15, 18:13 To też "wymoderowali"? Wydawało mi się, że wpisywałem się w tym wątku ... "p.o." - popieram Cię w Twojej walce z cenzurą, mimo mojego zupełnie odmiennego poglądu na rzeczywistość. Każdy ma prawo błądzić - ale bez rzetelnej informacji i wymiany poglądów będzie "błądził" zawsze ... Odpowiedz Link Zgłoś
krul_kszysio_1 Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 09.03.15, 10:49 Czy mój nick komuś tak bardzo przeszkadza że jest kasowany? Czy inne tematy poruszane na forum są wybitnie intelektualnie przemyślane? A może są ukrytą kryptoreklama? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 10.03.15, 10:06 Piszesz Marrancie że moderator jest obiektywny a ten wpis o czym świadczy jak o skrajnym chamstwie ciechanowskiego moderatora? Czy nie czas na zmianę takiej osoby? Re: sesja z 26 lutego 2015 cie_chan09.03.15, 17:26 Megalomania czy wszy na mózgu? Odpowiedz Re: sesja z 26 lutego 2015 pierwszy.obywatel10.03.15, 10:02 Dlaczego obrażasz skoro jesteś moderatorem? Człowiek napisał co słyszał i widział bo każdy może przyjść na sesję. Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 10.03.15, 11:09 Skąd pomysł, że "cie_chan" jest moderatorem? Przypominam, że administrator społeczny jest wymieniony w nagłówku forum, którym się opiekuje oraz pisze kolorem czerwonym. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 11.03.15, 07:33 Marrancie no chyba ja wiem najlepiej ile razy on zabiera głos na forum w temacie i co pisze. Czy ten wpis aż tak obraza ,ze został skasowany? Re: sesja z 26 lutego 2015 skasujcie Odpowiedz pierwszy.obywatel 10.03.15, 17:24 Trzeba pochwalić krula kszysia 1, że pozwolił na rejestracje obrad co jest postepęm postulowanym przeze mnie od lat w stosunku do tych ciemniaków z PełO. forum.gazeta.pl/forum/w,557,156903214,156903214,sesja_z_26_lutego_2015.html Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 11.03.15, 11:33 Wybacz ale kto jest moderatorem, to jednak wiem ja:) Przywróciłam ten z linkiem, usunęłam powtórzenie chociaż nazywanie ludzi ciemniakami nie jest zbyt grzeczne. Gdzie cie_chan pisze, że jest moderatorem? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? 19.03.15, 10:07 Droga Pani Marrantowa zostawmy kto jest a kto nie jest,każdy wie swoje. Jeśli tak wyśrubowane standardy macie na swoich forach a szczególnie tym krajowym to i ja mogę się dostosować. Moge odszukać tekst wasze portalu ,ze forum ma być rozrywkowe,lekkie więc czemu krul_kszysio_1 nie mieści sie w tej formule? Byli ciemniaki z PZPR ci też z PO zostaną nimi w przyszłości tak nazwani i wystarczy,by ktoś ważny i znany zaczął tak ich oceniać i promować takimi określeniami. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? 19.03.15, 10:12 Droga Pani Marrantowa by było zanim zostanie skasowane. Re: komu ten watek przezkadzał ? 01-ciech 15.03.15, 08:09 Odpowiedz Bym Ci "P.O." (z szacunku dla Twoich przekonań) odpowiedział, ale dzięki usilnym staraniom moderatora nie wiem na co? "Ubierz" swoją wypowiedź w cywilizowane szaty i podyskutujemy! Re: komu ten watek przeszkadzał ? pierwszy.obywatel 19.03.15, 09:59 Odpowiedz Forum zdechło za sprawą cie-chana a moje wypowiedzi to nie tylko niecywilizowane słowa których inni tez używaja do woli jak niejaki np.androj5,chociaż po wczorajszych tekstach i on złagodniał co doceniam i pozdrawiam androja5. Forum przed wyborami i wcześniej słuzyło do promocji ciemniaków z ciechanowskiej platformy i atakowania opozycji. Zawsze mozesz napisac na pierwszy.obywatel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
cie_chan Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? 22.03.15, 14:24 pierwszy.obywatel 22.03.15, 11:18 >Gdyby sie moderator dopatrzył brzydkich słów u mnie to przypominam mu jego. >>Re: LIDL w Ciechanowie skasujcie >>Gość: a_samo_a IP: *.dynamic.chello.pl 02.05.14, 19:29 >>Pomaluj mnie i Andrzeja w dupe Kolejny nick na celowniku? Jeszcze ze 40 i ustrzelisz :D. Pomysł że a_samo_a jeden z większych troli z forum jest moderatorem, nie mógł się urodzić w zdrowej głowie :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: forumowiczka Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? IP: *.nidzica.vectranet.pl 31.03.15, 09:49 jeśli Pani MARRANT cie_chan nie jest moderatorem to jaki ma interes w tym by pisać w tym wątku, dla wielu jest użytecznym idiotą moderatorem forum Ciechanówa.Po co ta cała maskarada z ukrywaniem jego roli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? IP: 213.158.222.* 03.04.15, 07:54 Czy temat mszy za Jana Pawła II z wczoraj musiał być skasowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? IP: 213.158.222.* 03.04.15, 07:56 Czy temat wody i ścieków musiał być wczoraj skasowany a pozostały wpisy o śmieciach jako niezwiązane z tematem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: Ciechanów - moderator urzędnikiem miejskim? IP: 213.158.222.* 03.04.15, 08:00 Czy temat klubu Fabryka Kultury też naruszył regulamin skoro nadal tkwi tam wpis że Ciechanów to gowniane miasto.Ma to coś wspólnego z tematem wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 03.04.15, 13:11 A w tym wątku dlaczego skasował mi mój post z wczoraj ? forum.gazeta.pl/forum/w,557,156949219,156949219.html?f=557&w=156949219&a=156949219&wv.x=2 Jesli marrancie uważasz ,że polowa wpisów z całego dnia jest normalką to moze sprawdz ilosc odwiedzin i ilość kliknięc w reklamy czy koncern agora zarabia na tym forum co nie co czy nic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zniesmaczony Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.04.15, 11:59 Ten wpis rozumiem nie lamie zasad regulaminu a nawet jest pisany przez przyzwoitego czlowieka GODNEGO WIEKSZEJ PROMOCJI ? Re: Smoleńsk dzisiaj co dla Ciebie oznacza ? skasujcie Odpowiedz iso_1 09.04.15, 15:28 ujadanie PiSdzielskich pomiotów bezcenne sekta smoleńska wyszła w końcu z szafy forum.gazeta.pl/forum/w,557,134968008,,Smolensk_dzisiaj_co_dla_Ciebie_oznacza_.html?v=2&wv.x=2 Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 14.05.15, 09:57 Kochana Pani Marrant oto tematy zakazane w Ciechanowie czy w całej Polsce na forach gazety.pl? tematy te tylko nie pasuja moderatorowi cie -chanowi i tylko jemu. forum.gazeta.pl/forum/w,396,157580320,157580320,Jak_zaglosuje_w_II_turze_wyborow_.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,157585872,157585872,Obiektywne_wiadomosci.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,157585606,157585606,Jak_nazywac_zwolennkow_okraglego_mebla_.html Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 15.05.15, 20:45 Kolejne pytanie do Pani Milczącej Marrant Co w tych dwóch skasowanych tekstów było złamaniem regulaminu? Trzeci tekst wklejam zanim zniknie? www.facebook.com/events/1392397421086394/ [...] pierwszy.obywatel 14.05.15, 20:15 Odpowiedz Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. [...] pierwszy.obywatel 15.05.15, 09:08 Odpowiedz Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Re: Spring Blues Night - 16 maja Ciechanów zamek iso_1 15.05.15, 20:22 Odpowiedz Prognozy pogody zapowiadają się dobrze na jutro. Mam nadzieję, że będzie sporo widzów. Lista wykonawców jest świetna i na pewno Ciechanów będzie jutro stolicą bluesa. PS. Brawa dla moderatora za kasowanie postów nie na temat i od idiotów intelektualnych ! Re: Spring Blues Night - 16 maja Ciechanów zamek androj5 15.05.15, 20:33 Odpowiedz Znam takich co iso1 uznają za idiotę intelektualnego. Miło Ci. Re: Spring Blues Night - 16 maja Ciechanów zamek pierwszy.obywatel 15.05.15, 20:42 Odpowiedz Ciechanow jest dumny z tego ,ze ktos taki jak cham iso_1 zapowiada i promuje ten festiwal . Chamstwo to chyba nie jest wyznacznik organizatorów tego festiwalu. Kiedy więc organizatorzy festiwalu bluesa jak i fabryka kultury odetna sie od promotora ich przedsięwzięc ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krul kszysio 1 Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: 195.117.122.* 20.05.15, 09:43 Witam serdecznie . Dlaczego moje wpisy są kasowane? Poproszę o mądrą odpowiedź moderatora. Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krul_ kszysio_1 Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: 195.117.122.* 22.05.15, 11:31 Jeśli wolno wiecować z imieniem Bronek na ustach i plakatach to czy to nie jest poniżanie majestatu prezydenta a nie wolno pisać krul kszysio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomasz Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: 195.117.122.* 22.05.15, 18:39 Moderatorowi wydaje się że takie ograniczanie dyskusji to dobry uczynek dla panującego ukladu jaki się tworzy a tamtemu układowi też nie pomogła forumowa cenzura. Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 25.06.15, 00:05 SKASOWANE WATKI Powrót a_samo_a i beauty.andrzeja na forum tadeus.krupa 22.06.15, 21:35 Odpowiedz Co sądzicie o pomyśle by beauty.andrzej i a_samo_a wrócili na forum? Moim zdaniem to dobry pomysł bo by gdy oni tu pisali toi był o wiele większy ruch na forum. A wy jak uważacie? Re: Powrót a_samo_a i beauty.andrzeja na forum cie_chan 23.06.15, 00:18 Odpowiedz Dla nas pszemek to jeden .... wałek czy będziesz miał "rozsześcienie" czy "rozdziewięcienie" jaźni. Chcesz to pisz pod 20 nickami. Nikt ci nie jest potrzebny do dyskusji i ty też nikomu nie jesteś. Re: Powrót a_samo_a i beauty.andrzeja na forum tadeus.krupa 23.06.15, 12:35 Odpowiedz Widzę Janusz albo Andrzej że któryś z was zmienił nick i podpisuje się jako cie_chan tak więc przynajmniej jeden z was na foru ;) Poznałem po paranoi na temat niejakiego Pszema. Czy jak otwieracie lodówkę to też boicie się czy przypadkiem go tam nie ma? Re: Powrót a_samo_a i beauty.andrzeja na forum cie_chan 23.06.15, 13:04 Odpowiedz Przypisywanie swoich licznych wirtualnych osobowości innym to nie 3 poziom paranoi pszem vel tadeus.krupa vel pierwszy.obywatel vel ............................... ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PogromcaPłakaczy Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.15, 13:13 Ale ci pokasowali wytwory "inteligencji" :D. Becz maleńki becz :D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baśka Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.06.15, 21:59 01-ciech 30.06.15, 11:22 01-ciech doskonale wie o destrukcyjnej roli cenzora na tym forum. Niestety moja znajomość "internetu" nie pozwala mi na bardziej skuteczne przeciwdziałanie tym niecnym praktykom. Osobiście uważam, że dochodzić swoich praw osoby poszkodowane powinny przed naszymi sądami (choć tu mam pewien dysonans - nie ufam im). Otwarte forum powinno dopuszczać do wyrażania opinii niezgodnych lub niewygodnych dla jego założycieli. Jeśli chcą słuchać tylko wygodnych dla siebie opinii powinni założyć forum zamknięte, na którym będą się epatowali tylko wypowiedziami zgodnymi z ich "linią programową". Chciałbym móc podyskutować ze swoimi przeciwnikami a dzięki działalności "cenzora" nie wiem nawet co Oni piszą. To skandal w demokratycznym i gwarantującym swobody głoszenia poglądów kraju! Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator cie-chan tragedia 16.07.15, 21:11 czy pani marrant podobnie jak moderator cie-chan polubiła wpisy iso_1 ? może pani marrant chce by podac jej na talerzu wszystkie wpisy iso_1 ? Re: Emil Rau w Ciechanowie iso_1 16.07.15, 19:38 mam nadzieję że niebawem pojawi się na ciechanowskiej wsi łowca debili pokroju "pierwszy.obywatel", "androj" i "01-ciech" forum.gazeta.pl/forum/w,557,158117805,158212675,Re_Czy_prokuratura_zainteresuje_sie_forumowiczem.html#p158212675 Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator cie-chan tragedia 05.08.15, 21:03 Re: Wstyd mi za profesora...... iso_1 05.08.15, 19:39 Odpowiedz debile ze wsi ciechanowskiej łączcie się na forum agazety Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator cie-chan tragedia 17.08.15, 14:22 A PANI MARRANT siedzi i zawija w sreberka teksty iso_1 i wierzy w obiektywizm moderatora Ciechanowa Re: badanie postaw prosba o udzial skasujcie Odpowiedz iso_1 15.08.15, 18:49 Jeśli mogę Ci coś doradzić to zmień forum. Na forum wsi ciechanowskiej znajdziesz głównie idiotów Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator cie-chan tragedia 20.08.15, 20:52 A PANI MARRANT I CIE-CHAN siedzą i zawijają w te sreberka zlote mysli siejacego nienawiść teksty Re: Nowe ulice i ronda na pętli miejskiej otrzyma skasujcie Odpowiedz iso_1 20.08.15, 08:30 a gdzie rondo Zimnego Lecha ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator cie-chan tragedia 21.08.15, 10:17 Oto próbka umysłu jaki posiada nasz Ukochany Przywódca Moderator Forum Ciechanowa. Czy to nie jest trolowanie w najczystszej postaci Pani Marrant? Re: Nowe ulice i ronda na pętli miejskiej otrzyma skasujcie Odpowiedz cie_chan 21.08.15, 00:16 Dla mnie Pankracy (ten od "Piątku z Pankracym" nie ten od wieszcza) jest zasłużony. Miś uszatek też bawił i utulał do snu wiele pokoleń dzieci. Jest nam znacznie bliższy niż jacyś faceci co byli pracoholikami lub mieli wredne żony i w związku z tym wykazali się ponadprzeciętnie w pracy i służbie. Który z nich robił więcej niż to za co mu płacono? To które ronda Jeżyka "yahooo" i Uszatka? Rumcajsa, Hanki też proszę i Cypiska a las .. Řáholci (Rzacholecki) Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: Ciechanów - moderator cie-chan tragedia 21.08.15, 15:37 Czy to jest na temat pani Marrant i nie tylko? Re: Czy w Polsce mamy niedojadające dzieci? skasujcie Odpowiedz iso_1 21.08.15, 12:43 Może naczelna dziewica sekty smoleńskiej kaczego świra - Pawłowicz przez przypadek zwana profesorem podzieli się swoją sałatką którą się tak obżera w sejmie Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 28.08.15, 16:05 A moderator nadal przy udziale Marrant pozwala na takie wpisy Re: a jednak mozna o jednostce wojskowej skasujcie Odpowiedz iso_1 27.08.15, 20:23 androj5 napisał: > Teleexpress wymienił dzisiaj Ciechanów jako siedzibę wojsk USA. Nie możliwe ?! Rząd PO-PSL coś takiego załatwił ? Ojej i co teraz napiszą PiSdzielskie pomioty ? Odpowiedz Link Zgłoś
pierwszy.obywatel Re: CIechanów - moderator urżednikiem miejskim? 04.11.15, 18:26 I C O MARANT na to ? Re: demokracja krasnoludowa skasujcie Link Cytuj Odpowiedz iso_1 02.11.15, 21:49 Jako platfus i komuch w jednym ciesze się że Tusk z Putinem zgładzili zimnego Lecha Odpowiedz Link Zgłoś