Gość: K....... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.07, 12:40 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dziewczyna-szamana Re: Gorzka zemsta 24.07.07, 00:11 no co ;) fajny serial :) mimo że nie komedia, pękam ze smiechu podczas każdego odcink ;) no sa tez chwile dramatyczne, czy romantyczne :) świetny serial z boską ścieżką ;) tylko pora szkoda gadać. dbrze że mam video z timerem bo pora jest dla emerytek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: linka Re: Gorzka zemsta IP: *.19.165.20.osk.enformatic.pl 24.07.07, 22:05 ścieżka dźwiękowa w tym serialu wymiata, jedna piosenka ale za to puszczana w różnym tempie... :D Ci 3 bracia niesamowici, Juan nieokrzesany brutal, napalony Oskar i ten ze ślepiami cielęcia Franco... zgadzam się, telenowela daje niezłą dawkę humoru :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kateleen Re: Gorzka zemsta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.07.07, 13:56 HEJKA WSZYSTKIM nie wiem czy dobrze rozumiem czyżby " Gorzką zemstę powtarzano"??? Wiem,że chyba ze 2 lata temu była emitowana w TVN.... ale czy znowu ją emitują? tego chciałabym się dowiedzieć.... Jeśli ktoś może to proszę o pomoc..... ( kiedy, o której i na jakiej stacji?) Z góry dziękuję:)Fajnie byłoby się znów pośmiać z tego serialu.... całkiem śmieszny był... a końcówka jak zabłądzili w tym lesie?? Czy ktoś z Was słyszał może ze ma być 2 cz. tej telenoweli? Odpiszcie proszę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Holmes Re: Gorzka zemsta IP: 217.97.233.* 26.07.07, 17:21 Hej :). Zgadza się od kilku tygodni serial jest emitowany na tvn7 o godz 14.10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martin Re: Gorzka zemsta IP: *.centertel.pl 03.10.07, 14:35 Tak masz racje ten serial już był,ale nie słyszałem ze ma być druga seria tego serialu.A powiem ci żę mi się podobał , mam takie nawet marzenie żeby zagrać w takim serialu.pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś