Dodaj do ulubionych

Brawo admini z GW

21.10.17, 10:04
Ą zwłaszcza z Forum Kraj.Przekonaliście mnie całkowicie by w przyszłym miesiącu nie wykupywać prenumeraty Gazety Wyborczej.Jeszcze raz brawo.Moje posty nikomu nie ubliżały.A znikały. Jak większość innych użytkowników.Forum Kraj stał sìę ośrodkiem antypisowskim,gdzie w niewybrednym słownictwie .Można pisać wszystko.O Kaczyńskim ,Szydło i Dudzie. I to w wyjątkowy sposób.Czym gorsze słownictwo typu tłumoki , idioci z PIS tym lepiej.Wystarczy spojrzeć na posty użytkownika pod nickiem szlachcic.Kolega Snajper dobrze o tym wie.Bo sam czyści posty nie wygodne i się u niego wpisuje.Pisanie na maila Agory nic nie daje.Jeszcze raz pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: fcz Re: Brawo admini z GW IP: *.85-194-243-136.net.eco.atman.pl 22.10.17, 10:05
      Po pierwsze. Fora które tu przywołujesz administrowane są przez portal gazeta.pl

Gdybyś rzeczywiście był jak tu oznajamiasz prenumeratorem GW, to byś o tym wiedział.

Po drugie. Rozpisujesz się na forach, że od ponad 10 lat uczestniczysz tu w dyskusjach.
      Twój obecny nick "bohgdan" ma zaledwie kilka tygodni.

Podsumowanie. Prawda jest że piszesz tu od ponad 10 lat. I od ponad 10 lat ubliżasz forumowiczom pod zmiennymi nickami, uprawiając systematycznie personalne ataki, szczególnie na forum Częstochowa:

Was dwóch głąbów posadzić,ale w ośrodku w Lublińcu.Paru godnych dla hrabiego się tam znajdzie.I dla ciebie też.
      Cz, 19-10-2017 Forum: Częstochowa Wątek: Re: pomnik Kuleja Autor: bohgdan

Re: Cytaty wklejam. Moderacja.
      Niesamowite.I to w środku nocy wpisujesz swoje wypociny.Przy okazji puszczając tradycyjnie bąka.
      Wt, 10-10-2017 Forum: Częstochowa Wątek: Re: Cytaty wklejam. Moderacja. Autor: bohgdan

Dyziek napisał .Chciałeś tak piernąć dla relaksu?Czy dalej ciągnąć ten idiotyczny wątek w nieskończoność.
      Pn, 02-10-2017 Forum: Częstochowa Wątek: Re: .....naiwny....... Autor: bohgdan

A co to za gó... wyskoczyło następne .Gdzie się szlaje admin ? Co to za obłąkane forum samych oszołomów.
      Pt, 20-10-2017 Forum: Częstochowa Wątek: Re: Nożownik prawdopodobnie... Autor: bohgdan

• taniarada Re: Brawo admini z GW 22.10.17, 19:35
        A ty swojego się wstydzisz?Forum jest obłąkane bo sam hejt ciągle.A to forum ma słuźyćdo czegoś innego.I co to ma wspólnego z Forum Kraj.Nawet cię nie znam człowieku.
    • taniarada Re: Brawo admini z GW 22.10.17, 20:06
      Ciekawostką jest na tym Forum Kraj likwidowanie przeciwników politycznych.I tacy koledzy jak Wielgus, Inocom i wielu innych nie mogą zakładać wątków.A ich posty nikomu nie ubliżały. Ja też pozdrawiam bo nie mogę.Pisanie na forum Agora nic nie daje . Za to kolega Snajper może sobie spamować do woli i czyścić wątki.Ale co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka