Dodaj do ulubionych

forum kraj

09.09.18, 15:14
Jako, że, szkodząc sprawom Polski, maderacja zablokowała mnie bo pisałem prawdę, pragnę oświadczyć:
1 - To koniec demokracji w Polsce.
2 - Gazeta Wyborcza się cieszy, czy nie ma pojęcia co wyprawiają ich pracownicy?

Macie coś do powiedzenia? Jeśli nie, to znaczy, że nie robicie tej grandy, bo błądzicie, lecz robicie tę grandę z premedytacją.
Obserwuj wątek
    • zapijaczonyryj Tu masz całą rawdę o V kolumnie PiS na Moderacji 09.09.18, 17:04
      wysłuchaj do końca, bo to prawda:

www.youtube.com/watch?v=s5TnSF04RCE&feature=youtu.be
      • ktos_z_kosmosu Re: Tu masz całą rawdę o V kolumnie PiS na Modera 09.09.18, 20:27
        Widocznie kaczor komuś paluszkiem pogroził i ten postanowił się dostosować do wytycznych licząc na zmiłowanie.
        Jeśli tak jest, to kij mu w ryj, głupców mi nie szkoda. Tak, głupców, bo gdyby ten ktoś nie był głupcem, to by wiedział, że Kaczyński tych spoza jego poddanych, którym raz pogroził i tak uwali. To dyktator. A nawet gdyby nie pogroził, a wystarczy, że ten ktoś jest siny, wpływowy, to kaczor go zniszczy.
        Nie ma zmiłuj.
        Jedynym sposobem na Kaczyńskiego to kij, ironia i ujawnianie jego/ich szkodnictwa Polsce.
    • kasi.aa Re: forum kraj 10.09.18, 15:44
      Gwoli wyjaśnienia - jesteśmy na forum Gazeta.pl, Wyborcza nie ma z forum nic wspólnego.
      Odnośnie Twojego wpisu - moderacja nie banuje za "pisanie prawdy", bo nie orzeka o prawdomówności forumowiczów - ewentualne blokady nakładane są za łamanie Regulaminu. Prawdopodobnie wpadłeś w czasową blokadę pisania, przyślij proszę login + treść komunikatu na forum@agora.pl
      • ktos_z_kosmosu Re: forum kraj 10.09.18, 20:07
        kasi.aa napisała:

> Gwoli wyjaśnienia - jesteśmy na forum Gazeta.pl, Wyborcza nie ma z forum nic ws
        > pólnego.

Nic, a Agora? Miła Pani, podwładny wytycza kierunki, czy szef?

> Odnośnie Twojego wpisu - moderacja nie banuje za "pisanie prawdy",

Mam inne doświadczenia, wystarczyło, że skrytykowałem Schetynę za pomysł wystawienia radykała i PiSowca do rywalizacji o prezydenturę Wrocławia, plus parę innych, mało mu pochlebnych uwag, by zaczęło się blokowanie mnie pod pretekstem łamania regulaminu.
        W/g mojej oceny nigdy regulaminu nie łamałem. Z nietykietą dokładnie się zapoznałem, a do krytyki osób publicznych, sadzę, że mam prawo, bo to są osoby publiczne i w dodatku też za moje pieniądze.

> Prawdopodobnie wpadłeś w czasową blokadę pisania, przyślij proszę login + treść
        > komunikatu na forum@agora.pl

Możliwe, że wczorajsza blokada (nie jesteś uprawniony do dokonywania wpisów na tym forum) to coś tymczasowego.
        Coś tydzień temu login zmieniłem.
        Poprzedni: potwor_z_piccadylly. Nie, nie, żaden ze mnie potwór. Żona z dzieciakami tak wymyślili bo w zabawie z nimi udawałem postać z kreskówki o takiej nazwie.
        Zmiana nie była spowodowana perturbacjami na forum kraj, lecz to, że małżonka śledziła moje wpisy na innych forach, a niektóre, mimo, że nic zdrożnego i żadne tajemnice, raczej nie powinny trafiać do jej wiadomości. Źle przez nią zinterpretowane, tylko szkodzić by mogły naszemu związkowi.
        Pozdrawiam.

• yoma Re: forum kraj 12.09.18, 15:17
          >nie jesteś uprawniony do dokonywania wpisów na tym forum)

Taki komunikat oznacza, że próbowałeś pisać na Ośle, dziękuję za uwagę.
          • ktos_z_kosmosu Re: forum kraj 12.09.18, 16:50
            yoma napisała:

> Taki komunikat oznacza, że próbowałeś pisać na Ośle, dziękuję za uwagę.

Proszę uprzejmie, ale ten komunikat przeczytałem, gdy na FK chciałem przys...ć Jakiemu pytaniem o pieniądze za które on obiecane cuda planuje stworzyć w stolicy.
            Aaaa, teraz zaskoczyłem. Pobożniś realia tego łez padołu pomylił z naukami kk o przemianie wody w wino i z innymi podobnymi cudami.

• snajper55 Re: forum kraj 13.09.18, 12:50
          ktos_z_kosmosu napisał:

> kasi.aa napisała:
          >
          > > Gwoli wyjaśnienia - jesteśmy na forum Gazeta.pl, Wyborcza nie ma z forum
          > > nic wspólnego.
          >
          > Nic, a Agora? Miła Pani, podwładny wytycza kierunki, czy szef?

Ale ty pisałeś o Wyborczej, a nie o Agorze.

S.
          • wariant_b Re: forum kraj 13.09.18, 13:51
            > Ale ty pisałeś o Wyborczej, a nie o Agorze.

A na czym polega mój błąd, jeśli na wyborcza.pl loguję się loginem z forum gazeta.pl?
            Przecież wyborcza nie ma z gazetą nic wspólnego.
            • ktos_z_kosmosu Re: forum kraj 13.09.18, 19:52
              wariant_b napisał:

> A na czym polega mój błąd, jeśli na wyborcza.pl loguję się loginem z forum gaze
              > ta.pl?
              > Przecież wyborcza nie ma z gazetą nic wspólnego.

Dzięki za szczere chęci, ale wybacz, sam potrafię to i owo napisać gwoli wyjaśnienia czym kierowałem się pisząc tak, a nie inaczej, to raz. A dwa, moderacja może uznać, ze posługuję się różnymi nickami, co jest na tym forum traktowane jako łamanie regulaminu i słusznie.
              • wariant_b Re: forum kraj 13.09.18, 20:44
                ktos_z_kosmosu napisał:
                > Dzięki za szczere chęci...

Nie ja mam szczerych chęci - po prostu bawi mnie odcinanie się administracji forum
                od swojego pracodawcy, oczywiście o ile jest nim Agora SA lub któraś z jej spółek.

> A dwa, moderacja może uznać, ze posługuję się różnymi nickami, co jest
                > na tym forum traktowane jako łamanie regulaminu i słusznie.

Ależ nie jest i wielu moderatorów ma swoje drugie a może i dalsze nicki.
                Łamaniem regulaminu jest dyskutowanie ze samym sobą pod różnymi nickami.

Poza tym wyszukiwarka forumowa nie reaguje na nick: potwor_z_piccadylly,
                a zabanowanie automatem kogoś, kto jak nick: ktos_z_kosmosu miał tylko 17
                i do tego nienachalnych wpisów, wydaje mi się czymś całkowicie niezrozumiałym.
                Sądzę, że padłeś ofiarą jakiejś idiotycznej pomyłki i dobrze, że nick odblokowano.
                Szkoda, że nie dowiemy się o co w tym chodziło, bo raczej nie o twoje poglądy.
                • ktos_z_kosmosu Re: forum kraj 13.09.18, 23:08
                  wariant_b napisał:

> wyszukiwarka forumowa nie reaguje na nick: potwor_z_piccadylly,

Powinna reagować. Ten nick funkcjonuje tu już chyba ponad 10 lat. Co do FK, to tu odzywałem się bardzo rzadko. Generalnie, to nie jestem typem przesiadującym przed kompem i płodzącym nic znaczące posty.
                  Uaktywniłem się z powodu tego, co wyprawia PiS pod wodzą kogoś, kto w/g mnie niczym się nie różni od terrorysty samobójcy. Przed śmiercią swojego brata, z powodu swoich ambicji był nieobliczalny politycznie, ale po śmierci brata, stał się groźnie nieobliczalny. Jemu już jest wszystko jedno. On tylko chce dowalać tym, których nie lubi. Znaczy wszystkim. Włącznie z całą jego świtą i elektoratem, którymi pogardza, ale póki mu służą, toleruje ich.

> Sądzę, że padłeś ofiarą jakiejś idiotycznej pomyłki i dobrze, że nick odblokowa
                  > no.

Pożyjemy, zobaczymy.
                  • wariant_b Re: forum kraj 13.09.18, 23:43
                    > Powinna reagować.

Też mi się tak wydawało, bo nick kojarzę. Ale nie powinna - zamiast z pamięci
                    korzystałem z kopiuj/wklej i twojego postu, więc szukałem: potwor_z_piccadylly
                    zamiast: potwor_z_piccadilly. Ten oczywiście jest, więc cudownego zniknięcia nie ma.

Natomiast jak i dlaczego nowy nick został zablokowany dalej nie mam pojęcia.
                    Trzeba niepostrzeżenie wykasować sporo postów, żeby automat zadziałał,
                    a użytkownik nie zauważył działań. Weekendowi dyżurni nie mają (a przynajmniej
                    dotychczas nie mieli) wystarczających uprawnień, by zrobić to inaczej,
                    co powodowało ogólną wesołość przy próbach unieszkodliwienia spamerów.
                    A ty pod nowym nickiem napisałeś zbyt mało postów, więc nie należał ci się ban
                    za wierność i wieloletnie korzystanie z forum. Jakieś novum się widać pojawiło.

> Pożyjemy, zobaczymy.

Ano pożyjemy i zobaczymy. Mnie niedawno zablokowano pisanie na "wrażliwych".
                    I też nie mam pojęcia, co moderatorowi udało się wyciąć i na którym forum,
                    ale przez lata mogło się tego trochę nazbierać, bo kasowanie gałązek i wątków,
                    których usunięcie trudno byłoby uzasadnić jest popularną praktyką.
              • zapijaczonyryj Całkowicie się z Tobą nie zgadzam!!! 14.09.18, 17:29
                ktos_z_kosmosu napisał:
                A dwa, moderacja m
                > oże uznać, ze posługuję się różnymi nickami, co jest na tym forum traktowane ja
                > ko łamanie regulaminu i słusznie.

Ja na tym Forum Kraj jako zapijaczony_ryj pisałem od 2015 roku. W niędzyczasie miałem jakies kilka wpadek i kilkanaście innych nicków, ale jak mnie odpuscili byłe sztandarowo posłusznym forymowiczem pod jednym i tym samym nickiem zapijaczony_ryj.
                Ale przyszla nowa , inna moderacja i zawiesiła na tzw dwozdziu dwa kretyńskie wątki:
                Jeden temat - jeden wątek i prosz e o urzywanie jedbedi nicka w jednym watku!!!
                A z drugiej strony nie wiem co się stało, że mnie bydlaki zaczęli banować.
                Próbowałem w miar e moich możliwoci nadal być uczciwym forumowiczem i pod kazdym nowym nickiem pisałew w sygnaturce, ze to ja dawny zapijaczony_ryj!
                Niestety ye bydlaki co , to na gwożdziu napisały zaczęly mnie gnoić ci kilka dni,nie za merytorykę, tylko za to, ze to ja zapijaczony_ryj.
                No to co niby miałem zrobić?
                Ano zrezygnowałem z sygnaturki, zrezygnowalem z dostawcy internetum który obiecał zmienne IP, a było stałe.
                I co, mam teraz ze sto różnych nicków pod różnym IP, piszę co chcę i puki bydlaki z NOwogrodzkiej się nie zorientuja, że to ja, top zwyczajnie spamuje dopisując się samemu do swoich wątków!!!!
                Dlaczego,ano dlaczego, bo te bydlaki mnie do tego zmusiły!!!
                Dodam,że juz to raz publicznie poruszyłem:
                forum.gazeta.pl/forum/w,654,166709491,166709491,Nastepne_bedie_Szklo_Kontaktowe.html
                I taka jest prawda o tych co moderuja FK.
                POzdrawiam
                zapijaczony_ryj
                • ktos_z_kosmosu Re: Całkowicie się z Tobą nie zgadzam!!! 14.09.18, 18:38
                  zapijaczonyryj napisał:

> I taka jest prawda o tych co moderuja FK.
                  > POzdrawiam
                  > zapijaczony_ryj

Raczej nie cała, ja jej nie znam i jak sadzę Ty też.
                  Oni podlegają Agorze, a ta wytycza im kierunki.
                  Tak jest, ale tego od moderatora się nie dowiesz, by gdyby ujawnił naciski, to by natychmiast przestał być moderatorem
                  Widzisz, rolę moderatora można porównać do bycia między młotem a kowadłem. Jedni forumowicze naciskają innych i inni jednych. Dalej, politycy czuja się być naciskani, wręcz obrażani i się skarżą się Agorze (ci po linii programowej), lub skarżą się na Agorę (ci nie po linii). Do tego trolling szaleje, czyli mając nic do powiedzenia mącą i denuncjują (mogę podać nicki, ale Ty,, jako stary wyjadacz, pewnie znasz je lepiej ode mnie) i w końcu błąd Agory, czyli dopuszczenie do swojego forum opłacanych przez PiS trolli, na fałszywych kontach, którzy też mącą i denuncjują.
                  Istny kociokwik z którym nie każdy moderator sobie radzi.
                  Brudy MON-u forumowicze omówią nota protestacyjna, Policji - nota, jakichś resortów - noty itd, itd. O politykach już wspomniałem.
                  Ja to rozumiem.
                  Pozdrawiam.
                  Ps. We wpisie otwierającym wątek do - koniec demokracji, zapomniałem dostawić znak zapytania.
                  Jeszcze demokracja nie zginęła póki my żyjemy.
                  Kurna, hymn mi wyszedł.

• ktos_z_kosmosu Re: forum kraj 14.09.18, 00:07
      Z tym picadylly, to ja Cię zmyliłem.
      Błąd popełniłem.
    • taniarada Zawłaszczyliście to forum hejtami 16.09.18, 12:33
      A teraz się kosmos dziwi ,że wątki wylatują na oślą.A tak się starałem.Żenada.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka