myszek10 26.03.05, 02:15 Jak odniesc sukces w grach losowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anahella Re: Gry losowe 26.03.05, 22:07 Moj znajomy astrolog wyznaczal sobie daty, w ktorych mozliwosc wygrania w grze bedzie wieksza. Robil to dla siebie i kumpla i w tych dniach wybieral sie do kasyna. Twierdzil, ze wychodzil na tym ciutke ponizej zera, co wedlug mnie juz jest sukcesem (w kasynie pieniadze wedlug mnie traci sie a nie wygrywa). Z kolei astrolog rosyjski: Michail Lewin twierdzi, ze bez benefikow (Slonce, Wenus, Jowisz) w V domu i w harmonijnych aspektach z planetami ciezkimi nie ma co marzyc o trafieniu szostki. Nie wiem czy mial horoskopy osob, ktore wygraly cos w grach losowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liza Re: Gry losowe IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 27.03.05, 00:55 Mogę powiedzieć jak u mnie dziala to wszystko. Mam 5 dom w strzelcu, którego patronem jest jowisz. Planeta ta leży w 10 domu. 5 dom jest pusty, więc nie mam szczęścia w grach losowych, jednak jeśli w "coś" wlożę swoją pracę, mam ogromne szczęście w rywalizacji z innymi. Wygrywam w różnych konkursach, wiąże się to pieniędzmi, podróżami i slawą. Jowisz leży w sekstylu do saturna w wodniku i księżyca w bliźniętach. Odpowiedz Link Zgłoś
myszek10 Re: Gry losowe 30.03.05, 15:20 Dziekuje Wam uprzejmie, ale wiele mi nie pomogliscie. Zaznaczam ze nie interesuje sie astrologia wiec te ascendety itp. nic mi nie mowia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: landrynka8 Re: Gry losowe IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 30.03.05, 15:57 A jakiej odpowidzi oczekujesz? Odpowiedz Link Zgłoś