Dodaj do ulubionych

Gry losowe

26.03.05, 02:15
Jak odniesc sukces w grach losowych?
Obserwuj wątek
    • delphine2 Re: zacząć grać /bt 26.03.05, 09:11

• anahella Re: Gry losowe 26.03.05, 22:07
      Moj znajomy astrolog wyznaczal sobie daty, w ktorych mozliwosc wygrania w grze
      bedzie wieksza. Robil to dla siebie i kumpla i w tych dniach wybieral sie do
      kasyna. Twierdzil, ze wychodzil na tym ciutke ponizej zera, co wedlug mnie juz
      jest sukcesem (w kasynie pieniadze wedlug mnie traci sie a nie wygrywa).

Z kolei astrolog rosyjski: Michail Lewin twierdzi, ze bez benefikow (Slonce,
      Wenus, Jowisz) w V domu i w harmonijnych aspektach z planetami ciezkimi nie ma
      co marzyc o trafieniu szostki. Nie wiem czy mial horoskopy osob, ktore wygraly
      cos w grach losowych.
      • Gość: liza Re: Gry losowe IP: *.turek.sdi.tpnet.pl 27.03.05, 00:55
        Mogę powiedzieć jak u mnie dziala to wszystko. Mam 5 dom w strzelcu, którego
        patronem jest jowisz. Planeta ta leży w 10 domu. 5 dom jest pusty, więc nie mam
        szczęścia w grach losowych, jednak jeśli w "coś" wlożę swoją pracę, mam ogromne
        szczęście w rywalizacji z innymi. Wygrywam w różnych konkursach, wiąże się to
        pieniędzmi, podróżami i slawą. Jowisz leży w sekstylu do saturna w wodniku i
        księżyca w bliźniętach.
        • myszek10 Re: Gry losowe 30.03.05, 15:20
          Dziekuje Wam uprzejmie, ale wiele mi nie pomogliscie.
          Zaznaczam ze nie interesuje sie astrologia wiec te ascendety itp. nic mi nie
          mowia.
          • Gość: landrynka8 Re: Gry losowe IP: *.devs.futuro.pl / *.devs.futuro.pl 30.03.05, 15:57
            A jakiej odpowidzi oczekujesz?
            • myszek10 Re: Gry losowe 02.04.05, 01:30
              Skutecznej.
    • agrentowy4321 Re: Gry losowe 07.03.23, 23:21
      Bardzo trudny temat
    • irona.sonata Re: Gry losowe 28.04.23, 13:52
      Jestem oszołomiona
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka