annakarenina 20.09.18, 19:35 Koreańczyka i mnie" forum.gazeta.pl/forum/f,396,Osla_lawka.html Pytanie dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wariant_b Re: Moderacja ma dwóch wrogów 20.09.18, 20:13 Niebawem okaże się, że tylko jednego, bo Koreańczyka nie zabanują. Odpowiedz Link Zgłoś
annakarenina Re: Moderacja ma dwóch wrogów 21.09.18, 18:26 wariant_b napisał: > Niebawem okaże się, że tylko jednego, bo Koreańczyka nie zabanują. pewnie tak, bo banują po nicku, a nie po treści. Są przewidywalni i czują , ze za dwa lata będzie nimi rządził Kaczyński! To pewnik Odpowiedz Link Zgłoś
marrant Re: Moderacja ma dwóch wrogów 21.09.18, 10:58 Za uporczywe zakładanie wątków o tematyce już istniejącej lub kompletnie niezwiązanych z tematyką forum. Czyli standardowy zestaw na FK. Odpowiedz Link Zgłoś
inna57 Re: Moderacja ma dwóch wrogów 21.09.18, 11:07 To co piszesz nie jest prawdą. Ale Wy macie swoje prawdy i wkrótce napiszecie swoją historię. Indeks słów zakazanych już macie od Konstytucji zaczynając na Uczciwości kończąc. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Moderacja ma dwóch wrogów 21.09.18, 12:39 Marrant, litości! Wątki są na Ośle i każdy może je zobaczyć i ocenić. Otwórz pierwszy z brzegu i powiedz, co w nich nieregulaminowego lub niezwiązanego z tematyką forum. Gdybyś nie miała ściągi pod ręką, to ci zacytuję: Dyskusje o polskiej polityce i politykach Tym forum opiekuje się sea_monster Odpowiedz Link Zgłoś
annakarenina Re: Moderacja ma dwóch wrogów 21.09.18, 18:52 wariant_b napisał: > Marrant, litości! > Wątki są na Ośle i każdy może je zobaczyć i ocenić. > Otwórz pierwszy z brzegu i powiedz, co w nich nieregulaminowego lub niezwiązane > go z tematyką forum. > > Gdybyś nie miała ściągi pod ręką, to ci zacytuję: > > Dyskusje o polskiej polityce i politykach > Tym forum opiekuje się sea_monster Jest na Usługach PiS! Odpowiedz Link Zgłoś
inocom A co ma powiedzieć, że Snajper daje rzyci? 23.09.18, 20:27 wariant_b napisał: > Marrant, litości! > Wątki są na Ośle i każdy może je zobaczyć i ocenić. > Otwórz pierwszy z brzegu i powiedz, co w nich nieregulaminowego lub niezwiązane > go z tematyką forum. > > Gdybyś nie miała ściągi pod ręką, to ci zacytuję: > > Dyskusje o polskiej polityce i politykach > Tym forum opiekuje się sea_monster Ten na czerwono. web.archive.org/web/20180414125057/https://forum.gazeta.pl/forum/w,28,165897833,165897833,Polacy_w_awangardzie_wolnosci_slowa_na_forach.html Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: A co ma powiedzieć, że Snajper daje rzyci? 23.09.18, 21:04 Fajne - zamiast wyciąć własny post, wolał wyciąć cały wątek. Łatwiej mu było. Oficjalnie to pewnie założyciel naruszył Netykietę. Odpowiedz Link Zgłoś
inocom Re: A co ma powiedzieć, że Snajper daje rzyci? 23.09.18, 21:23 wariant_b napisał: > Fajne - zamiast wyciąć własny post, wolał wyciąć cały wątek. > Łatwiej mu było. > Oficjalnie to pewnie założyciel naruszył Netykietę. Wpierw wyciął mnie :) Dopiero potem siebie. A na końcu wszystkich. A ponoć to snajper :) Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: A co ma powiedzieć, że Snajper daje rzyci? 23.09.18, 21:27 > Wpierw wyciął mnie :) Dopiero potem siebie. A na końcu wszystkich. Jak mówią, do trzech razy sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
annakarenina Wiem, ze za to mnie dasz Bana, ale mam swój honor 21.09.18, 18:49 i nie pos=zwolę się obrażać ! marrant napisała: > Za uporczywe zakładanie wątków o tematyce już istniejącej lub kompletnie niezwi > ązanych z tematyką forum. Czyli standardowy zestaw na FK. No to się zabawny w Bareję. Tematyka istniejąca, toż to większy idiotyzm niż ten wątek na gwozdziu. No bo niby ja zdefiniować tematykę istniejącą? JA to rozumię tak, ze jeśli użyłem słowa prezydent to użyłem tematyki istniejącej? A w drugiej kwestii to pozwolą sobie zacytować i zapytać który z tych ostatnio wysłanych na Osła wątków jest niezwiązany z tematyką Forum Kraj, albo dubluje WW kretyństwo: forum.gazeta.pl/forum/w,396,166824489,166824489,_Obecny_premier_ma_tendencje_do_jaskrawego.html Odpowiedz Link Zgłoś
annakarenina Kłamiesz Marant, bezwstydnie kłamiesz 22.09.18, 13:38 marrant napisała: > Za uporczywe zakładanie wątków o tematyce już istniejącej lub kompletnie niezwi > ązanych z tematyką forum. Czyli standardowy zestaw na FK. Jesteś oszustem, który obudził się po 17 godzinach i zacząłeś "Czyszczenie" ode mnie forum.gazeta.pl/forum/w,396,166832025,166832025,_Gleboka_zmiana_zastapi_Dobra_zmiane_.html forum.gazeta.pl/forum/w,396,166832025,166832025,_Gleboka_zmiana_zastapi_Dobra_zmiane_.html Miłego dnia oszuście!!! Odpowiedz Link Zgłoś