22.09.18, 17:05
Z jednej strony na gwozdziu wisi:
"Przypominam jeden temat- jeden watek".
A z drugiej zacytuję z regulaminu forum:
"Mozesz załozyć tylko jeden wątek na trzy minuty"!!!
No to polliczmy sobie, jeden wątek na trzy minuty to 20 wątków na godzinę, albo 240 na dobę.
Teraz pytanie kto słabował na głowę autor wątku na gwozdziu, czy autor tego drugiego, bo na pewno jeden z nich ma coś z głową nie teges.
Obserwuj wątek
    • inocom Daj ci Boże tyle ciekawych tematów 22.09.18, 22:00
      zapijaczony-ryj napisał:

> Z jednej strony na gwozdziu wisi:
      > "Przypominam jeden temat- jeden watek".
      > A z drugiej zacytuję z regulaminu forum:
      > "Mozesz załozyć tylko jeden wątek na trzy minuty"!!!
      > No to polliczmy sobie, jeden wątek na trzy minuty to 20 wątków na godzinę, albo
      > 240 na dobę.
      > Teraz pytanie kto słabował na głowę autor wątku na gwozdziu, czy autor tego dru
      > giego, bo na pewno jeden z nich ma coś z głową nie teges.

Nawet 20 na godzinę :)
      • wariant_b Re: Daj ci Boże tyle ciekawych tematów 22.09.18, 22:59
        > Nawet 20 na godzinę :)

Koreańczyków to ograniczenie nie dotyczy.
      • zapijaczony-ryj Re: Daj ci Boże tyle ciekawych tematów 23.09.18, 08:52
        inocom napisał:
        > > Teraz pytanie kto słabował na głowę autor wątku na gwozdziu, czy autor te
        > go dru
        > > giego, bo na pewno jeden z nich ma coś z głową nie teges.
        >
        >
        > Nawet 20 na godzinę :)

Dobre pytanie. Ja uważam, ze jeden i drugi, tyle, że o ile 1 wątek na trzy minuty nikogo nie krzywdził, to jeden temat jeden wątek spowodował lawinową inwazję nowych nicków na FK, a FK przekształciło się w chlew.
        Ja sam mam w tej chwili nicków kilkadziesiąt i już się nawet w nich pogubiłem tak, ze muszę korzystać ze ściągawki.
        Banowanie z dublowanie wątków jest po prostu głupie. Czy autor tego na gwozdziu nie rozumie zasad działąnia FK? Nie wie, ze sytuacja w polityce krajowej jest bardzo dynamiczna i jak coś nowego się zdarzyło, to każdy chce być piersy i zakłądawatek?
        Nie rozumie tego, że tytuły wątków nieraz nie odzwierciedlają tematu w nich poruszanego?
        Najlepiej by było gdzyby pozwolili się dopisywać do osła, a wtedy większość z kraju by się tam przeniosla. a fK by umarło śmiercią naturalną tak jak większość innych martwych forów na tym portalu.
        miłego dnia Wam i moderacji.
        >
        • snajper55 Re: Daj ci Boże tyle ciekawych tematów 23.09.18, 22:57
          zapijaczony-ryj napisał:

> Banowanie z dublowanie wątków jest po prostu głupie. Czy autor tego na gwozdziu
          > nie rozumie zasad działąnia FK? Nie wie, ze sytuacja w polityce krajowej jest
          > bardzo dynamiczna i jak coś nowego się zdarzyło, to każdy chce być piersy i zak
          > łądawatek?

No i ci ścigający się lądują na Ośle. Poza pierwszym. Forum to nie tor wyścigowy a banowani za notoryczne ściganie się (i lądowanie na Ośle) niech mają pretensje do siebie.

S.
          • wariant_b Re: Daj ci Boże tyle ciekawych tematów 23.09.18, 23:01
            Nie lepiej było odpowiedzieć na czerwono?
            Temat zostałby odptaszkowany i po sprawie.
    • marrant Re: Paradoks 24.09.18, 13:27
      Rozumiem, że nie widzisz różnicy pomiędzy liczbą zakładanych wątków w określonym czasie i tematyką tychże wątków. Między innymi z tego powodu wpadasz w blokady.
      Forum przerodziło się w chlew, bo jego uczestnicy nie czytają innych wątków zanim zakładają własne. Najwyraźniej lubią być blokowani.
      • annakarenina Re: Paradoks 24.09.18, 14:46
        marrant napisała:

> Rozumiem, że nie widzisz różnicy pomiędzy liczbą zakładanych wątków w określony
        > m czasie i tematyką tychże wątków. Między innymi z tego powodu wpadasz w blokad
        > y.
        > Forum przerodziło się w chlew, bo jego uczestnicy nie czytają innych wątków zan
        > im zakładają własne. Najwyraźniej lubią być blokowani.
        Rozumiem, że szanowny moderator zrozumiał to co napisałem tak jak chciał.
        Miłego dnia.
        Znaczy można i tak i tak.
        Maść na śczury, Maść na ściury...
        • annakarenina Wiem, dałem dudy, przyznałem się do nowgo nicka! 24.09.18, 18:23
          I już widac efekt działania V kolumny PiS na moderacji:
          forum.gazeta.pl/forum/w,396,166843073,166843073,Bedzie_powtorka_z_ustawy_o_IPN_.html
          Ten nick o teraz jest martwy bedę pisał jako innych nicków. Pasuje wam Piąto kolumno PiS na moderacjii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka