emenemki 22.11.07, 10:23 Gdzie można, mniej więcej wiem. Pytanie gdzie warto serwisować sprzęt narciarski? No i ile to kosztuje (ostrzenie - smarowanie). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
uanskor Re: Serwis narciarski 22.11.07, 15:50 Dwa lata temu serwisowałam narty (ostrzenie + smarowanie)na Wałowej. Zapłaciła z tego co pamiętam ok. 30 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
raks5 Re: Serwis narciarski 23.11.07, 23:22 najlepiej bezpośrednio pod stokiem. Wg mnie ceny bardzo podobne jak w Siedlcach, a nie msz zabawy z dodatkowy pakowaniem, wypakowywaniem nart. Na stok i tak bierzesz nartki, dostajesz nasmarowane bezpośrednio przed jeżdzeniem (nie wiem, jak na nasmarowanie wpłynie długa droga na przykład w deszczu z nartami na dachu). Dobrzem Ci radzem Odpowiedz Link Zgłoś
andy85 Re: Serwis narciarski 24.11.07, 17:16 Na wiosnę serwisowałem w hali na Prusa (wejście głównym wejściem i korytarzem w lewo). Wyostrzone i posmarowane idealnie, poprawione i wyregulowane wiązania. Nie pamiętam ile zapłaciłem, na pewno niedrogo. Przedtem serwisowałem w Warszawie w Inter Sporcie na jakimś szwajcarskim automacie, ale bardziej podoba mi się serwis siedlecki. Na stoku owszem, smaruję i tylko tyle. Pozostawienie do ostrzenia i smarowania to nieraz strata dnia. Odpowiedz Link Zgłoś