niech 01.11.04, 21:56 Tak, tak, "gowniarz" tez jest niecenzuralny. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: piecyk gazowy N...ch, S....yk IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.11.04, 23:38 A tak serio, to mi ten filtr postów (bo temat i autor OK) w ogóle mi się nie podoba. Ogranicza ekspresję. Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Dziecinnada, Panie Pi..yk, dziecinnada 02.11.04, 00:09 Literatura, film, telewizja, nie mowiac juz o normalnych ludziach "na privie", gadaja jak chca. Jedynie Wybiórcza wymyslila sobie "misje". Cenzura obyczajowa. Szczyt glupoty. Tez uwazam, ze rzucanie chu..mi w tytule nie jest konieczne. Ale zeby nie mozna sobie bluzgnac w tekscie? Zwlaszcza jak sie jakiemus Kretynowi odpowiada? Przeciez teraz automat bedzie cenzurowal cytaty z literatury, na przyklad. No jaki to ma sens? Akurat wymiana mysli, dyskusja jest wyjatkowo chybiona dziedzina dla przestrzegania zasad przy pomocy automatow. Niech lepiej troche popracuja i wprowadza automatyczne usuwanie glupoty i belkotu. Szkody spoleczne wynikajace z publikowania takowych sa nieporownywalnie wieksze od napisania slowa "gowno". Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Dziecinnada, Panie Pi..yk, dziecinnada 02.11.04, 08:46 Odpowiedź jest jedna i słuszna : "ilość petycji w sprawie czystości(?) języka polskiego znacznie przekracza Wasze wyobrażenia" - taką sobie odpowiedź administracji wstaw. Oni zrobią wszystko aby uchronić nas userów przed wszystkim co złe, niemoralne i niezgodne z prawem ( patrz odpowiedź/argumentację) Kropki, którą Perła w wątku o Hitlerze dostał). W końcu za "wyrazy" kara pieniężna może spotkać. Odpowiedz Link Zgłoś