01.11.04, 21:56
Tak, tak, "gowniarz" tez jest niecenzuralny.
Obserwuj wątek
    • sceptyk Ad..n 01.11.04, 22:44
      Podobnie "admin".
      • Gość: piecyk gazowy N...ch, S....yk IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 01.11.04, 23:38
        A tak serio, to mi ten filtr postów (bo temat i autor OK) w ogóle mi się nie
        podoba. Ogranicza ekspresję.
        • sceptyk Dziecinnada, Panie Pi..yk, dziecinnada 02.11.04, 00:09
          Literatura, film, telewizja, nie mowiac juz o normalnych ludziach "na privie",
          gadaja jak chca. Jedynie Wybiórcza wymyslila sobie "misje". Cenzura obyczajowa.
          Szczyt glupoty.

Tez uwazam, ze rzucanie chu..mi w tytule nie jest konieczne. Ale zeby nie mozna
          sobie bluzgnac w tekscie? Zwlaszcza jak sie jakiemus Kretynowi odpowiada?

Przeciez teraz automat bedzie cenzurowal cytaty z literatury, na przyklad. No
          jaki to ma sens? Akurat wymiana mysli, dyskusja jest wyjatkowo chybiona
          dziedzina dla przestrzegania zasad przy pomocy automatow.

Niech lepiej troche popracuja i wprowadza automatyczne usuwanie glupoty i
          belkotu. Szkody spoleczne wynikajace z publikowania takowych sa
          nieporownywalnie wieksze od napisania slowa "gowno".
          • basia Re: Dziecinnada, Panie Pi..yk, dziecinnada 02.11.04, 08:46
            Odpowiedź jest jedna i słuszna : "ilość petycji w sprawie czystości(?) języka
            polskiego znacznie przekracza Wasze wyobrażenia" - taką sobie odpowiedź
            administracji wstaw.

Oni zrobią wszystko aby uchronić nas userów przed wszystkim co złe, niemoralne i
            niezgodne z prawem ( patrz odpowiedź/argumentację) Kropki, którą Perła w wątku o
            Hitlerze dostał).
            W końcu za "wyrazy" kara pieniężna może spotkać.

• umfana t..b.. 02.11.04, 13:02
              też go wykropkowało ;o)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka