Dodaj do ulubionych

Uwaga.zakażenie wody w Wawie.

20.02.23, 09:28

Nie wiadomo tylko czy lokalnie, czy filtry, czy cała rzeka? I skąd przecieka.I śmierdzi gó....eminem.
No i nad rankiem.
I jeszcze leszcze jakieś uderzyły w kolejgę takiego,inteż ESP, z woyny o wolność... gadaliśmy w nocy, w końcu słyszzę męski głos-Słyszysz?
O cholejra, a pochwaliłam się na dniach słuchem wybitnym jako muzyk...Taaa...Yess..
Wycie zwierzęcium sssłyszalne, ino z dala niesie.To już trzecie w tych miechach bladych, Księżyc zaczął oprócz romantyki nieść żniwo znów, nie od parady, woń alkoholu i wycie kota, póżniej nad była psia sromota gdzieś -nad Dolinką?I teraz to, bo słyszalne i dla faceta było,jakby coś gdzieś wyło, wycie się dość szybko skończylo.
A ja bólu brzucha dostałam ostrego, na pewno zakażenie wody było w Wawie.
Karty znamienne;zwierzęta jakby chociaż w cieczce były, ale wyją bez tego też.Podałam antybiotyk, bo trzeba by mieć alkohol jakiś, a ja zamknięta i i chora, dobrze że "Komandor" jest, to weźmie kogoś i poleci na poszukiwanie zwierząt i recydywistów warszawskich.
Cesarzowa, R Mieczy w prostym zasięgu," Brunet wieczorową porą", nic ino i też zielony, homo respirandi,a jak osa, znaczy się, truteń ostry.
To nie karty są nietrafne, ważne że by były trafne kary.I na kaczki, wszak ...będą pary, a nie -tylko i TeKa - koszmary.
Drugie- bo pierwsze było o kocie i "umierającym " menie , "męża" nie wymieniłam, do niego
wróciłam, karty ładne były i dobrze zatem o nim świadczyły.
Skrypt pełen szacunek, zmienia wszystko pod palcami, może by tak skończyć wojnę pana T. o Władzię? To i Vista i inne wrócą do systemu?
Cysorz...to miał klawe życie...Nie,to karta, będę miała zatem farta.I romantyczny, i kochanek... dobry, co się ima po chwilce małej nawet zxiobry R Kiel.
A wszystko w prostej pozycji znajdziemy ,panie i panowie,nie, że się tam ktosik o złym ranku dowie.
Kości zostały rzucone.Veni, vidi...vici.Bez komenterza zatem, bo w Wawie wirusy..od końca czytać to należy.
Tylko interpretator do kitu smile.
Weź mnie, menie ... przytul...
O, mój rozmarynie!
Tylko wydało się kasę , na babskie żądze poszło . Na kasę, nie "kosę".
I znamienne, że się też G Den. pokazał za virusy.
Widać go.
Dołgo-usy.Wzięłam antybiotyk,bo do ziółek trzeba by wody - teraz zakażonej. Trzeba by garnek umyć, pokazać dobrą "żonę" wszak i visium było .Kto winien, zapytam- Głupek na odwrót, co źle zaczął, bo 6 Kielichowe też wylewa wodę, wodę po przeszłości.

Dość mi.

<Cam. Cool 'comment,' please.>
www.oczary.wordpress.com
Obserwuj wątek
    • camaretto Re: Uwaga.zakażenie wody w Wawie. 21.02.23, 15:30
      I please -nprzyszedł inny pracownik-mi jak zwykle, inna zapadka -inna woda. To samo -wstają koledzy, nie powiem - coś w moim wieku, aczkolwiek ja byłam najmłodsza - nja coś ktoś coś - pojedzie- sekunda bo grupa convent psycho - nie musimy nawet nic mówić. Robi się leipiej.
      Tak w ogóle to mistrzu-mężum wężum -więcej starszy wypada, w dodatku wizjer - jakby u sąsiada.Jest.po prostu.Nawet dziwne, bo co robi ten drugi?Chciałabym żeby ktoś powróżbił...Ale coś nie ma komu...jaq muszę niestety doczekać sezonu.
      Nie powiem, są maszyny, nie wiedziałam że ich choćby nie będzie przez moment- będę robić z nieróbstwa daszki.W dodatku tak dorabiają różne handmderki co mają już zusy -...aach , gdzie te czasy, kiedy Polska była Polską?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka