braineater 09.11.04, 20:45 forum komix - forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=21133 na forum ksiązki, lubo też na forum film - pozostawiam własnemu uznaniu; jak i rwóniez dank za umieszcenie onegdaj na głownej Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tebe Re: prośba o podlinkowanie 10.11.04, 12:06 Słusznie. Zrobimy pewne zmiany w kulturze to będzie widać. Ale przy okazji, mam pytanie, dlaczego piszesz akurat tu? To pytanie w zasadzie pasuje tu: forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=299 Ciekaw jestem jak dotarłeś, nie powtarzaj pytania w żadnym wypadku (to tak na wszelki wypadek) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: prośba o podlinkowanie 10.11.04, 19:55 o, admini planują zmiany w kulturze. będzie można pić czerwone słodkie do ryby czyco? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: prośba o podlinkowanie 11.11.04, 00:54 moze idzie o ministra kultury? Odpowiedz Link Zgłoś
tebe Re: prośba o podlinkowanie 12.11.04, 14:58 Przecież można, jeśli komuś smakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
braineater Re: prośba o podlinkowanie 10.11.04, 18:22 bo na wskazanym przez ciebie tu, generalnie nie odnalazłem ni jednego takiego wątku, więc poszedłszy po rozum do głowy odkryłem, że niezbedny jest mi moderator, co doprowadziło mnie tu - ot i cała detektywistyczna tajemnica:) Pozdrowienia:) Odpowiedz Link Zgłoś