Dodaj do ulubionych

drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ

14.11.04, 23:38
po donosie beduinki, która jest właścicielką forum Kraje arabskie. Na jej
forum pod płaczykiem kultury arabskiej popiera się terroryzm muzułmański. A
przynajmniej ma się do niego wiele zrozumienia.
Wracając do tematu. Cóż takiego złego było na forum RASY BIAŁEJ? Czy jakieś
treści rasistowskie? Doskonale wiesz Tebe, że nie. Było tam zaledwie 7
postów. Co było złego Tebe? Nazwa? Przecież rasa biała istnieje. Jak nie
wierzysz to popatrz na siebie. Czy też byś usunął forum RASY CZARNEJ?
Przecież forum Kraje arabskie zajmuje się tylko Arabami i jako takie jest
rasistowskie.
Czy termin "rasa biała" aż tak dla was jest wraży, że nawet donos na to forum
usunąłeś?
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 01:09
      Zamkniecie tego forum swiadczy o panujacej dyskryminacji cywilizacji stworzonej
      przez europejczykow.

Rada dla wlascicela: zaloz forum o nazwie "Cywilizacja Europejska".
      • bialy_europejczyk Re: drogi Tebe, zamknąłeś forum RASY BIAŁEJ 15.11.04, 01:34
        Tak, ale to miało być o problemach rasy białej. Czy mam teraz oszukiwać inną
        nazwą? Tak jak to zrobiła beduinka? Ja nie rozumiem tego zamknięcia. Przeciez
        termin "rasa biała" figuruje we wszystkich słownikach i encyklopediach, i
        bynajmniej nie pejoratywnie.

Tebe, poczytaj sobie forum Kraje arabskie. Czy wychwalanie bandyty, który ma na
        sumieniu milion ludzi to ok? Czy lżenie pomordowanych to ok?
        Tu masz cytat z jej postu:
        "Samoloty irackie, prawdopodobnie przez pomyłkę, wypuściły gazy
        bojowe nad kurdyjskim miastem Halabdża, zabijając jednego dnia 5000 ludzi i
        raniąc dwa razy tyle."

To zaprzeczenie faktu ludobójstwa.

A gloryfikacja Hamasu czy Dżihadu, to jak to nazwać?

Moje forum zostało zamknięte za nazwę - RASA BIAŁA.
        Jej forum istnieje, mimo, nienawistnych treści, przykrytych postami o kulturze
        arabskiej.
        • beduinka Re: drogi Tebe, zamknąłeś forum RASY BIAŁEJ 02.12.04, 10:24
          bialy_europejczyk napisał:

> Tak, ale to miało być o problemach rasy białej. Czy mam teraz oszukiwać inną
          > nazwą? Tak jak to zrobiła beduinka? Ja nie rozumiem tego zamknięcia. Przeciez
          > termin "rasa biała" figuruje we wszystkich słownikach i encyklopediach, i
          > bynajmniej nie pejoratywnie.
          >
          > Tebe, poczytaj sobie forum Kraje arabskie. Czy wychwalanie bandyty, który ma
          na
          >
          > sumieniu milion ludzi to ok? Czy lżenie pomordowanych to ok?
          > Tu masz cytat z jej postu:
          > "Samoloty irackie, prawdopodobnie przez pomyłkę, wypuściły gazy
          > bojowe nad kurdyjskim miastem Halabdża, zabijając jednego dnia 5000 ludzi i
          > raniąc dwa razy tyle."
          >
          to jeśli rozumiesz pojęcie słowa cytat to jeszcze raz wróć do wątku, z którego
          zaczerpnęłeś te słowa i zwróć uwagę na zdanie:
          "Cytaty pochodzą z książki Rebeccy Steloff, Saddam Husajn. Absolutny władca
          Iraku (Świat Książki, Warszawa 2002)"
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=10662&w=6116233&a=11593732
          > To zaprzeczenie faktu ludobójstwa.
          >
          > A gloryfikacja Hamasu czy Dżihadu, to jak to nazwać?

wskaż dokładnie miejsce, gdzie na moim forum dochodzi do gloryfikacji tych
          organizacji. KAŻDY TERRORYZM JEST ZŁEM
          >
          > Moje forum zostało zamknięte za nazwę - RASA BIAŁA.
          > Jej forum istnieje, mimo, nienawistnych treści, przykrytych postami o
          kulturze
          > arabskiej.

moje forum ma właśnie uczyć tolerancji, bowiem zazwyczaj nienawidzimy tego,
          czego nie znamy. Nie ma nienawistynch postów, a uczestnicy tego forum starają
          się poznać różne aspekty kultury arabskiej, literatury, poezji, filmów, sztuki,
          architektury itp. itd. Śledzimy także wydarzenia polityczne i je komentujemy
          oraz poruszanych tam jest 1001 innych tematów dotyczących krajów arabskich
          • bialy_europejczyk kłamiesz 06.12.04, 18:32
            beduinka napisała:

> moje forum ma właśnie uczyć tolerancji, bowiem zazwyczaj nienawidzimy tego,
            > czego nie znamy.

No właśnie, znienawidziłaś forum, którego nie znałaś. Nie mędrkuj więc o
            tolerancji donosicielko. Ty masz tolerancje tylko dla arabskiej tłuszczy.

> Nie ma nienawistynch postów,

u mnie w ogóle nie było postów a napisałaś w donosie, że to forum o "wyższości"
            jednej z ras. Twoje forum też traktuje tylko o jednej z ras.

> a uczestnicy tego forum starają
            > się poznać różne aspekty kultury arabskiej, literatury, poezji, filmów,
            sztuki,
            > architektury itp. itd.

i terroryzmu arabskiego. Dodatkowo udzielasz porad polskim dziewczynom jak
            znaleść się w arabskim łóżku.

> Śledzimy także wydarzenia polityczne i je komentujemy
            > oraz poruszanych tam jest 1001 innych tematów dotyczących krajów arabskich

szkoda, że nie skomentowałaś afery wizowej z Tobą w roli głównej. Byłaś
            rezydentką w Egipcie i pisałaś kłamliwe informacje na forum o cenach wizy
            egipskiej. Kasowałaś wszystkich uczestników na 18 dolarów, kiedy faktyczny
            koszt wizy był 15 dolarów. Niby nic - 3 dolary zysku. Ale ile autokarów
            obskoczyłaś przez te kilka miesięcy? W jednym autokrze jest 50 turystów, czyli
            z autokaru 150 dolarów "premii". 100 autokarów to 15 tys dolarów. Nieźle.
            Rozsierdzeni ludzi pisali Ci o tym na forum ale Ty "obraziłaś" się i nawet nie
            chciałaś wyjaśnić.
    • Gość: xxx Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 01:11
      Prosze zauwazyc, ze nawet donos w sprawie istnienia tego forum zostal usuniety.
      Czy w takiej sytuacji trudno sie dziwic, ze ludzie wierza w teorie spiskowe??
      • bialy_europejczyk Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 01:37
        Dlatego otworzyłem to forum, bo nie moge zrozumieć skąd ta nienawiść do rasy
        białej. Tam można by było sobie pogadać o tych problemach.
    • tebe Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 10:39
      Jeśli wiesz o jakiś treściach łamiących regulamin zgłoś je mailem na
      forum.abuse@gazeta.pl
      • messja Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 10:55
        tebe napisał:

> Jeśli wiesz o jakiś treściach łamiących regulamin zgłoś je mailem na
        > forum.abuse@gazeta.pl

a dostal ktos kiedys odpowiedz? tak tylko pytam. z ciekawosci.
        • bartoszcze Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 11:21
          messja napisała:

> tebe napisał:
          >
          > > Jeśli wiesz o jakiś treściach łamiących regulamin zgłoś je mailem na
          > > forum.abuse@gazeta.pl
          >
          > a dostal ktos kiedys odpowiedz? tak tylko pytam. z ciekawosci.
          Ja dostałem. To znaczy, na mnie ktoś naskarżył i w reakcji było pytanie do
          mnie:))
          • messja Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 12:00
            bartoszcze napisał(a):

> messja napisała:
            >
            > > tebe napisał:
            > >
            > > > Jeśli wiesz o jakiś treściach łamiących regulamin zgłoś je mailem n
            > a
            > > > forum.abuse@gazeta.pl
            > >
            > > a dostal ktos kiedys odpowiedz? tak tylko pytam. z ciekawosci.
            > Ja dostałem. To znaczy, na mnie ktoś naskarżył i w reakcji było pytanie do
            > mnie:))
            >

a czy ten co naskarzyl dostal jakas odpowiedz? no i jakie bylo to pytanie, jesli
            to nic wstydliwego?
            • bartoszcze Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 12:03
              Pytanie brzmiało: dlaczego przeniosłeś wątek na podforum?
              :)
              • messja Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 12:07
                bartoszcze napisał(a):

> Pytanie brzmiało: dlaczego przeniosłeś wątek na podforum?
                > :)

a: jestes aesem. to zupelnie zmienia postac rzeczy:)
                b: rozumiem, ze odpowiedzi na pierwsze moje pytanie nie znasz badz nie pamietasz:)
                • bartoszcze Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 12:11
                  messja napisała:

> bartoszcze napisał(a):
                  >
                  > > Pytanie brzmiało: dlaczego przeniosłeś wątek na podforum?
                  > > :)
                  >
                  > a: jestes aesem.
                  Ad a: tak i nie:) jestem moderatorem mającym niepełne uprawnienia aesa:)

> b: rozumiem, ze odpowiedzi na pierwsze moje pytanie nie znasz badz nie
                  > pamietasz:)
                  Na pierwsze Twoje pytanie ścisłej odpowiedzi udzielic niestety nie mogę:)
                  domniemywam jedynie, że opiekun adresu forum.abuse jakąś korespondencję z
                  użytkownikiem prowadził.
                  • messja Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 12:24
                    bartoszcze napisał(a):

> messja napisała:
                    >
                    > > bartoszcze napisał(a):
                    > >
                    > > > Pytanie brzmiało: dlaczego przeniosłeś wątek na podforum?
                    > > > :)
                    > >
                    > > a: jestes aesem.
                    > Ad a: tak i nie:) jestem moderatorem mającym niepełne uprawnienia aesa:)

co nie zmienia faktu, ze wedlug twojej wiedzy, w tym wypadku zadano pytanie
                    aesowi (czy polaesowi) na ktorego byla skarga, a nie udzielono odpowiedzi komus
                    kto skarge skladal.

>
                    > > b: rozumiem, ze odpowiedzi na pierwsze moje pytanie nie znasz badz nie
                    > > pamietasz:)
                    > Na pierwsze Twoje pytanie ścisłej odpowiedzi udzielic niestety nie mogę:)
                    > domniemywam jedynie, że opiekun adresu forum.abuse jakąś korespondencję z
                    > użytkownikiem prowadził.
                    >

a na jakiej podstawie tak domniemujesz?
                    • bartoszcze Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 12:30
                      messja napisała:

> > > a: jestes aesem.
                      > > Ad a: tak i nie:) jestem moderatorem mającym niepełne uprawnienia aesa:)
                      >
                      > co nie zmienia faktu, ze wedlug twojej wiedzy, w tym wypadku zadano pytanie
                      > aesowi (czy polaesowi) na ktorego byla skarga, a nie udzielono odpowiedzi
                      > komus kto skarge skladal.
                      Według mojej wiedzy zadano pytanie polaesowi. Nie mam wiedzy o tym, czy
                      udzielono odpowiedzi skarzacemu, zatem nie moge powiedziec, ze jej nie
                      udzielono.

> > > b: rozumiem, ze odpowiedzi na pierwsze moje pytanie nie znasz badz
                      > nie
                      > > > pamietasz:)
                      > > Na pierwsze Twoje pytanie ścisłej odpowiedzi udzielic niestety nie mogę:)
                      > > domniemywam jedynie, że opiekun adresu forum.abuse jakąś korespondencję z
                      > > użytkownikiem prowadził.
                      > >
                      > a na jakiej podstawie tak domniemujesz?
                      Call it a hunch:)
                      Próba logicznego wnioskowania, intuicja, itp..
                      Oczywiście nie muszą być to przesłanki wystarczające dla kogokolwiek innego niż
                      ja:)
                      • messja Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 13:07
                        bartoszcze napisał(a):

> Według mojej wiedzy zadano pytanie polaesowi. Nie mam wiedzy o tym, czy
                        > udzielono odpowiedzi skarzacemu, zatem nie moge powiedziec, ze jej nie
                        > udzielono.

dokladnie to mialam na mysli, moze tylko wyzej nieprecyzyjnie sie wyrazilam: do
                        ciebie -polaesa admini napisali, z tego jednak nie wynika, ze kiedykolwiek
                        udzielono jakiejkolwiek odpowiedzi osobie piszacej na adres forum.abuse.
                        dziekuje, nie mam wiecej pytan.

>
                        > > > > b: rozumiem, ze odpowiedzi na pierwsze moje pytanie nie znasz
                        > badz
                        > > nie
                        > > > > pamietasz:)
                        > > > Na pierwsze Twoje pytanie ścisłej odpowiedzi udzielic niestety nie
                        > mogę:)
                        > > > domniemywam jedynie, że opiekun adresu forum.abuse jakąś koresponde
                        > ncję z
                        > > > użytkownikiem prowadził.
                        > > >
                        > > a na jakiej podstawie tak domniemujesz?
                        > Call it a hunch:)

> Próba logicznego wnioskowania, intuicja, itp..
                        > Oczywiście nie muszą być to przesłanki wystarczające dla kogokolwiek innego niż
                        >
                        > ja:)
                        >

i nie sa, bo znane mi przeslanki: liczne sygnaly na fof od userow ktorzy na
                        odpowiedz nigdy sie nie doczekali i moje prywatne doswiadczenia wskazuja, ze
                        twoje logiczne wnioskowanie moze w tym wypadku byc zawodne. nie wspominajac juz
                        o intuicji.
        • umfana Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 15.11.04, 20:48
          messja napisała:

> tebe napisał:
          >
          > > Jeśli wiesz o jakiś treściach łamiących regulamin zgłoś je mailem na
          > > forum.abuse@gazeta.pl
          >
          > a dostal ktos kiedys odpowiedz? tak tylko pytam. z ciekawosci.

Ja odstałam odpowiedź od forum.abuse@gazeta.pl
          Prosiłam ich, aby usunięto wszystkie moje posty z forum 'dyskryminacja rasowa',
          skoro zastałam tam potraktowana paszkwilem przez swołocz ijaw.
          Odpowiedziano mi, że moje posty nie łamią regulaminu, więc nie mogą być usunięte
          z tego grajdoła szowiństycznego...
      • bialy_europejczyk cóż Tebe 15.11.04, 18:14
        Twoja odpowiedź to żadna odpowiedź. Tutaj swoje fora moga mieć Murzyni,
        Arabowie, pederaści, erotomani, ktokolwiek tylko chce. Tylko białym nie wolno
        mieć swego forum. Forum istniało zaledwie kilka godzin i nie było tam żadnych
        złych treści. Miałem plany aby tam zaprosić Żydów, kolorowych, cudzoziemców,
        imigrantów i podgadac o problemach białych ludzi. Forum zostało zniszczone w
        zarodku, właściwie nie wiadomo dlaczego.
        Wybacz Tebe, ale to prześladowanie rasy białej, To rasizm, zważywszy, iż inni
        mają takie fora.
        Trudno Tebe, ale dobrze abyś to wiedział. I to, że takie akcję rodzą faktyczną
        niechęć.
        • miss_dronio Re: cóż Tebe 16.11.04, 00:49
          większość piszących na forum erotomanów czy pedarastów jest niewątpliwie
          białych więc jesli mają swoje fora to są to fora uzytkowników reprezentujcych
          białą rasę;)
          • bialy_europejczyk Re: cóż Tebe 16.11.04, 00:56
            niewątpiwie masz rację, ale istnieje jeszcze mniejszość, która nie jest
            pederastami ani erotomanami. I gdzie oni się mają podziać?
            • Gość: :) Jeszcze sie nie narodził arab nie rasista IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.11.04, 17:58
              to niesamowici rasisci włacznie z czarnymi oraz latynosami, jakims cudem ich
              rasizm jest usprawiedliwiany dawnymi czasami, kolonizacja, bieda, zacofaniem i
              innymi pier.... obecnie ci ludzi niestety przoduja na kazdym kroku w rasizmie
              i do tego sa w sposob chory przeswiadczeni o własnej wyzszosci i szlachetności.
              Niestety sa czesto bardziej chronieni prawem ktore juz jest nieaktualne bo
              biali z rasizmem maja w XXI wieku mało wspolnego a czesto sie ich posadza o
              rasizm z powodu np. nie wpuszczenia do własnego domu, dzielnicy czy biura
              kolorowych ktorzy przypominaja przestepcow i czesto sie nimi okazują, kolorowy
              za to moze cie we własnej dzielnicy nawet zabic i nigdy nie naziwe sie tego
              aktem rasizmu.

Mysle tez ze ta beduinka pokazała rasim i po raz kolejny udowodniła ze oni nie
              znaja czegos takiego jak tolerancja i wolnośc słowa, oraz ze wszystko co
              pokazuje ich barbarzynstwo czy nawet to ze jednak my jako biali nie chcemy sie
              z nimi utozsamiac lub zniazac do ich poziomu powoduje u nich rosierdzenie.

Oni za to moga do woli o swojej wyzszosci kulturowej itd. chrzanic.

Admin tez sie nie popisał bo jednak w słowniku istnieje słowo rasa biała.
    • bartoszcze W kwestii formalnej.. 16.11.04, 11:24
      ..jakie albedo było wymagane dla uzytkowników tego forum?
      I jakie albedo posiada założyciel "biały europejczyk"?
      • bialy_europejczyk Re: W kwestii formalnej.. 17.11.04, 00:40
        bartoszcze napisał(a):

> ..jakie albedo było wymagane dla uzytkowników tego forum?

żadne.
        • Gość: Rasa biała Re: W kwestii formalnej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 06:10
          Wszystkie prognozy demograficzne dla rasy białej są alarmujące!!!Jest nas coraz
          mniej i dlatego musimy bronoć swojego wręcz w przyszłości istnienia.To
          ciekawe,że rasa biała,katolicyzm,poszanowanie Rodziny,normalność w wychowaniu
          jest spychana na margines.A do głosu dochodzą wszystkie inne rasy,
          islam,pederaści i zboczeńcy,subkultura w każdym obrazie i sposobie a na
          pierwszym miejscu ogólnoświatowy socjalizm!!!Marks i Lenin chichoczą zza
          grobu!!!
          • messja Re: W kwestii formalnej.. 17.11.04, 09:26
            Gość portalu: Rasa biała napisał(a):

> Wszystkie prognozy demograficzne dla rasy białej są alarmujące!!!Jest nas coraz
            >
            > mniej i dlatego musimy bronoć swojego wręcz w przyszłości istnienia.To
            > ciekawe,że rasa biała,katolicyzm,poszanowanie Rodziny,normalność w wychowaniu
            > jest spychana na margines.A do głosu dochodzą wszystkie inne rasy,
            > islam,pederaści i zboczeńcy,subkultura w każdym obrazie i sposobie a na
            > pierwszym miejscu ogólnoświatowy socjalizm!!!

do tego wszystkiego kobiety pracuja poza domem i jak tak dalej pojdzie to moga
            zarabiac tyle co mezczyzni na tych samych stanowiskach. powinnismy sie jakos
            zorganizowac i bronic przed zaglada nasze wartosci!
        • Gość: Rasa biała Re: W kwestii formalnej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.04, 06:10
          Wszystkie prognozy demograficzne dla rasy białej są alarmujące!!!Jest nas coraz
          mniej i dlatego musimy bronoć swojego wręcz w przyszłości istnienia.To
          ciekawe,że rasa biała,katolicyzm,poszanowanie Rodziny,normalność w wychowaniu
          jest spychana na margines.A do głosu dochodzą wszystkie inne rasy,
          islam,pederaści i zboczeńcy,subkultura w każdym obrazie i sposobie a na
          pierwszym miejscu ogólnoświatowy socjalizm!!!Marks i Lenin chichoczą zza
          grobu!!!
          • bialy_europejczyk Re: W kwestii formalnej.. 17.11.04, 09:16
            to wszystko prawda, ale nie pozwola o tym dyskutować, bo za samo użycie
            terminu "biała rasa" zamkną forum. Nawet forum bez postów. Zdaje mi się, że
            jeszcze kiedyś pożałują swej politycznej poprawności. Tak jak ta Brytyjka,
            która poświęciła 30 lat życia dla Iraku, i w podzięce urżnięto jej za to głowę.
            Rasistopwskie forum Kraje arabskie promuje Islam i ma zrozumienie dla
            terroryzmu arabskiego, i to jest akceptowalne. Ale jak Islam już to zapanuje to
            w pierwszej kolejności zamknię ten portal, co i tak będzie drobnostką. Ludzie
            naprawdę nie rozumieją jakim zagrożeniem jest masowa imigracja muzułmanów.
    • bialy_europejczyk Tebe 17.11.04, 09:45
      Ja sobie doskonalę zdaję sprawę, że waszym świętym prawem jako właściciela
      portalu, jest zamknięcie dowolnego forum bez konieczności tłumaczenia się z tej
      decyzji. Ale dobrze by było traktować wszystkich użytkowników sprawiedliwie.
      Otóż mnie odsyłasz na forum.abuse@gazeta.pl, ale beduinki nie odesłałeś, tylko
      zadziałałeś zgodnie z jej wolą. Dlaczego została potraktowana poza tą formą? W
      czymże jest lepsza? Bo ma arabski nick?
      • tebe Re: Tebe 17.11.04, 10:18
        Posty zgłoszenia, które powinny trafić na abuse są na tym forum usuwane od
        dawna.
        Pozdrawiam
    • a.polonia1 byłbym zapomniał.. 17.11.04, 10:08
      ..czy Arabów przez przypadek nie zalicza się do rasy białej?
      :)
      • Gość: marj... Re: byłbym zapomniał.. IP: *.lodz.msk.pl / *.lodz.msk.pl 17.11.04, 19:39
        europeidalnej czyli białej. o ile dobrze pamietam.
    • rurzowy_europejczyk Różowa Rasa Power !!! 05.12.04, 21:46
      niech zyjom wszystkie różowe europejczyki na swiecie !
    • rozowy_europejczyk RÓŻOWI ŁĄCZCIE SIĘ 11.12.04, 23:15
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=24928
    • Gość: ppp Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.04, 02:05
      Nie ma czegos takiego jak RASOWOSC ludzka. Samo okreslenie jest krzywdzace i
      niesprawiedliwie z czego doskonale sobie zdajesz sprawe.
      • bialy_europejczyk Re: drogi Tebe, zamknąłeś forym RASY BIAŁEJ 30.12.04, 23:37
        Gość portalu: ppp napisał(a):

> Nie ma czegos takiego jak RASOWOSC ludzka. Samo okreslenie jest krzywdzace i
        > niesprawiedliwie z czego doskonale sobie zdajesz sprawe.

kto został skrzywdzony tym określeniem?
    • naciakamien Hmm.. 27.12.04, 01:28
      Zauważyłam, że kilka osób wymieniło Arabów, Murzynów i Latynosów w jednej linii
      z różnymi zboczeńcami. To dowód rasizmu. Wszyscy rodzą się równi, dopiero potem
      decydują, czy mają być gorsi, czy lepsi. Obwinianie kogokolwiek (także
      Europejczyków)o to, kim się urodził, jest chore.
      Biały Europejczyku, czemu Islam uznajesz za terroryzm? To wspaniała i piękna
      religia,i tylko grópa wpływowych głupców, która pociągnęła za sobą ciemną masę,
      jest winna. A co powiesz o chrześcijańskich krucjatach? Jak dużo wspólnego
      miały z twoją wiarą?
      • bialy_europejczyk Re: Hmm.. 30.12.04, 23:37
        naciakamien napisała:

> Biały Europejczyku, czemu Islam uznajesz za terroryzm? To wspaniała i piękna
        > religia,

tak... ciągle to słyszę... że wspaniała... Szczególnie gorliwie zapewniaja o
        tym "męczennicy" trzymając w jednej ręce kałasznikowa a drugą potrząsając
        urżniętą głowę niewiernego.

> i tylko grópa wpływowych głupców, która pociągnęła za sobą ciemną masę,
        > jest winna.

powyższe zdanie nie najlepiej świadczy o arabach.

> A co powiesz o chrześcijańskich krucjatach? Jak dużo wspólnego
        > miały z twoją wiarą?

a co mnie obchodzi co było tysiąc lat temu? Mnie interesuje tu i teraz.
        • Gość: xxx Re: Hmm.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 00:57
          Daj spokoj. Facet sie nabija. Przeczytaj jeszcze raz jego posta a sie dobrze
          usmiejesz ;))) W szczegolnosci swiadomy wybor miedzy byciem lepszym lub
          gorszym ;)))))))))))))))
    • marcus_crassus do bialego europejczyka 04.01.05, 00:53
      oczywiscie ze masz racje.rasizm i nietolerancja zwalczane sa tylko w zyciu publicznym

gazeta.pl udostepnia zas fora PRYWATNE.szczytem glupoty jest zamkniecie forum rasy bialej,tak samo jak szczytem glupoty byloby zamkniecie forum karlow,murzynow,eskimosow etc.

po prostu admini forum GW maja kuku na muniu.oczywiscie na swoich forach nie powinno sie badz co badz propagowac rasizmu oraz szydzic z innych ras.jednak jesli chcesz o czyms pogadac TYLKO z bialymi to idiotyzmem jest nazywac to rasizmem.

przypomina to jakis debilizm ze musisz sie z kazdym przyjaznic.masz prawo przyjaznic sie z tym z kim chcesz i dobierac sobie znajomych wg dowolnego klucza.

przykladowo - forum ludzi do 180 cm byloby pewnie dozwolone mimo ze decyduja o tym identyczne wzgledy biologiczne...

admini GW stanowczo potrzebuja pomocy psychiatry
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka