Dodaj do ulubionych

Moderacja forum emama

11.12.25, 01:10
Taki oto watek:

forum.gazeta.pl/forum/w,396,179598896,179598896,Przychodze_z_proroctwem.html?visit=1#p179599156
Watek nabijajacy sie ze mnie i z asmy. Powiedzialam moderatorce by usunela go, chyba ze woli bym zalozyla tu watek o tym

W rezultacie otrzymalam bana- a nie ma ku temu zasnych podstaw. A watek lamiacy regulamin bo podle narywajacy sie z uzytkownikow istnieje. Czy to jest ok i zgodne z regulaminem? Czy jakies durnowate watki z przepychankami i odnoszace sie do osob sa mile widziane przez regulamin?

Na jakiej podstawie mam bana i dlaczego panuje na emama dyktatura a nie uczciwa moderacja? Moze powinnam przejrzec ile razy kolezanki moderatorki lamia regulamin i nie sa karane zas jesli jej ktos nie pasuje bo sie nie podlizuje otrzymuje bana?

Dziwie sie ze tam jest tylko jeden moderator i to jeszcze zupelnie nieobiektywy.

Moze zaczne zakladac watki na temat szczegółowej analizy moderowania forum emama?

Obserwuj wątek
    • princesswhitewolf Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 01:10
      Raz dwa trzy i wpadnie orszak kolezanek moderatorki ze swoimi pokpiwkami
    • princesswhitewolf Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 01:13
      Ok.. usunela. Jest na oslej lawce. Zapewne inny moderator.
      • boggi_dan Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 01:20
        Niepotrzebnie zrobiłaś panikę, bo wiedziałem, że pisałaś. Do agresywnych trolli nastarana, marzenka12, doszła jeszcze clara.veritas. To forum zrobiło się bagno.
        • princesswhitewolf Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 02:04
          Alez ja nie odczuwam paniki. Bez przesady. Po prostu usunieto watek i jest na oslej. Dziekuje temu kto to zrobil
          • wariant_b Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 08:03
            princesswhitewolf napisała:

> Po prostu usunieto watek i jest na oslej. Dziekuje temu kto to zrobil

Dlatego pokazał ci się komunikat "Nie masz uprawnień do wysyłania na to forum".
            Kiedy zaczęłaś pisać swój post, wątek jeszcze był na emamie, a gdy chciałaś go wysłać - już był na Ośle.

• princesswhitewolf Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 08:03
              Wiem.
    • bywalec.hoteli Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 08:10
      Popieram. Użytkowniczki marzenka12 i nastarana zajmują się na forum wyłącznie hejtem. Prześladują inne osoby na forach. Proszę o zablokowanie tych użytkowniczek.
      • marzenka12 Re: Moderacja forum emama 12.12.25, 14:11
        bywalec.hoteli napisał:

> Popieram. Użytkowniczki marzenka12 i nastarana zajmują się na forum wyłącznie h
        > ejtem. Prześladują inne osoby na forach. Proszę o zablokowanie tych użytkownicz
        > ek.
        >

Proszę o zablokowanie niewdziecznego użytkownika Bywalca za prześladowanie użytkowniczek forum
        • princesswhitewolf Re: Moderacja forum emama 13.12.25, 00:21
          A w czyn on niby przesladuje? Bez przesady. Kazdy facet na forum jest obsmiewany i gnebiony. Nie ma ani jednego ktory bylby jakos tolerowany. Wiec trudno im sie dziwic ze czasem nie wytrzymuja.
          • boggi_dan Re: Moderacja forum emama 13.12.25, 01:26
            W niczym. Bardziej to jadą po koledze. To samo jest z użytkownczką co pracuje zagranicą i ma problemy w pracy. Wiem pracowałem tam i ciężko się asymilować w tym kraju. Za to mnie spotykają szykany nie ich. Wypisywanie bzdur. Powielanie jakiś kłamstw. I te sygnaturki. Sama nie potrafi nic napisać rzeczowego. Tylko odnośniki personalne. Kiedyś to forum było spokojne i pomocne..Teraz się zmieniło na gorsze.
    • lajtova [...] 11.12.25, 08:34
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • kasi.aa Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 10:26
      Powtórzę jeszcze raz: fora moderuje nie tylko moderator społeczny, ale również moderacja zawodowa. Założenie, że każda akcja moderatorska na forum jest dziełem moderatora społecznego danego forum, jest błędne.

W sprawie blokady pisania proszę napisać pod adres forum@grupagazeta.pl.
      • boggi_dan Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 10:31
        kasi.aa napisała:

> Powtórzę jeszcze raz: fora moderuje nie tylko moderator społeczny, ale również
        > moderacja zawodowa. Założenie, że każda akcja moderatorska na forum jest dziełe
        > m moderatora społecznego danego forum, jest błędne.
        >
        > W sprawie blokady pisania proszę napisać pod adres forum@grupagazeta.pl.
        No właśnie. Ja napisałem w swojej sprawie. I czekam na odpowiedź. Co nie ma nic do rzeczy. Co teraz się wyprawia.
      • princesswhitewolf Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 10:41
        Ah czyli po odejsciu zona mi bywaja tam tez moderatorzy zawodowi. To bardzo dobrze. Dzieki za info
        • boggi_dan Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 11:09
          Którzy nie mają zupełnie rozeznania.
          • princesswhitewolf Re: Moderacja forum emama 11.12.25, 11:36
            Ale zadaniem moderacji nie jest trzymanie strony kogokolwiek tylko usuwanie watkow , wpisow nie zgodnych z regulaminem i banowanie regulanie lamiacych go.

W praktyce ze spolecznymi moderatorami jest to widzimisie
        • kasi.aa Re: Moderacja forum emama 12.12.25, 10:49
          Moderatorzy zawodowi bywają na forach od zawsze :), niezależnie od tego, czy i jaki moderator społeczny jest aktywny na danym forum. Ematka nie jest tutaj wyjątkiem.
          • boggi_dan Re: Moderacja forum emama 12.12.25, 13:15
            kasi.aa napisała:

> Moderatorzy zawodowi bywają na forach od zawsze :), niezależnie od tego, czy i
            > jaki moderator społeczny jest aktywny na danym forum. Ematka nie jest tutaj wyj
            > ątkiem.
            To wiadomo. A kto to jest clara.veritas? Pojawia się pod moimi wpisami i mnie neguje. Ostatnio usunięto moje posty. Choć nie łamały prawa. A zostały jej i pozostałych hejterek, co uprawiają miękki stalking. Napisałem do moderacji. I z pomocy otrzymałem bym przedstawiał linki. Choć wbiłem całość i wyszczególnieniem nicków. Ta osoba pojawia się wieczorami i mnie atakuje, bez żadnej przyczyny. Taka ciekawostka Kasia..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka