Dodaj do ulubionych

cenzura znowu w reku idioty

01.01.05, 20:59
skoro calkiem sympatyczny watek p.pndzelka wedruje na osla:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=19034280
a nie mniej "subtelna" prowokacja bohaterki watku wisi sobie na moderacji:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=18944017
ps.
dla posiadaczy anielowatego poziomu IQ: to nie jest glos za wycieciem, a wrecz
przeciwnie.
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: cenzura znowu w reku idioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.05, 02:31
      Strasznie deamatyzujesz!
      • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 08:30
        Gość portalu: xxx napisał(a):

> Strasznie deamatyzujesz!

bo i sprawa jest deamatyczna:)
        a powaznie to proponuje przyznac anielce tytul swietej krowy 2004.
        • miltonia Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 11:17
          Messja, nie badz taka skromna. Sama zaslugujesz na wiele tytulow, np. na
          najbardziej upierdliwego foromowicza roku albo na najkltoliwszego forumowicza
          czy na najwiekszego skarzypyte roku, a na pewno na najwieksza nudziare w
          historii tegoz forum.
          • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 12:33
            mielona zastanow sie nad tym co piszesz. gdyby nudzilo cie to co pisze, to nie
            przybieglabys ujadac. a pozostale zlosliwosci - no comments. widac, ze powoduje
            toba zle pojeta lojalnosc wobec jemioly - ja to rozumiem i wielkodusznie
            wybaczam. odejdz w pokoju i nie ujadaj.
            • miltonia Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 12:54
              Jesli dla Ciebie dbalosc o Twoje, jakze zasluzone zaszczyty, jest ujadaniem, to
              jak nazwac to co Ty wyprawiasz?
              Aha, i nim udzielisz mi wskazowek co mam robic, udziel moze ich sobie. Na pewno
              bardziej sie przydadza.
              • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 13:11
                miltonia napisała:

> Jesli dla Ciebie dbalosc o Twoje, jakze zasluzone zaszczyty, jest ujadaniem, to
                >
                > jak nazwac to co Ty wyprawiasz?

zwrocilam uwage na niekonserwencje adminow. i widac, ze mialam racje, bo nie
                przyszlabys z jemiola ujadac, gdybym pisala bzdury wyssane z palca. a prawda w
                oczy kole.

> Aha, i nim udzielisz mi wskazowek co mam robic, udziel moze ich sobie. Na pewno
                >
                > bardziej sie przydadza.

mielona ja rozumiem, ze z tak mientkim kregoslupem moralnym potrzebujesz
                wskazowek, ale sie nie narzucaj - nie obchodzisz mnie az tak bardzo.
                • Gość: aniela Re: cenzura znowu w reku idioty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 13:15
                  imponuje mi sztuka odpisywania na posty bez ich wczesniejszego czytania (to o
                  fragmencie o wskazowkach).

a teraz czas na wyznanie: chroni mnie specjalny immunitet, gdyz jestem w spisku
                  z administracja i knujemy sobie na tajnych forach a w wolnych od intrygowania
                  chwilach poklepujemy sie przyjaznie po plecach i sprzysiegamy przeciwko Tobie.
                  • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 13:26
                    Gość portalu: aniela napisał(a):

> imponuje mi sztuka odpisywania na posty bez ich wczesniejszego czytania (to o
                    > fragmencie o wskazowkach).
                    >
                    > a teraz czas na wyznanie: chroni mnie specjalny immunitet, gdyz jestem w spisku
                    >
                    > z administracja i knujemy sobie na tajnych forach a w wolnych od intrygowania
                    > chwilach poklepujemy sie przyjaznie po plecach i sprzysiegamy przeciwko Tobie.

ciesze sie anielko, ze sie tak przejelas moim zdawaloby sie bzdurnym
                    oskrazeniem, ze zadajesz sobie trud by odpisywac na moje posty nawet nie do
                    ciebie skierowane i nadinterpretujesz do granic absurdu moj tekst celem
                    odwrocenia uwagi od tego co naprawde napisalam.
                    znaczy sie - zabolalo. znaczy sie - mam racje.
                    dziekuje, mozesz odejsc.
          • mmpm Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 12:54
            Sama zaslugujesz na wiele tytulow, np. na
            > najbardziej upierdliwego foromowicza roku albo na najkltoliwszego forumowicza
            > czy na najwiekszego skarzypyte roku, a na pewno na najwieksza nudziare w
            > historii tegoz forum.

Zgadzam się w zupełności
            • Gość: ainela Re: cenzura znowu w reku idioty IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 13:02
              to juz piec glosow.

ja sie wstrzymuje, zeby Missjonarka nie pomyslala ze jestem uprzedzona tylko z
              powodu jej klotliwosci, upierdliwosci i nudziarstwa niespotykanego. bo byloby
              to krzywdzace. jest przeciez tyle innych powodow.

a teraz pozwolicie schowam sie pod immunitet i dospie reszte nocy.

a. swieta (bo Misjja polprawde ujawnila tylko)
              • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 13:20
                biedna anielka tak sie zdenerwowala, ze ktos znowu o niej prawde napisal, ze z
                podniecenia zle swoj nick wpisala:)

wlasnie dlatego wpis anielki mozna zdecydowanie potraktowac jako "za", chociaz
                zrozumiem jesli admini zachca calkowicie wyciac jej wpis ze wzgledu na
                kompromitujacy dowod niepoczytalnosci (o czym swiadcza chociazby jej klopoty z
                liczeniem)
            • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 13:30
              mmpm napisał:

> Sama zaslugujesz na wiele tytulow, np. na
              > > najbardziej upierdliwego foromowicza roku albo na najkltoliwszego forumow
              > icza
              > > czy na najwiekszego skarzypyte roku, a na pewno na najwieksza nudziare w
              > > historii tegoz forum.
              >
              > Zgadzam się w zupełności

nim sie bezmyslnie podpiszesz pod miltonia najpierw przeczytaj to, co napisala.
              w tym celu mozesz sie sposilkowac moim postem powyzej, gdzie wykazalam jej
              klamstwo i niekonsekwencje w tym ujadaniu.

bo wygladasz teraz troche bardziej na milicjanta niz policjanta:)
              • mmpm Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 13:55
                Napiszę Ci szczerze, co o Tobie myslę.
                Za każdym razem, jak czytam, Twoje posty, przypomina mi sie cytat z 'Psów
                2": "Franz nie miał racji - wy nie jesteście złe. Wy jesteście po prostu
                bezdennie głupie!".
                Wciąż mnie zadziwia Twoja umiejętność czytania bez zrozumienia tekstu,
                inerpretowania cudzych postów wg własnego widzimisię, i odpowiadania bez
                związku, byle wykazać własną "rację". Jeszcze na początku czasami Ci
                odpisywałem, ale gdy spod Twojej kalwiatury wylewały sie coraz szersze potoki
                wszechogarniajacej głupoty, przestałem, ażeby i mnie nie ogarnęły.
                Nie mogę, sobie przypomnieć, kiedy ostatni raz przeczytałem jakiś Twój sensowny
                post.
                I z całą penością zasługuujesz na tytuł największej nudziary, od grubo ponad
                roku wciąż wypisując to samo, co już nikogo nie interesujesz poza Tobą.
                Nawet nie zauważasz, że inni forumowicze urządzają z Ciebie jawne kpiny (np.
                Aniela), z których pozostali zaśmiewają się kułak. Choć mnie ta rozrywka nie za
                bardzo bawi, uważam bowiem, że nie należy kopać leżącego.
                Skoro jednak masz rozrywkę z robienia z siebie idiotki ku uciesze innych, to
                produkuj się dalej na forum. Błazny też są potrzebne. I daruj mi, gdy czasami
                przyłączę się do parskającego śmiechem na widok twojej "tfurczości" tłumu.

Szcąśliwego Nowego Roku. I obyś dalej zapewniała rozrywkę tym, którzy jej
                pragna na tym poziomie.
                • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 14:03
                  trafilam z tym "milcjantem"?:)

nie gniewaj sie - skad moglam wiedziec

ps.
                  tylko jedna uwaga formalna: nie mozna "wykazac wlasnej racji" odpowiadajac "bez
                  zwiazku". zreszta....wlasciwie to mozesz to tez potraktowac jako i uwage
                  merytoryczna.
                  • mmpm Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 14:50
                    messja napisała:

> trafilam z tym "milcjantem"?:)

Nie mam zielonego pojęcia, skąd to przyszło Ci do głowy. Widocznie jedna z
                    Tweoich nadinterpretacji. Nie jestem stanie przesledzić Twojego
                    toku "myślenia".

> tylko jedna uwaga formalna: nie mozna "wykazac wlasnej racji"
                    odpowiadajac "bez
                    > zwiazku

Poczytaj zatem własne posty. Nawet w tym wątku. Ale tutaj masz rację. Nie
                    można. Można co najwyżej usiłować.
                    • miltonia Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 15:15
                      Mmpm, prozny Twoj trud. I tak Messja bedzie saba zachwycona, przekonana, ze
                      innym dokopala i zdemaskowala ich. Nam pozostaje sie jedynie bawic jej,
                      faktycznie, bezdenna glupota.
                      • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 15:21
                        miltonia napisała:

> Mmpm, prozny Twoj trud. I tak Messja bedzie saba zachwycona, przekonana, ze
                        > innym dokopala i zdemaskowala ich. Nam pozostaje sie jedynie bawic jej,
                        > faktycznie, bezdenna glupota.

pomysl miltonio (jesli zdolasz) gdyby to co napisalam na poczatku tego watku
                        bylo glupie, nie musialbys ani sobie, ani milicjantowi nic udowadniac. glupote,
                        szczegolnie jesli sprowadza sie do prowokacji wystarczy ignorowac, bo sam nie
                        potrafi sie obronic.

a jesli wierzysz, ze nazywajac kogos glupim sama wydajsz sie madrzejsza, to nie
                        zaluj sobie. rozumiem, ze obrazanie innych musi ci byc bardzo potrzebne.
                        • miltonia Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 15:55
                          Nie o poczatku watku a o caloksztalcie Twej tworczosci na tym forum jest mowa.
                          Za jeden post nie dostaje sie tak waznych wyroznien. Tys na nie zapracowala w
                          pocie czola, droga Messjo. Ciebie nie zamierzam obrazac, sama sie obrazasz i
                          narazasz na smiesznosc belkoczac uparcie od rzeczy.
                          • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:13
                            miltonia napisała:

> Nie o poczatku watku a o caloksztalcie Twej tworczosci na tym forum jest mowa.

no wlasnie droga mielona. ciesze sie, ze to chociaz do ciebie dotarlo - z braku
                            argumentow probujesz za wszelka cena zminic temat chociazby za cene personalnych
                            atakow. a z drugiej strony szkoda, ze nie dotarlo jeszcze: z tego faktu wynika
                            jednoznacznie, iz zdanie:

> sama sie obrazasz i narazasz na smiesznosc belkoczac uparcie od rzeczy.

odnosi sie wlasnie do ciebie.

przykro mi.
                      • mmpm Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:01
                        miltonia napisała:

> Mmpm, prozny Twoj trud. I tak Messja bedzie saba zachwycona, przekonana, ze
                        > innym dokopala i zdemaskowala ich. Nam pozostaje sie jedynie bawic jej,
                        > faktycznie, bezdenna glupota.

Jak pisałem - nie chce mi się kopać leżącego. Nie znasz jakiejś bardziej
                        wymagającej rozrywki?
                        PS. Możesz mi mówić: Panie milicjancie. :-)
                        • miltonia Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:19
                          No tak, tym bardziej, ze lezacy sadzi iz fruwa.
                          Chwilowo nie mam pomyslu na bardzie wymagaca rozrywke, a przy okacji dzieki za
                          zycznia, odwzajemnione rzecz jasna. :)
                          • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:24
                            miltonia napisała:

> No tak, tym bardziej, ze lezacy sadzi iz fruwa.

mielona ty to masz polot! niczym zagotowana. blysnij no jeszcze czym. prosze:)
                            to znowu sie poloze - ze smiechu:)
                            • aniela Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:31
                              nasza Krasomowczyni po retoryke pndzlowo-niech.ujowa siega. posty zaczynaja
                              upadac tak nisko, ze nie warto sie po nie schylac.
                              • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:38
                                aniela napisała:

> nasza Krasomowczyni po retoryke pndzlowo-niech.ujowa siega. posty zaczynaja
                                > upadac tak nisko, ze nie warto sie po nie schylac.

powiedziala wcale-nieprzejeta jemiola na swoim przykladzie:)
                                • messja errata 02.01.05, 16:42
                                  mialo byc oczywiscie "pokazala wcale-nieprzejeta jemiola na swoim przykladzie"

wszystkich zainteresowanych serdecznie przepraszam, a zwlaszcza jemiole, ktora
                                  niewatpliwe nadal lata wysoko nad tym watkiem i mi zaraz odpowie orlica ma jedna:)
                                • miltonia Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 17:22
                                  powiedziala wcale-nieprzejeta jemiola na swoim przykladzie:)

Moze ktos wie co miala znaczyc ta blyskotliwa, zapewne, riposta? Co
                                  znaczy "powiedziec na swoim przykladzie"?

• messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 17:48
                                    miltonia napisała:

> powiedziala wcale-nieprzejeta jemiola na swoim przykladzie:)
                                    >
                                    > Moze ktos wie co miala znaczyc ta blyskotliwa, zapewne, riposta? Co
                                    > znaczy "powiedziec na swoim przykladzie"?

:)

zagadka: z czego sie smieje?

podpowiedz: z kogo?

ps. udzial w zgadywaniu moga brac nawet milicjanci.
                          • mmpm Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:31
                            A które życzenia?
                            • miltonia Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 17:18
                              Jedne dostalam. Wiecej bylo? ;)
                              • aniela Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 17:22
                                yhy. ale za swoje sama podziekuje :) niniejszym wlasnie.
                                • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 17:32
                                  ten dialog z cyklu "przychodzi jemiola i mielona do milicjanta":

Re: cenzura znowu w reku idioty
                                  mmpm 02.01.2005 16:31 + odpowiedz

A które życzenia?

• Re: cenzura znowu w reku idioty
                                  miltonia 02.01.2005 17:18 + odpowiedz

Jedne dostalam. Wiecej bylo? ;)

• Re: cenzura znowu w reku idioty
                                  aniela 02.01.2005 17:22 + odpowiedz

yhy. ale za swoje sama podziekuje :) niniejszym wlasnie.

to jest perelka. niniejszym prosze o kontynuacje wlasnie. mimo, ze nie na temat.
                              • mmpm Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 17:42
                                Aha, te. Proszę bardzo. :-)
                                Jeśli było jakieś odzwzajemnienie, to nie dotarło z powodu chwilowego
                                niedziałania adresu zwrotnego.
                                • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 17:52
                                  mmpm napisał:

> Aha, te. Proszę bardzo. :-)
                                  > Jeśli było jakieś odzwzajemnienie, to nie dotarło z powodu chwilowego
                                  > niedziałania adresu zwrotnego.

jestes wielki. serio: podziwiam cie. zwlaszcza zdanie:"aha, te" jest boskie.
                                  szkoda, ze juz oddalam glos na forumowicza roku.
                                  mimo to serdecznie dziekuje, ze zechciales zabrac glos na tym watku. dzieki
                                  tobie, mielonej i jemiole wkraczam w nowym rok z przekonaniem, ze nie zabraknie
                                  w nim ciekawych postow. i z polotem:)
                        • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:27
                          mmpm napisał:

> PS. Możesz mi mówić: Panie milicjancie. :-)

widzisz jak do ciebie pasuje? i po co sie bylo tak denerwowac?:)

ps.
                          szkoda, ze nie macie komputera na posterunku. mialbys czesciej okazje zabrac
                          "glos w dyskusji" na temat cenzury:)
                    • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 15:15
                      mmpm napisał:

> messja napisała:
                      >
                      > > trafilam z tym "milcjantem"?:)
                      >
                      > Nie mam zielonego pojęcia, skąd to przyszło Ci do głowy. Widocznie jedna z
                      > Tweoich nadinterpretacji. Nie jestem stanie przesledzić Twojego
                      > toku "myślenia".

gdyby tak bylo to nie rzucalbys sie by ujadac jak kundel [(c) aniela] za wszelka
                      cene strajac sie mnie obrazic, a umial spokojnie porozmawiac.

>
                      > > tylko jedna uwaga formalna: nie mozna "wykazac wlasnej racji"
                      > odpowiadajac "bez
                      > > zwiazku
                      >
                      > Poczytaj zatem własne posty. Nawet w tym wątku. Ale tutaj masz rację. Nie
                      > można. Można co najwyżej usiłować.

nie ma takiej potrzeby. przypominam, bo zdajesz sie nie pamietac: ja w pierwszym
                      swoim poscie na tym watku napisalam o cenzorze, ktory zrobil z siebie idiote
                      usuwajac prowokacyjny watek ku czci anielki podczas kiedy sama anielka zaklada
                      nie mniej prowokacyjne watki. zakladam, ze mozesz sie z tym nie zgadzac i
                      przekonawyc, ze z jakies wzgledow anieli naleza sie szczegolne przywileje na
                      tym forum.
                      tylko, ze atakujac mnie a nie to co powiedzialam na tym watku, (szczegolnie
                      kiedy przy tym zaprzeczasz sam sobie) nie tylko nie przekonywujez do zadnych
                      racji, a zachowujesz sie jak przyslowiowy milicjant. co zreszta szybko sam
                      zrozumiales - widac to bylo po twojej nerwowej reakcji.
                      • Gość: aniela wyznanie II. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 02.01.05, 15:22
                        skoro juz wiadomo skad biora sie moje nadzwyczajne tu przywileje, ze sie
                        mianowicie wziely ze skrytobojczego knowania z adminami po katach, czas na
                        kolejna odslone prawdy, ze cale to forum zostalo zalozone przeciwko Messji a i
                        jego dzialanosc w nia jest wymierzona. o czym swiadczy fakt, ze moje wpisy sa
                        niewycinane, mimo ze je pisze pzreciez!
                        • messja happy end:) 02.01.05, 15:30
                          Gość portalu: aniela napisał(a):

> skoro juz wiadomo skad biora sie moje nadzwyczajne tu przywileje, ze sie
                          > mianowicie wziely ze skrytobojczego knowania z adminami po katach, czas na
                          > kolejna odslone prawdy, ze cale to forum zostalo zalozone przeciwko Messji a i
                          > jego dzialanosc w nia jest wymierzona. o czym swiadczy fakt, ze moje wpisy sa
                          > niewycinane, mimo ze je pisze pzreciez!

z przyjemnoscia moge stwierdzic, ze z aniela musi byc juz bardzo cienko, skoro
                          zaciela jej sie plyta na jednym: pisaniu bzdur o czyms, co podobno napisalam czy
                          sugerowalam.

pozostaje wiec powtorzyc:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=19043715&a=19053663
                          • aniela Re: happy end:) 02.01.05, 15:33
                            zeby udowodnic, ze nie zmyslam, pisze kolejnego posta, ktory nie zostanie
                            wyciety. cbdu
                            • messja Re: happy end:) 02.01.05, 15:43
                              aniela napisała:

> zeby udowodnic, ze nie zmyslam, pisze kolejnego posta, ktory nie zostanie
                              > wyciety. cbdu

anielka udaje, ze jest totalna idiotka i nic nie rozumie, co w pewnym stopniu
                              jest zrozumiale - co wiecej jej pozotalo? tylko, ze ja NIGDY nie twierdzilam, za
                              admini powinni usuwac wszystkie jej posty. co wiecej nawet uwazam, ze nie
                              powinni usuwac jej prowokacji (o czym byla nawet specjalna uwaga dla
                              forumowiczow z anielowatym IQ) w otwarciu tego watku. jestem tylko przeciwko
                              rozciagania ochronnego parasala wokol anieli. bo kto prowokacja wojuje nich ma
                              okazje sie z nia sam mierzyc. swiete krowy specjalnie nie sa nikomu potrzebne.
                              • diab.lica Re: happy end:) 02.01.05, 16:00
                                > anielka udaje, ze jest totalna idiotka i nic nie rozumie

moze ona nie udaje....
                                • messja Re: happy end:) 02.01.05, 16:07
                                  diab.lica napisała:

> > anielka udaje, ze jest totalna idiotka i nic nie rozumie
                                  >
                                  > moze ona nie udaje....

nie wierze. tzn. ja mimo wszystko w aniele wierze. resztkami sil...
                      • mmpm Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 15:57
                        > gdyby tak bylo to nie rzucalbys sie by ujadac jak kundel [(c) aniela] za
                        wszelk
                        > a
                        > cene strajac sie mnie obrazic, a umial spokojnie porozmawiac.

A gdzież to staram się Ciebie obrazić? Wyraziłem po prostu swoje zdanie o
                        sobie. Tak z okazji Nowego Roku. Aby dać Ci trochę do myslenia. Co jak widać mi
                        się zupełnie nie udało.

> a zachowujesz sie jak przyslowiowy milicjant

Możesz mi zacytować to przysłowie o milicjancie, bo go chyba nie znam?
                        A zresztą dla Ciebie moge być milicjantem, komuchem, ubekiem, i co tam sobie
                        zechcesz. I tak się już chyba nie skompromitujesz bardziej, niż to zrobiłaś
                        (choć czytając Twojw wpisy mogę się w tej kwestii mylić).
                        Pozwolisz ponadto, że nie opowiem na Twoje nastepne posty. Na zasadzie: nie
                        rozmawiaj z idiotą, bo inni mogą nie dotrzec różnicy.
                        • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:06
                          mmpm napisał:

> > gdyby tak bylo to nie rzucalbys sie by ujadac jak kundel [(c) aniela] za
                          > wszelk
                          > > a
                          > > cene strajac sie mnie obrazic, a umial spokojnie porozmawiac.
                          >
                          > A gdzież to staram się Ciebie obrazić? Wyraziłem po prostu swoje zdanie o
                          > sobie.

a, to trzeba bylo tak od razu. moze jednak nie byl to najlepszy watek na
                          skladanie samokrytyki?
                        • mmpm Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:13
                          Miało być

> A gdzież to staram się Ciebie obrazić? Wyraziłem po prostu swoje zdanie o
                          > Tobie.

Oddaję Ci hołd, o Mistrzyni wyłapywania literówek.

(To już naprawdę ostatni raz, obiecuję.)
                          • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:18
                            mmpm napisał:

> Miało być
                            >
                            > > A gdzież to staram się Ciebie obrazić? Wyraziłem po prostu swoje zdanie o
                            >
                            > > Tobie.
                            >
                            > Oddaję Ci hołd, o Mistrzyni wyłapywania literówek.
                            >

dziekuje za hold, ale przyznam, ze "wylapalam" literowke tutaj nie bez powodu.
                            to co mialo byc "tylko twoim zdaniem na moj temat" duzo wiecej mowilo tak
                            naprawde o tobie. i dlatego slusznie zaareagowales na aluzje o milicjancie.

ps.
                            nie obiecuj znowu, skoro juz sobie pokazales, ze nie umiesz dotrzymywac slowa.
            • diab.lica Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 15:55
              moje typy na forumowych nudziarzy:
              1. fdj (wybacz anielu)
              2. aniela
              3. miltonia
              • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 02.01.05, 16:22
                diab.lica napisała:

> moje typy na forumowych nudziarzy:
                > 1. fdj (wybacz anielu)
                > 2. aniela
                > 3. miltonia

a mnie sie oni wszyscy na swoj sposob wydaja ciekawi. czasami. za totalna
                glupote uwazam natomiast kiedy sie kogmus depcze po pietach na kazdym kroku, a
                jednoczesnie twierdzi, ze jest nudny. nudny - znaczy: nie czytam. nie czytam -
                znaczy: nic mnie nie obchodzi. nie obchodzi - nie zabieram glosu.
                nie twierdze, ze wszyscy znaja logike:)
    • rycho7 cenzura jedynie w reku idioty 02.01.05, 10:23
      Nie zgadzam sie z takimi tekstami co do istoty. Nie mozna miec pretensji do
      idiotow, ze sa idiotami. Mozna miec jedynie pretensje o ich utylizowanie.
    • kixx cenzura w reku idioty-oczywiste klamstwo 02.01.05, 15:29
      Ty sie obronisz
      aniela nie
      admin jest dobrym czlowiekiem i dba o nasze biedniejsze w rozumie siostry
      • aniela Re: cenzura w reku idioty-oczywiste klamstwo 02.01.05, 15:32
        tak. sztuke obrony w wydaniu Messji powinno sie wprowadzic do obowiaazkowych
        elementarzy uczelni wjoskowych (literowka niezamierzona). kazdy ma taki wzor na
        jaki zasluguje. dlatego gratuluje mimo.
        • kixx Re: cenzura w reku idioty-oczywiste klamstwo 02.01.05, 15:42
          aniela napisała:

kazdy ma taki wzor na
          >
          > jaki zasluguje.

€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€€
          i to jest zapewne druga czesc prawa anieli-Archimedesa
          pierwsza juz poznalismy jakis czas temu z ust samej odkrywczyni
          • messja Re: cenzura w reku idioty-oczywiste klamstwo 02.01.05, 15:45
            kixx napisał:

> aniela napisała:
            >
            > kazdy ma taki wzor na
            > >
            > > jaki zasluguje.
            >
            > €€€€€€€€€€€&#
            > 8364;€€€€€€€€€€S
            > 64;€€€€€€€€€€€
            > ;€€
            > i to jest zapewne druga czesc prawa anieli-Archimedesa
            > pierwsza juz poznalismy jakis czas temu z ust samej odkrywczyni

czego dotyczyl?:)
            • kixx Re: cenzura w reku idioty-oczywiste klamstwo 02.01.05, 15:50
              wszystkiego dowiesz sie tutaj
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14089585&a=14089585
              • messja Re: cenzura w reku idioty-oczywiste klamstwo 02.01.05, 16:02
                kixx napisał:

> wszystkiego dowiesz sie tutaj
                > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=14089585&a=14089585

aniela jest genialna w swojej prostocie! pokonala wszystki diety w jednym,
                rewolucyjnym odkryciu:)
        • messja Re: cenzura w reku idioty-oczywiste klamstwo 02.01.05, 15:49
          aniela napisała:

> tak. sztuke obrony w wydaniu Messji powinno sie wprowadzic do obowiaazkowych
          > elementarzy uczelni wjoskowych (literowka niezamierzona).

popieram. szkoda, tylko anielo, ze ty nawet na taka uczelnie jestes zbyt tepa.
          nie stac ci na dystans, ktory juz dawno temu zyczliwie ci radzilam. nie tylko
          sama siegasz po nastepne prowokacje (np. watek bez orzeczenia "gdzie messja"),
          ale i prowokowana ujadasz znowu jak skopany kundelek.
      • messja Re: cenzura w reku idioty-oczywiste klamstwo 02.01.05, 15:33
        kixx napisał:

> Ty sie obronisz
        > aniela nie
        > admin jest dobrym czlowiekiem i dba o nasze biedniejsze w rozumie siostry

mozna i tak to interpretowac, ale w takim wypadku uwazam, ze to zbyt daleko
        psunieta interwencja "wladzy" w naturalne mechanizmy selekcji.
    • Gość: pollak Re: cenzura znowu w reku idioty IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:33
      Mesja znowu konflikty łagodzi.
      • messja Re: cenzura znowu w reku idioty 03.01.05, 20:06
        Gość portalu: pollak napisał(a):

> Mesja znowu konflikty łagodzi.

won podszywko, bo niemozliwe by prawdziwy pollak posadzil takiego byka.
    • Gość: pollak A aniela to też cwaniara jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.05, 18:50
      Messję zaczepi myśląc sobie "a bo to zła kobieta jest" i "w razie czego to
      adminy messję wytną jak zwykle". Kiedy zaś Messja odpowie kuksańcem, zaraz
      zjawią się jej przodujący obrońcy typu pani M. czy zagotowana (moja ulubienica,
      swoją drogą) a czasem nawet jakiś efdejocący kawaler. Cwana jest tym bardziej,
      że nie pokusi się odbicie podobnej piłeczki w kierunku dresiarza roku zwanego
      sk_rwielkiem bo wie, że nim nim się obejrzy, dostanie tęgie lanie (to które
      dostała w prowokacyjnym wątku "A gdzie Messja" wydaje się być przy tym zwykłą
      igraszką). Oj cwana ta Aniela jest!

A Messja jak to Messja. Całkiem sympatyczne akcenty znalazła w wątku, w którym
      forumowy dresiarz roku wyzywa cwaniarę od "lochy". Kobieta kobiecie wilkiem ;)

PS Messjo, kobieto, wyskakuj z tych dresów i włóż coś bardziej eleganckiego!
      • messja Re: A aniela to też cwaniara jest! 03.01.05, 20:04
        oj pollak dobrze kombinujesz, a mimo to bledne wnioski wyciagasz:

> Messję zaczepi myśląc sobie "a bo to zła kobieta jest" i "w razie czego to
        > adminy messję wytną jak zwykle".

niewatpliwie tak myslala.

Kiedy zaś Messja odpowie kuksańcem, zaraz
        > zjawią się jej przodujący obrońcy typu pani M. czy zagotowana (moja ulubienica,
        >
        > swoją drogą) a czasem nawet jakiś efdejocący kawaler. Cwana jest tym bardziej,
        > że nie pokusi się odbicie podobnej piłeczki w kierunku dresiarza roku zwanego
        > sk_rwielkiem bo wie, że nim nim się obejrzy, dostanie tęgie lanie (to które
        > dostała w prowokacyjnym wątku "A gdzie Messja" wydaje się być przy tym zwykłą
        > igraszką).

dotad masz calkowita racje.

Oj cwana ta Aniela jest!

gdyby byla taka cwana, to prowokacja by sie udala, a zamiast tego jak sam
        przyznales: dostala lanie.

>
        > A Messja jak to Messja. Całkiem sympatyczne akcenty znalazła w wątku, w którym
        > forumowy dresiarz roku wyzywa cwaniarę od "lochy". Kobieta kobiecie wilkiem ;)

nie wilkiem tylko aniela:) tyle samo bowiem sympatycznych akcentow w prowkacji
        p.pndzelka co anieli, chociaz w innych slowach wyrazone.

>
        > PS Messjo, kobieto, wyskakuj z tych dresów i włóż coś bardziej eleganckiego!

ja po sprawie anieli juz biale rekawiczki zdjelam i rece umylam:)
      • aniela Re: A aniela to też cwaniara jest! 04.01.05, 18:16
        aha i pomyslec, ze gdyby nie Ty, nikt by sie nie zorientowal jak ich wszystkich
        przechytrzylam (tych adminow, co mnie nie wycieli i tych uzytkownikow, co
        zgodnie z Twoja postfaktyczna przepowiednia zjawili sie jak ich zapowiedziales
        tuz po ich odejsciu i tego dzyndzlo-frndzla, ktorego sie tak boje)

dobrze ze jestes, Pollak.
        • messja Re: A aniela to też cwaniara jest! 04.01.05, 19:02
          aniela napisała:

> aha i pomyslec, ze gdyby nie Ty, nikt by sie nie zorientowal jak ich
          wszystkich
          >
          > przechytrzylam (tych adminow, co mnie nie wycieli i tych uzytkownikow, co
          > zgodnie z Twoja postfaktyczna przepowiednia zjawili sie jak ich
          zapowiedziales
          > tuz po ich odejsciu i tego dzyndzlo-frndzla, ktorego sie tak boje)
          >
          > dobrze ze jestes, Pollak.

anielka udaje,ze ma problemy z czytaniem, bo trudno uwierzyc, ze faktycznie nie
          zroumiala wypowiedzi pollaka.
          ciekawe czy w ten sposob uda jej sie chociaz siebie przekonac, ze pollak nie
          mial duzo racji?

jak sadzicie drodzy admini i uzyszkodnicy?
          • Gość: xxx Re: A aniela to też cwaniara jest! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.05, 21:30
            > jak sadzicie drodzy admini i uzyszkodnicy?

Dowiemy sie tego w nastepnym odcinku, pt. "Gdzie jest aniela?"
            • messja Re: A aniela to też cwaniara jest! 04.01.05, 22:41
              Gość portalu: xxx napisał(a):

> > jak sadzicie drodzy admini i uzyszkodnicy?
              >
              > Dowiemy sie tego w nastepnym odcinku, pt. "Gdzie jest aniela?"

chyba raczej:" gdzie aniela". nie zapominajmy, ze aniela jest autorytetem jesli
              chodzi o j. polski i napewno jest jakies uzasadnienie dla takiej konstrukcji.
    • kumpel_krasuli cenzura zawsze juz byla w reku idioty 05.01.05, 09:56

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka