Dodaj do ulubionych

czy moderatorzy forum swiat sie sprawdzaja?Pytanie

26.07.05, 15:29
Czy administratorzy : dokladnie kropka dobrze wywiazuja sie z obowiazkow a forum jest poprawnie moderowane.

Moje pytanie zadaje w zwiazku ze sprawa ze wylecial moj komentarz o Fondzie w stylu:

"W czasach okupacji nazistowskiej kobiecy za blisko przyjazniace sie z niemcami byly karane w pewien sposob. Moze czas to przywrocic"

Kropka w odpowiedzi napisala ze byl chamski w stosunku do kobiet.

Uwaga. Napisalem na tym forum wiele chamskich postow. Ale akurat ten chamski nie byl. Szczytem glupoty jest napisac ze post sugerujacy ze zdrada w obu przypadkach wykazuje wiele podobienstwa jest CHAMSKIE W STOSUNKU DO KOBIET.

Uwazam ze moderatorzy forum swiat ze swoim fatalnym moderowaniem w duzej mierze przyczynili sie do powstania chelwa. Forum jest rynsztokiem a spowodowane jest to w 50% po prostu nieznajomoscia regul moderowania przez obecnych modow.

Jednoczesnie w zwiazku z absurdalnymi teoriami jakie pojawily sie wczoraj wyjasnie z gory - nie mam zadnych personalnych ciagotek ani checi tudziez zwiazkow z jakimikolwiek modami oraz nie mam najmniejszej ochoty zostac modem ani nikim w tym stylu.

Po prostu w zwiazku z tym konkretnym wydarzeniem uwazam ze pewne rzeczy poszly za daleko. Forum to jest rynsztkiem. Jakkolwiek napisalem wiele chamskich i wulgarnych postow nie ma to nic wspolnego ze ludzie obrzucaja sie tutaj miesem a oprocz personalnych bredni jakosc merytoryczna tego forum to dno.

W sumie mnie to rybka ale jestem zasadniczy. Osobom ktore sadza podobnie sugeruje napisac cos pod tym watkiem albo wyslac mail do administracji lub tez napisac na forum o forum cos w tej sprawie. Uwazam ze moderatorzy forum swiat nie sa w stanie sprostac nawet tej niewielkiej odpowiedzialnosci.

Temat ze moderatorzy sobie nie radza juz sie pojawil ostatnio. A ja ten temat napisze jako oficjalny watek.
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus Watek o koniecznosci zmiany obecnych modow 26.07.05, 15:31
      Wylecial z forum o forum wiec nie mam juz zadnych skrupolow zeby napisac go tutaj.

Pamietam ze kilku modow juz sie z innymi forami pozegnalo. Obecna moderacja forum swiat wg mnie jest katastrofalna.

Oczywiscie mozliwe ze inni maja inne zdanie.
      • marcus_crassus ps 2 26.07.05, 15:37
        Forum swiat jest forum najwiekszego dziennika w kraju (moze oprocz faktu)

Jednoczesnie:

Na forum nie ma zadnych powaznych dyskusji. Wymiana zdan sprowadza sie do wypowiedzi 10 osob. Nie pojawia sie nikt nowy. Dlaczego? Poniewaz jest chlew. Rozprawiaja ze soba od miesiecy te same osoby.

Nawet mierny administrator portalu powinien dojsc do wniosku ze cos jest nie tak i cos szwankuje. A jak cos jest nie tak czas na zmiany
      • jabbur Re: Watek o koniecznosci zmiany obecnych modow 26.07.05, 19:52
        Ano, administracja ma inne zdanie :)
        Moderacja forum świat to doskonała robota, biorąc pod uwagę
        kto i co tam pisze. Oczywiście każdy może mieć jakaś wpadkę,
        wtedy najlepiej napisać do niego i zapytać czy się przypadkiem
        nie pomylił.

j/a
        • marcus_crassus ps- przypominam ze pokazywanie hanoi jane 26.07.05, 20:23
          jako zdrajczyni, pokazywanie ich zdjec w "klopikach" jawne nazywanie jej komunistyczna dziwka (dokladne tlumaczenie ze strony amerykanskich zolnierzy z ktorej sciagnalem dzis jej zdjecie w klozecie) to norma w USA.

Zgadza sie. Zasygnalizowalem wpadke na forum o forum.

Dostalem odpowiedz ze ten post - ze nalezy przypomniec jak traktowano zdrajcow podczas okupacji UWAGA...

OBRAZA KOBIETY...i jest chamski.

powiem to w ten sposob.

do tego postu mozna przyczepic sie w wiele sposobow.np w taki ze jest po prostu glupi bo nikt golic hanoi jane nie bedzie.

ALE TEN POST NIE JEST CHAMSKI. A TYM BARDZIEJ NIE ZASLUGUJE NA WYWALENIE.

ZGLOSILEM - KROPKA ODPOWIEDZIALA I TO W SPOSOB ZE JEDEN Z FORUMOWICZOW ZASUGEROWAL JEJ ODPOCZYNEK ZA ZACHOWANIE.

TAMTEN WATEK WYLECIAL Z FORUM O FORUM A MOJ KOMENTARZ KTORY moze intelektualnie wielki nie jest ale na pewno nie zasluguje na wywalenie jest caly czas zablokowany.

Jakkolwiek mam szacunek do Twoich talentow negocjacyjnych chyba przyznasz mi racje ze w takim wypadku uzytkownik nie zasluguje na plaszczenie sie i proszenie robiacej bledy moderatorki "dlaczego"

ps - dorzuccie do forum swiat 2 modow dodatkowo. Taka moja sugestia. i niech wywalaja watki personalne. (ps bylo off topic)
          • marcus_crassus aaaa..wlasnie znalezione 26.07.05, 20:47
            forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
            moze nalezy zasugerowac moderatorce przeczytanie tego tekstu?
        • messja Re: Watek o koniecznosci zmiany obecnych modow 27.07.05, 11:58
          jabbur napisał:

> Ano, administracja ma inne zdanie :)
          > Moderacja forum świat to doskonała robota, biorąc pod uwagę
          > kto i co tam pisze.

chodzi o autora tego tekstu:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=26949405&a=26951404
          ?
          to nie trudno sobie wybrazic na czym dla was polega ta "doskonala robota" i
          wobec takich deklaracji trudno sie dziwic ze szkodnik czy betty
          zostali "zaufanymi" i "sprawdzonymi" aesami. betty nawet dwa razy - drugi raz
          po tym jak juz potwierdzila "doskonalosc pracy" w "sledztwie" dotyczcym
          masowych wlamaniach.
          dobra robota aesi!
    • hiperrealizm Kropka w czasie moderowania forum 26.07.05, 15:32
      kieruje się seksistowskimi uprzedzeniami!?
      • manny_ramirez cholera czy mi spokojnie na emeryture 26.07.05, 15:34
        odejsc nie dacie:((

marcus nie jestes Ty troche egotykiem?
        najpierw najechales na Zydow o fredzia bo semipasty Cie objechal
        teraz na krope z powodu Fondy
        fakt ze forum to rynsztok ale nie kierujesz sie tu troche niskimi pobudkami?
        • marcus_crassus a cooo to egootyk? :) 26.07.05, 15:40
          jestem zasadniczy. jak to mawiaja w mossadzie to bylo zdzblo ktore przewazylo grzbiet wielblada:)

Napisalem post. Wylecial z idiotycznym uzsadnieniem. Co wiecej - w tamtym watku poswieconym sprawie ktos skrytykowal moderacje na forum swiat i watek zniknal.

Tego nie wytrzymalem. To jest wg mnie skandaliczne zachowanie.

Laczac te fakty z poziomem forum uwazam ze czas na zmiany.

Moze sie nie zgodzicie. Ale uwazam ze obecna moderacja jest wadliwa.

Hmmm..nie mnie oceniac pobudki. Pobudki moje sa po prostu zwiazane z przezywanym przeze mnie obecnie swietym oburzeniem :)

i mam wrazenie ze jest ono uzasadnione.

nawet jak przesadzam.Cos w tym jednak mam wrazenie jest
        • hiperrealizm To że m_c 26.07.05, 16:02
          za fredzia się wziął to bardzo dobrze! Należało to już dawno zrobić.
          • manny_ramirez byli tacy co to robili 26.07.05, 16:06
            z altruizmu:)
            nie sprowokowani osobistymi inwektywami
    • voloderos Re: czy moderatorzy forum swiat sie sprawdzaja?Py 26.07.05, 16:05
      ciekaw jestem, czy ta babka zna w ogóle jakikolwiek język obcy, wygląda na to,
      że angielskiego raczej nie zna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka