marcus_crassus
26.07.05, 15:29
Czy administratorzy : dokladnie kropka dobrze wywiazuja sie z obowiazkow a forum jest poprawnie moderowane.
Moje pytanie zadaje w zwiazku ze sprawa ze wylecial moj komentarz o Fondzie w stylu:
"W czasach okupacji nazistowskiej kobiecy za blisko przyjazniace sie z niemcami byly karane w pewien sposob. Moze czas to przywrocic"
Kropka w odpowiedzi napisala ze byl chamski w stosunku do kobiet.
Uwaga. Napisalem na tym forum wiele chamskich postow. Ale akurat ten chamski nie byl. Szczytem glupoty jest napisac ze post sugerujacy ze zdrada w obu przypadkach wykazuje wiele podobienstwa jest CHAMSKIE W STOSUNKU DO KOBIET.
Uwazam ze moderatorzy forum swiat ze swoim fatalnym moderowaniem w duzej mierze przyczynili sie do powstania chelwa. Forum jest rynsztokiem a spowodowane jest to w 50% po prostu nieznajomoscia regul moderowania przez obecnych modow.
Jednoczesnie w zwiazku z absurdalnymi teoriami jakie pojawily sie wczoraj wyjasnie z gory - nie mam zadnych personalnych ciagotek ani checi tudziez zwiazkow z jakimikolwiek modami oraz nie mam najmniejszej ochoty zostac modem ani nikim w tym stylu.
Po prostu w zwiazku z tym konkretnym wydarzeniem uwazam ze pewne rzeczy poszly za daleko. Forum to jest rynsztkiem. Jakkolwiek napisalem wiele chamskich i wulgarnych postow nie ma to nic wspolnego ze ludzie obrzucaja sie tutaj miesem a oprocz personalnych bredni jakosc merytoryczna tego forum to dno.
W sumie mnie to rybka ale jestem zasadniczy. Osobom ktore sadza podobnie sugeruje napisac cos pod tym watkiem albo wyslac mail do administracji lub tez napisac na forum o forum cos w tej sprawie. Uwazam ze moderatorzy forum swiat nie sa w stanie sprostac nawet tej niewielkiej odpowiedzialnosci.
Temat ze moderatorzy sobie nie radza juz sie pojawil ostatnio. A ja ten temat napisze jako oficjalny watek.