Dodaj do ulubionych

Jabbur trace w ciebie wiare :((((((

11.08.05, 10:32
jakim cudem zrobiłes z owcy aesa?? Jest to osoba wyjątkowo zle nastawiona do
mnie i wrecz wspiera nagonke na mnie. Mam nadzieje ze pouczyłes ją aby
traktowała wszystkich rowno.
Swego czasu miał być zwyczaj ze raz dzeinnie wolno napisac wątek nie na temat
i ochrzcić go [TU] a tu jakims cudem niektore osoby moga 3 razy na dzień
zrobić [tu] a co wiecej nektore osoby spamują bez [tu] , zuepłenie nie na
temat i tez jest ok.

Nie rozumiem tez maila z prośbą jakiego mi przysłałes z 2 miesiące temu
odnosnie mozliwosci pisania tylko pod jednym nickiem, aes o nicku betty uwaza
oto tak:
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27521852&a=27551869

i dodaje tez ze to ja jestem winny
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=27521852&a=27551944
bo kiedyś gdzies tam cos napisałem a ona ma prawo do obrazania mnie wraz ze
swoim niby narzeczonym ktory dał taki pokaz ze wszystkie jego posty do mnie
wyleciały bo tak były obrzydliwe i odrażajace.
Obserwuj wątek
    • Gość: boski,zawodowiec Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.08.05, 10:45
      boski przeciez ciebie kazdy traktuje tu jak powietrze wiec po co sie
      produkujesz idz lepiej swoja matke...
    • mamba30 Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( 11.08.05, 13:34
      boski aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zlituj się już i przestań
      skarzyć. A jak się tobie coś nie podoba, to po prostu zmień piaskownicę
      aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... mdli mnie już
      • jureek Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( 11.08.05, 14:26
        mamba30 napisała:

> boski aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zlituj się już i przestań
        > skarzyć. A jak się tobie coś nie podoba, to po prostu zmień piaskownicę
        > aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... mdli mnie już

Daj klawiaturę do przeglądu. Klawisz "a" zacina się.
        Jura

P.S. Ten post był w ramach treningu. Uczę się od Betty i Anieli, jak nie pisać
        na temat.
        • mamba30 Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( 11.08.05, 14:37
          jureek napisał:

> Daj klawiaturę do przeglądu. Klawisz "a" zacina się.

on się zacina w ramach protestu, bo już zdierżyć nie może :)
          • jureek Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( 11.08.05, 14:42
            mamba30 napisała:

> jureek napisał:
            >
            > > Daj klawiaturę do przeglądu. Klawisz "a" zacina się.
            >
            > on się zacina w ramach protestu, bo już zdierżyć nie może :)

A to mnie zaskoczyłaś. Nie sądziłem, że aż tak samokrytyczna jesteś, żeby
            publicznie przyznać, że Twoja klawiatura Twojego pisania zdzierżyć nie może. No
            bo chyba boski Twojej klawiatury nie używa?
            Jura
            • mamba30 Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( 11.08.05, 14:46
              jureek napisał:

>
              > A to mnie zaskoczyłaś. Nie sądziłem, że aż tak samokrytyczna jesteś, żeby
              > publicznie przyznać, że Twoja klawiatura Twojego pisania zdzierżyć nie może.
              No
              > bo chyba boski Twojej klawiatury nie używa?
              > Jura

A to mi dołożyłeś, normalnie Wielka Niedźwiedzica mi przed oczyma stanęła....
              A klawiatura protestuje, bo już tyle razy pisałam o tym, żeby boski przestał
              się skarżyć, gdyż jest to dziecinne, a on nic, a ona ma dość
              • jureek Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( 11.08.05, 14:51
                mamba30 napisała:

> A to mi dołożyłeś, normalnie Wielka Niedźwiedzica mi przed oczyma stanęła....

Kuracja wstrząsowa. Ale najważniejsze, że pomogło. Jak widzę, klawiatura już się
                nie zacina.

> A klawiatura protestuje, bo już tyle razy pisałam o tym, żeby boski przestał
                > się skarżyć, gdyż jest to dziecinne, a on nic, a ona ma dość

Zgadzam się z tezą, że skarżenie się jest dziecinne.
                Jura
                • boski.zawodowiec jurku to nie jest skarzenie:)) 11.08.05, 14:53
                  poprostu od 2 miesiecy ta osoba widza ze ją ignoruje zachowuje sie coraz
                  bardziej agresywnie w stosunku do mnie, sledzi moją kazda litere i mi
                  reguelrnie ubliza(pomijam juz wyczyny jej mena które były wrecz odrazajace).
                  Organizuje takze całe nagonki na moją osobe i poswieca na to mase czasu,
                  obecnie probuje mnie wyrzucic z forum i pisze całe litanie do innych
                  forumowiczów aby mnie ignorowali.
                  • mamba30 Boski, weź koło i pier...... się w czoło 11.08.05, 14:58
                  • mamba30 Re: jurku to nie jest skarzenie:)) 11.08.05, 15:00
                    tak, to nie jest skarżenie, to jest donosicielstwo.... szkoda, (albo może i
                    dobrze)że nie urodziłeś się 20 lat temu, bo byś karierę w tej materii zrobił
                  • wirtualboy Boski i Messja to do was... 11.08.05, 15:18
                    Boski jesteś żałosny, jak tak obserwuję to mi ciebie szkoda. Szkoda mi też
                    jednej z twoich chlewnych wychowanek, którą nauczyłeś pewnie pisać, konkretnie
                    chodzi mi o Messję. Zajmij się lepiej swoja trzodą chlewną i nie udzielaj się
                    więcej na forum bo każdy oblewa cię ciepłym moczem. Zrób wreszcie coś
                    pożytecznego i zgiń raz na zawsze...
                    • messja do poplutego 11.08.05, 15:39
                      wirtualboy napisał:

> Boski jesteś żałosny, jak tak obserwuję to mi ciebie szkoda. Szkoda mi też
                      > jednej z twoich chlewnych wychowanek, którą nauczyłeś pewnie pisać,
                      konkretnie
                      > chodzi mi o Messję.

jesli chciales zwrocic na siebie moja uwage to zapewniam cie, ze nie potrzebnie
                      sie tylko poplules. na przyszlosc postaraj sie raczej cos napisac.
                      • wirtualboy Re: do poplutego 11.08.05, 15:41
                        Nie zależy mi na uwadze trzody chlewnej trollu.
                        • Gość: calkiem_nowy Re: do poplutego IP: *.jgora.dialog.net.pl 11.08.05, 16:00
                          Jesteś też realgej czy tylko wirtual?
                          • messja o poplutym 11.08.05, 16:06
                            Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a):

> Jesteś też realgej czy tylko wirtual?

a czy to wazne? wazne, ze to rolnik z amibcjami by sie na forum wypowiedziec.
                            mysle, ze w ramach politycznej poprawnosci powinnismy wspierac takie oddolne
                            incjatywy, zwlaszcza, ze pan Lepper moze byc prezydentem wszystkich Polakow.
                            pocwiczy troche, to moze uda mu sie nawet cos napisac pomiedzy jednym a drugim
                            splunieciem na monitor.
                            • wirtualboy messja 11.08.05, 18:30
                              Ponad 20 minut ci zajęła odpowiedź a nic mądrego nie wymyśliłaś poza bzdetami o
                              Lepperze. A na takie ćwierćinteligente kreatury jak ty i boski, zatruwające
                              życie ludziom na forum, pluje mi się z przyjemnością. Chętnie dołożę jeszcze
                              jedną flegmę z pod samego serca na twój niewyparzony świński r..
                            • messja ps. 11.08.05, 22:41
                              zmienilam zdanie: to raczej przypadek szkodnika (by nie uzywc brzydkich
                              wyrazow:)), a nie rolnika. takiemu nic oprocz plucia sie nigdy nic nie uda:(
                          • messja o plutku 16.08.05, 13:45
                            Gość portalu: calkiem_nowy napisał(a):

> Jesteś też realgej czy tylko wirtual?

a swoja droga cos w tym moze byc, bo plutek plul sie tylko z mojego powodu...
                            moze liczy, ze dasz sie zaprosic na kawe?
                            • mamba30 Re: o plutku 16.08.05, 14:23
                              messja, jesteś strasznie żałosna... chyba powinno być mi przykro, że nie masz
                              własnego, prywatnego życia... starasz się zadawalać życiem innych osób. Ten
                              plutek to już niemal mój mąż, więc ma w nosie ciebie i inne twoje twory.
                              Życzę Ci z całego serca, abys poznała osobę, która będzie w staniw wskazać
                              Tobie tę właściwą drogę, która pokaże Co chociaż odrobinę radości, którą można
                              czerpać z życia...Zjadliwość nie jest w modzie, ani taki charakterek, jak
                              Twój...
                              • messja Re: o plutku 19.08.05, 15:52
                                mamba30 napisała:

Ten
                                > plutek to już niemal mój mąż,

rotfl:)
                                urocza z was para:)
                • messja Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( 11.08.05, 14:56
                  jureek napisał:

> mamba30 napisała:
                  >
                  > > A to mi dołożyłeś, normalnie Wielka Niedźwiedzica mi przed oczyma stanęła
                  > ....
                  >
                  > Kuracja wstrząsowa. Ale najważniejsze, że pomogło. Jak widzę, klawiatura już
                  si
                  > ę
                  > nie zacina.
                  >
                  > > A klawiatura protestuje, bo już tyle razy pisałam o tym, żeby boski przes
                  > tał
                  > > się skarżyć, gdyż jest to dziecinne, a on nic, a ona ma dość
                  >
                  > Zgadzam się z tezą, że skarżenie się jest dziecinne.

o ile ani aesi ani admini nie pomagaja jednej ze stron w brudnych zagrywkach.
        • messja Re: Jabbur trace w ciebie wiare :(((((( 11.08.05, 14:41
          jureek napisał:

> mamba30 napisała:
          >
          > > boski aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa zlituj się już i przestań
          >
          > > skarzyć. A jak się tobie coś nie podoba, to po prostu zmień piaskownicę
          > > aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... mdli mnie już
          >
          > Daj klawiaturę do przeglądu. Klawisz "a" zacina się.
          > Jura
          >
          > P.S. Ten post był w ramach treningu. Uczę się od Betty i Anieli, jak nie pisać
          > na temat.

wobec betty jestes troche niesprawiedliwy. jak pokazal w przykladzie boski,
          zdarza sie jej wypowiedziec na temat. inna sprawa, ze nie wystapila w roli
          mediatora (jakby sie bylo mozna spodziewac) ale wporost usprawiedliwiala
          obrzydliwe metody nagonki.
      • boski.zawodowiec do pisakownicy wdarł sie chuligan (ty) 11.08.05, 14:50
        i ja go ucze ze w publicznej pisakownicy(forum jest publiczne, jak chcesz by
        było twoje kup sobie firme Agora) nalezy sie zachowyac jak nalezy.
        Mysle tez ze twoja rada odnosnie zmiany piaskownicy bardziej nadaje sie dla
        ciebie samej.
      • boski.zawodowiec oczywiscie powyzszy post był do mamby 11.08.05, 14:50

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka