Dodaj do ulubionych

admin traktuje forum jak własny folwark

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 22:31
na forum Trójmiasto kasują wątki tak jak im się podoba

skasowali takie dla przykładu:
- ciekawe czy tego typu mikołaje dotrą do trójmiasta (tu link do artykułu)
- napiszcie informacje dla turystów wybierających się do Gdańska (tu link)
- jeśli macie zdjęcia z Trójmiasta wstawcie z informacjami promującymi miasto
dla turystów zagranicznych (tu link)
- czy admini mogą kasować wątki wdług własnego widzi mi się - proszę o sugestie
- dlaczego admini promują swoje prywatne forum
Obserwuj wątek
    • Gość: rewa Re: admin traktuje forum jak własny folwark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.12.05, 23:19
      Potwierdzam. To co sie dziej na forum trójmieskim to juz żenada.
      Społeczni opiekunowie wycinaja watki jak leci.
      Watki które w zaden sposob nie naruszają regulaminu, odnosza sie do tematow
      regionalnych i co o zgrozo przedstawiaja linie Agory, czyli wlasciciela portalu.
      Społeczność forum trójmiejskiego żąda wycofania uprawnień dla obecnych
      opiekunów typu kalinowski11 lub orissa.

TO NIE JEST FORUM PRYWATNE A PUBLICZNE
      • Gość: :)) wyobraź sobie, że dziś to już im kompletnie odbija IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 01:45
        wicinają po minucie - i to nie tylko te, które są w stosunku do nich krytyczne,
        wycięli informację o św.Mikołaju.... to jest kompletny odlot...

swoją drogą wycinają komentarz sugerujący (po kompletnie idiotycznych tekastach)
        by udali się jednak do psychiatry - z tego co wiem, to raczej nie jest obraźliwe
        - a powiołują się na brak humoru z naszej strony - nie łamie to regulaminu (a
        taki ślad pozostaje)
    • Gość: powody ODWOŁANIE adminów forum trójmiasto IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 10:11
      ponieważ na forum Trójmiasto kasują co im się podoba, gdyby ten post tam nie
      utrzymał się zbyt długo, oto co było napisane:
      ------------------------
      Jeśli uważacie że powinno zmienić się adminów, dopisujcie się tu ORAZ tam:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=33655603&a=33655603
      ponieważ wszelkie krytyczne posty są natychmiast kasowane, mam nadzieję że na
      innym forum nie mają takich uprawnień.

- Mam bardzo negatywne doświadczenie z adminami na tym forum. Uważam że to ich
      działalność rozwala je i ogranicza i efekt jest widoczny w aktywności
      forumowiczów (patrz parę liczb na dole).

- Nie są zainteresowani wprowadzeniem pod-for, które wprowadziłyby porządek do
      obecnego chaosu. Patrz dyskusja na ten temat (jest tam post wyliczający ile
      pod-for jest w innych miastach) i głupie odzywki adminów. Sugeruja nawet że bez
      sensu było stworzenie podforum SPORT...

- natomiast promują SWOJE prywatne forum - cafe trójmiasto (powielające to
      forum, nie dość oznaczone literą Z - czyli zamknięte...). Odsyłam dla
      zrozumienie szaleństa na forum Warszawa, gdzie nie tylko jest wiele
      'oficjalnych' podfor, ale i fora prywatne są traktowane na równi poważnie

- Nie kasują postów wulgarnych (co jest niezgodne z regulaminem)

- Kasują posty bezpodstawnie (co jest NIEzgodne z regulaminem), które po prostu
      im się nie podobają: dla zobrazowania metod, które przypominają mi PRL-owską
      sb-ecję, ostatnio potrafili skasować (parę razy) post o Św.Mikołaju, wcześniej o
      zdjęciach i informacjach turystycznych o Trójmieście

- kasują wszelkie wpisy krytykujące ich samych... ale jak - po minucie!!!!
      Wczoraj nawet o 2 w nocy ktoś pilnował ekranu, by zareagować momentalnie!!! (co
      jest już przejawem choroby psychicznej)

Ilość wpisów na forach - bezpośredni efekt działalności kalinowskiego11 i orissy:
      Trójmiasto 146tys - ZALEDWIE!!!!
      Białystok 189tys
      Bydgoszcz 290tys
      Lublin 162tys
      pomyślcie/zobaczcie ile wpisów jest na forach miast wielkości równej Trójmiastu
      (Krakó, Łódź),a nawet mniejszych (Poznań, Wrocław, itd)... smutne to i efekt
      cenzorskiego szaleństwa adminów, którzy:
      A)likwidują masowo posty
      B)zniechęcają do swobodnej wypowiedzi takimi działaniami
      C)zachęcają do wynoszenia się na inne fora
    • Gość: rewe Ja również proszę o weryfikacje opiekunów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.12.05, 14:54
      W skutek cenzorskiej radosnej twórczości obecnycch opiekunów, forum Trójmieskie
      zaczyna sie ograniczać do komentowania artykułów zamieszczanych w Gazecie
      Trójmiasto. Prosze zwócic uwage jaki jest odsetek watków generowanych przez
      forumowiczów w porównaniu ziloscią wątków bedąch odpowiedzia na artykuły GW.
      Potem proszę zajrzeć na forum Kraków, gdzie znakomita większośc wątków
      zakładana jest bezpośrednio przez krakowian a nie GW.
      APELUJĘ DO ORISSY (bo do kalinowskiego to i tak nie dotrze) O ODROBINE
      ZDROWOROZSĄDKOWEGO PODEJŚCIA DO CENZURY WĄTKÓW.
    • Gość: kismet Opiekun forum vs. chędożenie IP: .1P3D* / *.185.11.192.in-addr.arpa 19.12.05, 11:23
      Opiekun forum G-S-G kalinowski11 z lubością wdaje się w radosne dyskusje
      dotyczące chędożenia i utrzymywania w czystości penisa, zamiast usunąć wątek
      wątpliwej wartości.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=57&w=33377568&a=33377568
      • Gość: ramon36 dzięki tym adminom forum zdycha :(( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.05, 23:49
    • jabbur Re: admin traktuje forum jak własny folwark 20.12.05, 02:05
      Moderatorzy kasują wątki według wytycznych z netykiety i regulaminu. Na temat
      forum prywatnego masz odpowiedź w innym wątku.

Proszę, nie spamuj w wielu miejscach na ten sam temat.
      j/a
      • Gość: ??? nie mądrz się i pokaż gdzie jest napisane IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.05, 09:55
        w regulaminie, że admin może sobie wycinać co chce według widzi mi się

że może wycinać wątki zgodne z regulaminem i nie łąmiące netykiety

że może promować TYLKO i wyłącznie swoje zamknięte, nieciekawe forum
        (konkurencyjne w stosunku do forum miejskiego), i że jednocześnie może opierać
        się (i wyśmiewać) otwieraniu podfor, nawet jeśli jest to forum o najmniejszej
        ilości podfor

REGULAMIN i NETYKIETA obowiązują w takim samym stopniu adminów co forumowiczów,
        tymczasem - jak widzę i ty i admini trójmiasta uważają, że

na temat promowania forum prywatnego masz odpowiedź w innym wątku - ale pewnie
        tego nie pojmiesz

dla was krytyka to spam - wyraźnie zaznaczyłem, że wpis pojawia się gdzie
        indziej (2 fora wielki mi spam) bo nie mam pewności czy z forum trójmiasto nie
        zostanie wycięty po minucie, tak jak wiele innych wątków

SPAM to także wasza działalność (powodowanie powielania wątków - bo my nie mamy
        możliwości kasowania, a skoro coś jest ZŁOŚLIWIE kasowane, to pojawienie się
        wątku w innym miejscu jest raczej naturalne).

radzę, zamiast głupio bronić adminów (bo to ta sama klika co?), sprawdzić co
        dzieje się z forum trójmiasto, jak ono wygląda i jakie ma wyniki. Zwłaszcza w
        porównaniu z innymi forami miejskimi - miast o tej samej wielkości

tobie to może i ZWISA - ale ktoś płaci za serwer i musi mieć wyniki i dochody, a
        dzięki adminom z trójmiasta takich nie ma

cała ta sytuacja przypomina mi to dyskusję z moherowymi beretami
      • Gość: winert Re: admin traktuje forum jak własny folwark IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.06, 20:06
        ciekaw jestem czy taki admin czytał regulamin i netykiete
        to dlaczego sie do tego nie stosuje ?
    • Gość: :)) neverending story.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.06, 16:34
      niejaki kalinowski oponuje namietnie od dłuższego czasu (na uwagi wielu ludzi),
      że nie może wyrzucić obraźliwych i jątrzących postów palnicka, które nijak się
      mają do forum Trójmiasto (są polityczne, czy politykierskie raczej)

napisałem post wzorując się na zaledwie 2 akapitach postu palnicka - tyle że
      zamieniłem osoby atakowane - Tuska na Kaczora (mam obu głęboko gdzieś)

i jak myślicie jak długo dziś powisiał ten post... (nawet w nim napisałem -
      ciekawe jak długo tu powisi)

oto cała prawda o cenzorach, którzy chowają się za wizytówką 'admina' tego forum

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka