Dodaj do ulubionych

jakie sa zadania moderatora na forum kobieta

01.02.06, 12:51
kiedy zglosilam ten post mailem do opiekuna forum

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35942580&a=35999267
aeska kohol stwierdzla, ze "przekazala"

komu i dlaczego teraz aesi przekazuja posty razaco naruszajace natykiete?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35942580&a=36002752
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35942580&a=36002917
teraz takie posty sie gdzies przekazuje a wycina rozmowy (tak jak mialo to
miejsce wczoraj)?

ciekawe jak by mnie tu nazywano, gdybym ja chodzila po forum z tekstem, ze
np. "jabburowi zdechl pies"?

Obserwuj wątek
    • voker Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 13:09
      usuwanie trolli... :-)
      • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 13:14
        jak widac na obrazku, to albo maja pojecie kim jest troll, albo sobie nie radza.
        a przy okazji czy mozesz szczerze stwierdzic, ze te posty, do ktorych dalam
        linki nie napawaja cie niesmakiem? a co gdyby ktos sie tak odezwal do twojej
        dziewczyny?
        • voker Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 15:14
          Nie mam takich problemow. :-)
          • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 15:26
            voker napisał:

> Nie mam takich problemow. :-)
            >

nie pytalam cie o twoje problemy, ale rozumiem dlaczego nie chcesz odpowiedziec.
            to przeciez twoje kolezanki tak sie kulturalnie "zabawiaja" na forum, prawda?
            • voker Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 15:33
              Milego dnia
              • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 15:36
                voker napisał:

> Milego dnia

dziekuje. nawzajem.
    • messja a swoja droga ciekawe 01.02.06, 13:39
      dlaczego post o robieniu zdjec psu w grobie zostal usuniety bez sladu. podobno
      aesi maja jasne instrukcje ktore posty usuwac bez sladu, a po ktorych zostawiac
      odpowiednia notatke.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=35622736&a=35628418
    • messja hehe 01.02.06, 13:55
      wiedzialam, ze szybko zeslecie ten watek na podreczna osla lawke.
      niewygodny, prawda?
    • Gość: . Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 14:10
      tak właściwie, to chodzi Ci o zadania, czy o żądania?
      bo bez polskich znaków wygląda tak samo:)
      • f_emmefatale Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 14:18
        Obrażać ciebie nie można,a czepiać się wszystkich,łapać za słowka i obrażać
        innych ty masz prawo?

Żaden z linków nie prowadzi na Oślą Ławkę.
        • f_emmefatale Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 14:21
          Zadania dla moderatora...to ZADANIA DLA MODERATORA.
          I tylko on musi o nich wiedziec. Zapewniam cie też,że sumiennie je spelniamy.
          Widzisz? Nie potrzeba juz setek watkow na ten temat-w koncu ci ktoś to
          wytlumaczyl. :)

Pozdrawiam.
          • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 14:44
            f_emmefatale napisała:

> Zadania dla moderatora...to ZADANIA DLA MODERATORA.

skad pomysl, ze ciebie ktos o zdanie tutaj pytal?

> I tylko on musi o nich wiedziec.

mylisz sie.

> Zapewniam cie też,że sumiennie je spelniamy.

zapewnienia bez pokrycia - inaczej bys sie tutaj tak nie udzielala.

> Widzisz? Nie potrzeba juz setek watkow na ten temat-w koncu ci ktoś to
            > wytlumaczyl. :)

to mial byc sarkazm? do tego tez trzeba dorosnac, podobnie jak do funkcji
            spolecznych. a moze bardziej...
            • f_emmefatale Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 14:48
              > skad pomysl, ze ciebie ktos o zdanie tutaj pytal?

Analogizm nazwy forum.

sjp.pwn.pl/haslo.php?id=1357
              • Gość: poirytowany Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.02.06, 15:08
                O! Widzę że atmosfera między paniami zaczyna się wyraźnie ocieplać. Wspólne
                rady, wskazówki, odwołania do źródeł...
                • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 15:12
                  Gość portalu: poirytowany napisał(a):

> O! Widzę że atmosfera między paniami zaczyna się wyraźnie ocieplać. Wspólne
                  > rady, wskazówki, odwołania do źródeł...

nie: fatalna nie moze tutaj wyciac ani naslac jakiegos dresa, to probuje
                  wlasnych sil w dsykusji na "temat":P
                  • Gość: poirytowany Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.02.06, 15:16
                    Zanim jednak rzucicie się do całowania, pamiętajcie że nie jest to parada
                    równości.
                    • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 15:23

> Zanim jednak rzucicie się do całowania, pamiętajcie że nie jest to parada
                      > równości.

tobie takze dziekuje za rade:) a swoja droga wcale nie taka smieszna jakby sie
                      wydawalo: fatalna przesylala mi na forum caluski:( ble:(
                      • Gość: poirytowany Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.02.06, 15:31
                        > wydawalo: fatalna przesylala mi na forum caluski:( ble:(

A ja bez krawata...
                        • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 15:38

> > wydawalo: fatalna przesylala mi na forum caluski:( ble:(
                          >
                          > A ja bez krawata...

no nie wiem. mnie sie jej te konskie zaloty nie podobaja. popatrz na eele:
                          wiele jej mozna zarzucic, ale sie stara o pewien poziom. pewna tak dlugo jest
                          juz aesem, kiedy wiele innych "wygadanych" juz odeszlo.
                          • Gość: poirytowany Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:33
                            Końskie nie końskie. Babeczka rozdaje całusy, lepiej być pod krawatem (to moja
                            własna prywatna druga zasada termodynamiki).
                            • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 02.02.06, 01:52

> Końskie nie końskie. Babeczka rozdaje całusy, lepiej być pod krawatem (to moja
                              > własna prywatna druga zasada termodynamiki).

no to sobie wyobraz, ze to browanx przyslal ci calusa... ta sama zasade bys
                              stosowal?:)
                        • eela Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 21:00
                          Bez krawata? Nic nowego, jak zwykle, a Fdj ze swoim w dalekiej podróży. :-)
                          • Gość: poirytowany Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.06, 22:31
                            Efdejot, a właśnie dawno nie widziałem tutaj tego młodego chłopca. ;)
                            • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 02.02.06, 01:50

> Efdejot, a właśnie dawno nie widziałem tutaj tego młodego chłopca. ;)

ech efdejot, ile teraz zyskuje kiedy porowna sie go do wspolczesnych wielbicili
                              typu browanx? nie tylko przewyzszal ich inteligencja i opanowaniem, ale przede
                              wszystkim mial lepszy gust; zarowno co do krawatow jak i towarzystwa:)
              • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 15:10
                f_emmefatale napisała:

> > skad pomysl, ze ciebie ktos o zdanie tutaj pytal?
                >
                > Analogizm nazwy forum.
                >

nie pytalam cie o zadne analogizmy. pytalam dlaczego odpowiadasz na pytania,
                ktore wyraznie nie sa do ciebie skierowane. poza tym skoro sobie
                mnie "wygasilas" to miej chociaz na tyle honoru, zeby sie nie produkowac na
                zakladanych przez mnie watkach tym bardziej, ze podobnie jak browanx nie masz
                nic so powiedzenia.
        • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 14:41
          f_emmefatale napisała:

> Obrażać ciebie nie można,a czepiać się wszystkich,łapać za słowka i obrażać
          > innych ty masz prawo?

jesli masz jakies watpliwosci jak wypelniac swoje obowiazki to pisz na
          forum.abuse.

> Żaden z linków nie prowadzi na Oślą Ławkę.

i co z tego?
          • f_emmefatale Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 14:44
            messja napisała:

> jesli masz jakies watpliwosci jak wypelniac swoje obowiazki to pisz na
            > forum.abuse.

Stale tak robię-dzieki za rade. :)

> > Żaden z linków nie prowadzi na Oślą Ławkę.
            >
            > i co z tego?

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36004166&a=36009117
            Zabawne.

Właśnie..co z tego?
            • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 14:47
              f_emmefatale napisała:

>
              > > > Żaden z linków nie prowadzi na Oślą Ławkę.
              > >
              > > i co z tego?
              >
              > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=36004166&a=36009117
              > Zabawne.
              >
              > Właśnie..co z tego?

widze, ze nawet prostych zartow nie rozumiesz. eh... tak to jest jak sie dzieci
              za moderacje sie biora.

rozpacz w ciapki:(
      • messja Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta 01.02.06, 14:38
        Gość portalu: . napisał(a):

> tak właściwie, to chodzi Ci o zadania, czy o żądania?
        > bo bez polskich znaków wygląda tak samo:)

o to pierwsz (nawet fatalna zrozumiala, to chyba nie bylo tak trudno sie
        domyslec)
        • Gość: . Re: jakie sa zadania moderatora na forum kobieta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 23:32
          messja napisała:

> > tak właściwie, to chodzi Ci o zadania, czy o żądania?
          > > bo bez polskich znaków wygląda tak samo:)
          >
          > o to pierwsz (nawet fatalna zrozumiala, to chyba nie bylo tak trudno sie
          > domyslec)

biorac pod uwage Twoj staz na forum, nie chce mi sie wierzyc, aby brak emotikonu
          mogl powodowac trudnosci ze zrozumieniem wypowiedzi..

---
          What's in a name? That which we call a rose by any other name would smell as sweet.
    • hymen Kilka zdań do Messji. 01.02.06, 15:11
      Messja,
      jest tak, że jedna udana interwencja jest warta więcej niż tysiąc nieudanych
      akcji. W dążeniu do wolności słowa nie wystarczy mieć rację, trzeba jeszcze do
      tej swojej racji przekonać innych. I o to drugie zacznij dbać, gdyż bez
      wsparcia czy zwykłej akceptacji forum nic się nie da zrobić. Niewiele
      zdziałasz, mimo mojej wielkiej sympatii dla Ciebie i szczerej chęci wsparcia
      Twoich starań.

Pozdrawiam
      • messja Re: Kilka zdań do Messji. 01.02.06, 15:14
        hymen napisał:

> Messja,
        > jest tak, że jedna udana interwencja jest warta więcej niż tysiąc nieudanych
        > akcji. W dążeniu do wolności słowa nie wystarczy mieć rację, trzeba jeszcze
        do
        > tej swojej racji przekonać innych. I o to drugie zacznij dbać, gdyż bez
        > wsparcia czy zwykłej akceptacji forum nic się nie da zrobić. Niewiele
        > zdziałasz, mimo mojej wielkiej sympatii dla Ciebie i szczerej chęci wsparcia
        > Twoich starań.
        >

dziekuje za rade.
      • Gość: Poirytowana Re: Kilka zdań do Messji. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.06, 17:53
        Do swojej racji przekonac?Hahahahahahaahah!Akceptacja na forum?Hahahahahahahaha!
        Na forum nigdy troll nie bedzie akceptowany taki troll jak ty i twoja
        kolezaneczka!
        • hymen Ziew / NT 01.02.06, 20:58
          Gość portalu: Poirytowana napisał(a):
    • browanx adres podam na maila 01.02.06, 15:36
      Poradnia Psychiatryczna stanowi zespół diagnostycznoterapeutyczny, którego
      działania ukierunkowane są na usprawnienie funkcjonowania pacjentów, z
      zaburzeniami rozwoju umysłowego, emocjonalnego i społecznego w celu umożliwienia
      optymalnej adaptacji do wymagań stawianych
      na poszczególnych etapach rozwoju.

Działalność Poradni psychiatrycznej obejmuje:

niektóre problemy psychopatologiczne typowe dla dorosłych,
      rozpoczynające się w okresie dzieciństwa. Są to:
      » zaburzenia rozwoju psychicznego i zaburzenia
      dezintegracyjne;
      » zaburzenia zachowania i czynności impulsywne;
      » zaburzenia przebiegające z lękiem i dotyczące nastroju
      oraz emocji;
      » zaburzenia nerwicowe związane ze stresem
      i pod postacią somatyczną;
      » zaburzenia identyfikacji płciowej;
      » zaburzenia snu;
      » zaburzenia psychotyczne i urojeniowe;
      » organiczne zaburzenia psychiczne;
      » zaburzenia świadomości;
      » zespoły otępienne;
      » zaburzenia osobowości i zachowania.
      • jureek Re: adres podam na maila 01.02.06, 15:45
        I po napisaniu takiego postu oczywiście nadal uważasz się za kulturalnego
        forumowicza. Zawsze wypowiadasz się na temat, nie robisz personalnych wycieczek
        i w ogóle Twoje pisanie nie ma nic wspólnego z trollowaniem. Ech, dzieciaku,
        szkoda słów.
        Jura
        • messja Re: adres podam na maila 01.02.06, 15:51
          nie zdziwilabym sie gdyby wycieto twoj post. analogiczna sytuacja byla na
          Kobiecie. brownax napisal cos na "temat" w stylu: "ladna mam sygnaturke?" i
          wycieto wszstkie posty komentujace (oprocz khaki3) zostawiajac jego ambitny
          wpis, bo? no wlasnie do tej pory jabbur nie powiedzial dlaczego.
          • Gość: poirytowany Re: adres podam na maila IP: *.jgora.dialog.net.pl 01.02.06, 16:01
            > bo? no wlasnie do tej pory jabbur nie powiedzial dlaczego.

Ponoć widziano Jabbura jak szuka odpowiedzi na to pytanie na F. Wróżbiarstwo.
            Tyle że on twardy jest i nie idzie na łatwizne. Gdzie tam, zamiast zapytać
            wprost, przetrzepuje archiwum, bo być może już ktoś wyczerpał temat.
    • messja no i jeszcze jeden przyklad 01.02.06, 15:48
      ambitnej cenzury:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=35942580&a=36015005
      takie posty sa spoko, post w ktorym przypominam trollowi dlaczego jest przez
      panie aeski tolerowany nagle "lamie regulamin".

no coz sa rowni i rowniejsi...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka