fajna1234567890 06.03.06, 20:01 To kolejne forum na którym jestem...mam nadzieje ze mnie nie wygonicie:-((tak jak na forum towarzyskim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
active.x Re: Witajcie 06.03.06, 20:13 Pisz na temat,stosuj się do zasad netykiety i regulaminu,nie bedzie podstaw do "wyganiania" Jak narazie nie widze związku między tym Twoim wątkiem a forum o moderacji Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Witajcie 06.03.06, 20:39 active.x napisała: > Pisz na temat,stosuj się do zasad netykiety i regulaminu,nie bedzie podstaw do > "wyganiania" > Jak narazie nie widze związku między tym Twoim wątkiem a forum o moderacji no jak to nie? wita sie z forum na ktore przyszla, a przyszla na forum o Moderacji. na towarzyskim miala sie z tym forum przywitac?:) Odpowiedz Link Zgłoś
b.pascal Re: Witajcie 06.03.06, 21:00 Messjo, odnoszę wrażenie, że znów masz rację, ale tak nie do końca. :) Jako stała bywalczyni forum Kobieta na pewno widziałaś ten wątek: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=16&w=36708616 Ale chyba umknął Twej uwadze ten fragment: >>(...) - nie zakładaj wątków "do słoneczka", "dzień dobry" itp.<< Co prawda są to porady dotyczące forum Kobieta, ale większość z nich to zasady uniwersalne, do zastosowania na każdym forum, i zalicza się do nich także ta zacytowana. :) Spróbuj sobie wyobrazić, jakby wyglądało forum O moderacji, gdyby każdy, kto przychodzi tutaj założyć wątek, najpierw witał się ze wszystkimi. Pewnie takie forum byłoby bardzo sympatyczne, ale ... w dużym stopniu przestałoby pełnić swoją rolę, czyli przestałoby być miejscem, gdzie przychodzi się dyskutować o zagadnieniach dotyczącch moderacji. Zakładam, że nie byłoby to zgodne z intencjami administracji, choć oczywiście może jestem w błędzie. :) Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Witajcie 06.03.06, 21:10 b.pascal napisał: nie zakładaj wątków "do słoneczka", "dzień dobry" itp.< > 60; > Co prawda są to porady dotyczące forum Kobieta, ale większość z nich to zasady > uniwersalne, do zastosowania na każdym forum, i zalicza się do nich także ta > zacytowana. :) Spróbuj sobie wyobrazić, jakby wyglądało forum O moderacji, gdyb > y > każdy, kto przychodzi tutaj założyć wątek, najpierw witał się ze wszystkimi. > Pewnie takie forum byłoby bardzo sympatyczne, ale ... w dużym stopniu > przestałoby pełnić swoją rolę, czyli przestałoby być miejscem, gdzie przychodzi > się dyskutować o zagadnieniach dotyczącch moderacji. Zakładam, że nie byłoby to > zgodne z intencjami administracji, choć oczywiście może jestem w błędzie. :) co do intencji administracji nie bede sie z Toba klocic, bo oczywiscie wiesz lepiej. mam tylko nadzieje, ze wiecej bedzie na moderacji watkow do sloneczka niz watkow tego typu na FoF: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=38000528 bo sprobuj sobie wyobrazic, jakby wyglądało to forum gdyby kazdy stosowal sie do tego co najwyrazniej pozostaje tutaj w z godzie z intencjami administracji. nie tylko takie forum nie byloby sympatyczne, "ale ... w dużym stopniu przestałoby pełnić swoją rolę". Odpowiedz Link Zgłoś
genoveva Re: Witajcie 06.03.06, 21:59 b.pascal napisał: > Spróbuj sobie wyobrazić, jakby wyglądało forum O moderacji, gdyb > y > każdy, kto przychodzi tutaj założyć wątek, najpierw witał się ze wszystkimi. > Pewnie takie forum byłoby bardzo sympatyczne, ale ... w dużym stopniu > przestałoby pełnić swoją rolę, czyli przestałoby być miejscem, gdzie przychodzi > się dyskutować o zagadnieniach dotyczącch moderacji. Zakładam, że nie byłoby to > zgodne z intencjami administracji, choć oczywiście może jestem w błędzie. :) > Drogi Pascalu, specjalnie dla Ciebie fragment z Misia :D 'A gdyby tu wasz synek z grupą stuosobową odlatywał, i każdy z rodziców chciałby wejść ... to jaki był by tłok ... sami widzicie, i nie mówcie, że nie macie synka, bo w każdej chwili mieć możecie !!! Sprawdzić czy nie ksiądz ?!?!' Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Witajcie 06.03.06, 21:45 Messjo,nadal nie rozumiem,co to ma wspólnego z tematyką tego forum,wszakże forum powitalne to to nie jest :) Nawet jest określony zapis w netykiecie dotyczacy tej kwestii forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html i kto jak kto,ale Ty już to powinnaś znać na pamięć :) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Witajcie 06.03.06, 22:04 active.x napisała: > Messjo,nadal nie rozumiem,co to ma wspólnego z tematyką tego forum,wszakże foru > m > powitalne to to nie jest :) > no skieruj kolezanke na forum powitalne skoro tego typu watki na forum powitlaym zakladac tylko wolno. > > Nawet jest określony zapis w netykiecie dotyczacy tej kwestii > forum.gazeta.pl/forum/1904849,62605,1617503.html nie wiedzialam wzmianki o forum powitalnym jednak. > > i kto jak kto,ale Ty już to powinnaś znać na pamięć > :) niby czemu "kto jak ja"? Odpowiedz Link Zgłoś
active.x Re: Witajcie 06.03.06, 22:31 Jezeli takowe jeszcze nie istnieje zawsze moze je założyc,skoro tak bardzo zależy na tym autorce wątku. W netykiecie jest odpowiedni punkt,nawet Ci go przytocze "Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum." Na forum juz jesteś jak mi się wydaje od dłuższego czasu,czesto polemizujesz z adminami,wiec powinnaś orientować się w wytycznych regulaminu. pozdrawiam :-) EOT -- I to fszystko na ten temat by 8macek Odpowiedz Link Zgłoś
messja Re: Witajcie 06.03.06, 22:41 active.x napisała: > Jezeli takowe jeszcze nie istnieje zawsze moze je założyc,skoro tak bardzo > zależy na tym autorce wątku. ja nic nie wiem o tym by jej "tak bardzo zalezyalo", ale moze ty wiez lepiej:P > > W netykiecie jest odpowiedni punkt,nawet Ci go przytocze > "Nie publikuj wątków niezgodnych z tematyką danego forum." > > Na forum juz jesteś jak mi się wydaje od dłuższego czasu,czesto polemizujesz z > adminami,wiec powinnaś orientować się w wytycznych regulaminu. > no wlasnie z wiazku z tymm ze jestem na forum od dluzszego czasu widze tylko, ze regulamin sobie, a forum sobie. bardzo czesto za sprawa samych adminow czy aesow. w zwiazku z tym nie widze powodow by glanowac tylko nowoprzybyluch, ktorzy byc moze sa troche mniej swiadomi jak regulamin jest tutaj przestrzegany. Odpowiedz Link Zgłoś
jabbur Re: Witajcie 07.03.06, 01:12 Najlepiej pisz na temat, na forum którego tematyka Cię interesuje. Wtedy nikt Cię nie wygoni :) Odpowiedz Link Zgłoś