bartoszcze 04.12.06, 23:37 na aesa z W-wy: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=53347139&a=53347139 ja nie mam zdania, nie byłem, nie widziałem.. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
instytut_walki_z_maniactwem Re: skargi som:) 04.12.06, 23:57 Następnym razem bądź, miej zdanie i patrz. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: skargi som:) 05.12.06, 09:45 instytut_walki_z_maniactwem napisał: > Następnym razem bądź, miej zdanie i patrz. Rada nie do wykonania. Chyba, że pozwolisz przeczytać to, co usunąłeś. Inaczej nie da się ocenić, czy nie usuwałeś stronniczo. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: skargi som:) 05.12.06, 09:51 Nie zmienia to faktu, że post Bartoszcze jest po prostu niewiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: skargi som:) 05.12.06, 09:57 yavorius napisał: > Nie zmienia to faktu, że post Bartoszcze jest po prostu niewiarygodny. Co niby w poście Bartoszcze miałoby być niewiarygodnego? Zameldował, że są skargi, podał linkę do tych skarg. Czego więcej jeszcze można wymagać? Miał podać swój numer pesel? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: skargi som:) 05.12.06, 10:08 yavorius napisał: > Nie zweryfikował, a powinien. Przecież sam przyznajesz, że weryfikacja jest niemożliwa, bo normalny forumowicz nie jest w stanie przeczytać usuniętych postów. Czy może Bartoszcze ma specjalne uprawnienia i może czytać to, czego inni nie mogą? Jura Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: skargi som:) 05.12.06, 10:14 Nie, nie przyznaję. Idę o zakład, że te wątki, które linkował Bartoszcze powstały przed interwencją admina. Poza tym, skoro to się komuś nie podobało: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=53130075&a=53345708 To chyba dobrze, że zostało usunięte? Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: skargi som:) 05.12.06, 10:27 yavorius napisał: > Nie, nie przyznaję. Nie rozumiem. Czyli twierdzisz, że weryfikacja jest możliwa? W jaki sposób mogę ocenić, czy coś słusznie usunięto, jeśli nie mogę tego przeczytać? > Idę o zakład, że te wątki, które linkował Bartoszcze > powstały przed interwencją admina. > > Poza tym, skoro to się komuś nie podobało: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=51&w=53130075&a=53345708 > To chyba dobrze, że zostało usunięte? A to już bardzo ciekawa teoria. Wystarczy, że coś się komuś nie podoba i już usunięcie jest słuszne? Myślałem, że usuwa się zgodnie z regulaminem, a nie dlatego, że komuś się nie podoba. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: skargi som:) 05.12.06, 10:34 jureek napisał: > A to już bardzo ciekawa teoria. Wystarczy, że coś się komuś nie podoba i już > usunięcie jest słuszne? Myślałem, że usuwa się zgodnie z regulaminem, a nie > dlatego, że komuś się nie podoba. To był skrót myślowy, oczywiście, że chodzi o to, co napisałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: skargi som:) 05.12.06, 10:40 yavorius napisał: > To był skrót myślowy, oczywiście, że chodzi o to, co napisałeś. OK. Czyli to już sobie wyjaśniliśmy. A co z weryfikacją? Twierdzisz, że jest możliwa, ale nadal nie napisałeś w jaki sposób. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
yavorius Re: skargi som:) 05.12.06, 10:46 Napisałem Ci, że moim zdaniem wątki, które linkował Bartoszcze były przed interwencją admina. Były wtedy nieusunięte. Więc to była owa weryfikacja:) Odpowiedz Link Zgłoś
instytut_walki_z_maniactwem Re: skargi som:) 05.12.06, 10:37 Usuwa sie zgodnie z regulaminem. Aby cos zostalo usuniete z FW musi lamac kilka punktow netykiety. Odpowiedz Link Zgłoś
kropka Re: skargi som:) 05.12.06, 11:19 znasz aesa, na którego nie było, nie ma i nie będzie skarg? Mamy to wpisane w "ryzyko zawodowe" :-) Z drugiej strony - nie bardzo rozumiem Twój wątek. Chciałeś powiadomić wszem i wobec że jakiś aes ma konflikt, czy chiałeś rozwiązac problem, czy rzucić haslo "aes potrzebuje pomocy" czy cóś? Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze Re: skargi som:) 05.12.06, 13:18 Jerona, jakie te ludzie nerwowe. Z semantycznego i logicznego punktu widzenia mój post zawiera informację, że ktoś się skarży na aesa, więc nie ma w nim nic niewiarygodnego (@Yavorius), bo ja osobiście nie twierdzę, że aesi coś spieprzyli. Z funkcjonalnego punktu widzenia jest to przekazanie sygnału na właściwe miejsce, czyli FoM (technicznie nie mam innej możliwości). Nie sprawdzałem zasadności skargi, bo 1) mi się nie chciało, 2) jakby było wycięte, to i tak nie byłbym w stanie, 3) od tego są NKA. Oczywiście 90 czy więcej proc. takich skarg jest nieuzasadniona, co wiem z doświadczenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
bartoszcze na marginesie 05.12.06, 23:29 Swoją drogą, to ciekawe, czy serwery (i aesi) wytrzymałyby przyrost postów w tempie 100 na minutę? Bo tyle średnio by było, gdyby chłopcy chcieli zrealizować warunek 1 mln postów w tydzień:) Odpowiedz Link Zgłoś