Dodaj do ulubionych

pytanie do moderatorow na FS

14.01.07, 16:21
dlaczego pozwalacie na wyzywanie sie pewnej grupie ludzi, upublicznianie
prywatnych danych na forum? mialo to byc zbronione. chyba trudno nie widziec
co sie tu wyrabia od paru dni.
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=50
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55496229
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400
czy FS jest do tego by grupa dominowala innych,szntazowala i straszyla,czy to
jest idea forum dyskusyjnego SWIAT?
Obserwuj wątek
    • blazare Potwierdzam 14.01.07, 16:32
      i-love-2-ski napisała:

> upublicznianie prywatnych danych na forum?

Dana33 upubliczniła imię:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55425012&a=55445379
      Absztyfikant ujawnił charakter pracy:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55425012&a=55466396
      .. oraz szczegóły z życia zawodowego:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55425012&a=55467213
      Dana33 nazwiska znajomych:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55425012&a=55469204
      tut_ets też ujawniła charakter pracy:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55425012&a=55484607
      Vitalia groziła ujawnieniem publikacji:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55469400&a=55486614
      • absztyfikant Szanowna Administracjo 14.01.07, 16:49
        Nie wiem kto jest odpowiedzialny za to forum, ale jestem do dyspozycji. Prosze o
        kontakt na priv. Sluze swoim numerem telefonu.

Jestem tez gotowy w ciagu kilku dni stawic sie na Czerskiej i zlozyc obszerne
        wyjasnienia osobiscie.

Wielonickowiec Blazare grozil nam wszystkim, wielokrotnie w swojej pisaninie
        wchodzil w konflikt z polskim kodeksem karnym. Naruszanie przez niego regulaminu
        forum czy netykiety mozna uzac za detal. Nikt tez nie ujawnil jego danych, tylko
        zostalo mu dane do zrozumienia, ze wiemy kto on zacz. W razie czego szereg osob
        z Izraela czy z Polski moze moje wyasnienia potwierdzic.
        • blazare Re: Szanowna Administracjo 14.01.07, 16:55
          absztyfikant napisał:

> Wielonickowiec Blazare grozil nam wszystkim, wielokrotnie w swojej pisaninie
          > wchodzil w konflikt z polskim kodeksem karnym.

Podaj choćby jeden dowód na to co piszesz.
      • vitalia Re: łżesz jak zwykle! 14.01.07, 17:03
        Ja tylko grzecznie zapytałam zaznaczając to odpowiednimi znakami zapytania.

Ponad to napastowałeś mnie na pocztę prywatną, próbując wyciągnąć poufne dane
        o absztyfikancie, posługując się nickiem ,,,Anna Lewicka.
    • krystian71 a ja kontestuje zawracanie doopy nas wszystkich ic 14.01.07, 16:39
      ich wewnetrznymi problemami.
      FS i bez tego jest wystarczajaco nudne,od czasu jak wszy na kozuchu obsiadly je
      smutasy z Eretza
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55500311
    • i-love-2-ski i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 17:22
      niejaki t0g zostal zabanowany na FS za robienie tego samego,niejaka dana33
      wywalila watek szlagbauma bo smial uzyc imienia zony jakiegos palanta ze
      szwecji. tu operujemy imieniem,miejscem pracy,miejscem zamieszkania,ilosci
      czlonkow rodziny i ciaglym szntazem a wy MILCZYCIE. stosowane sa niewybredne
      metody szantazu publicznego i nacisku ze strony uczestnikow paru innych
      forumow,ktorym sie wydaje,ze sa wlascicielami naszych dusz. czy rzeczywiscie
      chodzi o to,aby zamienic forum dyskusyjne w jakis smietnik UBecki,czy chodzi o
      to,aby pewnie nicki bezkarnie grasowaly za kazdym kogo nie lubia,a wy nie
      widzicie ich trolowania i chamskich metod?
      ps.na FK zdaje sie zabanowaliscie hasza0,czy macie swoje nicki nietykalne,bo to
      co sie tu wyprawia od paru dni mocno smierdzi.
      chyba czasy PRL juz odeszly i chyba GW nie chce im holdowac poprzez popieranie i
      chronienie pewnych ludzi.
      • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 17:33
        Blazare robil to wszystko, tylko w duzo wiekszej skali! Dowody przedstawic moge
        osobiscie.

Poza tym TO ON SAM potwierdzil te skrawki informacji, a w dodatku je
        zdefiniowal, a nie Dana33, Vitalia, Tut_Ets, Genom3, Marouder czy wreszcie moja
        skromna osoba. Nikt nie napisal niczego wprost. Po prostu zostal poinformowany,
        ze wiemy.
        • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 17:37
          absztyfikant napisał:

> Poza tym TO ON SAM potwierdzil te skrawki informacji,

Skrawki informacji? Tytuł mojej pracy dyplomowej to "skrawek informacji"? Moje
          imię i miejsce mojej pracy to też "srawek informacji"? Jutro idę z tym do
          prokuratury. Odpowiesz za gróźby karalne i złamanie ustawy o ochronie danych
          osobowych.
          • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 17:42
            Jakiej pracy dyplomowej? A gdzie ja pisalem o twojej pracy dyplomowej? A gdzie
            ja napisalem, ze wiem cos o twojej pracy dyplomowej? A skad wiadomo, ze
            przykladowo filozof Maimonides ma cos wpolnego z toba chory czlowieku?
            • dana33 Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:16
              blazare zlamal prawo nie ujawniania osobistych danych kilkanascie, jesli nie
              kilkadziesiat razy (nie chcialo mi sie liczyc), tak jak tutaj:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54008427&a=54009651

blazare jako ben shaprut i jako wqrwiony2 napisal o sobie mase informacji,
              ktora mozna znalezc z latwoscia w wyszukiwarce. tak ze wszystko, co pozostalo,
              to podliczyc 1+1.
              to ze napisalam prawdziwe imie blazara to po prostu odpowiedz, na jego
              nieustajace "fredek", mimo ze sie go ostrzegalo, mimo ze napisal lzawe
              porzeprosiny i obiecal, ze nigdy wiecej. facet chce koniecznie sie odemscic i
              nie panuje nad soba. nie mam zielonego pojecia, po co wciaga w ta historie
              polowe forum, bo nikt oprocz mnie nie mial tych wiadomosci, a ja napisalam komu
              chcialam. nie mam zadnych problemow udostepnic korespondencji z ben shaprutem,
              jaka jest w moim posiadaniu.

za cala ta afere winie administracje forum, ktora mimo podawania przez blazare
              od grudnia imienia forumowicza nie wyciela go ani razu, nie zabanowala go ani
              razu, doprowadzajac w ten sposob do wyolbrzymienia problemu, do umocnienia sie
              blazarskiego we wlasnym pojeciu jako "mnie nie zabanuja", do twierdzenia
              administracji, ze nie mozna nikogo banowac. facet pisze przeciez ze znanych
              adminom serwerow, wiec duzego problemu nie widze, nawet jak blazare zmienia te
              serwery co 5 minut.
              facet od miesiecy wprowadza na forum balagan, zamieszanie, spamuje, trolluje, a
              administracja nabrala wody w usta. przeciez bylo jasne, ze pewnego dnia
              wybuchnie awantura.
              blazerski moze mnie skarzyc i pozywac do woli. najpierw bedzie musial to
              wszystko udowodnic, i ciekawa jestem jak to zrobi..... bo przeciez te jego
              oskarzenia, ze jestem oplacana przez israelskie msz jest wyssane z palca, w
              zyciu nie bedzie mogl tego udowodnic, ale admini nie wycinaja ani jednego jego
              tego oskarzenia, chociaz lata z nim po wszystkich forach. nu, takie puste
              oskarzenia, jak i grzegorza1948, i nic, ale to nic nie jest wycinane.
              a wy tutaj, idiotko wiadomo skad & co, mozecie plakac ile chcecie.
              najgorsze, co moze byc, ze wlasnie, w ramach panujacej tutaj sprawiedliwosci i
              wlasciwej oceny, zabanuje sie wlasnie mnie.
              nu, to sie mnie zabanuje. jest jeszcze zycie poza fs.
              • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:31
                Zbanowanie Dany byloby kwintesencja hucpy. Blazare wielokrotnie nam grozil,
                ujawnial nasze dane osobowe, podszywal sie esbeckimi metodami i wyciagal
                informacje.

Dana jako jedyna osoba na FS pisze pod swoim nazwiskiem. To nalezy wziac pod
                uwage. Szczegoly z dzika rozkosza ujawnie osobiscie. Nie mam nic do ukrycia.
                • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:41
                  absztyfikant napisał:

> Zbanowanie Dany byloby kwintesencja hucpy. Blazare wielokrotnie nam grozil,
                  > ujawnial nasze dane osobowe, podszywal sie esbeckimi metodami i wyciagal
                  > informacje.

Znowu kłamiesz. Nigdy nikomu nie groziłem. Podaj chociaż jeden dowód na to, że
                  to co mówisz ma cokolwiek wspólnego z prawdą. Pod nikogo się nie podszywałem -
                  to pode mnie podszywał się troll "kakauko" vel "pisssmaker", który
                  najprawdopodobniej też jest jednym z was, a jego zadaniem było przegonienie mnie
                  z FŚ - forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53475056&a=53475056

W sprawie jego rasistowskich i antysemickich artykułów złożyłem zawiadomienie do
                  prokuratury, więc jeśli to był któryś z was, to będziecie mieć "ciepło".

Jedyne informacje, które na wasz temat szerzę, to fakt współpracy z sekcją
                  propagandową izraelskiego MSZ, która zatrudniła was w celu szerzenia
                  antyislamskich nastrojów na forach dyskusyjnych. Nic poza tym...
              • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:35
                dana33 napisała:

> blazare jako ben shaprut i jako wqrwiony2

Nie mam nic wspólnego z tymi nickami. Nigdy nie używałem pseudonimów
                "ben_shaprut" ani "wqrwiony2". Znowu kłamiesz.

> to ze napisalam prawdziwe imie blazara to po prostu odpowiedz, na jego
                > nieustajace "fredek", mimo ze sie go ostrzegalo, mimo ze napisal lzawe
                > porzeprosiny i obiecal

Nigdy nikogo nie przepraszałem i niczego nie obiecywałem. Jeden z forumowiczów
                na FŚ ma na imię Fredek, wiedzą o tym wszyscy i wiele osób używało tego imienia
                zanim jeszcze się tu pojawiłem.

> facet od miesiecy wprowadza na forum balagan, zamieszanie, spamuje, trolluje,

Znowu kłamiesz, nie masz na to żadnych dowodów. Spamują to ty i twoi koledzy,
                którzy zasypują forum setkami rasistowskich i sprzecznych z polskim prawem
                artykułów propagujących nienawiść na tle narodowościowym i religijnym w stosunku
                do ludzi wyznających islam i do Arabów w ogólności. Każdy może spojrzeć na
                statystyki postów wysłanych przeze mnie. Wcześniej używałem nicków: 'maymonides'
                i 'elznar', a obecnie piszę pod nickiem "blazare" - wysłałem na fora trochę
                ponad 4.000 postów. Twój kolega Absztyfikant, który popełnił przestępstwo
                ujawniając moje dane osobowe i grożąc mi wyrzuceniem z pracy wysłał tych
                artykułów 19033 [na obecną chwilę]. Reszta twoich kolegów otrzymujących tak jak
                ty pieniądze za spamowanie forum proizraelską i antyislamską propagandą śle
                każdego dnia dziesiątki postów. Ich "urobek" można już liczyć w dzisiątkach
                tysięcy. Większość postów twoich znajomych [arap1, polani, tut_ets] to skrajnie
                rasistowskie i bestialskie pokazówki waszych fobii i nienawiści do Arabów.

> wszystko udowodnic, i ciekawa jestem jak to zrobi..... bo przeciez te jego
                > oskarzenia

To nie są żadnej oskarżenia, tylko zwykłe stwierdzenie faktu. Boisz się tego, że
                w końcu ujawnię kulisy waszej działalności, dlatego próbowałaś przepędzić mnie z
                forum poprzez ujawnienie moich danych osobowych.
                • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:42
                  Kila dni temu moderatorka KROPKA lyb wyslala na osla lawke (albo skasowala)
                  post, w ktorym Blazare sugerowal, ze zna moje dane osobowe i ze jesli nie
                  przestane szydzic z jego forumowych wygibasow, to skroci 'odleglosc nas dzielaca
                  o kilkaset kilometrow' i zrobi ze mna porzadek. Odpisalem mu wtedy, ze moze mnie
                  pocalowac tam, gdzie moje plecy koncza swoja szlachetna nazwe. Watek byl
                  zatytulowany 'Izraelski MSZ łączy ludzi' Wszystko to dzialo sie przed wybuchem
                  tej quasi-afery. Caly jego watek byl okraszony standardowymi oskarzeniami o
                  izraelska agenturalnosc i cytatami z 'Najzwyzszego Czasu', gdzie tajemniczy
                  Kataw Zar pisal o izraelskich szpionach na forum gazeta.pl

Zreszta jest to wierzcholek gory lodowej.

Publikowalem na lamach 'Gazety Wyborczej' pod pseudonimem absztyfikant i moja
                  tozsamosc jest znana wielu ludziom. Do sprawdzenia w archiwum.
                  • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:44
                    absztyfikant napisał:

> post, w ktorym Blazare sugerowal, ze zna moje dane osobowe i ze jesli nie
                    > przestane szydzic z jego forumowych wygibasow

Znowu łżesz. Nigdy nie napisałem, że znam twoje dane osobowe. Ani słowa o tym
                    nie wspomniałem. I nie chodziło o żadne "wygibasy", tylko o to, że nasmiewałeś
                    się z mojej rodziny. Napisałem więc, że jeśli nie przestaniesz tego robić, to
                    "kopnę cię w tyłek" w który kazałeś mi się pocałować.
                    • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:47
                      Eufeizm pt. rodzina dotyczyl setek twoich nickow:
                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55240111
                      Wyjasnilem to jednoznacznie. A ty mi groziles przemoca fizyczna.
                      • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:51
                        absztyfikant napisał:

> Eufeizm pt. rodzina dotyczyl setek twoich nickow:

W czasie swojego wielomiesięcznego pobytu na forach użyłem co najwyżej
                        dziesięciu nicków, z czego tyle trzy używałem na dłuższą metę: "maymonides",
                        "elznar" i "blazare". Administracja forów może to sprawdzić w ciągu kilku
                        sekund, więc twoje łgarstwo na niewiele się zda.
                        • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:53
                          Nie badz bezczelny. Lezysz facet.
                          • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:57
                            absztyfikant napisał:

> Nie badz bezczelny. Lezysz facet.

Spotkamy się w sądzie.

EOT
                            • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:59
                              Z przyjemnoscia.
                            • dana33 Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 19:22
                              zasejfowalam sobie ten post, blazerski, na wypadek, jak go wytna, i zeby miec
                              jeszcze jeden dowod na twoje grozby idiotyczne.
                              bo zdajesz sobie sprawe, ze to co robisz, to tylko podskakiwanie i pokazywanie
                              bicepsow, ktorych ci niestety brakuje.
                  • absztyfikant errata 14.01.07, 18:45
                    Kilka dni temu moderatorka KROPKA (albo YAA) wyslala na osla lawke...
                • dana33 Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:48
                  bujac to nie mnie, blazare...... ja napisalam do ciebie adasiu pierwsza, inni
                  po prostu podlapali. no i nawet nie zaprotestowales, tylko sie oburzyles, ze
                  uzylam twojego imienia.
                  jestes blazare, ben shaprut, wqrwiony2 i jeszcze pare innych.
                  a protestowac to mozesz ile chcesz. faktow protestem nie zmienisz.
                  • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:50
                    dana33 napisała:

> adasiu

Znowu ujawniasz dane osobowe...

> jestes blazare, ben shaprut, wqrwiony2

Jeszcze raz powtarzam, że nie mam nic wspólnego z nickami "ben_shaprut" i
                    "wqu..ony2".
                    • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:52
                      Schizofrenia czy tylko chutzpah?
                • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 18:57
                  Nie moglem ci grozic wyrzuceniem z pracy, bo nie jestem twoim szefem. Spytalem
                  sie tylko czy twoi oberszefowie wiedza o twojej internetowej dzialanosci.
                  Przyklady tejze? Nazywales chociazby Jezusa pedofilem czy lzyles narod rosyjski
                  nazywajac tamtejsze kobiety 'k...i', a to sie nikomu nie podoba w zadnym
                  cywilizowanym kraju.
                  • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 19:08
                    absztyfikant napisał:

> nazywajac tamtejsze kobiety 'k...i', a to sie nikomu nie podoba w zadnym
                    > cywilizowanym kraju.

Znowu posługujesz się oszczerstwem, co stanowi przestępstwo w myśl przepisów
                    kodeksu karnego. Nigdy nie nazwałem rosyjskich kobiet w ten sposób. Pisałem już
                    zresztą o tym. Wypowiadałem się o rosyjskich prostytutkach.

Nigdy nie nazwałem Jezusa pedofilem. Pisałem tylko o tym, że istnieją
                    podejrzenia co do tego, że jest homoseksualistą, a to coś zupełnie innego.

To właśnie wy - opłacani agenci - ciągle piszecie o tym, że Mahomet jakoby był
                    pedofilem, raniąc tym samym uczucia religijne wszystkich muzułmanów:

# forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=53248105&a=53250699
                    # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=55274004&a=55277224
                    # forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=54662067&a=54676337

TEGO SĄ SETKI:

# tiny.pl/wdtp
                    • absztyfikant Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 19:16
                      Klamiesz. IT AGORY ma z pewnoscia lepsza pamiec od ciebie.
                      • blazare Re: i jeszcze jedno moderatorzy 14.01.07, 19:17
                        absztyfikant napisał:

> Klamiesz. IT AGORY ma z pewnoscia lepsza pamiec od ciebie.

Oczywiscie, że ma lepszą pamięć od ciebie, o czym już niedługo się przekonasz.
                        • absztyfikant Reasumujac 14.01.07, 20:56
                          Jutro wystapie do organow odpowiednich o ochrone.
                          • blazare Re: Reasumujac 14.01.07, 20:59
                            absztyfikant napisał:

> Jutro wystapie do organow odpowiednich o ochrone.

LOL. Absztyś, a może po prostu dojdziemy do porozumienia jak cywilizowani ludzie?
                            • blazare Re: Reasumujac 14.01.07, 21:13
                              Bo widzisz, Absztyś, mimo świństwa które mi dzisiaj zrobiłeś, nie mam oporów
                              przed podaniem ci ręki na zgodę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka