hultaj78 Re: moderacja a wegetarianizm 19.01.07, 12:57 jak wiadomo, wegetarianizm, a szczególnie nie spozywanie miesa, wpływa ujemnie na poziom testosteronu w organiźmie, a to wyklucza możliwość bycia dobrym moderatorem forów o tematyce zwiazanej z meskością, czy mężczyznami. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus wegetarianizm to jest niespozywanie miesa 19.01.07, 21:29 , wiec nie wiem, co to jest szczegolnie u Ciebie o testosteronie nic nie wiadomo, bo a)mieso go nie zawiera i b)organizm produkuje go sobie sam ach, c) to plotki, ze b.pascal to wege - wiem, bo znam pascala jako moderatora forum wege wlasnie pozdrowka Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus errata - o braku testosteronu w ciele wege-mezczy 19.01.07, 21:54 zny nic mi nie wiadomo Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: moderacja a wegetarianizm 19.01.07, 13:01 Ty jesteś zboczona wścieklica:D nic tylko o marchewkach i ogórkach, i jajkach :P Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek27 Re: moderacja a wegetarianizm 19.01.07, 13:14 bardzo mię usatysfakcjonowaliście ;-p Odpowiedz Link Zgłoś
eeela Re: moderacja a wegetarianizm 19.01.07, 13:47 Moderacja, z lac. moderatio, oznacza umiarkowanie. Moderator zatem to jest ktos umiarkowany. :-D Odpowiedz Link Zgłoś
drzejms-buond Re: moderacja a wegetarianizm 26.01.07, 13:01 pascal wiecznie żywy! Odpowiedz Link Zgłoś