Dodaj do ulubionych

dalsze problemy na FS

12.02.07, 20:30
to z podrobkami znanych nickow. najpierw podrabialo sie krystiana,teraz
PF,wiadomo moderatorzy tez rzadko widza,ze cos takiego ma miejsce.
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=57212204&a=57214621
Obserwuj wątek
    • ols Dziękuję /bt 12.02.07, 20:47
      • dana33 Re: Dziękuję /bt 12.02.07, 21:01
        czy sie banuje teraz juz za zmiane nikow, czy te i polski francuz napisal cos
        niezgodnego z regulaminem lub netykieta???? bo np forumowicz goldbaum pisal
        swojego czasu jako durna33, i jakos nie jest banowany....
        • i-love-2-ski Re: Dziękuję /bt 12.02.07, 21:05
          dana33 napisała:

> czy sie banuje teraz juz za zmiane nikow, czy te i polski francuz napisal cos
          > niezgodnego z regulaminem lub netykieta???? bo np forumowicz goldbaum pisal
          > swojego czasu jako durna33, i jakos nie jest banowany....

owszem pierwsza naiwna w balecie,podpisywal sie nickiem i symbolami innego
          forumowicza.nie dosc,ze nie wiesz,ze pissmaker to nie ben,to jeszcze nie
          dojrzysz podrobek nastepnego forumowicza,too bad ale nie kazdy jest tak slepy
          jak ty.jak brakuje wam pomyslow to nie kopiujcie innych ,zawsze mozecie kopiowac
          siebie,a bedziecie sie jeszcze lepiej bawili co dzien rozmawiajac z 10 swoimi
          pordobkami jak lechu.
          • dana33 Re: Dziękuję /bt 12.02.07, 21:19
            prosze o zabanowanie I-love-to-bike, ktora podszywa sie pod ols, odpowiadajac w
            jego imieniu.
            • vitalia Re: Dziękuję /bt 12.02.07, 21:31
              popieram , ponadto szrogęsi się tu i odpowiada nie proszona wyręczając moderatora.
            • i-love-2-ski Re: Dziękuję /bt 12.02.07, 21:48
              dana33 napisała:

> prosze o zabanowanie I-love-to-bike, ktora podszywa sie pod ols, odpowiadajac w
              >
              > jego imieniu.

very fuuny,niestety tylko na takie bzdety cie stac,jak rowniez na udawanie
              glupiej,a moze zreszta nawet nie udajesz. bylabym wdzieczna gdyby caly ten wasz
              wesoly autobusik nie pisal na moich wpisach. masz problem z czyms otworz swoj
              watek a ja jak wiesz nie bede cie nekac,nie mam twego charakteru i tam gdzie
              mnie nie chca nie wlaze,ani nie zabawiam sie w glupie gierki ujawniania danych
              tych,ktorych nie lubie.a po drodze wez te natchniona z judajki,bo znowu tupta za
              kims jak pies za kotem.
              • vitalia Re: Dziękuję /bt 12.02.07, 22:08
                i-love-2-ski napisała:

> dana33 napisała:
                >
                > > prosze o zabanowanie I-love-to-bike, ktora podszywa sie pod ols, odpowiad
                > ajac w
                > >
                > > jego imieniu.
                >
                > very fuuny,niestety tylko na takie bzdety cie stac,jak rowniez na udawanie
                > glupiej,a moze zreszta nawet nie udajesz. bylabym wdzieczna gdyby caly ten wasz
                > wesoly autobusik nie pisal na moich wpisach. masz problem z czyms otworz swoj
                > watek a ja jak wiesz nie bede cie nekac,nie mam twego charakteru i tam gdzie
                > mnie nie chca nie wlaze,ani nie zabawiam sie w glupie gierki ujawniania danych
                > tych,ktorych nie lubie.a po drodze wez te natchniona z judajki,bo znowu tupta z
                > a
                > kims jak pies za kotem.

Prosze z daleka ode mnie,, mówiłam kiedyś osobie tak czy nie ? A jak nie pamięta
                to powtarzam >>poszła won ode mnie raz na zawsze<<
              • dana33 Re: Dziękuję /bt 12.02.07, 22:09
                masz problem moja droga..... jak dlugo piszemy, tak dlugo bedziemy pisac gdzie
                chcemy. rowniez i na twoich watkach.
          • pozarski Re: Dziękuję /bt 15.02.07, 15:24
            i-love-2-ski napisała:

> dana33 napisała:
            >
            > > czy sie banuje teraz juz za zmiane nikow, czy te i polski francuz napisal
            > cos
            > > niezgodnego z regulaminem lub netykieta???? bo np forumowicz goldbaum pis
            > al
            > > swojego czasu jako durna33, i jakos nie jest banowany....
            >
            > owszem pierwsza naiwna w balecie,podpisywal sie nickiem i symbolami innego
            > forumowicza.nie dosc,ze nie wiesz,ze pissmaker to nie ben,to jeszcze nie
            > dojrzysz podrobek nastepnego forumowicza,too bad ale nie kazdy jest tak slepy
            > jak ty.jak brakuje wam pomyslow to nie kopiujcie innych ,zawsze mozecie
            kopiowa
            > c
            > siebie,a bedziecie sie jeszcze lepiej bawili co dzien rozmawiajac z 10 swoimi
            > pordobkami jak lechu.
            A co van Gogh?Gdyby nie kopiowal innych artystow,nie bylby van Goghiem.Czlowiek
            sie uczy wlasnie na kopiach.Twoj problem lezy w tym,ze sama jestes kopia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka