ggigus 23.02.07, 23:23 znikaja bez sladu, a drugie zostaja wyciete i sa opatrzone notka - usuniete za naruszenie netykiety? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 23.02.07, 23:34 bo jedni sa bardziej politycznie poprawni, a inni mniej:P Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 23.02.07, 23:35 Wiele razy była na ten temat mowa, skorzystaj z wyszukiwarki. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 23.02.07, 23:44 giwi napisała: > Wiele razy była na ten temat mowa, skorzystaj z wyszukiwarki. .......... ale nigdy nie bylo uczciwej odpowiedzi tylko kretactwo i cwaniactwo czasmi: szyderstwo :(( Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus do giwi - nigdy nie padla jasna odpowiedz, ponadto 23.02.07, 23:49 pytam mailem i tez nic czy to jakas straszna!!!!!!!!! tajemnica!!!!!!!! ze nie mozna wiedzy tajemnej powtorzyc? Odpowiedz Link Zgłoś
are.1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 24.02.07, 02:25 > ale nigdy nie bylo uczciwej odpowiedzi > tylko kretactwo i cwaniactwo > czasmi: > szyderstwo :(( Ojojojojoj ;-((((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 23.02.07, 23:52 "mowa" a praktyka to dwie rozne sprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
perry.o Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 24.02.07, 00:05 Gdy jakiś post łamie regulamin, jest cenzurowany, natomiast wszystkie odpowiedzi na cenzurowany post są usuwane bez śladu, aby nie zaśmiecać forum rządkami ocenzurowanych postów. Usuwany jest też bez śladu spam usuwany przez nas hurtowo oraz posty będące podbiciami starych wątków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 24.02.07, 00:09 z tym, ze robicie wyjatki. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus slaczego znikaja bez sladu posty naruszajace netyk 24.02.07, 00:22 iete?? a czasem zostaja z wycieta trescia? jaka jest regula dowiem sie?????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: slaczego znikaja bez sladu posty naruszajace IP: *.range86-143.btcentralplus.com 24.02.07, 00:26 zasada jest jedna:"wolnosc tomku w swoim domku" albo:"co wolno wojewodzie to nie Tobie...":) wbrew pozorom to wciaz ta sama, jedna zasada:P Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 24.02.07, 08:11 perry.o napisał: > Gdy jakiś post łamie regulamin, jest cenzurowany, ,,,,,,,,,,,,,,,,, ze dwa czy trzy posty podpisane perry. mozna zaliczyc do sensownych jedna reakcja byla - własciwa i to w zasadzie tyle co mozna powiedziec o dzialalnosi CALEJ Anonimoej Administrracji na tym forum, która celowo wspiera jezyk nienawiści agresje etc - Czy ty tez uważasz - jak ols i ten cwaniczaek b.pascal - ze posty które tkwią na forum kuchnia : "zupa miso smakuje jak papier toaletowy, uzywany " sa zgodne z Netykieta ? takie zagrywki Admilicji sprawiaja że nie może byc postrzegana inaczej niż na popziomie szczcyli z podstawówki dla goscia forum zagrania forumwowych kiboli i Administracji nie sa rozróżnialne Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 24.02.07, 22:59 > takie zagrywki Admilicji sprawiaja że nie może byc postrzegana inaczej niż na > popziomie szczcyli z podstawówki > > dla goscia forum zagrania forumwowych kiboli i Administracji nie sa rozróżnial Jesteś wyjątkowym chamem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 24.02.07, 23:16 w porownaniu z toba to maly kazio:P Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 24.02.07, 23:56 Kłamiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.02.07, 00:57 w dodatku jestes jeszcze beznadziejnie glupi zaprzeczajac faktom, ktore tak latwo jak twoje chamstwo mozna wskazac:) Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 25.02.07, 12:22 Jakiekolwiek kryterium przyjmiesz, nie będziesz w stanie wskazać, ze jestem wiekszym chamem niz brumbak, kłamczucho. Odpowiedz Link Zgłoś
rd1993 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 25.02.07, 13:13 james_bond007 napisał: > Jakiekolwiek kryterium przyjmiesz, nie będziesz w stanie wskazać, ze jestem > wiekszym chamem niz brumbak, kłamczucho. > buhahahahahahah :-0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.02.07, 13:29 przyjmuje jedno zasadnicze kryterium: ilisci chamskich, napstliwych i niczym nieuzasadnionych atakow personalnych. i ty prowadzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 25.02.07, 14:33 Gość portalu: m.m napisał(a): > przyjmuje jedno zasadnicze kryterium: ilisci chamskich, napstliwych i niczym > nieuzasadnionych atakow personalnych. i ty prowadzisz No to dawaj zestawienie, bo jestem ciekaw. Proszę oddzielnie dla lat 2001-2003, 2004, 2005, 2006-2007, dla każdego z użytkowników. Bo nie wątpię, że takowe zrobiłaś, coby nikt nie mógł Ci zarzucić gołosłowności i kłamstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.02.07, 16:28 nie musze robic zestawien i analiz. wystarczy popatrzec kto kogo i w jaki sposb atakuje. zreszta w moich obserwacjach nie jestem wyjatkiem: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53860332\ ps. i o ile wiem jureek tez nie robil zestawien i analiz by zauwazyc to co jest widoczne golym okiem. Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 25.02.07, 16:49 > nie musze robic zestawien i analiz. wystarczy popatrzec kto kogo i w jaki sposb > > atakuje. ] No więc oświeć niewiedzących, ile to osób zaatakowałem? I w jaki sposób? I jak to się ma do chamskich ataków brumbaka? > zreszta w moich obserwacjach nie jestem wyjatkiem: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53860332\ Dałaś link do swojego posta, genialna istoto. > i o ile wiem jureek tez nie robil zestawien i analiz by zauwazyc to co jest > widoczne golym okiem. Wskaż post, gdzie Jurek stwierdził, że jestem większym chamem niz brumbak. Albo chociaz coś w tym stylu. I jeszcze napisz, z jakiego to powodu Jureek miałby być autorytetem dla kogokolwiek. Chyba że za nazwanie dyskutantów z pewnego forum beznadziejnymi, za co dostał od administracji niebieskiego ptaszka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.02.07, 16:58 > No więc oświeć niewiedzących, ile to osób zaatakowałem? I w jaki sposób? I jak > to się ma do chamskich ataków brumbaka? przynajmniej 3. a tak to sie ma, ze ty brumbaka atakujesz (w chamski sposob) regularnie i bez powodu, a on ciebie nigdy. > Dałaś link do swojego posta, genialna istoto. zwykla pomylka: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53860332 Albo > chociaz coś w tym stylu. > I jeszcze napisz, z jakiego to powodu Jureek miałby być autorytetem dla > kogokolwiek. Chyba że za nazwanie dyskutantów z pewnego forum beznadziejnymi, z > a > co dostał od administracji niebieskiego ptaszka. "cos w tym stylu" w zalinkowanym poscie powyzej. a autorytecie jurka w moim poscie nie bylo nic mowy. jesli sie myle to wskaz gdzie. ps. ciesze sie, ze zazdroscisz mu ptaszka. hehe:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:39 > przynajmniej 3. No widzisz, daleko mi do brumbaka. a tak to sie ma, ze ty brumbaka atakujesz (w chamski sposob) > regularnie Moje posty to odpowiedzi na jego chamstwo. A skoro on regularnie obrzuca wyzwiskami innych... >i bez powodu, Oczywiście. Tylko że większość jego postów na fom to ataki na innych, w tym na mnie. a on ciebie nigdy. > Mógłbym od ręki wskazać bez szukania kilka takich postów. Ze specjalnie załozonym wątkiem na moją cześć na cele. Moze nie mam ochoty być regularnie wyzywanym na forum od kiboli (to najdelikatnieksze okreslenie stosowane przez brumbaka) przez jakiegoś sianomózga? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 28.02.07, 20:47 > przez jakiegoś sianomózg od reki przekonales, ze nie jestes chamem, a "kólóra" ci sloma z butow wychodzi:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 20:43 > "cos w tym stylu" w zalinkowanym poscie powyzej. W tym poście forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53945088 Genoveva wycofała się ze swoich twierdzeń o rzekomym ujawnianiu IP przez administrację. > ciesze sie, ze zazdroscisz mu ptaszka. hehe:) Oczywiście, nie widać, ze robię wszystko, aby byc tu na niebiesko? Liczę, że kiedyś mnie pokolorują za jakis równie wyszukany epitet. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 28.02.07, 21:01 "troszeczke" sie pomyliles. zalinkowany powyzej post to ten: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53860332 a genoveva, z niczego sie nie "wycofala" tylko wyjasnilo dokladnie co miala na mysli ( rozumiem, ze nie widzisz roznicy i ze calkowita zmiana tematu jest "przypadkowa":)) > Oczywiście, nie widać, ze robię wszystko, aby byc tu na niebiesko? Liczę, że > kiedyś mnie pokolorują za jakis równie wyszukany epitet. biorac pod uwage, ze admini pilegnuja duzo bardziej wyszukane epitety z twojej strony mysle, ze sie doczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus popatrz, m.m., z mojego watku znikaja moje posty 25.02.07, 19:08 z wyrazami sympatii do Ciebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: popatrz, m.m., z mojego watku znikaja moje p IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.02.07, 21:04 z tego watku? co zniknelo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: moj jeden post z wyrazami poparcia dla Ciebie IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.02.07, 21:19 hehe:) a to jakis pijany idiota pewno:P Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 26.02.07, 22:06 Jeżeli takiej analizy nie zrobiłeś(-łaś), to znaczy, że uprawiasz pustosłowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 26.02.07, 23:11 raczej o tym, ze szkoda marnowac mi wieluuuuuuuu godzin czasu by udowodnic cos co widac i tak golym okiem na podstawie kilku/kilkunastu przykladow z "tfurczosci" dzejmsa. jesli ty (przypadkiem jeden z najbardziej zacieklych wrogow brumbaka) nie uwierzysz, to trudno. jakos przezyje:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 26.02.07, 23:39 Gość portalu: m.m napisał(a): > raczej o tym, ze szkoda marnowac mi wieluuuuuuuu godzin czasu by udowodnic > cos co widac i tak golym okiem na podstawie kilku/kilkunastu przykladow > z "tfurczosci" dzejmsa. jesli ty (przypadkiem jeden z najbardziej zacieklych > wrogow brumbaka) nie uwierzysz, to trudno. jakos przezyje:) Gdybyś sama była, zupełnie przypadkiem, jedną z największych przyjaciółek Jamesa, może bym uwierzył. Ale ponieważ nie jesteś i Twoja opinia może być uznana za równie stronniczą, jak moja o b***baku, więc lepiej poszukać jakiegoś lepszego odniesienia. Na przykład odsetka postów usuniętych. Biorąc pod uwagę to kryterium, b***bak wychodzi jakieś dziesięć razy gorzej. Masz wątpliwości? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 26.02.07, 23:49 nie mam watpliwosci, ze brumbak jest wycinany czesciej niz przecietnie ze wzgledu na szczegolne stosunki z moderatorem spolecznym pascalem. smiem jednak twierdzic, ze te szczegolne stosunki swiadcza raczej na niekorzysc pascala niz brumbaka poniewaz przejawiaj sie w regularnych przepyachankach gdzie pascal odgrywa role strony i sedziego. a fakt, ze znam posty dzejmsa (glownie z jego agresywnych atakow) nie swiadczy, ze nie potrafie ocenic obiektywnie jego ogolnej dzialanosci na tym forum. zapoznaj sie z przykladami - nie tylko mnie atakuje w chamski sposob. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 27.02.07, 00:00 Gość portalu: m.m napisał(a): > nie mam watpliwosci, ze brumbak jest wycinany czesciej niz przecietnie ze > wzgledu na szczegolne stosunki z moderatorem spolecznym pascalem. Nie za szczególne stosunki, tylko za szczególną zawartość postów. Gdyby powodem usuwania postów b***baka były wyłącznie osobiste animozje, administracja by je w trybie reklamacji przywracała. > smiem jednak twierdzic, ze te szczegolne stosunki swiadcza raczej na > niekorzysc pascala niz brumbaka A ja śmiem twierdzić na odwrót i co? > poniewaz przejawiaj sie w regularnych przepyachankach gdzie pascal > odgrywa role strony i sedziego. a fakt, ze znam posty dzejmsa (glownie z jego > agresywnych atakow) nie swiadczy, ze nie potrafie ocenic obiektywnie jego > ogolnej dzialanosci na tym forum. zapoznaj sie z przykladami - nie tylko mnie > atakuje w chamski sposob. Ja też znam posty b***baka i nie jestem jedynym przezeń atakowanym. Co z tego wynika? Odpowiedz Link Zgłoś
ggigus alez misiu1, czy znasz tresc wszytkich wycietych p 27.02.07, 00:44 ostow brumbaka, ze sie o nich wypowiadasz? to byloby ciekawe skad znasz az tak dobrze tresc kasowanych postow, ze niesmialo zapytam?? i tyle twoich ordynarnych, chamskich postow pozistaje na forum wege MIMO prosb o wyciecie, ze twoja argumentacja jest bez sensu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 27.02.07, 01:24 Gdyby powodem > > usuwania postów b***baka były wyłącznie osobiste animozje, administracja by je > w trybie reklamacji przywracała. gdyby swiat byl czarno-bialy, to wiele dyskusji byloby bez sensu. tylko, ze ani ja nie twierdzilem, ze usuwanie postow brumbaka (a swoja droga, dziwne te gwiazdki w twoim poscie) sa spowodowane WYLACZNIE z powodow osobistych, ani administracja nie po raz pierwszy pozwala rozrabiac moderatorowi spolecznemu. > A ja śmiem twierdzić na odwrót i co? a to, ze ja mam podstawy tak twierdzic, poniewaz w konflikcie aes-uzytkownik to aes powinnien jesli juz nie madrzejszym to przynajmniej byc bardziej spokojnym. > Ja też znam posty b***baka i nie jestem jedynym przezeń atakowanym. a to, ze trudno ci uwierzyc z dwoch banalnych powodow: 1) nawet jesliby chcial kogos atakowac - to i tak jest na vege (jak sam zuwazyles) jest wycinany czesciej niz przecietnie wiec ma marne szanse na udany atak 2)to ty z jakiegos powodu przedziwnie przkrecasz z uporem maniaka jego nick, a nie on twoj 3) pominawszy nawet 2 powyzsze punkty nic nie wskazuje na to, ze brumbak atakuje kogokolwiek bez wyraznego powodu. takie ataki dzejmsa natomist maja dosc czesto miejsce. ataki ze wzgledow ideologicznych, czy personalnych mozna jeszcze zrozumiec ale dzejms kopie slabszych dla sportu, albo co gorsza - by zrobic laske adminom. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 27.02.07, 08:16 Gość portalu: m.m napisał(a): > ja nie twierdzilem, ze usuwanie postow brumbaka (a swoja droga, dziwne te > gwiazdki w twoim poscie) sa spowodowane WYLACZNIE z powodow osobistych, Więc jednak? > ani administracja nie po raz pierwszy pozwala rozrabiac moderatorowi > spolecznemu. Co nie zmienia faktu, że jeśli usunięcie postu było bezzasadne, zostaje przywrócony. > a to, ze ja mam podstawy tak twierdzic, poniewaz w konflikcie aes-uzytkownik > to aes powinnien jesli juz nie madrzejszym to przynajmniej byc bardziej > spokojnym. I jest. > a to, ze trudno ci uwierzyc z dwoch banalnych powodow: > 1) nawet jesliby chcial kogos atakowac - to i tak jest na vege (jak sam > zuwazyles) jest wycinany czesciej niz przecietnie wiec ma marne szanse na > udany atak Argument nietrafny. Po pierwsze - między napisaniem postu a reakcją moderatora upływa często sporo czasu. Po drugie - b***bak rozrabiał jeszcze zanim ustanowiono moderatora. > 2)to ty z jakiegos powodu przedziwnie przkrecasz z uporem maniaka jego nick, > a nie on twoj Jesteś w błędzie. Po pierwsze - nie przekręcam jego nicku, tylko wygwiazdkowuję, jako nieprzyzwoity. Po drugie - on czyni to samo, a fakt, że o tym nie masz pojęcia, świadczy dobitnie o znajomości sprawy, na temat której się wypowiadasz. > 3) pominawszy nawet 2 powyzsze punkty nic nie wskazuje na to, ze brumbak > atakuje kogokolwiek bez wyraznego powodu. Powód istnieje zawsze, co by nim nie było, u obu użytkowników. W przypadku b***baka są to odmienne od jego poglądy na istotę i cechy wegetarianizmu. > takie ataki dzejmsa natomist maja dosc czesto miejsce. ataki ze wzgledow > ideologicznych, czy personalnych mozna jeszcze zrozumiec Można zrozumieć? To wiele wyjaśnia. > ale dzejms kopie slabszych dla sportu Jak to - słabszych? Słabszych na czym? > albo co gorsza - by zrobic laske adminom. No, to faktycznie sama zbrodnia i nieprzyzwoitość. Stanowczo powinien przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 27.02.07, 20:18 > Więc jednak? jednak co? > Co nie zmienia faktu, że jeśli usunięcie postu było bezzasadne, zostaje > przywrócony. nieuczciwosc i stronniczosc adminow zawodowych wlasnie zmienia takie fakty. > I jest masz oczywiscie prawo uwazac pascala za niewinnego niczym dziewica:), ale jego sklonnosc do awantur jest niestety dosc czesto zawuazalna na forum. > Argument nietrafny. Po pierwsze - między napisaniem postu a reakcją moderatora > upływa często sporo czasu. Po drugie - b***bak rozrabiał jeszcze zanim > ustanowiono moderatora. "sporo czasu" to pojecie bardzo szerokie. dla ciebie moze oznaczac 5min. jesli jednak w praktyce pascal wycina brumbaka z taka sama zaciekloscia, z jaka drazni sie z nim na FoM, to nie sadze, by brumbak mial zbyt czesto i na dlugo szanse lamac regulamin. moja opinie potwierdz fakt, ze pascal posuwa sie nawet do wycinania watkow brumbaka, ktore nie naruszaja netykiety, o czym byla juz kiedys mowa na tym forum. > Jesteś w błędzie. Po pierwsze - nie przekręcam jego nicku, tylko > wygwiazdkowuję, jako nieprzyzwoity. czyli nie tylko przekrecasz, ale i usilujesz go obrazic. zamiast wiec dyskutowac z moim argumentem utwierdzasz mnie tylko w przekonaniu, ze to ty atakujesz w chamski sposob brumbaka, a nie on ciebie. (jesli nie zawsze to przynajmniej czesciej i agresywniej) on czyni to samo, a fakt, że o > tym nie masz pojęcia, świadczy dobitnie o znajomości sprawy, raczej o tym, ze nawet jesli to robi, to nie tak czesto i agresywnie jak ty. > Jak to - słabszych? Słabszych na czym? slabszych z powodu stronniczosci adminow i ich wyraznej polityce zachecania trolli do chamskich atakow - jesli obszczekuja nielubiane przez adminow nicki. a pytanie "slabszy na czym" sugeruje, ze sam siebie oceniasz w takich kategoriach?:P > No, to faktycznie sama zbrodnia i nieprzyzwoitość. wazeliniarstwo zbrodna z pewnoscia nie jest, ale w pewnych okolicznosciach jej przejawy moga wzbudzac u wrazliwych osob odruch wymiotny. rozumiem, ze ty do takich nie nalezysz:P Po drugie - on czyni to samo, a fakt, że o > tym nie masz pojęcia, świadczy dobitnie o znajomości sprawy, na temat której > się wypowiadasz. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 27.02.07, 21:24 Gość portalu: m.m napisał(a): > jednak co? Jednak zauważasz, że nie da się wszystkiego wytłumaczyć niechęcią moderatora. > nieuczciwosc i stronniczosc adminow zawodowych wlasnie zmienia takie fakty. Myślę, że przesadzasz. > masz oczywiscie prawo uwazac pascala za niewinnego niczym dziewica:), ale > jego sklonnosc do awantur jest niestety dosc czesto zawuazalna na forum. Zauważyłem, że potrafi wdawać się w dłuższą wymianę zdań, ale awanturą bym tego nie nazwał. Uważasz, że nie ma prawa rozmawiać na forum? Najlepiej pokaż jakiś przykład takiej awantury. > "sporo czasu" to pojecie bardzo szerokie. dla ciebie moze oznaczac 5min. Zazwyczaj sporo więcej, ale owszem, zdarzają się szybkie reakcje. W każdym razie najistotniejszy jest nie czas reakcji, ale przyczyna usunięcia postu. > jesli jednak w praktyce pascal wycina brumbaka z taka sama zaciekloscia, z > jaka drazni sie z nim na FoM, to nie sadze, by brumbak mial zbyt czesto i na > dlugo szanse lamac regulamin. Co to w ogóle za argumentacja? Jakie to ma znaczenie, czy ma szanse, czy nie? Do naruszenia regulaminu dochodzi w momencie napisania postu i umieszczenia go na forum. Czas reakcji moderatora nie ma na to najmniejszego wpływu. > moja opinie potwierdz fakt, ze pascal posuwa sie nawet do wycinania watkow > brumbaka, ktore nie naruszaja netykiety, o czym byla juz kiedys mowa na tym > forum. To znaczy, kto o tym mówił? B***bak, czy któryś z kilku jego wiernych kibiców? > czyli nie tylko przekrecasz, ale i usilujesz go obrazic. Niczego nie przekręcam, a wygwiazdkowywanie nie jest wymierzone przeciwko b***bakowi, tylko ku poszanowaniu niefortunnych czytelników, których poczucie estetyki chcę oszczędzić. > zamiast wiec dyskutowac z moim argumentem utwierdzasz mnie tylko w > przekonaniu, ze to ty atakujesz w chamski sposob brumbaka, a nie on ciebie. > (jesli nie zawsze to przynajmniej czesciej i agresywniej) A Ty utwierdzasz mnie w przekonaniu o Twojej stronniczości, zaciemniającej Ci ogląd rzeczywistości. > raczej o tym, ze nawet jesli to robi, to nie tak czesto i agresywnie jak ty. Mylisz się i przyzna to każdy, kto, odwrotnie niż Ty, zna sprawę i potrafi zdobyć się na odrobinę obiektywizm. > slabszych z powodu stronniczosci adminow i ich wyraznej polityce zachecania > trolli do chamskich atakow - jesli obszczekuja nielubiane przez adminow nicki. > a pytanie "slabszy na czym" sugeruje, ze sam siebie oceniasz w takich > kategoriach?:P Na forum jedyną słabością, jaka może sprawiać problemy, jest słabość na umyśle. Masz jakiś problem? > wazeliniarstwo zbrodna z pewnoscia nie jest, ale w pewnych okolicznosciach > jej przejawy moga wzbudzac u wrazliwych osob odruch wymiotny. rozumiem, ze ty > do takich nie nalezysz:P Niewiele rozumiesz. :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 27.02.07, 22:33 > Jednak zauważasz, że nie da się wszystkiego wytłumaczyć niechęcią moderatora nigdy nie twierdzilem inaczej:) > Myślę, że przesadzasz. mysle, ze nie. > Zauważyłem, że potrafi wdawać się w dłuższą wymianę zdań, ale awanturą bym tego > > nie nazwał. mozna, zastanawiac nad definicja awantury, ale sytuacje, gdzie pascal tylko dolewa oliwy do ognia zlosliwosciami nie ma na celu uzgodnienia stanowisk (jak dyskusja czy rozmowa) a wlasnie zaognienia konfliktu. Uważasz, że nie ma prawa rozmawiać na forum? Najlepiej pokaż jakiś > przykład takiej awantury. uwazam, ze kazdy ma prawo rozmawiac. nie chce mi sie teraz szukac. sam wyszukaj jakis watek brumbaka na moderacji- na 90% znajdziesz tam pascala ze zlosliwymi komentarzami. (nie sadze jednak bys takiej sytuacji nigdy nie widzial.) > Zazwyczaj sporo więcej, ale owszem, zdarzają się szybkie reakcje. W każdym > razie najistotniejszy jest nie czas reakcji, ale przyczyna usunięcia postu. pewno. zwroc uwage jednak, ze sam sprawe "czasu" reakcji poruszyles:) > Co to w ogóle za argumentacja? dobra:) > Jakie to ma znaczenie, czy ma szanse, czy nie? zasadnicze. > Do naruszenia regulaminu dochodzi w momencie napisania postu i umieszczenia go > na forum. sugerujesz, ze brumbak lamie regulamin w momenci kiedy umieszcza na forum jakikolwiek post?:) > To znaczy, kto o tym mówił? B***bak, czy któryś z kilku jego wiernych kibiców? byla dyskusja na temat pewnego watku, ktory pascal wyrzucil bo jego zdaniem byl "nie na temat". nie pamietam ile osob sie wypowiedzialo i nie sadze by kazdemu, kto skrytykowal jakies dzialanie pascala nalezy przylepic etykietke "kibica". > b***bakowi, tylko ku poszanowaniu niefortunnych czytelników, których poczucie > estetyki chcę oszczędzić o poszanowaniu kogokolwiek przy takiej zlosliwosci w przekrecaniu nicka brumbaka byc mowy oczywiscie nie moze. kpisz sobie bezczelnie w tej chwili- a to nie ulatwia w przekonaniu kogokolwiek, ze to ty jestes ofiara atakow brumbaka. wrecz odwrotnie. > A Ty utwierdzasz mnie w przekonaniu o Twojej stronniczości, zaciemniającej Ci > ogląd rzeczywistości. stronniczosc nie zaciemnia ogladu rzeczywistosci, tylko powduje, ze sie ja tlumaczy tak jak to jest osobie stronniczej wygodnie. tyle ogolnie. a jesli o mnie chodzi - nie trzymam z zadna ze stron, bo na forum vege nie bywam. > Mylisz się i przyzna to każdy, kto, odwrotnie niż Ty, zna sprawę i potrafi > zdobyć się na odrobinę obiektywizm. "Mylisz się i przyzna to każdy, kto, odwrotnie niż Ty, zna sprawę i potrafi zdobyć się na odrobinę obiektywizm." czyli prosciej - mylisz sie bo przyzna to kazdy, kto zna sprawe jak ja i jest obiektywny:) > Na forum jedyną słabością, jaka może sprawiać problemy, jest słabość na umyśle. > forum jak zycie bywa bardziej skomplikowane, ale byc moze patrzysz na forum tylko z wlasnej perspektywy:P > Masz jakiś problem? zalezy w jakim kontekscie:) > Niewiele rozumiesz. :P wazeliniarstwo akurat nie jest postawa zbyt skomplikowana do jednoznacznej interpretacji. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 28.02.07, 08:59 Gość portalu: m.m napisał(a): > nigdy nie twierdzilem inaczej:) Ale od początku sugerujesz cos wręcz przeciwnego. > > Myślę, że przesadzasz. > > mysle, ze nie. To sobie myśl. Myśleć wolno. > mozna, zastanawiac nad definicja awantury, ale sytuacje, gdzie pascal tylko > dolewa oliwy do ognia zlosliwosciami nie ma na celu uzgodnienia stanowisk > (jak dyskusja czy rozmowa) a wlasnie zaognienia konfliktu. O uzgodnieniu stanowisk z trollami mowy nie ma, a my nie rozmawiamy tu o pascalu, tylko o tym, kto pisze więcej nieregulaminowych postów - b***bak czy James. Ja niezmiennie utrzymuję, że ten pierwszy jest bezkonkurencyjny. > uwazam, ze kazdy ma prawo rozmawiac. > nie chce mi sie teraz szukac. sam wyszukaj jakis watek brumbaka na moderacji- > na 90% znajdziesz tam pascala ze zlosliwymi komentarzami. (nie sadze jednak > bys takiej sytuacji nigdy nie widzial.) Odnoszę wrażenie, że pascal jakoś niechętnie konferuje z b***bakiem i raczej aż nazbyt grzecznie, biorąc pod uwagę ładunek złych emocji z drugiej strony, tłumaczy. > pewno. zwroc uwage jednak, ze sam sprawe "czasu" reakcji poruszyles:) Owszem, ale w znaczeniu czegoś, co pozwala innym na zapoznanie się z wypowiedziami b***baka. Bynajmniej w znaczeniu czegoś, co pozwala łamać regulamin. > > Co to w ogóle za argumentacja? > dobra:) Wręcz przeciwnie - całkiem do bani. > > Jakie to ma znaczenie, czy ma szanse, czy nie? > > zasadnicze. Najmniejszego, serdeńko. > sugerujesz, ze brumbak lamie regulamin w momenci kiedy umieszcza na forum > jakikolwiek post?:) Gdzie ja napisałem, że jakikolwiek? Łamie regulamin wówczas, kiedy umieszcza na forum nieregulaminowy post. Tak, jak bandzior, który łamie prawo wtedy, kiedy napada na przechodnia, a nie wówczas, kiedy łapie go za to policja. > byla dyskusja na temat pewnego watku, ktory pascal wyrzucil bo jego zdaniem > byl "nie na temat". nie pamietam ile osob sie wypowiedzialo i nie sadze by > kazdemu, kto skrytykowal jakies dzialanie pascala nalezy przylepic > etykietke "kibica". Skoro nie pamiętasz, to Twoje sądy na ten temat są dla mnie niewiele warte. > o poszanowaniu kogokolwiek przy takiej zlosliwosci w przekrecaniu nicka > brumbaka byc mowy oczywiscie nie moze. Ile razy mam powtarzać, że nie przekręcam żadnego nicka? Zastępowanie liter odpowiadającymi im kropkami, czy gwiazdkami nie jest przekręcaniem. > kpisz sobie bezczelnie w tej chwili- a to nie ulatwia w przekonaniu > kogokolwiek, ze to ty jestes ofiara atakow brumbaka. wrecz odwrotnie. Wydaje ci się, że chcę ciebie do czegoś przekonać? Ty od początku wiesz swoje i wszelkie dowody zlekceważysz, przeciwstawiając im swoje głębokie przekonanie. > stronniczosc nie zaciemnia ogladu rzeczywistosci, tylko powduje, ze sie ja > tlumaczy tak jak to jest osobie stronniczej wygodnie. tyle ogolnie. a jesli o > mnie chodzi - nie trzymam z zadna ze stron, bo na forum vege nie bywam. Aha, czyli przyznajesz, że widzisz, jak jest naprawdę, tylko bezczelnie kłamiesz, bo tak ci wygodnie? > "Mylisz się i przyzna to każdy, kto, odwrotnie niż Ty, zna sprawę i potrafi > zdobyć się na odrobinę obiektywizm." czyli prosciej - mylisz sie bo przyzna > to kazdy, kto zna sprawe jak ja i jest obiektywny:) Sam przed chwilą napisałeś: "na forum vege nie bywam". Sam zatem przyznałeś, że w temacie, na który się wypowiadasz, dużej wiedzy nie posiadasz. Samo to daje pojęcie o twoim obiektywizmie. Napędza cię niechęć do Jamesa i/lub pascala, więc furda fakty. > forum jak zycie bywa bardziej skomplikowane, ale byc moze patrzysz na forum > tylko z wlasnej perspektywy:P O, wręcz przeciwnie. Staram się wczuć w twoją. > wazeliniarstwo akurat nie jest postawa zbyt skomplikowana do jednoznacznej > interpretacji. Twoja postawa to skłonność do nazbyt jednoznacznych i ukierunkowanych interpretacji. Czekam wciąż na argumenty w sprawie będącej tematem rozmowy, więc nie ściemniaj, nie odwracaj uwagi. Do rzeczy, bo wychodzi na to, że wolisz pyskówki niż rzeczową dyskusję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 28.02.07, 20:23 > Ale od początku sugerujesz cos wręcz przeciwnego. co twoim zdaniem wiec sugeruje, skoro juz uzgodnilismy, co twierdzilem, a czego nie?:) > To sobie myśl. Myśleć wolno. dziekuje, ale dokladnie to samo mozna przeciez odniesc do twojego wyznania, ze "myslisz":) > O uzgodnieniu stanowisk z trollami mowy nie ma, a my nie rozmawiamy tu o > pascalu, tylko o tym, kto pisze więcej nieregulaminowych postów - b***bak czy > James. Ja niezmiennie utrzymuję, że ten pierwszy jest bezkonkurencyjny. gdyby tak bylo, to nikt pewno by z toba nie probowal rozmawiac:) a powaznie to 1) nie ma wiekszych podstaw by uwazac brumbaka za trolla niz ciebie 2) jesli nie ma mowy by z kimkolwiek uzgodnic stanowiska, to tym bardziej by go draznic zlosliwosciami 3) to o czym pisze jest tez uwarunkowane twoimi pytaniami, na ktore staram sie w miare mozliwosci odpowiadac. mam nadzieje, zem mimo wszystko nie masz mi tego za zle:P 4) to sobie utrzymuj. utrzymywac ci wolno:) > Odnoszę wrażenie, że pascal jakoś niechętnie konferuje z b***bakiem i raczej aż > > nazbyt grzecznie, biorąc pod uwagę ładunek złych emocji z drugiej strony, > tłumaczy. biorac pod uwage czestotliwosc wypowiadania sie na watkow brumbaka i ladunek zlosliwosci mozna i nalezy odniesc przeciwne wrazenie. > Owszem, ale w znaczeniu czegoś, co pozwala innym na zapoznanie się z > wypowiedziami b***baka. masz za zle gazecie, ze nie wprowadzila cenzury prewencyjnej wobec brumbaka?:) nie wystarczy ci, ze masz moderatora spolecznego po swojej stronie?:) > Wręcz przeciwnie - całkiem do bani. mylisz sie - to nawet bardzo dobra argumentacja:)) > Najmniejszego, serdeńko. alez ma sloneczko:) (moze moja argumentacja jest bardzo dobra, ale za twoja duzo zabawniejsza:)) Łamie regulamin wówczas, kiedy umieszcza na > > forum nieregulaminowy post. Tak, jak bandzior, który łamie prawo wtedy, kiedy > napada na przechodnia, a nie wówczas, kiedy łapie go za to policja. albo ty kiedy zlosliwie przekrecasz w prawie kazdym swoim poscie jego nick... > Skoro nie pamiętasz, to Twoje sądy na ten temat są dla mnie niewiele warte. no tak bo tylko pamietajac liczbe wypowidajacych sie na danym watku osob, mozna wyrazic opinie na temat tegoz watku:P czy juz mowilem, ze twoja argumentacja jest smieszna? jesli nie to wybacz:P > Ile razy mam powtarzać, że nie przekręcam żadnego nicka? Zastępowanie liter > odpowiadającymi im kropkami, czy gwiazdkami nie jest przekręcaniem. nie tylko przekrecasz, ale tlumaczysz to w wyjatkowo zlosliwy i chamski sposob. > Wydaje ci się, że chcę ciebie do czegoś przekonać? nie wydaje mi sie. czytam o tym w twoich coraz dluzszych postach. > Aha, czyli przyznajesz, że widzisz, jak jest naprawdę, tylko bezczelnie > kłamiesz, bo tak ci wygodnie? nie, ale powoli zaczyna byc jasne dlaczego nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Sam zatem przyznałeś, że > > w temacie, na który się wypowiadasz, dużej wiedzy nie posiadasz. nie: przyznalem, ze nie mam powodow by kibicowac ktorejs ze stron w twoim konflikcie z brumbakiem. > Twoja postawa to skłonność do nazbyt jednoznacznych i ukierunkowanych > interpretacji. niestety akurat sklonnosc do zlosliwego przekrecania nicka czy wchodzenia adminom w pewne miejsce nie daje mi szansy wykazac sie innymi postawami:) no moze jeszcze jedna: zal mi was chlopaki:P Do rzeczy, bo wychodzi na to, że wolisz pyskówki > > niż rzeczową dyskusję. urazilem cie moze, serdenko, ze tak sadzisz?:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 28.02.07, 21:43 Gość portalu: m.m napisał(a): > co twoim zdaniem wiec sugeruje, skoro juz uzgodnilismy, co twierdzilem, a > czego nie?:) >>> nie mam watpliwosci, ze brumbak jest wycinany czesciej niz przecietnie ze >>> wzgledu na szczegolne stosunki z moderatorem spolecznym pascalem. > 1) nie ma wiekszych podstaw by uwazac brumbaka za trolla niz ciebie Nie rozśmieszaj mnie, trollu. :-P Poza tym - bez związku z tematem. > 2) jesli nie ma mowy by z kimkolwiek uzgodnic stanowiska, to tym bardziej by > go draznic zlosliwosciami Bez zwiąku z tematem. > 3) to o czym pisze jest tez uwarunkowane twoimi pytaniami, na ktore staram > sie w miare mozliwosci odpowiadac. mam nadzieje, zem mimo wszystko nie masz > mi tego za zle:P Sam(a) schodzisz z tematu. > biorac pod uwage czestotliwosc wypowiadania sie na watkow brumbaka i ladunek > zlosliwosci mozna i nalezy odniesc przeciwne wrazenie. Nie na temat. > masz za zle gazecie, ze nie wprowadzila cenzury prewencyjnej wobec > brumbaka?:) Przeciwnie. Daje mi tyle rozrywki, że miałbym gazecie za złe, gdyby wprowadziła. > nie wystarczy ci, ze masz moderatora spolecznego po swojej stronie?:) Bez związku z tematem. > albo ty kiedy zlosliwie przekrecasz w prawie kazdym swoim poscie jego nick... Poskarż się mamusi. > nie tylko przekrecasz, ale tlumaczysz to w wyjatkowo zlosliwy i chamski > sposob. Faktycznie, dzisiaj środa. > nie, ale powoli zaczyna byc jasne dlaczego nie potrafisz czytac ze > zrozumieniem Zieeeew... > nie: przyznalem, ze nie mam powodow by kibicowac ktorejs ze stron w twoim > konflikcie z brumbakiem. Jednak kibicujesz. > niestety akurat sklonnosc do zlosliwego przekrecania nicka czy wchodzenia > adminom w pewne miejsce nie daje mi szansy wykazac sie innymi postawami:) no > moze jeszcze jedna: zal mi was chlopaki:P > urazilem cie moze, serdenko, ze tak sadzisz?:) A tak poza tym całym bełkotem - potrafisz udowodnić swoje początkowe twierdzenie, czy nie potrafisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 28.02.07, 22:02 > >>> nie mam watpliwosci, ze brumbak jest wycinany czesciej niz prze > cietnie ze > >>> wzgledu na szczegolne stosunki z moderatorem spolecznym pascale > m. to stwierdzenie jesli chodzi o scislosc. > Nie rozśmieszaj mnie, trollu. :-P > Poza tym - bez związku z tematem. > Bez zwiąku z tematem. > Sam(a) schodzisz z tematu. > Nie na temat. > Przeciwnie. Daje mi tyle rozrywki, że miałbym gazecie za złe, gdyby wprowadziła. > Bez związku z tematem. > Poskarż się mamusi. > Faktycznie, dzisiaj środa. > Zieeeew... > Jednak kibicujesz. "A tak poza tym całym bełkotem - potrafisz udowodnić swoje początkowe twierdzenie, czy nie potrafisz?":) ps. zauwaz, ze udowdnilem na samym poczatku podajc linki do konkretnych chamskich postow dzejmsa. a ze nie zrobilem statystyk z kilku lat wstecz, jak chciales - no coz, nie przeprowadzam twierdzenia naukowego, a przedstawiam opinie oparta na wielu znaczacych przykladach. Odpowiedz Link Zgłoś
misiu-1 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 28.02.07, 23:01 Gość portalu: m.m napisał(a): > zauwaz, ze udowdnilem na samym poczatku podajc linki do konkretnych chamskich > postow dzejmsa. a ze nie zrobilem statystyk z kilku lat wstecz, jak chciales - > no coz, nie przeprowadzam twierdzenia naukowego, a przedstawiam opinie oparta > na wielu znaczacych przykladach. Przedstawiłeś swoją skrajnie subiektywną opinię, opartą na paru wielce wątpliwych przykładach z jednej tylko strony. Wartość tej opinii jest nie większa niż zużytego papieru toaletowego. Ja pytałem o analizę przeprowadzoną na obiektywnie istniejących, sprawdzalnych przesłankach. A zanim zapytałem, zrobiłem ją sam i dała wyniki miażdżące dla twojego twierdzenia. Ot i wszystko. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 28.02.07, 23:17 > Przedstawiłeś swoją skrajnie subiektywną opinię, Wartość tej opinii jest nie > większa niż zużytego papieru toaletowego. idac twoim torem "myslenia: mozna by stwierdzic, ze: "Przedstawiłeś swoją skrajnie subiektywną opinię, a wartość tej opinii jest nie większa niż gufna na ktore, szkoda zużytego_czy_nie papieru toaletowego." "zrobiłem ją sam i dała wyniki miażdżące dla twojego twierdzenia." skoro to prawda to dziwne, ze sie nastepnie wdales w bardzo dluga i rowlekla wymiane postow, gdzie argumnetami bylo: chamskie wyjasnienie dlaczego obrazliwie przekrecasz nick brumbka, nazwanie mnie trollem, skarbenkiem, a wreszcie uciekanie sie do wyszukanych porownan typu "zuzyty papier toaletowy". zapewno dla podkreslenia "miazdzacego" charakteru twojej "analizy"... a przy okazji, mozesz ja wskazac, bo w tym nawale twoich "argumentow" mi umknela?:) > EOT nie no nie rob mi tego: chce zobaczyc ta "miazdaca analize":))) Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 25.02.07, 16:41 > przyjmuje jedno zasadnicze kryterium: ilisci chamskich, napstliwych i niczym > nieuzasadnionych atakow personalnych. i ty prowadzisz. Chyba liczysz tak jak pewien admin twoje nicki. No proszę, podaj zestawienia, tak jak ktoś wyżej zaproponował. Bo ja np. moge stwierdzić, że masz więcej usunietych postów niz piotruś. I bez wyliczeń miałbym wtedy takie same dowody, jak ty na swoje twierdzenia, kłamczucho. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.02.07, 17:28 > Chyba liczysz tak jak pewien admin twoje nicki no prosze jak szybko "zmieniasz zdanie": jeszcze niedawno liczyles moje nicki dokladnie tak jak ols:))) > No proszę, podaj zestawienia, tak jak ktoś wyżej zaproponował. pros sobie ile chcesz, ale mama fajniejsze zajecia na niedziele popoludnie. a ty sobie mozesz twierdzic na moj temat co chcesz. zgdnij jak bradzo sie przejmuje:) a dla osob, ktore nie znaja dzejmsa, tylko kilka przykladow: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54371088&a=54391242 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54371088&a=54409195 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54200104&a=54230371 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=56303276&a=56500357 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53779092 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53789360 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53853476 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=53672434&a=53698443 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=53610799&a=53726665 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=53297020&a=53311684 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=56321476&a=56321993 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=56316393&a=56322251 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=53105681&a=53245933 wszystkich rozczarowanych przepraszam, ze nie chce mi sie sprawdzac i robic zesstawien z kilku lat, ale mozna sobie wyobrazic jaka to praca skoro tylko w ciagu ostatnich tygodni i tylko na FoM i FoF dzejms okazal sie az tak "towrczy":) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m ps. IP: *.range86-143.btcentralplus.com 25.02.07, 17:56 by mi ktos znowu "klamstwa":) nie zarzucil: byl tam (o ile pamietam)jeden przyklad z forum "Kraj" bo akurat wszedl pod reke. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jb Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.07, 21:12 Jeszce wskaż tu chamstwo: > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54371088&a=54391242 Krytyka Pascala. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54371088&a=54409195 Kolejna krytyka Pascala. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=54200104&a=54230371 Stwierdzenie faktu. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=56303276&a=56500357 Gratuluje! Udało ci się! (I nie kłam, że brumbak mnie nie atakuje, bo to on na mój merytoryczny post odpowiedział wyzwiskiem.) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53779092 Potwierdzenie faktu. Rozumiem, ze kogoś mogła ta dupa urazić, ale to słowo nie było skierowane personalnie. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53789360 Pochwała messji i zachęta dla niej do pisania. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=53686341&a=53853476 Wyrazenie radości z powodu powrotu messji. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=53672434&a=53698443 Znów krytyka Pascala. Czy ja nie jestem zbyt surowy dla tego aesa? > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=53610799&a=53726665 No właśnie, zaden admin nie odpowiedział do dziś na to pytanie... > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29&w=53297020&a=53311684 Hehe ;)) > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=56321476&a=56321993 No niestety, okazuje się, ze jednak nie wszyscy. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=56316393&a=56322251 A to to święta prawda. Służę przykładami z innych forów. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=53105681&a=53245933 Podtrzymuje, ze to nieładnie. Z powyższych postów wynika, ze osobą najbardziej przeze atakowaną na forum jest niejaki aes Pascal. Niestety, nie mogę obiecać poprawy w tym względzie. PS. Nie wiedziałem, ze aż tak bardzo przejęłaś się honorem krytykowanego - przeciez dość łagodnie - przeze mnie aesa... Czyzbyś żywiła do niego jakieś gorące uczucia? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.m Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne IP: *.range86-143.btcentralplus.com 28.02.07, 22:14 > Z powyższych postów wynika, ze osobą najbardziej przeze atakowaną na forum jest > niejaki aes Pascal. > Niestety, nie mogę obiecać poprawy w tym względzie. pascal tez pewno sie zdziwi, ze i twoim zdaniem jest glupi, upierdliwy, ograniczony, uposledzony oraz wyzej swojej d.u.p.y nie podskoczy:) (wymieniajac tylko kilka) no coz - radze: nastepnym razem sprecyzuj kogo masz tak naprawde na mysli atakujac i obrzucajac wyzwiskami. Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 25.02.07, 19:51 james_bond007 napisał: > Jakiekolwiek kryterium przyjmiesz, nie będziesz w stanie wskazać, ze jestem > wiekszym chamem niz brumbak, kłamczucho. > ................ kolejna przymitywna odzywka jamesa do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
brumbak Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 25.02.07, 19:50 james_bond007 napisał: > > Jesteś wyjątkowym chamem. ................ prymitywna odzywka jamesa do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
james_bond007 Re: posty naruszajace netykiete - dlaczego jedne 28.02.07, 21:13 > takie zagrywki Admilicji sprawiaja że nie może byc postrzegana inaczej niż na > popziomie szczcyli z podstawówki > > dla goscia forum zagrania forumwowych kiboli i Administracji nie sa rozróżnial >Jesteś wyjątkowym chamem. Podtrzymuję. Odpowiedz Link Zgłoś