Dodaj do ulubionych

Gloryfikacja nazizmu

04.03.07, 00:25
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=58402155&a=58410509
OD miesiecy domagam sie zabanowania tego indywiduum. Oczywiscie bezskutecznie.
Nie wysylam listu na forum@agora.pl, bo to jest 'pisanie na Berdyczow'.
Obserwuj wątek
    • dana33 Re: Gloryfikacja nazizmu 04.03.07, 01:23
      pisanie tutaj tez jest na berdyczow, absztyfikant.....
      ols napisal, ze posty tego faceta znikaja szybciej, niz zgaszenie swiatla.
      przedtem jeszcze tu i tam go wycinali, teraz wogole nie wycinaja. mam takie
      wrazenie, ze po moich skandalach olsik po prostu pokazuje, kto tu ma cos do
      powiedzenia i no pokazuje wlasnie samego siebie: glupiego dzieciaka robiacego
      na zlosc. tylko ze pluje sobie sam w brode.....
      nu, kazdy interpretuje moralnosc, uczciwosc i praworzadnosc po swojemu. tutaj
      wlasnie ols pokazuje nam jego interpretacje.
      • Gość: m.m Re: Gloryfikacja nazizmu IP: *.range86-143.btcentralplus.com 04.03.07, 13:26
        > ols napisal, ze posty tego faceta znikaja szybciej, niz zgaszenie swiatla.
        > przedtem jeszcze tu i tam go wycinali, teraz wogole nie wycinaja. mam takie
        > wrazenie, ze po moich skandalach olsik po prostu pokazuje, kto tu ma cos do
        > powiedzenia i no pokazuje wlasnie samego siebie: glupiego dzieciaka robiacego
        > na zlosc. tylko ze pluje sobie sam w brode.....

no tak, z tego ols to faktycznie zlosliwe bydle: nie siedzi 24h na dobe przed
        kompem czekajac na ewentualne zgloszenia od dany i spolki.:P
        (bedac sprawiedliwym dostrzegam, ze czasami bywa zlosliwy i swiadomie ignoruje
        smieciowe posty przez kilka dni. watpie jednak by dotyczylo to tez zgloszen
        dany, skoro po calej godzinie od chwili napisania zgloszonego postu, noca z
        soboty na dziele, spolka dany podniosla taki wrzask:))
        • dana33 Re: Gloryfikacja nazizmu 04.03.07, 15:24
          ales mnie rozbawil, mm, w to piekne, purimowe i sloneczne popoludnie
          jerozolimskie..... ty i sprawiedliwosc..... to cusik tak jak ja i primabalerina
          z royal opera ballet....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka