Dodaj do ulubionych

moje pytanie do moderatorow

20.04.07, 23:19
jest dosc proste
ostatnio usunieto moj post, poniewaz inny post - wyjatkowo wulgarny i atak ad
personam i odpowiedz na moj post zglosilam do abuse. Ordynarny post pewnego
kolegi zniknal bez sladu, moja wypowiedz - rzekoma wycieczka osobista - ze
naurzala netykiete, zniknela, ale z adnotacj,a, ze naruszylam netykiete.

Oki, wlasciwie powinien zniknac post ordnynarny wczesniej mojego stalkera, bo
to byl poczatek wycieczki osobistej.
ale az tak skomplikowanych pytan nie zadam, nie bojcie sie.

pare dni dni ina forum wege (no gdziez indziej!!) wisial mily post o tresci:
nadal rzniesz glupa, moja replika zniknela, a ow post, o ktorym pisze tez
zniknal bez sladu, chociaz jako ad personam 100 % (!!!) naruszal netykiete.

czym kierujecie sie przy wycinaniu i kasowaniu postow to raz, a dwa - dlaczego
taki sam watek mojego autorswta z podobnym pytaniem na forum o moderacji usunieto?

a)zadaje Wam niewygodne pytania? b)nie jestem godna zadawania pytan?
ojej, jesli a ), to dzialajcie ZGODNIE z netykieta i jesli b)to macie jakis
problem
a teraz drodzy moderatorzy, odniescie sie do pytan zawartych w moim poscie, bo
po to to forum jest.
bylo go nie zakladac i sie nie pchac do moderacji, jesli nie mozecie zabrac glosu.
pozdrowka
Obserwuj wątek
    • ols Re: moje pytanie do moderatorow 21.04.07, 00:15
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=61019696&a=61050198
      • ols Re: moje pytanie do moderatorow 21.04.07, 00:16
        aha, pamiętam doskonale te posty. Twój był równie nieaceptowalny jak ten usunięty, nie wybielaj się.
        • ggigus w podanym linku nie ma odpowiedzi, doczekam sie? 21.04.07, 00:20
          bo uzywanie wielkich liter nie jest ich nadzuywaniem, moj specjalisto od
          wybielania, oceniania i wybiorczego usuwania
          pisze o jednym poscie, nie wiem, skad lmnoga u ciebie
        • Gość: m.m Re: moje pytanie do moderatorow IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.04.07, 00:24
          przeciez sie "nie wybiela". pyta tylko dlaczego stosujecie tutaj wyjatek od
          zasad moderacji: jesli zostaje slad po usunietych postach, to zwykle jest to
          slad po pierwszym z postow naruszajacych netykiete. calkiem slusznie, bo taki
          wyjatek falszuje obraz tego co na watku mialo miejsce.
          • ggigus dzieki, mm, ciezko sie dogadac z moderatorami, 21.04.07, 00:27
            wiesz, zaraz pada straszne slowo na p czyli pascal i moderator prawie doskonaly
            czyli olsa, zanim nabierze wody w usta, to jeszcze tos stronniczego napisze
            podaje przyklady, to sie wybielam
            chamskie posty nie sa usuwane, bo nie
            no dyzurny moderator zaraz usunal
            post zgloszony do kosza, ale nic
            wiesz, ja mam tutaj taryfe specjalna
            ??
            pozdrowka
          • ols Re: moje pytanie do moderatorow 21.04.07, 00:38
            Właśnie tak było w tym przypadku - łamiący regulamin wpis ggigus został usunięty z oznaczeniem "ze względu na naruszenie...", a odpowiedź na niego (która przy okazji była również nieregulaminowa) została skasowana bezśladowo.
            Nic niezwykłego się nie wydarzyło, nie było żadnego wyjątku.
            • ggigus nieprawada, nie usunieto postu wczesniej, bo post 21.04.07, 00:40
              wczesniej byl wycieczka osobista
              a ponadto dlaczego post o tresci znow rzniesz glupa znika bez sladu, a nie ma
              oznaczenia, ze piszaca go emka_wawa naruszyla netykiete?
              jesli uwazaszm ze pisanie o kim ze rznie glupia nie jest atakiem personalnym i
              naruszeniem netykiet,y uzupruje sobie prawo tak pisac,drogi olsie, bo nie tylko
              mylisz moderacje z wladza, ale - korzystajac z uprawnien -rzniesz glupa jak milo
              ciagle i ciagle i ciagle
              • ols a właśnie że prawada! 21.04.07, 00:46
                Sam usuwałem, więc pamiętam doskonale. Sklerozy (jeszcze) się szczęśliwie nie dorobiłem. Słowotokiem, wątkotwórstwem i powtarzaniem w kółko różnych nie związanych ze sprawą kwestii mnie nie wkręcisz.

A to co uważam na temat rżnięcia głupa przez użytkowników forum (w tym Ciebie) jest moją prywatną sprawą i nie muszę się z tego nikomu spowiadać.
                • ggigus no i nadal nie ma odpowiedzi, drogi olsie 21.04.07, 00:53
                  no coz, na szczescie to forum i mam prawo do wlasnych opinii, ktore w oczach
                  moderatorow nie sa naruszeniem netykiety, wiec powtorze, bo powtrorzyc musze:
                  rzniesz glupa, drogi moderatorze
                  • emka_waw Niby mój post jest skasowany... 23.04.07, 08:53
                    ...a dzięki 'autoreklamie' ggigusa WSZYSCY już wiedzą i wiedzieć będą, że
                    napisałam do niej 'rżniesz głupa'.

Chyba słusznie ;)

:)))))))))))))
                    • ggigus ciesz sie slawa ordynarnej forumowiczki, emko! 23.04.07, 12:45

• emka_waw Gdzie mi do ciebie, mistrzyni... :) 23.04.07, 12:48

• ggigus daj przyklad, emko, na jeden moj ordynarny post do 23.04.07, 14:21
                          ciebie
                          ze cie zacytuje - nie rznij glupa
                          • emka_waw może zmieńmy na "rżnąć ggigusa"? 23.04.07, 14:48
                            Jedno i to samo w końcu ;)
                            • ggigus emko, piszesz jak zwykle ordynarne rzeczy, nie 23.04.07, 14:53
                              szukaj ich u innych
                              • emka_waw Trafiłam, nieprawdaż? :))) 23.04.07, 15:00
                                Inaczej byś się tak gotowała :)))
                                • ggigus twierdzenie o tym ze piszesz ordynarne rzeczy 23.04.07, 15:12
                                  jest czysta konstatacja faktu i niczym wiecej.
                                  czym sie tut wzburzac?
                                  emko, czy twoim celem jest pisanie, aby innych gotowac??
                                  jestes kanibalka czy mylisz forum z ringiem?
                                  jaki jest twoj klopot, emko, ze masz tak podwyzszona agresje?
                                  • emka_waw tłumaczenie jak do krowy na miedzy czyli do ggigus 23.04.07, 15:26
                                    1. Najpierw niemal rozpętujesz wojnę, żeby administrator usunął
                                    określenie "rżniesz głupa" wypowiedziane w stosunku do ciebie.

Co dowodzi, że było celne :)

2. Potem całemu forum żalisz się, że cię tak nazwałam, i dzięki temu, wbrew
                                    twoim poprzednim staraniom, każdy się o tym dowiaduje.

Co pokazuje, że na rozumku ci nie zbywa, bo gdybyś chciała NAPRAWDĘ wykasować
                                    tę wiadomość, milczałabyś na ten temat.

Wnioski?

Albo uznałaś to określenie za prawdziwe w stosunku do twojej osoby (bez
                                    komentarza, za to z uśmieszkiem :)), albo naprawdę ta przestrzeń między uszami
                                    ci szwankuje.

W obu przypadkach 'rżnąć ggigusa' jest synonimem 'rżnąć głupa'.

;)
                                    • ggigus czekam na jakis ordynarny post mojego autorstwa, 23.04.07, 19:48
                                      moja kochana forumowa bokserko
                                      nie na twoje nudnawe analizy mojej osoby
                                      • emka_waw Nie czekaj, tylko napisz :) 24.04.07, 08:36
                                        > moja kochana forumowa bokserko

W kobietach nie gustuję, zalecaj się do kogo innego :)

> nie na twoje nudnawe analizy mojej osoby

Jaka osoba, taka analiza :) Nie moja wina, że za ciekawej osobowości nie
                                        posiadasz.
                                        • ggigus nie, emko, ty ty mialas podac moje ordynarne posty 24.04.07, 15:58
                                          i zwrot moja kochana nie oznacza, ze ktos w tobie gustuje
                                          to bylby wyjatkowy masochizm
                                          no, emko, do roboty, mialas podac ordynarndy post ode mnie, nawet nazwalas mnie
                                          swa mistrzynia, no to do roboty, skarbie!
                                          czekam
                                          bo inaczej rzniesz emke czyli glupa
                                          • emka_waw :) 25.04.07, 12:09
                                            Jesteś niezawodna :)))

ggigu, ggigu marcheweczka :)
                            • brumbak111 [...] 23.04.07, 22:40
                              Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
            • Gość: m.m Re: moje pytanie do moderatorow IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.04.07, 00:45
              czyli ggigus klamie piszac, ze to nie jej post byl pierwszym z cyklu "wycieczek
              osobistych"?
              • ols Re: moje pytanie do moderatorow 21.04.07, 00:48
                Oczywiście. Nawet sobie ten wątek zabookmarkowałem.
                • ggigus ciekawe rzeczy, piszesz olsie, a jak tam z odpowie 21.04.07, 00:51
                  dziami na pytania, skoro jestes takim skrzetnym moderatorem?
                • Gość: m.m Re: moje pytanie do moderatorow IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.04.07, 00:54
                  bez wzgledu na to co "zabookmarkowac" znaczy, to troche dziwne, bo zazwyczaj
                  prowokator (w danej potyczce) nie zaklada watkow z pretensjami... szkoda, ze
                  nie mozna tego samemu przeczytac - tak pozostaje wierzyc jednemu z was na
                  slowo:)
                  • ggigus ja tez chcialabym zobaczyc cytat z zabookmarkowane 21.04.07, 00:58
                    go postu
                    ale moje posty, jak twierdzi wielki moderator, choc nie tak doskonaly jak inny,
                    wiekszy, bo z wiekszym przerostem gruczolu wladzy moderator, sa nieakceptowalne
                    i sam rozumiesz
                    ja mysle, ze to jest problem moderatorow - gruczol wladzy rosnie i nic
                    swiat nie staj odtowrem, prezydentem sie nie jest, ani panstwa ani jakiejs malej
                    korporacyjki na trzydziesci panstw, to mozna komus ot tak POKAZAC
                • ggigus a jak juz alej rzniesz glupa, drogi olsie, to choc 21.04.07, 00:56
                  iaz napisz, co bylo w moich innych postach takiego nieakceptowalnego, ze go usunales
                  wiesz, chcialabym ci oszczedzic klopotow, ty i tak ciagle nabierasz wody w usta,
                  rzniesz glupa i rzucasz oskarzeniami o wybielanie sie
                  ale to nadmiar wladzy tak dziala, znam z forum inny przyklad, ale go nie wspomne
              • ggigus nie, ggigus nie klamie, dowody 21.04.07, 00:51
                na pytanie o niemiecki skrot napisalam:

RE: uuzpelnie: Steuernummer ma kazdy, kto placi
                tresc postu:
                Steuer, a ten ...Nr tylko platnicy Vatu, firmy np. , ale niekoniecznie wolne zawody
                90% literatury dotyczacej podatkow powstaje w Niemczech:))

na co moj stalker na forum jezyk niemiecki ja,nusz raczyl napisac:

tresc postu:
                Pudło proszę pani. Steuernummer posiadają również ludzie, którzy nigdy nie
                zapłacili ani centa podatków. Nawet gdy przez całe życie nic nie zapłacą zostaną
                pochowani ze swoim numerkiem.

I jeszcze jedno; rozprawy o podadkach to nie jest literatura. Ale skąd pani
                miałaby to wiedzieć...

moja odpowiedz na ten post, ze literaura podatkowa to okreslenie ironiczne i
                zeby ja.nusz przestal wypisywac ciagle na moj temat i zeby skonczyl z osesja(to
                forma mlodocianej obsesji), ten post zostal skasowany, po tym jak kolejny post
                ja.nusza, bardzo ordynarny, zglosilam do abuse
                niestety, to forum nie ma moderatora
                skomplikowane, uff
                • ols Re: nie, ggigus nie klamie, dowody 21.04.07, 00:58
                  Coś niedokładnie pamiętasz co napisałaś.
                  A "sfrustrowany zazdrosniku z obsesja" coś Ci przypomina?

No i nagle okazuje się, że jednak to Twój post był pierwszym z serii skasowanych... ehh, po co ta awantura, skoro od początku nie miałaś racji?
                  • ggigus tak, o osesji pisalam, a frustracja jest jawnym el 21.04.07, 01:01
                    ementem dzialalnosci ja.nusza, bo kazdy, ale to kazdy moj post jest przez niego
                    komentowany w mniej lub bardziej ordynarny sposob
                    posty zglaszam i raz sa usuwane, a raz nie
                    skoro wy nie mozecie komus napisac, zeby mi dal spokoj, mam prawo do nazwania
                    rzeczy po imieniu, ze ktos z frustracji wypisuje o mnie wulgaryzmy
                    dzisiejszy post z dowcipem juz widziales?
                    no, moze nie znasz niemieckiego
                    • ols Re: tak, o osesji pisalam, a frustracja jest jawn 21.04.07, 01:05
                      ggigus napisała:
                      > dzisiejszy post z dowcipem juz widziales?
                      > no, moze nie znasz niemieckiego

Tak się składa, że sobie radzę. A o tym poście z dowcipem rozmawialiśmy w sąsiednim wątku pół godziny temu. Już zapomniałaś? No, ale może masz kłopoty z pamięcią.

Co do tematu tutejszego wątku - nadal twierdzisz, że niesłusznie usunięto Twój post i odpowiedź na niego?
                      • ggigus no i nadal brak konkretnych odpowiedzi 21.04.07, 01:14
                        1jak to jest, ze ktos moze pisac ordynarne rzeczy i ja je zglaszam i raz posty
                        sa wycinane, a raz nie, innym razem musze je publikowac tutaj
                        wiesz, olsie, nastepnym razem zdam obszerniejsza relacje, kiedy i ile razy i
                        jaki post zniknal bez sladu, bo nastepnych razow bedzie wiele, bo nie reagujecie
                        no i co z tego, ze o poscie z dowcipem rozmawialismy pol godziny temu?
                        kwestionowalam to? nie, zadawalam inne pytanoa

tak, nadal tak twierdze, ze to bylo niesprawiedliwe, jesli ktos od miesiecy
                        dopisuje ordynarne komentarze, ja je zglaszam, raz mam wiecej szczescia, raz mniej

post z dowcipem byl zgloszony na kosz, od czasu zgloszenia uplynelo wiele (!!!!)
                        czasu
                        dlaczego? czy moderator a)spal, b)nie widzial potrzeby ingerencji, bo chodzilo o
                        ggigus
                        mam tak prawo przypuszczac, bo wiele razy nie kasujecie zglaszanych postow

wiele razy zglaszano moderacji pewien watek autora, ktory jest dosc regularnie z
                        forum niemiecki usuwany

no niestety, nie zawsze z adnotacja, ze naruszyl netykiete, ale jesli pisze sie
                        ordynarne rzeczy do ggigus, moderatorzy przymykaja oko
                        vide- post o rznieciu glupa na forum wege
                        czy to bylo sprawiedliwe, olsie? no powiedz sam, czy bedziesz rznal glupa?
                        no, odpowiedz, widze, ze jestes na forum
                        i i nadal chetnie sie dowiem, co bylo takiego nieakceptowalnego w moim poscie
                        tuaj, ze go usunales
                        pytam, pytam i nic
                        jest zapewne zabookmarkowany, wiec co to dla ciebie
                  • ggigus ps: pisalam o osesji, cytuj dokladnie, albo lepiej 21.04.07, 01:01
                    bookmarkuj
                    • ols Re: ps: pisalam o osesji, cytuj dokladnie, albo l 21.04.07, 01:07
                      proszę bardzo - dokładnie, jeśli ta wersja bardziej Ci leży:
                      "chcesz pan forum podatki w De? to se pan zaloz, panie sfrustrowany zazdrosniku z
                      obsesja, nie osesja, lepiej pasuje
                      pa pa
                      ja.nuszku, idz do choru"
                      • ggigus no i trzeba bylo tak od razu, olsie, da sie, powol 21.04.07, 01:19
                        i jestes konkretny
                        forma pan i druga osoba lp - ja.nusz raczyl pisac per pani, normalnie pisze o
                        mnie per pani "tlumaczka"
                        tak jest milej, uwazasz?
                        tak, jest to jest sfrustowany zazdrosnik, bo kiedys moja wypowiedz o Monaicum
                        skwitowal, ze sie chwale
                        mieszkam tam, kurcze
                        ponadto ja,nusz kwestionuje w kazdym poscie i przy pmocy roznych srodkow wyrazu
                        moja znajomsoc niemieckiego
                        ale ja.nusza i jego problem zglaszalam wiele razy
                        to sam dotyczy uzytakownika jeckip, ktory w swojej sygnaturce pisze o Dirdnlkuh
                        - krowie w dirdnlu, a w mojej wizytowce mam zdjecie w bawarskiej sukience, dirndlu
                        i nic
                        zadnej reakcji
                  • Gość: m.m Re: nie, ggigus nie klamie, dowody IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.04.07, 01:11
                    A "sfrustrowany zazdrosniku z obsesja"

i to ma byc to cale naruszenie "regulaminu czy prawa"?:) fajnie bo wyglada jak
                    maly pikus przy wiekszosci atakow dzejmsa z jego wiecznym refrenem rzucanym w
                    strone brumbaka "ty chamie", albo tekstem pani moderator papryczki, ktora
                    wyzwala mnie od "agresywnego indywiduum" i "trolla" przy twoim
                    blosgoslawienstwie oraz tlumaczeniu "bo szczerze i otwrcie napisala":P

mam 2 wnioski: 1)widac ze zlosliwie wycieto ggigusa
                    2)to ty nie miales racji od poczatku - jej post moze nie jest grzeczny, ale to
                    tak jak z porownywaniem zupy do papieru toaletowego albo okreslaniem
                    kogos "trollem" czy "agresywnym indywiduum" - dla jednych chamstwo dla innych
                    wyrazenie wlasnego zdania.
                    • ggigus mm, miesiacami jeden uzytkownik ciagle komentuje 21.04.07, 01:16
                      moje wypowiedzi na forum niemiecki, zglaszam je z roznym skutkiem
                      mam prawo do puszczenia mi nerwow, bo nie ma zadnej reakcji moderatorow na
                      chamskie odzywki

słowo honoru, to nie ja:
                      www.tradertool.it/forum/pop_profile.asp?mode=display&id=862
                • Gość: m.m Re: nie, ggigus nie klamie, dowody IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.04.07, 01:01
                  ja tam nie jestem moderatorem, ale na moje laickie oko, to zaden z opisanych tu
                  postow nie naruszal netykiety. oczywiscie nie wiem co bylo w tym "wulgarnym"
                  poscie, wiec o nim wypowiedziec sie nie moge...

ps.
                  jesli ggigus w miare wiernie przytoczyla tresc swoich postow, to cenzorzy
                  troche rzna glupa, w tym wypadku:)
                  • ols Re: nie, ggigus nie klamie, dowody 21.04.07, 01:09
                    No wiesz, to dyskusja z bardzo kulturalnego forum. Tam niewiele uchodzi, to nie Wege czy Świat ;-)
                    • Gość: m.m Re: nie, ggigus nie klamie, dowody IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.04.07, 01:16
                      no tak. to tlumaczy np. dlaczego niektorzy moderatorzy (jak papryczka) oraz
                      inne trolle przychodza na fof czy fom zeby sobie cos powiedziec "szczerym i
                      otwartym" tekstem.

ps.
                      a wydawac by sie moglo, ze regulamin i prawo na kazdym forum jest takie samo, a
                      wy stosujecie wszedzie te sama miarke:P
                      • ols Re: nie, ggigus nie klamie, dowody 21.04.07, 01:24
                        Gość portalu: m.m napisał(a):

> ps.
                        > a wydawac by sie moglo, ze regulamin i prawo na kazdym forum jest
                        > takie samo, a wy stosujecie wszedzie te sama miarke:P
                        Większość tematycznych forów to stosunkowo zamknięte społeczności. Na jednych w granicach dopuszczalnej dyskusji mieszczą się dosyć agresywne zachowania (FŚ) i są takie, gdzie nie można napisać "dupa" (wiele dzieckowych). Oczywiście podstawowe zasady są te same, ale ważny jest społeczny kontekst.
                        • ggigus skoro forum niemiecki jest takie kulturalne, jak w 21.04.07, 01:27
                          ytlumaczysz fenomen usuwanych postow ja.nusza?
                          a moze pytanie jest nieakceptowalne?
                          wybielone?
                          • ols Re: skoro forum niemiecki jest takie kulturalne, 21.04.07, 01:33
                            Skoro są usuwane, to znaczy że forum trzyma odpowiedni poziom. To chyba oczywiste.
                            • ggigus a czy zglaszam wszystkie ordynarne posty, olsie? 21.04.07, 01:40
                              jak tam z twoja logika?
                              i JA zglaszam te posty do wyciecia, wiec puls na poziomie kulturalnosci forum
                              trzymam tez JA
                              niestety, musze wielka litera, bo troche rzniesz glupa i wybielasz
                              i na forum kulturalnym nikt nie wpada na pomysl pisania komus miesiacami
                              ordynarnych komentarzy do prawie kazdego posta, nie sadzisz??
                              co do ordynarnych rzeczy - popatrz na sygnaturki czasem

to raz a dwa - co bylo takiego nieakceptowalnego, ze teraz wypowiadasz sie - no
                              nie zawsze n temat, ale zawsze - w watku, jaki wczesniej raczyles wyciac
                              • ols Re: a czy zglaszam wszystkie ordynarne posty, ols 21.04.07, 01:45
                                JA (wielką literą) muszę Cię niestety odesłać do maila, którego kilka dni temu właśnie w tej sprawie dostałaś z forum@agora.pl. Nic w przyczynach wycięcia postu nie zmieniło się od dnia, kiedy dostałaś wyjaśnienie mailem.

Dobrej nocy życzę, czas już na MNIE najwyższy.
                                • ggigus kwestię, czy to była wycieczka osobista i od kiedy 21.04.07, 03:03
                                  omawialiśmy na trzy głosy i na 37 postów
                                  i były różne zdania na ten temat, że przypomnę
                                  uzurpujesz sobie prawo bycia sędzią
                                  hm
                                  a propos - skąd znasz treść postów do mnie, które nie były podpisane przez ciebie?
                                  ale i na to pytanie, podobne jak i na pytanie o mój nieakceptowalny post, będzie
                                  ciężko, bo o wiele wygodniej jest rżnąć głupa
                                  przykład emki pasuje jak ulał
                                  • ols Re: kwestię, czy to była wycieczka osobista i od 23.04.07, 10:32
                                    Treść znam, ponieważ konto forum@agora.pl / forum.abuse@gazeta.pl jest wspólne dla całej Administracji.
                        • Gość: m.m Re: nie, ggigus nie klamie, dowody IP: *.range81-159.btcentralplus.com 21.04.07, 01:34
                          Oczywiście pods
                          > tawowe zasady są te same, ale ważny jest społeczny kontekst.

jak ten czy atakuje, czy atakowany jest tzw "troll" (czytaj osobnik niewygodny
                          dla administracji):P

a powaznie to wiem, ze niektore fora rzadza sie troche innymi prawami, ale
                          wycinac komus "zazdrosnika" z notataka o mozliwym zlamaniu prawa, kiedy
                          wazeliniarzom wycinacie bez sladu wyjatkowo obrzydliwe posty o rodzinie,
                          aborcji, z wyzwskami typu "szmato", czy na granicy uajwniania danych
                          personalnych itp. itd, to "lekka" przesada.
                    • ggigus forum jezyk niemiecki jest kulturalne? okey, olsie 21.04.07, 01:21
                      bede archiwizowac wszelkie ordynarne wypowiedzi ja.nusza, jeckiegop i paru
                      innych, zebys nie rznal glupa
                      nie warto wybielac forum, olsie!
                    • brumbak111 oczywiście że ggigus nie klamie, może ols 25.04.07, 23:03
                      ols napisał:

> No wiesz, to dyskusja z bardzo kulturalnego forum. Tam niewiele uchodzi, to nie
                      > Wege czy Świat ;-)
                      ............
                      kolejne pejoratywne uwagi olsa co do forum Vege ,
                      co intenautom nie znającym sprawy sugeruje że to vege są "be"

\ to tak jakby wchodząc do pomieszczenia dla niepalących do ktorego wtargneli
                      palacze i je zadymili powiedzieć: ale ci niepalacy nie dbaja o czyste powietrze

i poradzić by niepalacy nie zadymiali

żenujace czepialstwo i uprzedzenie
        • ggigus olsie, coz bylo nieakceptowalnego w moim poscie, 21.04.07, 00:25
          ze go usunales?
          doczekam sie jakiejkolwiek konkretnej odpow.?
          bo na razie moge napisac o twoich nieakceptowalnych, bo pozbawionych tresci
          wypowiedziach jako moderatora, co czyni cie - zaraz po pascalu, musisz to
          zrozuiec olsie, moderatorem prawie doskonalym, bo wyjatkowo stronniczym
    • malania1959 Re: moje pytanie do moderatorow 05.05.07, 12:21
      A to nie jest ciekawe ??

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=654&w=61791273&a=61844458
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka